29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
dám vám chvíli oddech, ať to všechno můžete zpracovat.
Sorry ! Toho co tu páchám si prosím NIKDO nevšímejte- učím se vkládat citaci do rámečku. Jsem fakt PC -ťululum, ono to "citovat" je tak pěkně v rožečku a já vůbec neodhalila, na co to je....
Můj milý pomocníku při zdolávání nástrah PC -dík za vysvětlení!!!
Není tady
Zklamaná,
no sice jsi mi neodpověděla no ale což už
takže mi je 32 a mám jedno dítko :-))))
uchyl po dovolené...psala jsem na jiném foru
Upravil(a) adra (19. 8. 2008 14:31)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Anda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
bože, odhalila jsi mě, co budu teď dělat, kam se zahrabu?
Nikam se nehrab, on Tě stejně nikdo kór moc hledat nebude
kdepak ses ty nám tady vyloupla nová rejpalko? Že já se tě dotkla svým plamenným projevem, kde sis na sebe vztáhla všechno, co jen šlo - vždyť já tě tu zatím vůbec nezaregistrovala a hups - ryješ do mě, jako bych ti ukradla kůrku chleba?
Že nepíšu, neznamená, že nečtu.. Něco nového se dozvím, popřemýšlím si a když je den blbec, plodně přispěju do diskuze jako je tato.. Přece si nebudu hulákat na ty svoje doma, no ne? Nakonec by mi mohli chtít vzít roha.
Upravil(a) Anda (19. 8. 2008 14:34)
Není tady
helena napsal(a):
neboj ona ti jistě a ráda vysvětlí, jak je vhodné býti býložravcem
Ale kdeže... ona mi klidně bude tolerovat mou masožravost... co kdybych ve své býložravosti zatoužila schlamstnout opečovávanou kedlubničku z její zahrádky... která je tam jediná....
.... a ta, pomalu, díky převeliké péči Zklamané o nenapravitelné provokatéry/ky a v nezměrné touze "navést" je na správnou cestu pokání, potažmo namlátit jim, provokatérům/kám, neznabohům, do hlavy, že jen ona je jediná, jedinečná a božská (kr....), a se tudíž nemůže věnovat rytí, okopávání a jiné zahradní údržbě své jediné a jedinečné kedlubničce, ta chřadne, usychá a dřevnatí...
Jen tak na okraj podle posledního stavu bych řekl, že jsme božské nedopřály polední siesty (asi hladovka), tudíž nebude schopna navečer navařit kedlubničce nějakou tu baštu, nenapeče moravských vdolků, nebude přítulná a tak kedlubnička vyrazí..... (v tom lepším), /horším/ jako kajícník ztrpí únavu božské a pak uvadne či úplně zaschne a Zklamaná nás všechny zažaluje za ujmu za zaschnutí kedlubničky
Už se proberte neznabozi a hříšníci a klaňte se božské (aspoň na oko
) Ona jediná to s Vámi myslí opravdu, ale opravdu od (ledového) srdce upřimně.
Není tady
Pisatel, ale ty už taky blábolíš z hladu, ne?
Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl dovařit oběd??? Ty jako chlap to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak se nemusí upnout na jediný bod na stropě......
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl dovařit oběd??? Ty jako chlap to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak se nemusí upnout na jediný bod na stropě......
Ještě mi tam chybí kojení, žehlení velkého prádla, vyžehlení a složení 25 košil, vytření 3 místností a vyluxování 5 pokojů, převlečení 5 postelí, nakoupení, donesení domu a vytřídění nákupu za 3.500 Kč, napsání úkolů dospívajícím dětičkám, odskočení k holiči, posezení s kamarádkou na kafíčku, návštěva doktora a dlouhý telefon a maminkou ......
protože to poslední mohou dopasné se neuskutečnilo, tak stíháš málo
Zklamaná to stíhá i s detektivním sledování její kedlubničky během dne a po večerech (včetně jiných případů) a siesty navrh. Jdi se schovat a ber příklad
Upravil(a) Pisatel (19. 8. 2008 14:59)
Není tady
Anda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Anda napsal(a):
Je to možné. Jen drobný dovětek - mít vlastní názory a pálit na hranici všechny, kdo se podle nich nechovají, je sakra velký rozdílAndo, já o nějakých hranicích a pálení ani nepípla, za to všude kolem je plno čarodějnic/čarodějek a rádoby čarodějů (kterým se moc nedaří), co na tu hranici stále přikládají.:
Zato Ty jsi jako víla Amálka.
Skôr Análka!
Není tady
Pisatel -
Žehlení bych napsat nemohla , protože tuhle činnost nesnáším i v zimě ,natož v létě...
Na nákup pojedu až k večeru- až opadnou davy v obchodech- z duše nenávidím nakupování,ale dnes už musím, domácí zdroje už vysychají...
Maminka se vyžvatlá po mobilu mezi tím, to se vůbec nepočítá..
Na převlíkání postelí se také můžu 123, kdo chce mít míň štěnic v posteli ,ať si v tomhle vedru převlíkne sám......
Kafíčko jsem dala s manžou po obědě( uvařil, k PC podal a pozorně dál sleduje Bábu na Olympiádě -Bábu jako sportovce, ne báby obecně... )
Takže až manžel odfrčí se synkem na kolo, hupnu do auta a pojedu za kamarádkou..... Takže část toho tvého seznamu přece jen splním... Čtení toho , co tu zas přibude stihnu při večerním popíjení Mojita- mám ho slíbené za vzorné chování....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Pisatel -
Žehlení bych napsat nemohla , protože tuhle činnost nesnáším i v zimě ,natož v létě...
Na nákup pojedu až k večeru- až opadnou davy v obchodech- z duše nenávidím nakupování,ale dnes už musím, domácí zdroje už vysychají...
Maminka se vyžvatlá po mobilu mezi tím, to se vůbec nepočítá..
Na převlíkání postelí se také můžu 123, kdo chce mít míň štěnic v posteli ,ať si v tomhle vedru převlíkne sám......
Kafíčko jsem dala s manžou po obědě( uvařil, k PC podal a pozorně dál sleduje Bábu na Olympiádě -Bábu jako sportovce, ne báby obecně...)
Takže až manžel odfrčí se synkem na kolo, hupnu do auta a pojedu za kamarádkou..... Takže část toho tvého seznamu přece jen splním...Čtení toho , co tu zas přibude stihnu při večerním popíjení Mojita- mám ho slíbené za vzorné chování....
Tys můj člověk, podobná krevní skupina, jen to kafe si dělám sám a sám a nějak ty "blce" na oválu nemusím To raději nějakou tu historii
Není tady
je.... zuzi, ty máš krásnej plán...
a já tedy tvrdnu a předstírám práci... a nikomu (ani šéfovi, ani zákazníkům) to nevadí - to předstírání... hlavně , že tu jsem fyzicky doparoma...
já se z toho vopupínkuju....
p.s. moc se mi líbil pokus s citací... nahoře u příspěvku jsou ještě takový tlačítka - ty uměj dávat slova do tučňáka - kdybys třeba chtěla ještě vylepšit projev BI
Není tady
Pisatel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl dovařit oběd??? Ty jako chlap to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak se nemusí upnout na jediný bod na stropě......Ještě mi tam chybí kojení, žehlení velkého prádla, vyžehlení a složení 25 košil, vytření 3 místností a vyluxování 5 pokojů, převlečení 5 postelí, nakoupení, donesení domu a vytřídění nákupu za 3.500 Kč, napsání úkolů dospívajícím dětičkám, odskočení k holiči, posezení s kamarádkou na kafíčku, návštěva doktora a dlouhý telefon a maminkou ......
protože to poslední mohou dopasné se neuskutečnilo, tak stíháš málo![]()
![]()
![]()
Zklamaná to stíhá i s detektivním sledování její kedlubničky během dne a po večerech (včetně jiných případů) a siesty navrh. Jdi se schovat a ber příklad
![]()
![]()
![]()
si piš pisálku, že stíhám mnohem, mnohem víc, než si tady stačil zplodit, zkus mi vymyslet ještě nějakou práci, já to někomu zadám a půjdu se dál válet k bazénu
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pisatel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl dovařit oběd??? Ty jako chlap to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak se nemusí upnout na jediný bod na stropě......Ještě mi tam chybí kojení, žehlení velkého prádla, vyžehlení a složení 25 košil, vytření 3 místností a vyluxování 5 pokojů, převlečení 5 postelí, nakoupení, donesení domu a vytřídění nákupu za 3.500 Kč, napsání úkolů dospívajícím dětičkám, odskočení k holiči, posezení s kamarádkou na kafíčku, návštěva doktora a dlouhý telefon a maminkou ......
protože to poslední mohou dopasné se neuskutečnilo, tak stíháš málo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si piš pisálku, že stíhám mnohem, mnohem víc, než si tady stačil zplodit, zkus mi vymyslet ještě nějakou práci, já to někomu zadám a půjdu se dál válet k bazénu
Vždyť mi víme, že jsi dokonalá a neskonale pracovitá, že den má pro tebe 48 a ještě si 3 hodiny půjčuješ z následujícího dne. Jdi a už se nevracej bude to lepší
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tato čtenářka měla na mysli můj příběh (story), který je už smazán, ovšem jak to ty umíš vytrhnout z kontextu, by jeden zaplakal, ale jak píšeš, lidská hloupost a omezenost dráždí spoustu lidí - momentálně vydráždila tebe, jinak by ses přeci jako ta, co je "nad věcí" zdržela takovéhoto komentáře
Tedy jak ty to všechno víš, co čtenářka měla na mysli.... Opravdu obdivuhodné.
A lidská blbost mne skutečně dovede nadzvednout. Dokonce především ta moje vlastní, ale to ty neznáš, viď
Ty to máš jinak, já vím:
Sebereflexe - nula.
Tolerance - nula.
Sebekontrola - nula.
Sebekritika - nula.
Máš to halt blbý holka
Není tady
Jůůů tady je ale švanda
Není tady
Feuria napsal(a):
Jůůů tady je ale švanda
to si myslíš jen ze začátku... pak to začne být moc moc moc stejné...
Není tady
Ty joo...jsem tu dlouho nebyla a jen zírám. To je fičák...buď ...a nebo
Není tady