6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klubko napsal(a):
Mě hlavně vdy mrzí,jak lidé umí zakatulkovat toho druhého jen třeba podle tetování. Lehká děva, idiot, jde se stádem....
No já tetování mám a co se týká davové psychozy, tak to není opravdu můj styl. Prostě se mi to líbí, jsem o tom přesvědčena a jetě mě to za tu dobu co jej mám neopustilo.
Já zase nemusím piercing,ale přece nebudu říkat o někom, kdo má krouek v obočí, e je blázen a jak můeee!!!! Jo můe.
Taky se mi moc líbí ty názory, nedovolila bych dětem.... Chápu, e kadý rodič má asi představu, co jeho dítě můe a nemůe. Ale někdy se tomu v duchu usmívám, protoe ony se třeba nějak moc ptát nemusí a jednou s kérou třeba příjdou domů. To jim to pak vyříznete a zařadíte hned do kolonky, lehká děva? ))
Hodně dávno jsem si odvykla posuzovat lidi dle vzhledu, tetování atd. Je lepí si s nimi nejdříve pokecat. Pan Franz, ačkoliv má netypické tetování v obličeji, je také doktor filozofie a kdy jej poslouchám, tak skutečně nemám pocit, e by lo o pána, který seděl 20 let za katrem....
Takovým předsudkům se ale nevyhne. Kdy narazí na člověka, který bude třeba nemytý a oblečen do usáků z NDR a nahoře bez, tak si taky rovnou udělá (a chce nebo ne) názor. I kdyby to byl třeba ve skutečnosti profesor chirurgie.
Problémem tetování je, e větina lidí si ho opravdu pořizuje jako "stádo" (i kdy opravdu věřím, e zrovna ty jsi výjimka), navíc tetování či piercing je jedním z poznávacích znamení lehkých holek, stejně jako sportovní oblečení nosí celoročně cikáni nebo velké zlaté řetězy nosí vyholení vymatěnci. Je spousta výjimek, ale nelze se nikomu divit, e si vytváří takovéhle předsudky.
Není tady
PetrV napsal(a):
Problémem tetování je, e větina lidí si ho opravdu pořizuje jako "stádo" (i kdy opravdu věřím, e zrovna ty jsi výjimka), navíc tetování či piercing je jedním z poznávacích znamení lehkých holek, stejně jako sportovní oblečení nosí celoročně cikáni nebo velké zlaté řetězy nosí vyholení vymatěnci. Je spousta výjimek, ale nelze se nikomu divit, e si vytváří takovéhle předsudky.
tomu se nediv, nikdy neví, kdy budou muset před někým utíkat
Není tady
Tiina napsal(a):
Klubko jo nebo eventuálně mylenku opustit :-)
Jak tvrdil Jára Cimermann
Není tady
PetrV napsal(a):
Klubko napsal(a):
Mě hlavně vdy mrzí,jak lidé umí zakatulkovat toho druhého jen třeba podle tetování. Lehká děva, idiot, jde se stádem....
No já tetování mám a co se týká davové psychozy, tak to není opravdu můj styl. Prostě se mi to líbí, jsem o tom přesvědčena a jetě mě to za tu dobu co jej mám neopustilo.
Já zase nemusím piercing,ale přece nebudu říkat o někom, kdo má krouek v obočí, e je blázen a jak můeee!!!! Jo můe.
Taky se mi moc líbí ty názory, nedovolila bych dětem.... Chápu, e kadý rodič má asi představu, co jeho dítě můe a nemůe. Ale někdy se tomu v duchu usmívám, protoe ony se třeba nějak moc ptát nemusí a jednou s kérou třeba příjdou domů. To jim to pak vyříznete a zařadíte hned do kolonky, lehká děva? ))
Hodně dávno jsem si odvykla posuzovat lidi dle vzhledu, tetování atd. Je lepí si s nimi nejdříve pokecat. Pan Franz, ačkoliv má netypické tetování v obličeji, je také doktor filozofie a kdy jej poslouchám, tak skutečně nemám pocit, e by lo o pána, který seděl 20 let za katrem....Takovým předsudkům se ale nevyhne. Kdy narazí na člověka, který bude třeba nemytý a oblečen do usáků z NDR a nahoře bez, tak si taky rovnou udělá (a chce nebo ne) názor. I kdyby to byl třeba ve skutečnosti profesor chirurgie.
Ano, stejně jako kdo jezdí v Mercedesu jsou cikáni, e? Petře,ale no tak. Má částečně pravdu, ale není načase, se trochu právě u od toho stádoidního katulkování vymanit ?
Kdy se něco stane modním, tak to chce mít kadé. Tetování jsme si osobně dala sama pro sebe z někého důvodu, e to má větina lidí, kteří ani nemají ajnu, co na těle nosí, to mi je fuk. Mě samotné stačí, e vím, co ornament znamená, proč jsem se dala tetovat. Není to modní záleitost.
Nepatřím k lidem, kteří za kadou cenu nosí modní hadry,jen proto, e je to in.
Viz, třeba značkové oblečení REPLAY:)))
Není tady
Klubko napsal(a):
Ivana napsal(a):
Včera jsem z nedostatku jiné činnosti pozorovala lidi na koupaliti. Větina jich teda tetovaných nebyla a ti co byli, mi připadali divní. Někteří byli přímo o.d.p.o.r.n.í. Třeba jedna holčina měla potetované celé nadloktí a k rameni čímsi barevným, nebo jeden chlap měl tetování přes celá záda, na rukou i na nohou. Nejvíc eklhaft mi připadala paní cca v mém věku s tetováním na bedrech. Jsem straně astná, e moje děti tato móda minula - oběma to připadá hnusné.
Tak to mě více rozesmívají a hnusí se mi plavky a lá tanga na dámách, které jsou u dávno za zenitem... To mi příjde fakt po*nějí...
Klubko, tak ty právě měla ta dáma v letech s tou kérkou. Musela jsem se hodně přemáhat, abych nevyprskla, kdy jsem ji viděla, jak se nese do bazénu.
Není tady
Mě se tedy tetování moc líbí a kdybych u nebyla "starí" tak si ho klidně taky pořídím. Akorát mě vadí, e je to napořád a e není moná změna, třeba by se mi to okoukalo. Je prý sice tetování jen na nějakou dobu ale to prý není tak pěkné. Vzpoměla jsem si e v 70 létech kdy jsme s muem spolu chodili tak mě na horách v zimě pěkně pokreslil fixem. celou.... ,protoe moc pěkně kreslí tak, to opravdu bylo jako kdy jsem potetovaná. Celou dobu jsem se na lyích bála abych se nevysekala a nemusela k doktorovi, asi by se v tom dávnověku dost divil. kdybych se svlékla.
Jetě k té 70. Myslím, e v té době mi bude úplně jedno, zda jsem tetovaná či nikoli, ačkoli, znám mnoho sedmdesátnic co jsou opravdu moc ik.
Upravil(a) jitřenka (29. 7. 2008 23:01)
Není tady
tetování jen na nějakou dobu není. Maximálně henna a to není tetování, ale malba na kůi.
Není tady
Já mám teda rovnou 2. Nelituji e jsem si je nechala udělat,ale lituji e jsem si na tu první nevybrala lepí salon (slečna mi to dělala strojkem na pernamentní make-up,co jsem se dozvěděla a po roce hrdého noení) ale na druhou kerku jsem u la do vyhláeného salonu a pěji na něj jen a jen chválu.
A nechat se tetovat znovu??? No moná jednou,jen vymyslet kam a co...asi to nechám a budu jednou maminka
Není tady
strojkem na permanentní makeup dělali "kosmetičky" tetování na údajných "5 let"..tak by ti ho za čas půlka nezmizela :-)
Není tady
lindaB napsal(a):
strojkem na permanentní makeup dělali "kosmetičky" tetování na údajných "5 let"..tak by ti ho za čas půlka nezmizela :-)
No mě ten teter řekl e ona pouila normalní tetovací barvu ale blbej strojek,tudi to tetování nemám hluboko v kui jako u normalního tetování
Není tady
to na břie je z toho lepího salonu, řekla bych.. ,-)
Není tady
Ja si nechala udelat minuly tyden tetovani na rameno, ale musim rict, ze to bolelo jak prase....
je mi 46 - krize stredniho veku jako vysita, ale kdyz bych to neudelala ted, tak v 50ti uz urcite ne....
a muj 19ti lety syn si taky nechal jedno udelat a dcera si nechala dat piercing do pupiku...
tak jsme ted vsichni oznaceni....
ja rada upoutavam pozornost a tetovani se mi vzdycky libila, jen jsem se k tomu nikdy neodhodlala, az ted....
Není tady
venue:To jsi mě potěila. Mně je 38 a přemýlím, jestli nejsem u moc stará na to nechat si udělat tetování. Tak to třeba jetě risknu. Přemýlím o tom u dva roky, ale zatím jsem se neodhodlala.
Není tady
Vlaďka napsal(a):
venue:To jsi mě potěila. Mně je 38 a přemýlím, jestli nejsem u moc stará na to nechat si udělat tetování. Tak to třeba jetě risknu. Přemýlím o tom u dva roky, ale zatím jsem se neodhodlala.
Tak hura do toho!
Jsem na sebe pysna, ze jsem se k tomu odhodlala, citim se mlada..... tak co?
Není tady
Vlaďka napsal(a):
stará na to určitě nejsi, moje kamarádka, kdy viděla synovo tetování, tak se taky rozhoupala a přítí týden se jde objednat
Není tady