Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 25. 7. 2008 12:25

Freduska
♥------

Hledám informace o oboru knihovnictví nebo Dějin kultury

Ahojky,
prosím studujete někdo jeden z těchto oborů Knihovnictví nebo Dějiny kultury....nebo snad někoho znáte kdo s tím má zkušenosti. Mohli byste mi podat nějaké inromace o studiu, co to obnáší...Chtěla bych jeden z těchto oborů studovat, ale nemůžu se rozhodnout...Byla bych vděčná za každou Vaši radu...Děkuji

Není tady

#2 29. 8. 2008 19:37

Myška
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Re: Hledám informace o oboru knihovnictví nebo Dějin kultury

Ahoj, knihovnictví i dějiny kultury se studují na škole, kde studuju i já. Myslím, že na webových stránkách školy by měl být popis oborů. (Slezská univerzita v Opavě-www.slu.cz) Jsou to myslím oba bakalářské obory, je v nich od každého něco. V knihovnictví jsou i třeba média, informační systémy, literatury, jazyky a odborné předměty. V dějinách kultury je historie, výtvarné umění, dějiny hudby, jazyky..Oba jsou to zajímavé obory, ale záleží na to, co bys potom chtěla dělat. Já jsem začala studovat obor, který jsem vždycky chtěla, měla jsem velké ideály, než jsem zjistila, že uplatnění je dost slabé.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí