6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
nevíte někdo o jakémkoliv alternativním přístupu k výe uvedeným diagnózám?
Sháním to nejen pro Jítu, ale i na své stránky s tímto tématem, aby si maminky mohly vybrat.
Prosím o cokoliv. Názvy metod či konkrétní odkazy.
Kdyby to mělo být brané jako reklama, pitě mi prosím přes SZ.
Díky moc.
Není tady
Jestli je to jetě aktuální, my jsme tento týden zahájili homeopatickou léčbu ADHD. Kde bydlíte, zkuste si najít psychiatra, který se tím zabývá, jsou to léky na předpis. Jestli to funguje nevím, teprve jsme začali.
Není tady
Yayo, to jsem opravdu zvědavá, dej vědět jak jsi spokojená.
Není tady
Určitě dám. Určitý malý pokrok jsem zaregistrovala - trochu lepí přístup ke čtení, omezení stíností ze koly. Jen nevím jestli je to tou homeopatií. take chválím, chválím, chválím a doufám, e to vechno přinese dalí postupná malá zlepení.
Není tady
Jájsem před několika lety absolvovala se synem tzv. Biofeedback.... nevím, zda se tento jetě dělá. Mám také syny s ADHD, ale u je mu skoro 13 a věkem se to zlepuje - ale museli jsme se mu hodně věnovat.
Není tady
rainbow napsal(a):
Jájsem před několika lety absolvovala se synem tzv. Biofeedback.... nevím, zda se tento jetě dělá. Mám také syny s ADHD, ale u je mu skoro 13 a věkem se to zlepuje - ale museli jsme se mu hodně věnovat.
Biofeedback je fajn. Syn ho taky absolvoval a viděla jsem pokroky, jene těch peněz ... Rainbow, taky jste chodili do Berouna do Pojiovny? Synovi je 11, a u hyperaktivitu nahrazuje puberta, nevím, co je horí.
Není tady
rainbow, myslela jsem, e jsi z Králova Dvora, nebo se pletu?
Není tady
Ahoj Sugar - já mám trvalé bydlitě v Praze a pohybujeme se momentálně spíe tady... jinak v Kr. Dvoře mám rodiče.
JJ - přesně tak - chodili jsme do Berouna do pojiovny.... a pokrok určitě byl, ale jak jsi správně psala - z finančního hlediska to byl opravdu mazec.
Můj synek měl snad vechny dysfunkce které existovaly. Do 1. třídy nastoupil (na doporučení jedné doktorky) do speciální koly do Prahy na Zličín. Předem mě vak nikdo neinformoval o tom, e se jedná převáně o děti s poruchou chování, take jsem syn ve finále přestoupil do běné koly. Zezačátku to byl děsnej boj, ale teď u se nám to vrací. Musím poděkovat i učitelům v Z, kteří mu vyli vstříc.
Kadopádně je můj syn pořád jak z hadích ocásků, pořád do nečeho buí a je často hlučný - tak jsme ho přihlásili na vechny moné sporty, aby se trochu vybil :-) a puberta - to je fakt někdy o nervy !
Není tady
rainbow, má SZ
Není tady