29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím vás jakej je lepší mobil?Nokie, siemens,..... atd můj brácha má siemens a říká že nokie je lepší než siemen tak by mě zajímalo jestli je to pravda.Moc děkuju Markéta
Není tady
Hlasuji za Nokii.
Není tady
Mám Siemens, zatím mi vyhovuje, ale až budu kupovat nový, tak zřejmě Nokii. Má jí dcera a zdá se mi jednodušší ovládání. :idea: [/b]
Není tady
Měla jsem Siemens a nokia se mi zdá lepší.
Není tady
Mám Nokii, už asi 3 od začátku a jsou super, jiné telefony se s nimi nedají srovnat. Jsou v podstatě nejjednodušší na ovládání.
Není tady
U nás v rodině je to 4:1 pro sony ericsson versus nokia a i ta má na kahánku.
Upravil(a) cilka (20. 1. 2006 10:30)
Není tady
Moc vám děkuju za rady asi máte pravdu nokie je lepší a jedna omluva mě se tady daší můj příspěvek objevil 3 krát tak se nezlobte ještě s tím neumím.Děkuju Markéta
Není tady
Mám siemens, ale ten se dost seká..... neřekla bych, že je to špatná mobil a je taky podstatně levnější. No a jinak jsom pro NOKII, příště si ji určitě koupim
Ahoj, ja si myslim ze je lepsi NOKIA.Mela jsem NOKII i siemensa a je fakt lepsi.Hlavne je teda na ni jednodussi ovladani:D
Není tady
U nás v rodině jsme ulítlí na sony ericsson a nebo na motorolu, Razr je skvělý.
Není tady
Markétko. Já mám Nokii, syn Siemens a jsme oba spokojeni. Já si nemůžu vynachválit jednoduché ovládání, co má Nokie, ale možná je to jen zvyk...
Není tady
sto ľudí, sto chutí...
tu sa dozviete o telefónoch dosť http://www.mobil.sk/katalog/ Sú tam aj recenzie...
Není tady
Určitě NOKIE:). Mám ji už 3 roky. V podstatě celá naše rodina má nokie a nevyskytly se žádné problémy ( teda až na to že moje "drahá" starší sestřička si hodila mobil do vany. Stejně to bylo vlastně v poho...)
Moooooc mooooc děkuju za rady:hjarta:když se kupuje mobil tak pořádnej.A já si asi vyberu nokii.Ještě jednou moooc děkuju.
Není tady
Tak zajímavá situace.....Dcera mi chodí na Babinet, nevšimla si, že jsem přihlášená a nechtíc pod mojím jménem odeslala příspěvěk. Takže ten horní příspěvěk je od ní a ne ode mě. Jak snadno vznikde nedorozumění
Není tady
No já měla siemens..a měla sem ho rok a půl a mezitím se mi třikrát rozbil..tak nevim..potom sem si pořídila NOKII
a mám dotaz..je dobrej mobil NOKIA 3220????
XLu.ca napsal(a):
No já měla siemens..a měla sem ho rok a půl a mezitím se mi třikrát rozbil..tak nevim..potom sem si pořídila NOKII
a mám dotaz..je dobrej mobil NOKIA 3220????
no já ho mam. Záleží na tom co od mobilu chceš, má např blbej foták ale zase jsou na něm dobrý ty blikací diody. Má poměrně malou pamět no holt řekni mi co do toho mobilu chceš( a taky za jakou by měl být cenu že
Není tady
mrkni se na www.mobilmania.cz skvělá stránka, máš tam i srovnávání mobilů. Ale určitě bych doporučovala nokii jelokož siemensi jsou celkem dost rozbitný a hlavně baterky vydrží tak půl roku
Není tady
Vyzkoušela jsem Nokii, Siemens, Samsung a Sony Ericsson a SE je nejlepší.
Není tady
Pockej si na Sony Ericson K800i :-)
Není tady