|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Vando,
taky si myslím, že nemusí 
Mohu se cítit "chráněná" i "ochranitelsky", chvíli tak a pak zase tak 
Je to jako vztah mezi sourozenci a je jedno, že právě teď jimi nejsme.
Není tady

Hm... zase jeden partner, co si vytvořil svoji vlastní síť domněnek a na jejích základě vlezl druhému do mobilu
a teď má z toho hlavu v pejru ...
sunnymane, kdyby mi manžel hodil mobil do záchodu, tak bych okamžitě věděla, která bije, to zaprvé. Za druhé bych vážně zapochybovala o jeho duševní příčetnosti a za třetí bych šla, koupila si nový mobil a manžela bych s konečnou platností vyměnila
bez ohledu na to, zda jeho podezírání je oprávněné či není.
Mně by totiž v žádném případě neimponoval mužský, kterému straší x-let v hlavě, jestli náhodou nepokračuje dávno zapomenutý románek a sníží se k tomu, že mi šmíruje v mobilu 
Není tady

Vanda napsal(a):
Terci, přece to, že k milenectví už došlo znamená, že ten erotický podtext tam je, myslím si.
Selimo, já neříkám, že to musí jiskřit...ale je to muž, chlap...i to eventuální nastavené rameno je "mužné"...on se třeba cítí "ochranitelsky", a ty chráněná...prostě si myslím, že to tam je vždycky. A nemusí na erotiku vůbec dojít.
Dvaja moji výborní priatelia boli - vlastne stále sú - mladší odo mňa a občas som bola tá "ochraniteľka" skôr ja, preto ani partnerský vzťah zásadne nebol možný, ale priateľstvu to nevadilo. V jednom prípade to bolo dosť intenzívne priateľstvo, viacero ľudí si myslelo, že spolu niečo máme, jedna jeho frajerka(pritom moja kamoška a zoznámili sa cezo mňa) žiarlila a pokúšala sa nás rozdeliť... ale všetko bolo inak. Ale to je asi môj štýl "staršej sestry".
Tie priateľstvá môžu byť podľa mňa rôzne, tak ako sú rôzne druhy partnerských vzťahov.
Není tady
Vanda: "Terci, přece to, že k milenectví už došlo znamená, že ten erotický podtext tam je, myslím si."
Já Ti rozumím, Vandi; kdyby se mi to nepřihodilo, taky bych tomu možná nevěřila. Ono je dobré si uvědomit rozdíl mezi časem přítomným a časem minulým, víš?
Kdysi ten "podtext" BYL - to "BYL" je důležité. Už není. Bereme to tak, že jednou potřebuju něco já, jednou potřebuje něco on. Samozřejmě se neoslovujeme "miláčku", to tedy ne. Jsme Franta a Věra
.
Víme, že se v nouzi na sebe nevykašleme a že si dokážeme z dovolené přivézt mušli
. To je všecko.
Já jsem v tomto přátelství "eroticky klidná"
, protože (a nejen proto) vím, že chválabohu fyzicky touží po jiné ženě, a on je "klidný", protože vždycky věděl, že já svoji rodinu neopustím. Tím pádem mohou být klidní i ti naši partneři. 
Druhů přátelství je strašně moc.
Upravil(a) Tercila (10. 8. 2008 14:47)
Není tady
Sluneční muži, jak pokračujete ? 
)Není tady
Mohu se zeptat Vás , které tu říikáte, že Váš manžel s bývalou milenkou udržuje kamarádství ( nemyslím , že by se pravidelně stýkali , ale si občas třeba zavolají). Co vy na to? Snášíte to bez problémů?
Není tady
Škoda, že nemám zkušenost jako Tercila, mám tu, kterou popisuje Vanda, je tam stále ten erotický podtext. Jsou to skoro 2 roky co já vím, poměrně živě si dopisují dodnes i včetně víkendů. M. vlastní další telefon jen pro tento účel a já přesně vím, kdy odchází kontrolovat, jestli přišla sms nebo ne. Určitě znáte ten pocit, kdy je m. doma, ale jeho duše je mimo.
Toto je přesně příčina toho, proč náš vzájemný vztah ještě není v pořádku, asi by mi stačilo, jen kdyby si nepsal doma a byl přítomný, když je s námi.
Není tady
Koi, na to jsou tři způsoby, jak to řešit: ignorovat a netrápit se u toho, odejít nebo to dělat taky.
Není tady

Ona napsal(a):
Mohu se zeptat Vás , které tu říikáte, že Váš manžel s bývalou milenkou udržuje kamarádství ( nemyslím , že by se pravidelně stýkali , ale si občas třeba zavolají). Co vy na to? Snášíte to bez problémů?
Myslím, že bych to rozhodně bez problému nesnášela. Pokud by byl tak bezohledný a komunikoval s nějakou z bývalých milenek tak, abych o tom věděla, znamenalo by to pro mne jediné ... že si mne neváží a radši bych šla od toho.
Není tady
Já už se ani netrápím, abych nekecala tak z 90%, tím že si píší. Jen mě to dostane ve chvílích, kdy mám pocit, že ta chvíle má patřit mě nebo jen nám.
Mě vadí ta jeho"nepřítomnost" a to hrozně nenápadné odbíhání k telefonu, který jako malé dítě schovává různě po baráku. Ten moment, kdy je prostě mimo. Myslím, že jak na ní v jakékoliv souvislosti myslí, nedokáže být se mnou, nejsou žádné důvěrnosti a nějaká intimita( nemyslím tím sex), prostě jen přátelé, dva dobře vycházející lidi. To je to co bych nějak chtěla vyřešit, protože tohle nechci.
Není tady
uff, jsem ráda, že mám tohle za sebou. Nepřítomné nebo uvzdychané xichtíky.
Moje tchyně mi jednou řekla - ty musíš počkat, až ho ona něčím naštve. A vidíš. Konečně k tomu došlo, ale my už jsme každý jinde. Každý z nás zúčastněných (vč. našich dětí).
Konečně ho naštvala. Prý velmi.
Není tady
Koi napsal(a):
Já už se ani netrápím, abych nekecala tak z 90%, tím že si píší. Jen mě to dostane ve chvílích, kdy mám pocit, že ta chvíle má patřit mě nebo jen nám.
Mě vadí ta jeho"nepřítomnost" a to hrozně nenápadné odbíhání k telefonu, který jako malé dítě schovává různě po baráku. Ten moment, kdy je prostě mimo. Myslím, že jak na ní v jakékoliv souvislosti myslí, nedokáže být se mnou, nejsou žádné důvěrnosti a nějaká intimita( nemyslím tím sex), prostě jen přátelé, dva dobře vycházející lidi. To je to co bych nějak chtěla vyřešit, protože tohle nechci.
Nebylo by lepší to probrat a ať si klidně volá před Tebou. Žádné schovávání. Ono zakázané ovoce....

Není tady
Kuki, tak tohle mi přesně řekla jedna paní. Počkejte oni to vyřeší za vás, nečím se naštvou navzájem, může se stát, že to konečně jejímu m. docvakne, že sms nejsou od kamarádek, prostě se něco stane. On je jinak fajn, ale je potřeba aby si to už odžil, začínám cítit velkou moji duševní únavu, nevidím konec.
Ona, hihi, tak to by bylo opravdu zajímavé. Kdyby mu ona říkala. Dobré ráno mravenečku. Co bych asi tak mohla slyšet já, tak to snad ani raději ne. Já o tom telefonu ofic. nevím, schovává ho přede mnou. Tak si jen kladu vždy otázku proč. Aby mě ušetřil zklamání nebo dělal blbku.
Není tady
Koi - rozumím ti velmi dobře. Ta únava! Konec v nedohlednu...jo, u nás to trvalo.
Po čtyřech letech, když by eventuelně a čistě teoreticky mohlo dojít k nějakému "opravnému rozhovoru", tak už mám pocit, že bych neměla zájem. Vzhledem k tomu, že mám zítra narozeniny a očekávám tradiční sms od exmanžela, tak se celkem děsím, aby tam nebyl ještě nějaký přídavek, že je momentálně sám a volný.
Není tady
Kuki, hmm, to zní napínavě. Že by ti začal psát jako milence? Tak takovou sms ještě hodně dlouho určitě nedostanu.
Není tady

Koi, si očarujúca, úžasná ženská a nie si odkázaná znášať nič, čo sama znášať nechceš. Nedaj sa zdeptať! To, že skrýva telefón, je OK, ale to, že nie dostatočne, Ok nie je - nemal by ti proste ubližovať a vťahovať ju do VÁŠHO vzťahu. A ak to robí, mala by si mu to ty nejako zaraziť alebo potom možno odísť. Možno by potom jeho myšlienky zalietali k tebe a nevedel by sa sústrediť na ŇU. Achjo, prečo sú vzťahy také zložité.
Není tady
Koi, já Tě nesmírně obdivuji za tohle:
"Já o tom telefonu ofic. nevím, schovává ho přede mnou."
To by totiž u nás doma dlouho netrvalo. 
A souhlasím se slovy Selimy, i když si spíš myslím, že v DOBRÉM partnerství je jakákoliv skrývačka (pro mě) nepřípustná:
"To, že skrýva telefón, je OK, ale to, že nie dostatočne, Ok nie je - nemal by ti proste ubližovať a vťahovať ju do VÁŠHO vzťahu."
Tak se nenech dlouho deptat, jednou to stejně budeš muset řešit. Může mít pravdu Tvoje známá, když říká, že oni dva se na sebe jednou naštvou atd., ale já znám jednoho muže, který toleruje nevěru své paní už celé roky - a nic s ní nenadělal - takže spoléhat na ráznost partnera manželovy milenky, nevím, nevím... 
Není tady
Jo, postřehla jsem tu nějaké narozeniny. Tak, Kukačko, všecko nejlepší a hlavně ať si v pohodě a ať se Ti daří. Jsem ráda, že máš dobré období! 
Není tady
sunnymane,slev ze svých zásad a dpověz.Prosím,udělej to....prosím....
Není tady
Tercilo, já se z toho potřebuju nejdříve vyhrabat, aby mi to přestalo vadit. Tím myslím i můj citový odstup. Teď jen se zbavit toho převládajícího smutku a zmatku a bude promě dobře jako dřív. Tím bych ho mohla vyvést z rovnováhy. Navíc mám naplánováno tolik zahr. veletrhů a odtamtud se určitě nebud vracet smutná, naopak.
Není tady
tak holčičky,další pokračování,bm bydlí s milenkou a dítětem a naš pubošek střídavě,s bm po tel.hezky,ALE SMS mu může číst milenka a když já mu napíši něco pěkného,fakt se stará a já jsem vděčná,tak milenka mi píše i z jeho mobilu at neotravuji,já se škodolibě směji,že se k vůli mě hádají,co vy na to?jo a převozník stále není...jsem divná?
Není tady
Lakí, ty žiješ?
Já už myslela, že sis našla nějakého bezva chlapa a nemáš potřebu chodit na babinet a ty takhle! Sakra, copak pro nás, ženy " v letech" neexistují žádné dobré konce!?
Není tady
Ivanko - existují
Nechceš jít na kávu????
Není tady
Čao Laki:)
Tak vidíš, je líp.
Jo, holt si musí zvyknout, že jako matka dítěte jejího milence budeš občas otravovat 
Není tady