Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 25. 7. 2008 10:21

sunnyman
♥------

Z milenců přátelé ?

...před několika lety se nechala má manželka lapit po několikaletém vztahu do sítí sladkých řečiček, nadbíhání, kytiček a pochopení a sklouzla do vztahu s mužem, který tak naplnil své poslání lovce. V průběhu těchto okolností se v ní hnulo svědomí, snad i city a s omluvou a se slovy, že mě miluje prosila o odpuštění. Pro mě - pro ješitného chlapa to bylo něco co silně zranilo nejen mou ješitnost, ale hlavně city. Odpustil jsem, život šel (chvíli sice kostrbatě) dál a dnes máme dvě krásné děti. JENŽE ! V průběhu těch let jsem se občas dozvěděl, že jsou spolu v nepravidelném telefonickém kontaktu (to my muži takhle děláváme, abychom si nezavřeli již jednou pootevřená vrátka). Nepřikládal jsem tomu váhu, protože jsem si říkal, že přece jen v období mezi porody dvou dětí mají ženy jiné starosti. Ovšem jak děti rostly "lovec" vycítil svou další příležitost a s chlapským myšlením "když to šlo před tím, proč by to nemělo jít teď ?" zvýšil své úsilí. Myslel jsem si, že se nikdy nesnížím k tomu abych se někomu díval do telefonu, ale po předchozí zkušenosti mi mé druhé horší já našeptalo ať to udělám a opravdu jsem se nestačil divit, jak velmi čilá oboustranná komunikace mezi nimi probíhá a jakým způsobem si píší. Nešetří se slovy "Lásko" apod. Poučen z minula jsem na manželku uhodil a ta to odůvodňuje tím, že jsou jen přátelé a že je tohle to úplně normální a proč prý by mu nemohla zavolat jak se má. usch
Cítím se opět zrazen a už týden se z toho nemohu vzpamatovat. Při představě, že se spolu milovali se mi zvedá žaludek a její odůvodnění mi připadá zcela absurdní. Mé city jsou teď rozsekány na kusy. Své děti bezmezně miluji a udělám pro ně cokoliv, ale nevím, jestli kvůli nim budu schopen polknout tuhle další hořkost. Myslíte si (teď když znáte bližší okolnosti), že je možné mít s někým milenecký vztah a pak si hrát na přátelství ???

Vesna: Myslím, že lidi jsou tady k sobě zlí. Protože čeština je zlá. To je blbej jazyk. Tvrdej a složitej. Pořád nějaké možná a kdyby.
Jakub: A aby a by.
Vesna: Nikdo neumí říct, co chtěl.
Jakub: Co by chtěl. Co by chtěl.

Není tady

#2 25. 7. 2008 10:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Z milenců přátelé ?

Neviem a netrúfnem si hodnotiť či definovať vzťah tvojej ženy, ale JA OSOBNE mám ex-milenca, s ktorým sme priatelia. Netvrdím, že si občas nespomenie na naše vyvádzanie, ale už asi tri roky(vlastne už viac) spolu nič nemáme. Je fakt, že kontakty sú sporadické a skor organizačno-informačné, ale boli sme spolu už aj piť - a vo všetkej počestnosti. No či to má takto aj tvoja žena, to si netrúfam povedať, to vie len ona a ON. Taký je život.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 25. 7. 2008 10:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

A pises mu do sms: "Laska, ..."?

Upravil(a) Oxi (25. 7. 2008 10:33)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 25. 7. 2008 10:46

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já mám kamaráda - nikoli milence ve fyzickém smyslu slova - a tam je oslovení "lásko moje největší" už mnoho let. Trochu recese, trochu životní jistota.

Jinak tvrdím, že málokdy někdo někomu volá jen tak. Buď něco potřebuju od dotyčného, nebo je mi smutno a sháním, kdo se se mnou bavil a nebo je to naprosto záměrné. Upoutat pozornost a zlomit.
Milenecký vztah přerozený do přátelství taky mám, ovšem je to docela výjimka. A "lásko" si neříkáme...

Není tady

#5 25. 7. 2008 10:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nie, ale my si prakticky vobec neposielame SMS, skor si voláme... Niektoré naše telefonáty by asi tiež mohli vyznieť inak, než sú myslené.. ale "láska" je dosť jednoznačná. hmm Neviem, ja fakt viem len to, že možné je hocičo. Najpravdepodobnejšie podľa mňa je, že sa spolu nestýkajú, ale spomienky sú dosť intenzívne a oni s nimi zápasia. Čo z toho vyplýva pre teba, Suny, to neviem...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 25. 7. 2008 10:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Myslíte si (teď když znáte bližší okolnosti), že je možné mít s někým milenecký vztah a pak si hrát na přátelství ???

- myslím, že pokud si na to přátelství nehrají, ale je to skutečné, tak to lze...

Mám mezi bývalýma přítelema pár, se kterýma se občas vídám... ale je fakt, že ta frekvence je po letech dost nízká.

"Lásko" je neoslovuju.

Není tady

#7 25. 7. 2008 10:53

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

Myslíte si (teď když znáte bližší okolnosti), že je možné mít s někým milenecký vztah a pak si hrát na přátelství ???

Aby som sa vyjadril k tomuto, tak podla mna ano, asi nie vzdy, ale ide to. Nie hrat, ale skutocne priatelstvo.
Obavam sa vsak, ze casto v tom jeden z dvojky hlada viac ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#8 25. 7. 2008 10:57

sunnyman
♥------

...všechno je to teď pro mě o to těžší, že jsme právě prožívali velmi hezké období vztahu - všechno bylo fajn - společná dovolená, spousty radosti a smíchu, spokojené děti... uvědomuji si, že jí stejně jako každé jiné ženě lichotí, když ji někdo nadbíhá a nešetří superlativy na její krásu, inteligenci apod. a tak si tak třeba jen "vylepšuje" pohled na svět a sebe samu jejíma očima, ale dalo mi spousty přemáhání překousnout její nevěru, protože to beru jako absolutní zradu mě i našeho vztahu a teď už vnímám tu hranici mezi "přátelstvím" jak ona říká a vztahem daleko citlivěji..

Vesna: Myslím, že lidi jsou tady k sobě zlí. Protože čeština je zlá. To je blbej jazyk. Tvrdej a složitej. Pořád nějaké možná a kdyby.

Není tady

#9 25. 7. 2008 11:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

...všechno je to teď pro mě o to těžší, že jsme právě prožívali velmi hezké období vztahu - všechno bylo fajn - společná dovolená, spousty radosti a smíchu, spokojené děti... uvědomuji si, že jí stejně jako každé jiné ženě lichotí, když ji někdo nadbíhá a nešetří superlativy na její krásu, inteligenci apod. a tak si tak třeba jen "vylepšuje" pohled na svět a sebe samu jejíma očima, ale dalo mi spousty přemáhání překousnout její nevěru, protože to beru jako absolutní zradu mě i našeho vztahu a teď už vnímám tu hranici mezi "přátelstvím" jak ona říká a vztahem daleko citlivěji..

Já si myslím, že nejhorší je, pokud manželce její uklouznutí budeš připomínat... to je cesta akorát k rozvodu...

Není tady

#10 25. 7. 2008 11:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

...všechno je to teď pro mě o to těžší, že jsme právě prožívali velmi hezké období vztahu - všechno bylo fajn - společná dovolená, spousty radosti a smíchu, spokojené děti...

Si si isty, ze ona ma na to rovnaky nazor?

Není tady

#11 25. 7. 2008 11:10

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Oxi - to je přesné.

Jinak myslím, že "lichotky a nadbíhání" dělá dobře každému.

Není tady

#12 25. 7. 2008 11:17

sunnyman
♥------

Martinka1 napsal(a):

Já si myslím, že nejhorší je, pokud manželce její uklouznutí budeš připomínat... to je cesta akorát k rozvodu...

Já k tomu právě přistupoval tak, že jsem se celou dobu tvářil, že se nikdy nic nestalo - řešili jsme bydlení, děti zkrátka spustu věcí co k normálnímu životu patří a o tomhle nepadla zmínka (to až teď v poslední době)... očekával jsem však její "soudnost" a myslel jsem si, že po tom všem bude v tomto směru zdrženlivější a nepříjde pro mě osobně v daném kontextu s něčím zcela nepochopitelným... nejsem zkrátka schopen pochopit, proč bych měl být stále v kontaktu (a to alespoň písemně velmi zvláštním) s někým, kdo už jednou mou rodinu a vztah málem zničil. Vnímám to tak, že pokud je pro mě stávající vztah a rodina důležitá, dám si na tyhle věci sakra pozor a nebudu znovu riskovat všechno co tak dlouho buduju...nebudu riskovat ztrátu někoho s kým jsem se rozhodl prožít život...nebudu šlapat po citech těcj kteří mě miluji...

Není tady

#13 25. 7. 2008 11:20

sunnyman
♥------

Oxi napsal(a):

Si si isty, ze ona ma na to rovnaky nazor?

...mluvili jsme spolu o tom a ona tvrdila totéž...sama říkala, že právě proto nechápe proč se mě to zrovna teď tak dotýká

Není tady

#14 25. 7. 2008 11:32

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

dej mu přes hubu, jako chlap máš na to právo a sílu. Dáš najevo, že si nepřeješ vměšování do vlastní rodiny. Možná pak bude klid.
Hodný to nedotahnou daleko. Ani hodný chlapi ne.

Není tady

#15 25. 7. 2008 11:40

sunnyman
♥------

Kukačka napsal(a):

dej mu přes hubu, jako chlap máš na to právo a sílu. Dáš najevo, že si nepřeješ vměšování do vlastní rodiny. Možná pak bude klid.

A víš, že jsem nad tím dost intenzivně přemýšlel smile Jen mé obavy z toho, že by toho nakonec mohl díky naší justici využít těžce proti mě, mě od toho odradily. Hledám jiné řešení, ale i tak si zkrátka pořád myslím, že radikální změnu v postoji musí udělat hlavně manželka... takhle bych z tomo mohl vytěžit třeba jen větší míru utajení...

Není tady

#16 25. 7. 2008 11:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já k tomu právě přistupoval tak, že jsem se celou dobu tvářil, že se nikdy nic nestalo... o tomhle nepadla zmínka (to až teď v poslední době)
Možná, že ses právě trefil - nevím, co jste si řekli nebo neřekli poprvé, ale jestliže nabyla manželka dojmu "že se vlastně nic nestalo", tak proč by se najednou "mělo dít teď?" =sama říkala, že právě proto nechápe proč se mě to zrovna teď tak dotýká - když jí to tehdy "prošlo", proč najednou ve (skoro) stejné situaci reaguješ jinak?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#17 25. 7. 2008 11:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pozri, ak ta podvadza tak ti to predsa nebude vesat na nos. A ak ta nepodvadza tak zbytocne jancis, len si ublizujes a nicis tym vztah.
Nech to je tak ci onak, svojim pristupom to len zhorsujes. Skus este par krat "na manzelku uhodit" a mozno aj ak s nim nic nema a su len priatelia, tak strati chut zazivat ziarlive sceny a poohliadne sa po niekom, s kym minimalne spociatku bude vsetko OK. Alebo sa nepoohliadne po nikom, ale po tebe uz vobec nie ...
Mas ju rad? Tak ju maj rad taku, aka je, ak by nechcela byt s tebou tak uz nieje.
Alebo ako pisala Kuki: daj mu po hube, ale potom rataj s tym, ze budes za idiota:
- aj ak s nou nic nema (bezdovodne ho mlatis, pretoze si ziarlivy vol a nedokazes udrzat na uzde svoje emocie)
- aj ak ho ona miluje (mlatis jej lasku ...)

Není tady

#18 25. 7. 2008 11:54

sunnyman
♥------

helena napsal(a):

Já k tomu právě přistupoval tak, že jsem se celou dobu tvářil, že se nikdy nic nestalo... o tomhle nepadla zmínka (to až teď v poslední době)
Možná, že ses právě trefil - nevím, co jste si řekli nebo neřekli poprvé, ale jestliže nabyla manželka dojmu "že se vlastně nic nestalo", tak proč by se najednou "mělo dít teď?" =sama říkala, že právě proto nechápe proč se mě to zrovna teď tak dotýká - když jí to tehdy "prošlo", proč najednou ve (skoro) stejné situaci reaguješ jinak?

...asi jsem to špatně formuloval - já tehdy dokonce chtěl náš vztah ukončit, protože jsem si myslel, že to nevydýchám...bylo to těžké období a to určitě pro nás oba. Omluvila se, slíbila opět (opět píši schválně, protože od uzavření manželského svazku to jeden tak nějak očekává) věrnost a já i když to pro mě bylo velmi těžké odpustil. Takže v tomhle to asi nebude... potíž je v tom, že ona se tváří, že o nic nejde a tak nechápe proč mi vadí "něco" co "ničím" není... rozumí si, jsou přátelé, tak proč mi to vlastně vadí... Být to poprvé ujasnili bychom si to a život by šel dál, ale po mé předchozí zkušenosti kdy už se jim jejich "přátelství" jednou zvrtlo jsem na tyhle věci velmi citlivý...

Není tady

#19 25. 7. 2008 12:45

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

sunnyman napsal(a):

Kukačka napsal(a):

A víš, že jsem nad tím dost intenzivně přemýšlel smile Jen mé obavy z toho, že by toho nakonec mohl díky naší justici využít těžce proti mě, mě od toho odradily. Hledám jiné řešení, ale i tak si zkrátka pořád myslím, že radikální změnu v postoji musí udělat hlavně manželka... takhle bych z tomo mohl vytěžit třeba jen větší míru utajení...

pak dej přes hubu manželce... v tomto  směru se justice nemusíš obávat butter

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#20 25. 7. 2008 12:51

sunnyman
♥------

Jessika napsal(a):

...nejspíše to nebylo tvým cílem, ale tvá odpověď mě fakt pobavila smile pravda není to tak úplně můj styl, ale někdy je možná to nejjednodušší řešení nejlepší... mlátit ji nebudu, ale asi ji hodím mobil do záchodu - to je myslím ideální místo pro podobná "přátelství"

Není tady

#21 25. 7. 2008 12:59

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sunnyman napsal(a):

Jessika napsal(a):

...nejspíše to nebylo tvým cílem, ale tvá odpověď mě fakt pobavila smile pravda není to tak úplně můj styl, ale někdy je možná to nejjednodušší řešení nejlepší... mlátit ji nebudu, ale asi ji hodím mobil do záchodu - to je myslím ideální místo pro podobná "přátelství"

Jediná "záruka" že Ti manželka nebude zahýbat je... hádej co? Že s Tebou bude šťastná a spokojená... :-) Co? va

Není tady

#22 25. 7. 2008 13:00

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

... mně by se asi nelíbilo, kdyby mi můj přítel hodil můj milovaný mobilek do záchodu... to nebude ta cesta ke šťastnému a spokojenému vztahu :-)

Není tady

#23 25. 7. 2008 13:04

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

sunnyman napsal(a):

Jessika napsal(a):

ne , sorry, to byl jen žertík vyplynuvší z tvého uvažování...

samozřejmě jsem nechtěla , abys mlátil manželku... pokud bys ji ovšem tímto nechtěl vmlátit do náručí jejího potenciálního partnera
je jasné, že násilím bys neměl šanci - o toho soka bych o tom uvažovala, ale kdyby se to dozvěděla tvoje žena, tak by možná odkráčela utěšovat nebohého ...
takže co z toho vyplývá = přezdržka se nehodí smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#24 25. 7. 2008 13:11

Sofi1
♥♥♥----

Ještě jako svobodná ( tzn.před 17 lety) jsem měla vztah, který skončil, ale zůstali jsme přátelé, kteří si občas zavolají nebo napíšou. Oslovujeme se zlatinko, pusinko, žertujeme a kdyby nás při setkání někdo viděl, tak by usoudil, že jsme 100% milenci. Nejsme, pouze jsme zůstali přátelé, kteří si navzájem postěžují, zasmějou se, ale taky vím, že kdybych jen trochu chtěla, tak z nás M budou. Nechci, nemám potřebu. Takže bývalí milenci opravdu můžou zůstat jen přáteli.
Možná by nebylo od věci, si v klidu promluvit, a říct, že Ti to není příjemné a vrací Ti to vzpomínky na dobu, která byla těžká pro vás pro oba.
Jen zbytečně nepanikař a nestavěj bludné hrady. Pokud si rozumíte, máte společné zájmy a řeč, tak věř, že "skoro" žádná žena nemá důvod z takového vztahu utíkat.

Není tady

#25 25. 7. 2008 13:16

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

S exmilencem netuším, ale s expřítelem vycházíme velmi dobře, dokonce ho občas v žertu oslovím zlato, či kotě...milenci rozhodně nejsme, pouze přátelé. Moje polovička to bere s naprostým klidem, znají se, jezdíme spolu na dovolenou a tak.
Takže si myslím, že se původní milenecký vztah může přehoupnout do roviny přátelství. V tvém případě bych zkusila navrhnout ženě, aby změnila oslovení (pokud ví, že jsi jí lustroval mobil wink )
Pokud neví, tak se přidávám k návrhu Sofi

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí