Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 28. 7. 2008 13:44

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: tetování

Klubko napsal(a):

Mě hlavně vždy mrzí,jak lidé umí zaškatulkovat toho druhého jen třeba podle tetování. Lehká děva, idiot, jde se stádem....
No já tetování mám a co se týká davové psychozy, tak to není opravdu můj styl. Prostě se mi to líbí, jsem o tom přesvědčena a ještě mě to za tu dobu co jej mám neopustilo.
Já zase nemusím piercing,ale přece nebudu říkat o někom, kdo má kroužek v obočí, že je blázen a jak můžeee!!!! Jo může.
Taky se mi moc líbí ty názory, nedovolila bych dětem....smile Chápu, že každý rodič má asi představu, co jeho dítě může a nemůže. Ale někdy se tomu v duchu usmívám, protože ony se třeba nějak moc ptát nemusí a jednou s kérou třeba příjdou domů. To jim to pak vyříznete a zařadíte hned do kolonky, lehká děva? smile))
Hodně dávno jsem si odvykla posuzovat lidi dle vzhledu, tetování atd. Je lepší si s nimi nejdříve pokecat. Pan Franz, ačkoliv má netypické tetování v obličeji, je také doktor filozofie a když jej poslouchám, tak skutečně nemám pocit, že by šlo o pána, který seděl 20 let za katrem....

Takovým předsudkům se ale nevyhneš. Když narazíš na člověka, který bude třeba nemytý a oblečen do šusáků z NDR a nahoře bez, tak si taky rovnou udělᚠ(a chceš nebo ne) názor. I kdyby to byl třeba ve skutečnosti profesor chirurgie.

Problémem tetování je, že většina lidí si ho opravdu pořizuje jako "stádo" (i když opravdu věřím, že zrovna ty jsi výjimka), navíc tetování či piercing je jedním z poznávacích znamení lehkých holek, stejně jako sportovní oblečení nosí celoročně cikáni nebo velké zlaté řetězy nosí vyholení vymaštěnci. Je spousta výjimek, ale nelze se nikomu divit, že si vytváří takovéhle předsudky.

Není tady

#52 28. 7. 2008 13:44

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klubko jo nebo eventuálně myšlenku opustit :-)

Není tady

#53 28. 7. 2008 13:53

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

PetrV napsal(a):

Problémem tetování je, že většina lidí si ho opravdu pořizuje jako "stádo" (i když opravdu věřím, že zrovna ty jsi výjimka), navíc tetování či piercing je jedním z poznávacích znamení lehkých holek, stejně jako sportovní oblečení nosí celoročně cikáni nebo velké zlaté řetězy nosí vyholení vymaštěnci. Je spousta výjimek, ale nelze se nikomu divit, že si vytváří takovéhle předsudky.

tomu se nediv, nikdy neví, kdy budou muset před někým utíkat smile

Není tady

#54 28. 7. 2008 13:56

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Tiina napsal(a):

Klubko jo nebo eventuálně myšlenku opustit :-)

Jak tvrdil Jára Cimermann tummenupp

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#55 28. 7. 2008 14:00

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

PetrV napsal(a):

Klubko napsal(a):

Mě hlavně vždy mrzí,jak lidé umí zaškatulkovat toho druhého jen třeba podle tetování. Lehká děva, idiot, jde se stádem....
No já tetování mám a co se týká davové psychozy, tak to není opravdu můj styl. Prostě se mi to líbí, jsem o tom přesvědčena a ještě mě to za tu dobu co jej mám neopustilo.
Já zase nemusím piercing,ale přece nebudu říkat o někom, kdo má kroužek v obočí, že je blázen a jak můžeee!!!! Jo může.
Taky se mi moc líbí ty názory, nedovolila bych dětem....smile Chápu, že každý rodič má asi představu, co jeho dítě může a nemůže. Ale někdy se tomu v duchu usmívám, protože ony se třeba nějak moc ptát nemusí a jednou s kérou třeba příjdou domů. To jim to pak vyříznete a zařadíte hned do kolonky, lehká děva? smile))
Hodně dávno jsem si odvykla posuzovat lidi dle vzhledu, tetování atd. Je lepší si s nimi nejdříve pokecat. Pan Franz, ačkoliv má netypické tetování v obličeji, je také doktor filozofie a když jej poslouchám, tak skutečně nemám pocit, že by šlo o pána, který seděl 20 let za katrem....

Takovým předsudkům se ale nevyhneš. Když narazíš na člověka, který bude třeba nemytý a oblečen do šusáků z NDR a nahoře bez, tak si taky rovnou udělᚠ(a chceš nebo ne) názor. I kdyby to byl třeba ve skutečnosti profesor chirurgie.

Ano, stejně jako kdo jezdí v Mercedesu jsou cikáni, že? Petře,ale no tak. Mᚠčástečně pravdu, ale není načase, se trochu právě už od toho stádoidního škatulkování vymanit ? lol
Když se něco stane modním, tak to chce mít každé. Tetování jsme si osobně dala sama pro sebe z někého důvodu, že to má většina lidí, kteří ani nemají šajnu, co na těle nosí, to mi je fuk. Mě samotné stačí, že vím, co ornament znamená, proč jsem se dala tetovat. Není to modní záležitost.
Nepatřím k lidem, kteří za každou cenu nosí modní hadry,jen proto, že je to in.
Viz, třeba značkové oblečení REPLAY:)))

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#56 28. 7. 2008 14:41

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Ivana napsal(a):

Včera jsem z nedostatku jiné činnosti pozorovala lidi na koupališti. Většina jich teda tetovaných nebyla a ti co byli, mi připadali divní. Někteří byli přímo o.d.p.o.r.n.í. Třeba jedna holčina měla potetované celé nadloktí až k rameni čímsi barevným, nebo jeden chlap měl tetování přes celá záda, na rukou i na nohou. Nejvíc eklhaft mi připadala paní cca v mém věku s tetováním na bedrech. Jsem strašně šastná, že moje děti tato móda minula - oběma to připadá hnusné.

Tak to mě více rozesmívají a hnusí se mi plavky a lá tanga na dámách, které jsou už dávno za zenitem... To mi příjde fakt po*nější... lol

Klubko, tak ty právě měla ta dáma v letech s tou kérkou. Musela jsem se hodně přemáhat, abych nevyprskla, když jsem ji viděla, jak se nese do bazénu.smile

Není tady

#57 29. 7. 2008 22:59

jitřenka
♥♥-----

Mě se tedy tetování moc líbí a kdybych už nebyla "starší"  tak si ho klidně taky pořídím. Akorát mě vadí, že je to napořád a že není možná změna, třeba by se mi to okoukalo. Je prý sice tetování jen na nějakou dobu ale to prý není tak pěkné. Vzpoměla jsem si že v 70 létech když jsme s mužem spolu chodili  tak mě na horách v zimě pěkně pokreslil fixem. celou.... ,protože moc pěkně kreslí tak, to opravdu bylo jako když jsem potetovaná. Celou dobu jsem se na lyžích bála abych se nevysekala a nemusela k doktorovi, asi by se v tom dávnověku dost divil. kdybych se svlékla.  big_smile
Ještě k té 70. Myslím, že v té době mi bude úplně jedno, zda jsem tetovaná či nikoli, ačkoli, znám mnoho sedmdesátnic co jsou opravdu moc šik.smile

Upravil(a) jitřenka (29. 7. 2008 23:01)

Není tady

#58 29. 7. 2008 23:32

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

tetování jen na nějakou dobu není. Maximálně henna a to není tetování, ale malba na kůži.

Není tady

#59 4. 8. 2008 17:59

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Já mám teda rovnou 2. Nelituji že jsem si je nechala udělat,ale lituji že jsem si na tu první nevybrala lepší salon  grater (slečna mi to dělala strojkem na pernamentní make-up,což jsem se dozvěděla až po roce hrdého nošení) ale na druhou kerku jsem už šla do vyhlášeného salonu a pěji na něj jen a jen chválu.
A nechat se tetovat znovu??? No možná jednou,jen vymyslet kam a co...asi to nechám až budu jednou maminka    hjarta

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#60 4. 8. 2008 19:45

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

strojkem na permanentní makeup dělali "kosmetičky" tetování na údajných "5 let"..tak by ti ho za čas půlka nezmizela :-)

Není tady

#61 6. 8. 2008 18:35

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

lindaB napsal(a):

strojkem na permanentní makeup dělali "kosmetičky" tetování na údajných "5 let"..tak by ti ho za čas půlka nezmizela :-)

No mě ten teter řekl že ona použila normalní tetovací barvu ale blbej strojek,tudiž to tetování nemám hluboko v kuži jako u normalního tetovánídumbom

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#62 6. 8. 2008 22:17

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

to na břiše je z toho lepšího salonu, řekla bych.. ,-)

Není tady

#63 6. 8. 2008 22:50

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Ja si nechala udelat minuly tyden tetovani na rameno, ale musim rict, ze to bolelo jak prase....
je mi 46 - krize stredniho veku jako vysita, ale kdyz bych to neudelala ted, tak v 50ti uz urcite ne....
a muj 19ti lety syn si taky nechal jedno udelat a dcera si nechala dat piercing do pupiku...
tak jsme ted vsichni oznaceni....
ja rada upoutavam pozornost a tetovani se mi vzdycky libila, jen jsem se k tomu nikdy neodhodlala, az ted....

Není tady

#64 7. 8. 2008 8:13

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

venuše:To jsi mě potěšila. Mně je 38 a přemýšlím, jestli nejsem už moc stará na to nechat si udělat tetování. Tak to třeba ještě risknu. Přemýšlím o tom už dva roky, ale zatím jsem se neodhodlala.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#65 7. 8. 2008 10:57

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Vlaďka napsal(a):

venuše:To jsi mě potěšila. Mně je 38 a přemýšlím, jestli nejsem už moc stará na to nechat si udělat tetování. Tak to třeba ještě risknu. Přemýšlím o tom už dva roky, ale zatím jsem se neodhodlala.

Tak hura do toho!
Jsem na sebe pysna, ze jsem se k tomu odhodlala, citim se mlada..... tak co?

Není tady

#66 9. 8. 2008 8:39

lindaB
♥♥♥♥♥♥-

Vlaďka napsal(a):

stará na to určitě nejsi, moje kamarádka, když viděla synovo tetování, tak se taky rozhoupala a příští týden se jde objednat

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí