Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#476 19. 8. 2008 14:28

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Setkání s manželovou milenkou.

Zklamaná napsal(a):

dám vám chvíli oddech, ať to všechno můžete zpracovat. reta

Sorry !  Toho  co tu páchám si prosím NIKDO nevšímejte- učím se vkládat  citaci do rámečku. Jsem fakt PC -ťululum, ono to "citovat" je tak pěkně v rožečku a já vůbec neodhalila, na co to je....  offtopickapitulation rodna

Můj milý pomocníku při zdolávání nástrah PC -dík za vysvětlení!!! hjarta

Není tady

#477 19. 8. 2008 14:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Zklamaná,

no sice jsi mi neodpověděla no ale což už smile

takže mi je 32  a mám jedno dítko :-))))
uchyl po dovolené...psala jsem na jiném foru  smile

Upravil(a) adra (19. 8. 2008 14:31)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#478 19. 8. 2008 14:33

Anda
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Anda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

bože, odhalila jsi mě, co budu teď dělat, kam se zahrabu? roll

Nikam se nehrab, on Tě stejně nikdo kór moc hledat nebude

kdepak ses ty nám tady vyloupla nová rejpalko? Že já se tě dotkla svým plamenným projevem, kde sis na sebe vztáhla všechno, co jen šlo - vždyť já tě tu zatím vůbec nezaregistrovala a hups - ryješ do mě, jako bych ti ukradla kůrku chleba? roll

Že nepíšu, neznamená, že nečtu.. Něco nového se dozvím, popřemýšlím si a když je den blbec, plodně přispěju do diskuze jako je tato.. Přece si nebudu hulákat na ty svoje doma, no ne? Nakonec by mi mohli chtít vzít roha.

Upravil(a) Anda (19. 8. 2008 14:34)

Není tady

#479 19. 8. 2008 14:45

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

neboj ona ti jistě a ráda vysvětlí, jak je vhodné býti býložravcem
Ale kdeže... ona mi klidně bude tolerovat mou masožravost... co kdybych ve své býložravosti zatoužila schlamstnout opečovávanou kedlubničku z její zahrádky... která je tam jediná....

lol lol
....  a ta, pomalu, díky převeliké péči Zklamané o nenapravitelné provokatéry/ky a v nezměrné touze "navést" je na správnou cestu pokání, potažmo namlátit jim, provokatérům/kám, neznabohům, do hlavy, že jen ona je jediná, jedinečná a božská (kr....), a se tudíž nemůže věnovat rytí, okopávání a jiné zahradní údržbě své jediné a jedinečné kedlubničce, ta chřadne, usychá a dřevnatí...
Jen tak na okraj podle posledního stavu bych řekl, že jsme božské nedopřály polední siesty (asi hladovka), tudíž nebude schopna navečer navařit kedlubničce nějakou tu baštu, nenapeče moravských vdolků, nebude přítulná a tak kedlubnička vyrazí..... (v tom lepším), /horším/ jako kajícník ztrpí únavu božské a pak uvadne či úplně zaschne a Zklamaná nás všechny zažaluje za ujmu za zaschnutí kedlubničky lol lol
Už se proberte neznabozi a hříšníci a klaňte se božské (aspoň na oko tongue lol ) Ona jediná to s Vámi myslí opravdu, ale opravdu od (ledového) srdce upřimně. lollol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#480 19. 8. 2008 14:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel, ale ty už taky blábolíš z hladu, ne? big_smile
Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se  s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky  prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl  dovařit oběd??? Ty jako chlap  to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak   se nemusí upnout na jediný bod na stropě......

Není tady

#481 19. 8. 2008 14:58

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Já stihla během čtení tu, uvařit, vykoupat se  s mrňousem v bazénu, pověsit asi tři pračky  prádla, dopéct švestkový koláč s drobenkou, napsat pár pracovních mailíků ...Proč by u toho někdo nemohl  dovařit oběd??? Ty jako chlap  to asi nesvedeš, ale ženská když chce, tak   se nemusí upnout na jediný bod na stropě......

Ještě mi tam chybí kojení, žehlení velkého prádla, vyžehlení a složení 25 košil, vytření 3 místností a vyluxování 5 pokojů, převlečení 5 postelí, nakoupení, donesení domu a vytřídění nákupu za 3.500 Kč, napsání úkolů dospívajícím dětičkám, odskočení k holiči, posezení s kamarádkou na kafíčku, návštěva doktora a dlouhý telefon a maminkou ......
protože to poslední mohou dopasné se neuskutečnilo, tak stíháš málo lol  lol lol lol Zklamaná to stíhá i s detektivním sledování její kedlubničky během dne a po večerech (včetně jiných případů) a siesty navrh. Jdi se schovat a ber příklad lol lol lol lol

Upravil(a) Pisatel (19. 8. 2008 14:59)

Není tady

#482 19. 8. 2008 15:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Anda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Anda napsal(a):

Je to možné. Jen drobný dovětek -  mít vlastní názory a pálit na hranici všechny, kdo se podle nich nechovají, je sakra velký rozdíl

Ando, já o nějakých hranicích a pálení ani nepípla, za to všude kolem je plno čarodějnic/čarodějek a rádoby čarodějů (kterým se moc nedaří), co na tu hranici stále přikládají.:

Zato Ty jsi jako víla Amálka.

Skôr Análka! lol

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#483 19. 8. 2008 15:08

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel -
Žehlení bych napsat nemohla , protože tuhle činnost nesnáším i v zimě ,natož v létě... tongue
Na nákup pojedu až k večeru- až opadnou davy v obchodech- z duše nenávidím nakupování,ale dnes už musím, domácí zdroje  už vysychají...
Maminka se vyžvatlá po mobilu mezi tím, to se vůbec nepočítá.. big_smile
Na převlíkání postelí se také můžu  123, kdo  chce mít míň štěnic v posteli ,ať si v tomhle vedru převlíkne sám......
Kafíčko jsem dala s manžou po obědě( uvařil, k PC podal a pozorně dál sleduje Bábu  na Olympiádě -Bábu jako sportovce, ne báby obecně... big_smile)
Takže  až manžel odfrčí se synkem  na kolo, hupnu do auta a pojedu za kamarádkou..... Takže část toho tvého seznamu přece jen splním... tongue   Čtení toho , co tu zas přibude stihnu při  večerním  popíjení Mojita- mám ho slíbené za vzorné chování.... tummenupp

Není tady

#484 19. 8. 2008 15:10

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Pisatel -
Žehlení bych napsat nemohla , protože tuhle činnost nesnáším i v zimě ,natož v létě... tongue
Na nákup pojedu až k večeru- až opadnou davy v obchodech- z duše nenávidím nakupování,ale dnes už musím, domácí zdroje  už vysychají...
Maminka se vyžvatlá po mobilu mezi tím, to se vůbec nepočítá.. big_smile
Na převlíkání postelí se také můžu  123, kdo  chce mít míň štěnic v posteli ,ať si v tomhle vedru převlíkne sám......
Kafíčko jsem dala s manžou po obědě( uvařil, k PC podal a pozorně dál sleduje Bábu  na Olympiádě -Bábu jako sportovce, ne báby obecně... big_smile)
Takže  až manžel odfrčí se synkem  na kolo, hupnu do auta a pojedu za kamarádkou..... Takže část toho tvého seznamu přece jen splním... tongue   Čtení toho , co tu zas přibude stihnu při  večerním  popíjení Mojita- mám ho slíbené za vzorné chování.... tummenupp

Tys můj člověk, podobná krevní skupina, jen to kafe si dělám sám a sám a nějak ty "blce" na oválu nemusím smile To raději nějakou tu historii gloria

Není tady

#485 19. 8. 2008 15:24

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

offtopic
je.... zuzi, ty máš krásnej plán...
a já tedy tvrdnu a předstírám práci... a nikomu (ani šéfovi, ani zákazníkům) to nevadí - to předstírání... hlavně , že tu jsem fyzicky doparoma...
já se z toho vopupínkuju.... dumbom

p.s. moc se mi líbil pokus s citací... nahoře u příspěvku jsou ještě takový tlačítka - ty uměj dávat slova do tučňáka - kdybys třeba chtěla ještě vylepšit projev BI smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#486 19. 8. 2008 15:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jessika- tlačítko na tlouštíky už jsem našla! stolt Ještě mě trochu děsí ta "sprostá slova": img, code a quote- ale nevzdávám to! big_smile

Není tady

#487 19. 8. 2008 16:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pisatel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Ještě mi tam chybí kojení, žehlení velkého prádla, vyžehlení a složení 25 košil, vytření 3 místností a vyluxování 5 pokojů, převlečení 5 postelí, nakoupení, donesení domu a vytřídění nákupu za 3.500 Kč, napsání úkolů dospívajícím dětičkám, odskočení k holiči, posezení s kamarádkou na kafíčku, návštěva doktora a dlouhý telefon a maminkou ......
protože to poslední mohou dopasné se neuskutečnilo, tak stíháš málo lol  lol lol lol Zklamaná to stíhá i s detektivním sledování její kedlubničky během dne a po večerech (včetně jiných případů) a siesty navrh. Jdi se schovat a ber příklad lol lol lol lol

si piš pisálku, že stíhám mnohem, mnohem víc, než si tady stačil zplodit, zkus mi vymyslet ještě nějakou práci, já to někomu zadám a půjdu se dál válet k bazénu lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#488 19. 8. 2008 16:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

tummenupp

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#489 19. 8. 2008 17:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Pisatel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

si piš pisálku, že stíhám mnohem, mnohem víc, než si tady stačil zplodit, zkus mi vymyslet ještě nějakou práci, já to někomu zadám a půjdu se dál válet k bazénu lol

Vždyť mi víme, že jsi dokonalá a neskonale pracovitá, že den má pro tebe 48 a ještě si 3 hodiny půjčuješ z následujícího dne.  lol Jdi a už se nevracej bude to lepší

Není tady

#490 19. 8. 2008 17:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Tato čtenářka měla na mysli můj příběh (story), který je už smazán, ovšem jak to ty umíš vytrhnout z kontextu, by jeden zaplakal, ale jak píšeš, lidská hloupost a omezenost dráždí spoustu lidí - momentálně vydráždila tebe, jinak by ses přeci jako ta, co je "nad věcí" zdržela takovéhoto komentáře reta

Tedy jak ty to všechno víš, co čtenářka měla na mysli.... Opravdu obdivuhodné.
A lidská blbost mne skutečně dovede nadzvednout. Dokonce především ta moje vlastní, ale to ty neznáš, viď reta
Ty to máš jinak, já vím:
Sebereflexe - nula.
Tolerance - nula.
Sebekontrola - nula.
Sebekritika - nula.
Máš to halt blbý holka roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#491 20. 8. 2008 9:23

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jůůů tady je ale švanda big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#492 20. 8. 2008 9:40

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Feuria napsal(a):

Jůůů tady je ale švanda big_smile

to si myslíš jen ze začátku... pak to začne být moc moc moc stejné... neutral

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#493 24. 8. 2008 19:04

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ty joo...jsem tu dlouho nebyla a jen zírám. To je fičák...buď lol...a nebo dumbom

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí