Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 17. 8. 2008 17:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mužova dcera

Evo, proč ta jedovatost vadumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#252 17. 8. 2008 18:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36: No, nedivím se, když její otec vyměnil Tercily matku za mladší ženu, s kterou si pořídil děti a která komandovala Terciliny mladší sourozence."

Evo big_smile, já jsem tu slíbila - a musím kvůli Tobě nedodržet slib, že nezaplácnu radousino vlákno.
Ale meleš strašný blbiny big_smile. Můj táta s druhou partnerkou děti nemá, protože byl rozumný - bylo mu 50 a jí 40 wink. A ona moje sourozence nekomanduje, ona jen charakterně (jako některé další ženy) projevuje, jak moc je nemusí. wink
Tak to jen na vysvětlenou, abys tu netrousila bludy big_smile. Nazdar. wink

Upravil(a) Tercila (17. 8. 2008 18:29)

Není tady

#253 17. 8. 2008 18:47

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Oou, to se tedy omlouvám. Tercila to teď, holky, uvedla na pravou míru. Tak aspoň víme, jak to správně je.

Ppavlaa: Jedovatost? va Nemyslela jsem to jedovatě. Jen tak, že když má někdo špatnou zkušenost, tak to aplikuje na případy, které slyší. Nic víc, nic míň. To je normální. Já když zase slyším, že některý muž třeba ženě kecá do toho, s kým má jít na kafe nebo v čem má chodit oblečená, tak taky reaguju podrážděně, protože můj bývalý hrozně žárlil a neustále se mě snažil ovládat. Tak jsem na to svým způsobem alergická. Někdo, kdo vidí, jak nová manželka nesnáší jeho sourozence, asi nebude mít pochopení pro stesky druhých žen na děti z prvních manželství. Tak jsem to myslela. Logicky do toho svého náhledu každý vnáší svoje zkušenosti, ty špatný, i ty dobrý.

Upravil(a) Eva36 (17. 8. 2008 18:51)

Není tady

#254 17. 8. 2008 18:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jj jedovatost, Tercila tě evidentně vytáčí a ty reaguješ jedovatě.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#255 17. 8. 2008 20:33

Nikol
♥♥♥----

pro Radous.

Je dobře, že se věc pohnula...Je strašná škoda kazit si život nepříjemnostmi, kterévyplynou např. z nedostatku komunikace nebo špatné komunikace.

starám se také o 2 děti svého přítele, přičemž mám dceru. Dlouho , snad 8 let. Někdy to opravdu není jednoduché, obzvláště to bylo náročné ze začátku, než jsme vychytali po*né body, Nejdůležitější ze všeho je, držet s mužem basu. Být tandem. Dohodnout se spolu a v duchu dohody plánovat i organizovat. Pochopitelně všem měřit stejným metrem.  Pokud půjdete proti sobě, nemáte šanci. A je to škoda, protože třeba ten "línej drzej spratek" může být jen např. nešťastej nejistej tvor. Sama jsem docela pyšná, jak jsme to všichni zvládli, není to vážně tak jednoduché. Jednoduše se to shrne ve větě: "věděla do čeho jde " apod. Skutečnost je však jiná. Co pomohlo mně-?  CHTĚLA jsem. Chtěla jsem,  aby bylo všechno v pohodě, aby se všichni cítili dobře, aby každý víkend i dovolené byly příjemným zážitkem. A podstatné je , že jsme to chtěli oba.

Není tady

#256 17. 8. 2008 21:25

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Ppavlaa: Podle sebe soudím tebe. Já vím, že jedovatě jsem to nemyslela. That´s all.

Není tady

#257 17. 8. 2008 22:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36 napsal(a):

Ppavlaa: Podle sebe soudím tebe. Já vím, že jedovatě jsem to nemyslela. That´s all.

jj asi soudím, když někomu píšu stylem jako ty Tercile, jedovatě to myslím ... no a to jak jsi psala Tercilina macecha, nebo spíš maceška, to jedovatostí zavání a dost wink

Není tady

#258 19. 8. 2008 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

Jj jedovatost, Tercila tě evidentně vytáčí a ty reaguješ jedovatě.

A to ako Eva36 nevytáča Tercilu? Mne sa totiž zdá, že to funguje presne naopak. wink Ale samozrejme, môžem byť totálne vedľa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#259 20. 8. 2008 21:57

Andrejka
♥♥♥----

Radous držím pěstičky a souhlasím stebou!Jsem  skoro ve stejné situaci a úplně chápu co musíš prožívat a jak moc se musíš ovládat!Tak se drž a určitě bojuj za trochu toho rodinýho štěstí a klidu..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí