|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tuli, ne vždy je to o penězích. Zjistila jsem, že pomoci si může hodně člověk sám a tím tak ušetří
. Na druhou stranu, já dala zatím největší částku za vodnářský astrologický horoskop a byly to ty nejlépe proinvestované peníze
. Peníze budou, my ne
.
Ahoj,
hlásím se se svojí zkušeností s kineziologií. Byla jsem tam přesně před měsícem a první pocity byly skvělé, uvolňující. Dokonce jsem měla pocit, že mám poprvé hlavou "otevřenou" a lehkou...dostala jsem seznam cvičení, která jsem měla provádět pravidelně 2x denně. Což jsem opravdu dělala. Jen párkrát jsem z únavy večer zapomněla a usnula dřív 
Minulý týden se mi ale vše "vrátilo" a bojuji proti tomu, jak se dá. V pondělí jsem tomu zase podlehla 
Další sezení mám tento pátek.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Děkuji,
S.
Není tady