29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kalupinka napsal(a):
Ona se nemeje a nečistí si zuby? Mámy zde přítomné prominou. Je to fracek. A máš aspoň pojem, jak se chová doma? Neříkej mi, že když s ní je máma sama, že jí takhle posluhuje a tetelí se blahem. Spakovala bych se a vzala malýho od pátku do neděle pryč. A nechala ty cajky válet do příští návštěvy. Nesebrala bych ani papírek. A ty korálky...to je snad jasnej útok na to malé dítě. Zakázala bych jí je k vám tahat. A basta.
-----
Ono se jí spíš nikdo nevěnuje pořádně a cíleně. Víš, taková ta důsledná výchova. I náš malej řve po ránu a večer, že chce kartáček a pastu. nevím, jak to chodí u nich doma, ale myslím, že máma si žije po svém, holce dovolí všechno, aby měla pokoj a je to.
Není tady
topazio napsal(a):
Já třeba nerozumím toho proč, někteří rodiče nadřazují jednoho sourozence na úkor druhého.
------
Já si myslím, že manžel vůči ní má výčitky svědomí, že dcera vyrůstá v neúplné rodině (rozvedl se ale dávno před tím než jsem se poznali, nebyla jsem příčinou rozchodu).
Není tady
Ty se s ním kvůli ní nehádej. Vždycky prohraješ. Bude ji chudinku hájit. Ty mu musíš naservírovat nenápadně, že blbá je ona. A ne že Ty jsi neschopná unést její návštěvy! Ty musíš třeba ošklivě zaonačit, aby jemu někdo řekl, že ta holka je k ničemu a on že jí vlastně škodí, když jí posluhuje. Ať se na to kouká kdo chce jak chce, sloužit pomalu dospělé holce a uklízet po ní věci, to je síla. Taková má umět uvařit pro rodiče oběd nebo pomoct na zahradě. Vyžehlit, vyprat, prostě já fakt nevím. A vsadím se, že je takových víc. Co se zeptat na ...náctiletých, co umějí a co dělají doma? Mě by to docela zajímalo!
Není tady
kalupinka napsal(a):
Mladou bolej na výletě nožiska. Co aby ji tatínek nosil?
-------
To se raději nikam nejde. Docela by mne zajímalo, co na té dovolené budou dělat, psal mi totiž, že tam není TV
Není tady
kalupinka napsal(a):
Ty se s ním kvůli ní nehádej. Vždycky prohraješ. Bude ji chudinku hájit. Ty mu musíš naservírovat nenápadně, že blbá je ona. A ne že Ty jsi neschopná unést její návštěvy!
-----
Máš zase pravdu, momentálně jsem v této pozici a nedokážu se z ní vyhrabat, zatím.
Není tady
Ale přeci nemůže na jednu stranu zanedbávat vás, i když je tam holka jednom za 14 dní, a holka už by v 16 letech měla mít rozum, a měla by si po sobě uklízet, a když tam o víkendu je tak by vám měla i pomoc, třeba umýt nádobí od oběda. A po ní neuklízej, nejsi její služka.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
Já třeba nerozumím toho proč, někteří rodiče nadřazují jednoho sourozence na úkor druhého.
------
Já si myslím, že manžel vůči ní má výčitky svědomí, že dcera vyrůstá v neúplné rodině (rozvedl se ale dávno před tím než jsem se poznali, nebyla jsem příčinou rozchodu).
Není tady
topazio napsal(a):
Ale přeci nemůže na jednu stranu zanedbávat vás, i když je tam holka jednom za 14 dní, a holka už by v 16 letech měla mít rozum, a měla by si po sobě uklízet, a když tam o víkendu je tak by vám měla i pomoc, třeba umýt nádobí od oběda. A po ní neuklízej, nejsi její služka.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
------
--------
Já jsem teď několikrát udělala to, že co u nás nechala pohozeného (oblečení, kosmetika atd.), tak jsem to vyhodila. Jenže nikdo po tom nepátral, nikomu to nechybělo....
Není tady
Jestli tam nemají televizi, to by se mohli rafnout. Kéž bych měla pravdu! Ona by mu mohla vyčíst, jak blbě vybral dovču a on by jí mohl konečně aspoň jednou vpálit, že by jen seděla u televize! A Ty nevíš asi, co bys správně měla udělat...vytáhni tu vaši bednu ze zásuvky a koukej ji dokulit! Snad se doma s klukem bez ní týden obejdete, ne?
Upravil(a) kalupinka (27. 7. 2008 22:43)
Není tady
kalupinka napsal(a):
Jestli tam nemají televizi, to by se mohli rafnout. Kéž bych měla pravdu! Ona by mu mohla vyčíst, jak blbě vybral dovču a on by jí mohl konečně aspoň jednou vpálit, že by jen seděla u televize! A Ty nevíš asi, co bys správně měla udělat...vytáhni tu vaši bedu ze zásuvky a koukej ji dokulit! Snad se doma s klukem bez ní týden obejdete, ne?
--------------------
To víš, že se obejdeme, malýho nezajímá a já tam taky nevidím moc zajímavých pořadů. Víš, když tady zrovna není nebo ji neřešíme, manžel je moc fajn, ale jakmile k nám přijede ona, je konec, dokonce ji posadí i na moje místo u stolu v kuchyni.
Není tady
Víš já tě chápu co prožíváš, já prožívám něco podobnýho i když už sem dospělá. Víš můj otec byl vdovec, a před lety se znova oženil, a vzal si ženu už s dospělými dětmi, on se taky více zajímá o děti svý nový ženy, než o mě a bratra, třeba sem těhotná, a vůbec ho nezajímá jak snáším těhu, a ani se nezajímá o svýho budoucího vnoučka. Od té doby co si ji vzal na nás kašle, i když jsme s bráchou dospělý, tak se přeci může zeptat jak se máme. Já jsem mu vždycky psala jak se má a tak ani mi třeba neodepsal. Nebo jsem mu zavolala vždycky jenom já, a on se mi třeba ani pak neozval, nebo mi řekl, že nemá čas. Tak od té doby už mu nevolám. Manžel mi řiká, že když o mě nemá zájem, tak ať mu už nevolám, že to nemá cenu. že má taky zavolat sám od sebe, a že nemám volat a psát jenom já, ani když jsem mu třeba napsala e-mail, ani za odpověd jsem mu nestála. Tak to nechávám být, když nemá o mě zájem jeho chyba, za to manželova rodina je moc hodná, mají mě radši než můj vlastní otec, kterého zajímá jenom jeho žena.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
radous napsal(a):
------
Já si myslím, že manžel vůči ní má výčitky svědomí, že dcera vyrůstá v neúplné rodině (rozvedl se ale dávno před tím než jsem se poznali, nebyla jsem příčinou rozchodu).--------
Já jsem teď několikrát udělala to, že co u nás nechala pohozeného (oblečení, kosmetika atd.), tak jsem to vyhodila. Jenže nikdo po tom nepátral, nikomu to nechybělo....
Upravil(a) topazio (27. 7. 2008 22:46)
Není tady
Slečna toho má patrně tolik, že jí to nechybí! A co takhle brigáda? Já vím, nemá to zapotřebí. Ona umí dobře natahovat ruku správným směrem. Poslechni, a co dělal muž mezitím, co se rozvedl a poznal Tebe? Oddělali s dcerunkou psychicky pár nadějných známostí? Každá musela vzít po čase roha, to je nabíledni...Dala jsem do ..náctiletých dotaz. Doufám, že mi nenapíšou...VRAŤ SE DO HROBU. Já se ještě nechystám...
Není tady
topazio napsal(a):
Víš já tě chápu co prožíváš, já prožívám něco podobnýho i když už sem dospělá. Víš můj otec byl vdovec, a před lety se znova oženil, a vzal si ženu už s dospělými dětmi, on se taky více zajímá o děti svý nový ženy, než o mě a bratra, třeba sem těhotná, a vůbec ho nezajímá jak snáším těhu, a ani se nezajímá o svýho budoucího vnoučka. Od té doby co si ji vzal na nás kašle, i když jsme s bráchou dospělý, tak se přeci může zeptat jak se máme. Já jsem mu vždycky psala jak se má a tak ani mi třeba neodepsal. Nebo jsem mu zavolala vždycky jenom já, a on se mi třeba ani pak neozval, nebo mi řekl, že nemá čas. Tak od té doby už mu nevolám. Manžel mi řiká, že když o mě nemá zájem, tak ať mu už nevolám, že to nemá cenu. že má taky zavolat sám od sebe, a že nemám volat a psát jenom já, ani když jsem mu třeba napsala e-mail, ani za odpověd jsem mu nestála.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
--------
-----
Hm, to je taky blbý a je to jako u nás, ale tak nějak naruby. Muž se zajímá hodně, píše jí, volá, ale ona mu neodpoví, k narozkám mu nepopřeje ani nedá nějakou blbost...
Není tady
POSADÍ NA TVOJE MÍSTO V KUCHYNI... Hm. Tak nějak logicky dedukuju...to by mohla zaujmout místo i u sporáku, ne?
A když teda telku doma zase až tak nepotřebujete, řekni mi, jak to, že sedíš na babinetu a nejsi už na cestě za těmi dvěma...? Chudáci. U čeho se mladá válí, když nemůže ladit programy? Chudinka. Třeba jí to prospěje...
Není tady
kalupinka napsal(a):
Slečna toho má patrně tolik, že jí to nechybí! A co takhle brigáda? Já vím, nemá to zapotřebí. Ona umí dobře natahovat ruku správným směrem. Poslechni, a co dělal muž mezitím, co se rozvedl a poznal Tebe? Oddělali s dcerunkou psychicky pár nadějných známostí? Každá musela vzít po čase roha, to je nabíledni...Dala jsem do ..náctiletých dotaz. Doufám, že mi nenapíšou...VRAŤ SE DO HROBU. Já se ještě nechystám...
----
Opět Bingo, několik nadějných známostí kolektivně oddělali. On si také na začátku dával pozor, moc si ji chvíli nebral a pak jsem s ní přicházelado styku jen na prá hodin a to je něco jiného než když je u nás nastálo 3 dny. Jsi dobrá a máš dobrý odhad. Brigáda? Ani náhodou...
Není tady
kalupinka napsal(a):
POSADÍ NA TVOJE MÍSTO V KUCHYNI... Hm. Tak nějak logicky dedukuju...to by mohla zaujmout místo i u sporáku, ne?
A když teda telku doma zase až tak nepotřebujete, řekni mi, jak to, že sedíš na babinetu a nejsi už na cestě za těmi dvěma...? Chudáci. U čeho se mladá válí, když nemůže ladit programy? Chudinka. Třeba jí to prospěje...
------
Neumí oloupat ani vajíčka natvrdo, když jsem jí tuhle požádala, aby to udělala.
Není tady
Jestli mu holka ani nepopřeje k narozkám, a ani mu nekoupí nějakou drobnost, tak je pěknej sobec.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
Víš já tě chápu co prožíváš, já prožívám něco podobnýho i když už sem dospělá. Víš můj otec byl vdovec, a před lety se znova oženil, a vzal si ženu už s dospělými dětmi, on se taky více zajímá o děti svý nový ženy, než o mě a bratra, třeba sem těhotná, a vůbec ho nezajímá jak snáším těhu, a ani se nezajímá o svýho budoucího vnoučka. Od té doby co si ji vzal na nás kašle, i když jsme s bráchou dospělý, tak se přeci může zeptat jak se máme. Já jsem mu vždycky psala jak se má a tak ani mi třeba neodepsal. Nebo jsem mu zavolala vždycky jenom já, a on se mi třeba ani pak neozval, nebo mi řekl, že nemá čas. Tak od té doby už mu nevolám. Manžel mi řiká, že když o mě nemá zájem, tak ať mu už nevolám, že to nemá cenu. že má taky zavolat sám od sebe, a že nemám volat a psát jenom já, ani když jsem mu třeba napsala e-mail, ani za odpověd jsem mu nestála.
radous napsal(a):
--------
Já jsem teď několikrát udělala to, že co u nás nechala pohozeného (oblečení, kosmetika atd.), tak jsem to vyhodila. Jenže nikdo po tom nepátral, nikomu to nechybělo....-----
Hm, to je taky blbý a je to jako u nás, ale tak nějak naruby. Muž se zajímá hodně, píše jí, volá, ale ona mu neodpoví, k narozkám mu nepopřeje ani nedá nějakou blbost...
Není tady
No, já bych jí ho přenechala. Ať spolu bydlej, když ji tolik zbožňuje. Věř mi, že za měsíc, dva, by oba stáli o to, mít se z dosahu. To by ho mohlo přestat bavit se kolem ní točit a ona by se nudila, protože ji baví Tě vytáčet. Jim je týden dovolené málo. Pouští a pralesem je vyexpedovat...
Není tady
topazio napsal(a):
Jestli mu holka ani nepopřeje k narozkám, a ani mu nekoupí nějakou drobnost, tak je pěknej sobec.
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
--------------------
Takhle ji vychoval, když má světlou chvilku, tak to i uzná, ale to je tak jednou za 3 roky.
Víš já tě chápu co prožíváš, já prožívám něco podobnýho i když už sem dospělá. Víš můj otec byl vdovec, a před lety se znova oženil, a vzal si ženu už s dospělými dětmi, on se taky více zajímá o děti svý nový ženy, než o mě a bratra, třeba sem těhotná, a vůbec ho nezajímá jak snáším těhu, a ani se nezajímá o svýho budoucího vnoučka. Od té doby co si ji vzal na nás kašle, i když jsme s bráchou dospělý, tak se přeci může zeptat jak se máme. Já jsem mu vždycky psala jak se má a tak ani mi třeba neodepsal. Nebo jsem mu zavolala vždycky jenom já, a on se mi třeba ani pak neozval, nebo mi řekl, že nemá čas. Tak od té doby už mu nevolám. Manžel mi řiká, že když o mě nemá zájem, tak ať mu už nevolám, že to nemá cenu. že má taky zavolat sám od sebe, a že nemám volat a psát jenom já, ani když jsem mu třeba napsala e-mail, ani za odpověd jsem mu nestála.-----
Není tady
kalupinka napsal(a):
No, já bych jí ho přenechala. Ať spolu bydlej, když ji tolik zbožňuje. Věř mi, že za měsíc, dva, by oba stáli o to, mít se z dosahu. To by ho mohlo přestat bavit se kolem ní točit a ona by se nudila, protože ji baví Tě vytáčet. Jim je týden dovolené málo. Pouští a pralesem je vyexpedovat...
--------
To už jsem mu taky jednou v hádce doporučila, ať si žije s ní. Nejhorší je, že není nikdo kdo by mu řekl, že blbne. Jeho rodina se o svoje vnuky moc nezajímá, stačí jim tak 2x za rok na 2 hodiny.
Není tady
No, možná mi to mimořádně dneska myslí. Zato jindy, já umím totiž v marketu hledat po všech kapsách ten zatracenej lístek, co na něm je pár klíčových slůvek. Jo, holka, jsi v situaci, kdy dost dobře nemůžeš říct...HELE, JÁ SE PAKUJU, VĚCI MÁM SBALENÉ A KLÍČ TI HODÍM DO SCHRÁNKY. Myslel si, že když budeš mít s ním dítě, nebudeš moct odejít. Ten by asi koukal, že to jednou dokážeš i s ním. Možná by to stálo za úvahu. Jenže...získá tím někdo něco, když mu dáš nůž na krk odchodem? Kdyby aspoň byl syn tak třeba prvňák a Ty jsi chodila do práce...Ale takhle malé dítě...Nebo kdybyste tak s tím děckem počkali. To by se Ti šlo líp, třeba by byl schopen se změnit. Mě by tohle fakt ubíjelo a byla bych na nervy. Je fakt, že můj bývalý muž tkhle miloval svoje rodiče a já zkoušela léta jako kůň. Já bych snad i nevěru spíš pochopila, ale tohle jsem nechápala...a nepochopím nikdy. Je to pryč, už to neřeším. Reklamovala jsem ho, vrátila jsem ho, ať se užijou.
Není tady
Přesně ať spolu bydlí a uvidí jak je holka líná, že neumí uklízet, a pak tam určitě shijou ve špíně, nebo by manžel to ní začal uklízet?? Až by viděl ten chlívek.
radous napsal(a):
kalupinka napsal(a):
--------
To už jsem mu taky jednou v hádce doporučila, ať si žije s ní. Nejhorší je, že není nikdo kdo by mu řekl, že blbne. Jeho rodina se o svoje vnuky moc nezajímá, stačí jim tak 2x za rok na 2 hodiny.
Není tady
kalupinka napsal(a):
No, možná mi to mimořádně dneska myslí. Zato jindy, já umím totiž v marketu hledat po všech kapsách ten zatracenej lístek, co na něm je pár klíčových slůvek. Jo, holka, jsi v situaci, kdy dost dobře nemůžeš říct...HELE, JÁ SE PAKUJU, VĚCI MÁM SBALENÉ A KLÍČ TI HODÍM DO SCHRÁNKY. Myslel si, že když budeš mít s ním dítě, nebudeš moct odejít. Ten by asi koukal, že to jednou dokážeš i s ním. Možná by to stálo za úvahu. Jenže...získá tím někdo něco, když mu dáš nůž na krk odchodem? Kdyby aspoň byl syn tak třeba prvňák a Ty jsi chodila do práce...Ale takhle malé dítě...Nebo kdybyste tak s tím děckem počkali. To by se Ti šlo líp, třeba by byl schopen se změnit. Mě by tohle fakt ubíjelo a byla bych na nervy. Je fakt, že můj bývalý muž tkhle miloval svoje rodiče a já zkoušela léta jako kůň. Já bych snad i nevěru spíš pochopila, ale tohle jsem nechápala...a nepochopím nikdy. Je to pryč, už to neřeším. Reklamovala jsem ho, vrátila jsem ho, ať se užijou.
-----
Odejít můžu, byt je můj, moje rodina by mi na rok pomohla, to vím na 100%. Zatím nemám odvahu to udělat a taky nechci brát malýmu tátu. před Vánocema jsem rozvodem už hrozila, ukecal mne, chvíli to šlo, teď už je to zase ve starých kolejích.
Není tady
topazio napsal(a):
Přesně ať spolu bydlí a uvidí jak je holka líná, že neumí uklízet, a pak tam určitě shijou ve špíně, nebo by manžel to ní začal uklízet?? Až by viděl ten chlívek.
radous napsal(a):
kalupinka napsal(a):
--------
-----------
Ve špíně by neshnili, manžel by se staral.
Není tady
Tak manžel by se staral, a dcera by měla nohy nahoře jo, koukám ta je pořádný lenoch. A doma u mamky neuklízí, to jí posluhuje??
radous napsal(a):
topazio napsal(a):
radous napsal(a):
--------
To už jsem mu taky jednou v hádce doporučila, ať si žije s ní. Nejhorší je, že není nikdo kdo by mu řekl, že blbne. Jeho rodina se o svoje vnuky moc nezajímá, stačí jim tak 2x za rok na 2 hodiny.-----------
Ve špíně by neshnili, manžel by se staral.
Není tady
Kam bys odcházela, když jsi ve svém bytě?
Takže Ty už máš munici vystřílenou a ještě se ti nepodařil ani jeden zásah. Já si při čtení prvního příspěvku myslela, že to teprve začínáš řešit. A Ty zatím jsi ve stadiu finálním. Už jsi vyzkoušela kdeco. Hm.
Brát malýmu tátu. hezky řečeno. K čemu ho má, toho tátu? Mohla bys mu ho půjčovat na víkendy. Užil by si ho víc, než teď. Jestli to má tak dopadnout, pak bys to měla rozetnout co nejdřív. K čemu budou několikaleté průtahy a hádky?
Není tady