Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 7. 2008 13:18

sunnyman
♥------

Re: Z milenců přátelé ?

Martinka1 napsal(a):

Jediná "záruka" že Ti manželka nebude zahýbat je... hádej co? Že s Tebou bude šťastná a spokojená... :-) Co? va

...a vidíš, právě tohle jsem si myslel, že je v pořádku. Považoval jsem náš vztah za šťastný a spokojený...proč si tady mnohdy připadám jako ten špatný? neutral Je možné, že je chyba na mé straně a nevěru si "zasloužím" - jelikož jsem ale považoval náš více než 15letý vztah za šťastný a spokojený, který nabourala její nevěra špatně se mi hledá kde jsem udělal chybu já... kdybych se tahal po hospodách s kamarády, nestaral se o děti o dům, kdybychom společně stále někam nejezdili....ale takhle?

Vesna: Myslím, že lidi jsou tady k sobě zlí. Protože čeština je zlá. To je blbej jazyk. Tvrdej a složitej. Pořád nějaké možná a kdyby.
Jakub: A aby a by.
Vesna: Nikdo neumí říct, co chtěl.
Jakub: Co by chtěl. Co by chtěl.

Není tady

#27 25. 7. 2008 13:21

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

sunnyman napsal(a):

Jessika napsal(a):

pak dej přes hubu manželce... v tomto  směru se justice nemusíš obávat butter

...nejspíše to nebylo tvým cílem, ale tvá odpověď mě fakt pobavila smile pravda není to tak úplně můj styl, ale někdy je možná to nejjednodušší řešení nejlepší... mlátit ji nebudu, ale asi ji hodím mobil do záchodu - to je myslím ideální místo pro podobná "přátelství"

Nevím jaké je správné řešení ,ale řeknu, co by platilo na mně. Kdybys mi dával najevo lásku a důvěru a choval se jako sebevědomý chlap, který zná svou cenu. Nic jiného by na mě nepůsobilo. Facky a házení mobilu do záchodu by mělo úplně opačný účinek. Každý tlak budí protitlak.
Pokus jsi chlap na úrovni, tak se nebudeš snižovat k takovým praktikám.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#28 25. 7. 2008 13:24

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

dej mu přes hubu, jako chlap máš na to právo a sílu. Dáš najevo, že si nepřeješ vměšování do vlastní rodiny. Možná pak bude klid.
Hodný to nedotahnou daleko. Ani hodný chlapi ne.

Souhlasím !

Jestli víš, o koho jde - dej mu po papuli tummenupp
A manželky se zeptej, jesli se jí bude zdá taky " v pohodě", když si budeš s kolegyní z práce psat " Lásko" reta stolt

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#29 25. 7. 2008 13:28

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

sunnyman napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Jediná "záruka" že Ti manželka nebude zahýbat je... hádej co? Že s Tebou bude šťastná a spokojená... :-) Co? va

...a vidíš, právě tohle jsem si myslel, že je v pořádku. Považoval jsem náš vztah za šťastný a spokojený...proč si tady mnohdy připadám jako ten špatný? neutral Je možné, že je chyba na mé straně a nevěru si "zasloužím" - jelikož jsem ale považoval náš více než 15letý vztah za šťastný a spokojený, který nabourala její nevěra špatně se mi hledá kde jsem udělal chybu já... kdybych se tahal po hospodách s kamarády, nestaral se o děti o dům, kdybychom společně stále někam nejezdili....ale takhle?

To nemusí být o tom, že se taháš po hospodách a tak...
Ať budou mít ostatní jiný názor než já... myslím si, že nevěra je důsledek toho, že v manželství něco nefunguje... a za to můžou oba (že to v manželství nefunguje)...
Nejsem zastáncem toho, že se obviňuje jenom ten partner, který byl nevěrný... i ten druhý partner v tom má kus svého...

Můj názor je ten, že pokud jsou partneři ve vztahu spokojení, nemají důvod zahýbat...

Pokud si myslíš opak, že jste byli naprosto spokojení a ona přesto zahla... v tom případě je vymalováno a nejde s tím nic dělat...
Naopak pokud připustíš, že možná trošku jsi k tomu přispěl i Ty... tak se s tím něco dělat dá :-)

Upravil(a) Martinka1 (25. 7. 2008 13:28)

Není tady

#30 25. 7. 2008 13:38

sunnyman
♥------

...dík za všechny názory - cením si každého a všechny mi pomáhají...snažím se v uklidit si v hlavě...každý má určitý způsob sebeobrany - způsob, který mozek spustí ve chvíli, kdy pochopí, že je ouvej - a mi ač mozek velí "Nic neřeš nebo se z toho zblázníš, nech to plynout" příjde asi rozumnější pokusit se o nějaký dialog...i když to teď všechno opět vnímám jako maximální zradu a dialog mi připadá jako jít na kávu s nepřítelem... máme děti, já je miluji a to je první, co mi v hlavě vyskočí, když nad tím začnu přemýšlet...na druhou stranu i já mám nějakou hrdost a dal jsem do našeho vztahu city po kterých už jednou šlapala...

Vesna: Myslím, že lidi jsou tady k sobě zlí. Protože čeština je zlá. To je blbej jazyk. Tvrdej a složitej. Pořád nějaké možná a kdyby.

Není tady

#31 25. 7. 2008 13:40

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

někdy pomáhá (pokud to jde) zmizet... na čas, na týden, měsíc ...být sám se sebou a uspořádat si myšlenky

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#32 25. 7. 2008 13:45

sunnyman
♥------

Martinka1 napsal(a):

Pokud si myslíš opak, že jste byli naprosto spokojení a ona přesto zahla... v tom případě je vymalováno a nejde s tím nic dělat...
Naopak pokud připustíš, že možná trošku jsi k tomu přispěl i Ty... tak se s tím něco dělat dá :-)

...víš v zásadě s tebou souhlasím...myslím si, že spousta nevěr je způsobena chutí experimentovat, poznat něco nového, zažít znova tu jiskru, která chtě nechtě v dlouhodobějším vztahu opadne a mám tak trochu pocit, že tohle je i náš případ... nemyslím, že do toho šla s tím, že by náš vztah nefungoval - myslím, že zvolila tenhle způsob protože v tom hledala něco nového, vzrušujícího... a že my chlapi umíme ženám říkat co chtějí slyšet - o to je to pak lákavější... smile

Není tady

#33 25. 7. 2008 13:49

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

...víš v zásadě s tebou souhlasím...myslím si, že spousta nevěr je způsobena chutí experimentovat, poznat něco nového, zažít znova tu jiskru, která chtě nechtě v dlouhodobějším vztahu opadne a mám tak trochu pocit, že tohle je i náš případ... nemyslím, že do toho šla s tím, že by náš vztah nefungoval - myslím, že zvolila tenhle způsob protože v tom hledala něco nového, vzrušujícího... a že my chlapi umíme ženám říkat co chtějí slyšet - o to je to pak lákavější... smile

Jsem přesvědčená, že to "lákavější" lze s trochou dobré vůle mít i ve vlastním vztahu... netřeba do toho tahat někho třetího... ale zřejmě to Tvoje manželka doma nenašla...

Co zkusit vztah trochu okořenit, dát děti k babičce a vyrazit si jako za svobodna... do kina, na tancovačku, do divadla... co jste rádi dělali dřív, ale teď už třeba kvůli dětem neděláte?
Určitě něco vymyslíš! :-)

Není tady

#34 25. 7. 2008 13:59

sunnyman
♥------

Martinka1 napsal(a):

Jsem přesvědčená, že to "lákavější" lze s trochou dobré vůle mít i ve vlastním vztahu... netřeba do toho tahat někho třetího... ale zřejmě to Tvoje manželka doma nenašla...

Co zkusit vztah trochu okořenit, dát děti k babičce a vyrazit si jako za svobodna... do kina, na tancovačku, do divadla... co jste rádi dělali dřív, ale teď už třeba kvůli dětem neděláte?

Máme spoustu společných koníčků, vyrazili jsme si i sami dva - nejednou... oba dva to vnímáme tak, že nás děti nikterak neomezily a společně podnikáme spoustu věcí celá rodina výlety, sport, cestování... o to je to pro mě všechno horší chápat - kdybych chodil do té hospody měl bych v tom jasno - "chlastáš, smrdíš, nejsi s námi - řešení jasné "nechodit do hospody"...takhle jsem kapku bezradný, ale neboj něco určitě zkusím vymyslet smile  rezervy jsou v každém z nás, kolik jen nás po tom světě chodíkapitulation

Není tady

#35 25. 7. 2008 14:01

Alosek
Host

Kdyby si mě kdysi partner všímal tak, jako milenec, nezahýbala bych wink
A ani když mi milenec dával to, co partner nechtěl (nemohl, neuměl...?), neodešla jsem od rodiny a byla jsem v ní s partnerem šťastná tongue
Jestli víš, co u toho svého přítele tvá manža hledá, zkus jí to nabídnout taky. Nemám na mysli případné neobvykle nové sexuální praktiky, ale co třeba si jí víc všímat? Mně bylo úplně u zadku, jestli opravíme zeď nebo kotel, když byl partner věčně naštvaný. K ničemu mi nebylo, že auto bylo ve špičkovém stavu, na baráku se pořád šolíchalo, občas jsme i na rodinný výlet zajeli - když mě nepohladil, nekoupil kytku, dárek (i smotaný kus drátu z opravy plotu ve tvaru kytky by mě tehdy stačil, dojal a rozplakal grater ), nevšímal si mě, neřekl mi, jak mi to sluší, nemluvil se mnou...

#36 25. 7. 2008 14:04

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Máme spoustu společných koníčků, vyrazili jsme si i sami dva - nejednou... oba dva to vnímáme tak, že nás děti nikterak neomezily a společně podnikáme spoustu věcí celá rodina výlety, sport, cestování... o to je to pro mě všechno horší chápat - kdybych chodil do té hospody měl bych v tom jasno - "chlastáš, smrdíš, nejsi s námi - řešení jasné "nechodit do hospody"...takhle jsem kapku bezradný, ale neboj něco určitě zkusím vymyslet smile  rezervy jsou v každém z nás, kolik jen nás po tom světě chodíkapitulation

Tak se zkus manželky zeptat... co by ráda dělala...
A jestli máš odvahu, (jestli ses jí na to už neptal) - co jí vedlo k tomu (resp. co jí chybělo doma, že to hledala jinde) že si našla milence (tenkrát)...
Důležitá, snad nejdůležitější je komunikace... mít upřímný zájem o to, co toho druhého trápí... a hlavně když se svěří, tak neodsuzovat... (to by se pak už nikdy nesvěřila)...

Není tady

#37 25. 7. 2008 14:13

sunnyman
♥------

...v tuto chvíli vidím jen jediné řešení: maximálně otevřený rozhovor, který nám nebude ani jednomu příjemný, ale jediný může při snaze obou zodpovědět otázky na které se jinak nikdy neodpoví - odhalit city, svléknout je do naha až na kost - říct si všechno co toho druhého zajímá, byť jsou to ty nejniternější pocity ať už pro toho druhého příjemné nebo nepříjemné...výsledek předem těžko odhadnout, ale nelze nemít řešení, nelze nemít ve vztahu společný cíl...a pokud jej oba máme stále stejný, stojí za to pokusit se k němu společně dojít - v opačném případě by vztah neměl smysl...

Není tady

#38 25. 7. 2008 20:55

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Kukačka napsal(a):

dej mu přes hubu, jako chlap máš na to právo a sílu. Dáš najevo, že si nepřeješ vměšování do vlastní rodiny. Možná pak bude klid.
Hodný to nedotahnou daleko. Ani hodný chlapi ne
.

Moooc hezký názor - takže dát milencovi přes hubu by bylo OK, kdežto když manželka hodlá dát milence přes hubu, nebo se s ní setkat a vyříkat si to z oka do oka - je to blééé dumbom Jak to myslíš, že jako chlap na to má právo? To jako ženská to stejné právo nemá? roll

Jinak Sunnymane - já být tebou, tak tomu druhýmu bych dala taky přes hubu, a to tak, že by přestal myslet nejen na tvou ženu, ale i na ženský od jiných chlapů - uděláš dobrou službu lol A tvé ženě bych nastavila hranice - co hodláš tolerovat, co už ne, pokud bude chtít ty hranice překročit - protože na to má "právo a svobodu" přemýšlej nad tím, zda jsi natolik tolerantní člověk, aby ti to nevadilo a mávl si nad tím rukou.

Rady některých přispěvatelek ber prosím s rezervou - sice jich tu dost nevěru zažilo, ale dost jich také nevěru provozuje - a podle toho se také dost omílá to proklamované slovo svoboda

tak, to byl první příspěvek, na který jsem měla nutkání odpovědět - a jdu si přečíst pokračování wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#39 26. 7. 2008 11:20

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sunnyman napsal(a):

.. mlátit ji nebudu, ale asi ji hodím mobil do záchodu - to je myslím ideální místo pro podobná "přátelství"

Říkáš, že jsi jí ODPUSTIL?  A že jsi to VYDEJCHAL?
Opravdu?
Zajímavé.

Mne by docela zajímalo, co na tobě tvá paní vlastně vidí.
Máš tu sice hezké řeči o řešení vztahových problémů, ale řekla bych, že jsou to opravdu jen řeči.
Podle mého názoru totiž vidíš jen sám sebe a v duchu hesla: na moje hračky mi nesahejte,  jsi naprosto hluchý k tomu, co chce ten druhý. Z telefonních hovorů dedukuješ co by kdyby, utápíš se v představách a domněnkách o kvalitě vztahu těch dvou, bývalému milenci své ženy podsouváš své vlastní konstrukce a pak se jimi užíráš.
Docela slušné peklíčko na jednoho dospělýho chlapa.
Už jsi vůbec někdy přemýšlel nad tím, proč se chováš tak histericky?
Proč nevěříš sám sobě a maskuješ to jakousi pofidérní zradou?
Říkám POFIDERNÍ, protože někoho, kdo sám sobě nedůvěřuje, prostě zradit NELZE.
Toho leze jen opustit.

Pokud vztah tvé ženy pokračuje tak, jak ty se DOMNÍVÁŠ, kde bereš tu drzost, abys ji soudil? Jsi dospělý, očkovaný, máš občanku, tak ji prostě s poděkováním za hezké společné chvíle pošli do háje a zařiď si svůj život bez ní. Na to máš plné právo.
A nebo se nauč být tolerantní. Ne k nevěrám toho druhého, ale k jeho rozhodnutím. To je totiž dost podstatný rozdíl a mnozí zde s pokřikem: blbce ze mne teda  nikdo dělat nebude, šlapou po právech druhého rozhodnout se sám za sebe i v manželství.
Berou běh věcí do svých rukou a tak paradoxně "nevěrníka" zbavují zodpovědnosti. Nu a pak se jen diví a diví, pláčí a pláčí, či křičí a křičí....
...
Hned s několika mými bývalými milenci mne pojí dodnes hezké přátelství. Oslovení lásko moje je zcela běžné.
A dobře vím, že tohle je zcela nepochopitelné pro někoho, kdo nerozdejchá, že milostný vztah sice skončí -  získá novou kvalitu - ale láska mezi dvěma  zralými a dospělými lidmi zůstává. Ta totiž nemizí a hlavně nikoho neohrožuje. Neohrožuje žádný další vztah. Ten ohrožuje jen bezbřehá hloupost, sobectví a stach o sebe sama.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#40 26. 7. 2008 13:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

sunnyman napsal(a):

...v tuto chvíli vidím jen jediné řešení: maximálně otevřený rozhovor, který nám nebude ani jednomu příjemný, ale jediný může při snaze obou zodpovědět otázky na které se jinak nikdy neodpoví - odhalit city, svléknout je do naha až na kost - říct si všechno co toho druhého zajímá, byť jsou to ty nejniternější pocity ať už pro toho druhého příjemné nebo nepříjemné...výsledek předem těžko odhadnout, ale nelze nemít řešení, nelze nemít ve vztahu společný cíl...a pokud jej oba máme stále stejný, stojí za to pokusit se k němu společně dojít - v opačném případě by vztah neměl smysl...

pokud se Vám tohle povede...a pak to ustát - oběma...smilesmile  tummenupp

a jinak jsem to tu už psala...takže  když se ji zeptáš co on má a ty ne...to je podle mě ta njehloupšjší otázka...!PRoč se s někým srovnávat? kadý jsme přeci takový jaký jsme...a jestli Ti manželka odpoví že potřebovla "změnu"...v chování "partnera"...jsi namydlený!! nemůžeš jí nabídnou to co nemáš...aby jsi mi rozuměl: pokud ji denně pohladíš, občas přineseš tu proklamovanou kytky, naslocháš ji...staráš se o ni jako o ŽENU...a ji skutečně nic nechybělo a chtěla jen tu změnu...nezmůžeš skutečně nic...podlě mě....

osobně si totiž nemyslím, že nevěra je důsledek toho že něco není ve vztahu v pořádku....průšvih je když si myslí jen jeden z partnerů že vše je OK a durhý to cítí jinak...a důsledkem je nevěra
ale jsem přesvědčena o tom že i ve fungujícím manželství může dojít k nevěře a ted tou nevěrou myslím třeba jen úlet na jednu noc...nebo nějaký kratší románek....
a polemizovla bych o tom zda když má jeden z partnerů paralení vztah s milencem/milenkou, tak že tam už asi vše v pořádku není...tam může jít třeba o "životní styl" - doma vše v pohodě tak proč nemít k tomu všemu ještě milenku/milence

omlouvám se za možná offtopic

Upravil(a) adra (26. 7. 2008 13:52)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#41 26. 7. 2008 13:56

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jo a přímo k dotazu...z milenců můžou být přátelé....smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#42 8. 8. 2008 21:45

Nefrit
♥♥♥♥♥--

sunnyman napsal(a):

Sunnymane,celkem by mě zajímalo jak dál.Vyřešil jsi něco ?

Není tady

#43 9. 8. 2008 0:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

adra: "jo a přímo k dotazu...z milenců můžou být přátelé....smile"

Přidávám se. Vím, že to jde. Ale jak které dvojici. smile

Není tady

#44 9. 8. 2008 9:08

Vanda
Host

Já si teda myslím, že v přátelství muže a ženy je vždycky erotický podtext. Přátelé...proč ne. Ať už před nebo po.

#45 9. 8. 2008 11:31

hrosanek
Host

Tohle je Vandi vlastně geniální definice.

Mám čtyři kamarády, které považuju za nejlepší přátele:
Dva jsou mí bývalí milenci
Jeden je homosexuál
Ten čvtrtý je kluk, který po mně asi touží, ale za těch patnáct let jsme zjistili, že takhle je to hezčí a lepší. (tedy jeho se radši neptám, jak to má v sobě vyřešené)

A pak pár kamarádů, u kterých nad tím vlastně nepřemýšlím, jak to máme. Já je nechci.

A ženské a mužské přátelství může existovat, byť je v tom erotický podtext. Lidi spolu nemusí spát, jen pro to, že po sobě animálně touží. A pro mě je přátelství s chlapy o tom kousku chlapa, kterého mám v sobě a potřebuju jejich humor, jejich herdu do zad, když žensky šílím, jejich schopnosti neřešit na životě hovadiny, mám ráda jejich logiku. Já si myslím, že jim dávám to samé, v ženské podobě a přijatelné míře.

A z milenců můžou být přátelé. A pravděpodobně pokud kdysi do sebe byli zamilovaní, tak se nebudou už nikdy oslovovat Franto/Věro. Akorát je děsně těžké uvěřit, že žárlit na partnera je můj problém, ne jeho chování. Jasně, že jsou lidi, kteří chtějí, aby na ně partner žárlil, ale to tvoje žena není. A zakázané ovoce .....

Upravil(a) hrosanek (9. 8. 2008 11:33)

#46 9. 8. 2008 11:42

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

sunnyman napsal(a):

Myslíte si (teď když znáte bližší okolnosti), že je možné mít s někým milenecký vztah a pak si hrát na přátelství ???

myslím, že to jde ale tak např. 2x do měsíce si napsat nebo zavolat.
Ovšem pokud je to s vysokou frekvencí psaní a volání, nebude to jen o přítelství.
Sorry, rád bych ti sdělil něco pozitivnějšího, ale...........

Není tady

#47 9. 8. 2008 18:00

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Hmm, další chlápek, který snáši vejce. Ale odpouštím mu to. Zdravím Pandořinu skříňku godlike pussa

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#48 9. 8. 2008 23:07

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vanda: "Já si teda myslím, že v přátelství muže a ženy je vždycky erotický podtext. Přátelé...proč ne. Ať už před nebo po."

Vandi, pokud už si ta dvojice milenectví odbyla, tak fakt už v následném přátelství o erotiku jít nemusí. Přesto vzájemná přátelská profesní a jakákoliv jiná výpomoc je silná. Protože si ti dva lidé fandí, uznávají se a přejí si navzájem všechno dobré, ale není v tom tělesná touha.
Věř mi. smile Mám to z první ruky. Ale zdaleka to není mezi lidmi časté.

Axi, cítíš se dobře? Opravdu dobře? wink big_smile

Není tady

#49 9. 8. 2008 23:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vanda napsal(a):

Já si teda myslím, že v přátelství muže a ženy je vždycky erotický podtext. Přátelé...proč ne. Ať už před nebo po.

Ja musím tuná odporovať, mám aj inú skúsenosť. Neerotické priateľstvo, ľudsky silné, ale bez toho náboja.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 10. 8. 2008 7:43

Vanda
Host

Terci, přece to, že k milenectví už došlo znamená, že ten erotický podtext tam je, myslím si.
Selimo, já neříkám, že to musí jiskřit...ale je to muž, chlap...i to eventuální nastavené rameno je "mužné"...on se třeba cítí "ochranitelsky", a ty chráněná...prostě si myslím, že to tam je vždycky. A nemusí na erotiku vůbec dojít.

Upravil(a) Vanda (10. 8. 2008 7:44)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí