1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Supéééér
Není tady
Ahoj Ditu moooc velká gratulace celé rodince a hlavně velká pochvala pro Krytůfka bojovníka . Přeju a ve vychází tak jak má a přeju straně moc těstíčka
.A srdíčko sílí
Jste silní bojovníci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Není tady
Dituko nejkrásnějí zpráva za poslední dobu je ta od Tebe u jen to,e kluky takhle vnímá (myslím ty jejich pr...)
je známka toho,e určitě bude dobře
Není tady
výýýýborněěěě
My měli rozbitej PC a já se málem zbláznila e sem nemůu. Moc jsem na vás myslela a straně moc moc moc gratuluju k výborné zprávě. Mam velkou radost jako by jsme se osobně znaly. Jé vůbec to tu neumim vypsat co cítím. culim se tu na monitor, jetě e mě nevidí manel, myslel by e jsem na hlavu
Znovu gratuluju
Není tady
Dituko. i já sleduju tvůj příběh od začátku a po těch smutných zprávičkách si přila nakonec s výbornou zprávou a Krytůfek je opravdu velikánskej bojovníček... taky smekám e jsi to vechny psychicky unesla a moccccciiiiiinnnnnnkkkyyyyyy Vám gratuluju....
Upravil(a) Verunka (6. 9. 2008 10:19)
Není tady
Ufff, vdycky se mi hrozně rozbuí srdce kdy jdu nakouknout do téhle diskuze. Zatím jsem se neúčastnila, ale teď u musím napsat, e mi spadl veliký kámen ze srdce Dituko přeji tobě i Krytůfkovi a samozřejmě i tatínkovi u jen samé těstí
Není tady
Dituko, to opravdu nepotřebuje slov Jsi statečná ena a v bříku nosí statečného bojovníčka. Moc gratuluji k dobrým zprávičkám, a přeji jen u to nejlepí, co můe být.
Není tady
Dita.L napsal(a):
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii srdicko bije jako zvooooon. Ja jsem tak stastna, nic nenasli. kardiolog byl uz urcite duchodce, ale to me jeste vic ujistilo ze se dobre dival, ze musi mit zkusenosti habakuuuk.
Takze Krystufek s nami zustane. Ja jsem tak stastna, i kdyz riskujeme stale nejake mentalni postizeni, ja uz tomu snad ani neverim. Ne u 18. Kdyby to byla 21, tak bych se bala o hodne vic.
24. zari mame dalsi ultrazvuk, ale myslim si, ze kdyz nic nenasli dotedka, takze uz tam nic nebude. No s pokojickem radsi jeste trochu pockame (vse je koupene, pripravene naplanovane jenom udelat) ale i tak se na Krystufka moc tesim![]()
Dekuju vam vsem, co jste mi tu psaly hezke veticky na uteseni mojeho srdicka. Mam vas moc rada
Jsem opravdu moc ráda a i nadále drím palce!!!
Tady něco pro ty Tvé chlapy :
A tady Krytůfek ....? :
Není tady
To je úasný! Určitě cítí jak za něj bojuje a bude to moooc astný dítko !!
Není tady
Dituko, to jsou skvělý zprávy Dál ti drím palce