6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Na hrudním košíku mám orlici s nápisem "American hero!" na zvětšující se pleši pak nápis "Target for bird" a v jazyku piercing.
Jsem prostě coool boy.
Není tady
Tiina napsal(a):
Dixino a ono je tetování nenormální ?
A vůbec - představuju si...je mi 70, jsem stará, vrásčitá, částečně dementní a fakt v tomhle stavu to co nejvíc řeším je, že mám na zádech tetování, který se scvrklo. To je fakt tragédie největší.
Ale no tak Tiino, samozřejmě, že je dnes tetování normální, jen nejsem zastáncem této módy holt, a proto mám pasivní názor. Nic víc nic míň. Klidně se potetujte od hlavy až k patě, každého věc.
70 let jsem plácla jen tak od boku, i v 50-ti mi to přijde zvláštní.
Není tady
lindaB napsal(a):
a dovolili byste to svým dětem mezi 15-18 lety?
Proti tetování nic nemám.Ale moje 15 letá dcera o tetování škemrá.Ať si ho udělá,až bude mít aspoň trochu jasno o životě.Teď neví co chce.Třeba to nebude vědět ani ve 20,ale aspoň si za to bude odpovědná.
Není tady
Já bych si tetování nikdy nenechala udělat, mě se prostě nelíbí, ale tohle je můj názor. Pokud ho někdo chce, tak ať si ho udělá:-)) Pár kamarádek má tetování na různých částech těla.
Není tady
lindaB napsal(a):
a dovolili byste to svým dětem mezi 15-18 lety?
Ne, nedovolila.
Není tady
já sama tetování nemám, ale manžel chtěl, at si ho nechám udělat. Já nechci, ale synovi jsem to dovolila. Je mu 15 let.
Je pravda, že jsme tomu věnovali dost času. Sháněli si info o tetovacích salónech na netu i od lidí, co kérku mají. Nakonec jsme se myslím rozhodli pro dobrý salon.Ve středu tam syn byl a je to moc pěkné. Má to na lýtku z boku, v barevném provedení. Nenateklo mu to, ani nezrudlo. I babičky to pochválili a to je co říct.
Není tady
Tiina napsal(a):
Mě nejvíc vždycky pobaví, když někdo začne vykřikovat "počkejte až budete v 70-ti starý a vrásčitý, jak to bude vypadat" ehmm mám pocit, že by mě spíš trávilo, že je mi 70, jsem stará a vrásčitá, než, že moje tetování ( kdybych nějaké měla ) už není co bývalo.
myslím si, že to bude tak, že ten kdo nebude v 70-ti potetovanej bude prostě divnej...
Není tady
Tetování budu považovat za normální, až půjde bez jakýchkoliv následků odstranit. Zatím si nemyslím, že to bez jizev jde, ale možná mě přesvědčíte, že ano. Navíc tetování vídám z velké většiny hlavně u lehčích slečen v barech či klubech, takže jsem si vytvořil trochu předsudky.
Není tady
PetrV napsal(a):
Chci ty vaše tetování vidět po dvaceti letech. Myslím, že se všichni pobavíme
Jak bude pěkně prověšené, scvrklé no fuuuj! Vůbec nechápu, jak si to někdo může nechat udělat? Mají nějaký problém????? Vypadají všichni jak propuštěnci ze Sing-Singu..Viděla jsem na RTL dokument, jak se tettování pracně, draze a ne zcela beze stop odstraňuje..No hnus
Není tady
PetrV napsal(a):
Tetování budu považovat za normální, až půjde bez jakýchkoliv následků odstranit. Zatím si nemyslím, že to bez jizev jde, ale možná mě přesvědčíte, že ano. Navíc tetování vídám z velké většiny hlavně u lehčích slečen v barech či klubech, takže jsem si vytvořil trochu předsudky.
Ta kamarádka, co si to nechala kvůli operaci odstranit, tam má na břiše jizvu jako prase. Vůbec nic hezkýho.
Myslím že tetování je "in" hlavně u náctiletých, dost pochybuju, že by se nechala tetovat nějaká učitelka, nebo doktorka.
Není tady
tetování na břicho je určitě hloupost.Ono to sexy vypadá na mladé holce, ale korpulentní 60 letá dáma..Když už, tak vhodný mi přijde kotník, rameno.
Není tady
Mě hlavně vždy mrzí,jak lidé umí zaškatulkovat toho druhého jen třeba podle tetování. Lehká děva, idiot, jde se stádem....
No já tetování mám a co se týká davové psychozy, tak to není opravdu můj styl. Prostě se mi to líbí, jsem o tom přesvědčena a ještě mě to za tu dobu co jej mám neopustilo.
Já zase nemusím piercing,ale přece nebudu říkat o někom, kdo má kroužek v obočí, že je blázen a jak můžeee!!!! Jo může.
Taky se mi moc líbí ty názory, nedovolila bych dětem.... Chápu, že každý rodič má asi představu, co jeho dítě může a nemůže. Ale někdy se tomu v duchu usmívám, protože ony se třeba nějak moc ptát nemusí a jednou s kérou třeba příjdou domů. To jim to pak vyříznete a zařadíte hned do kolonky, lehká děva? ))
Hodně dávno jsem si odvykla posuzovat lidi dle vzhledu, tetování atd. Je lepší si s nimi nejdříve pokecat. Pan Franz, ačkoliv má netypické tetování v obličeji, je také doktor filozofie a když jej poslouchám, tak skutečně nemám pocit, že by šlo o pána, který seděl 20 let za katrem....
Není tady
To je fakt neuvěřitelný, co se všechno dá udělat s fotkou a lidskými nedokonalostmi. Začínám věřit, že každá fotka v modním časopisu je fakt "sjetá".
Není tady
Já už jsem byla 2x objednaná v tetovacím salonu, ale pokaždý jsem to vzdala. Tetování se mi moooc líbí, ale zatím nemám odvahu.
Chtěla bych něco malýho na kotník.
Není tady
Klubko napsal(a):
To je fakt neuvěřitelný, co se všechno dá udělat s fotkou a lidskými nedokonalostmi. Začínám věřit, že každá fotka v modním časopisu je fakt "sjetá".
A to je skutocne odflaknute. Trvalo to najviac 3 minuty. Ale nieje problem urobit to tak, ze bezny clovek nezisti, ze v skutocnosti to vyzera uuuuplne inak - napriklad ze ju prerobim, alebo uplne odstranim
Není tady
tetování se mi líbí. Chtěla jsem si ho nechat udělat, ale bohužel nevím co. A chtěla bych malé a jednobarevné. Mě se líbí spíš jednoduché věci, barevné tetování nic moc. A taky se mi líbí jenom jedno a dobrém místě.
Souhlasím s Klubkem, taky jsem dřív odsuzovala lidi podle toho jestli má piercing nebo tohle či tamto a pokaždé jsem byla překvapená...
Není tady
Klubko napsal(a):
Začínám věřit, že každá fotka v modním časopisu je fakt "sjetá".
Kazda urcite nie
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Oxi napsal(a):
Som sa dnes rano nudil, tak som trosku retusoval Nehodnotit, bola to rychlovka
Je! To je hezký!
To tetovanie? Ano, je pekne. A ma velmi pekny podklad
Není tady
Mám tetování na zádech, zrcadlové přes obě lopatky. Rozhodně nelituju a myslím, že ani litovat nebudu, ale kdo ví? Jinak se přidávám k názoru, že v 70-ti (či 50-ti, 60-ti, to je fuk) budu řešit trochu jiné starosti než to, že mám kérku A co se týče dětí? žádné nemám, ak nemohu soudit, ale ze svého pohledu "dítěte", jsem čekala do somnácti, věděla jsem, že by mi to doma neprošlo, i když jsem si to dlouho přála, tak jsem prostě vydržela Dál mám malou hvězdičku na vnitřní straně nadloktí a přemýšlím o dalším kousku, jen to musí uzrát
Není tady
Včera jsem z nedostatku jiné činnosti pozorovala lidi na koupališti. Většina jich teda tetovaných nebyla a ti co byli, mi připadali divní. Někteří byli přímo o.d.p.o.r.n.í. Třeba jedna holčina měla potetované celé nadloktí až k rameni čímsi barevným, nebo jeden chlap měl tetování přes celá záda, na rukou i na nohou. Nejvíc eklhaft mi připadala paní cca v mém věku s tetováním na bedrech. Jsem strašně šťastná, že moje děti tato móda minula - oběma to připadá hnusné.
Upravil(a) Ivana (28. 7. 2008 11:14)
Není tady
Oxi napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Oxi napsal(a):
Som sa dnes rano nudil, tak som trosku retusoval Nehodnotit, bola to rychlovka
Je! To je hezký!
To tetovanie? Ano, je pekne. A ma velmi pekny podklad
Líbí se mi ten ornament. Něco podobnýho bych si chtěla nechat udělat.
Není tady
Ivana napsal(a):
Včera jsem z nedostatku jiné činnosti pozorovala lidi na koupališti. Většina jich teda tetovaných nebyla a ti co byli, mi připadali divní. Někteří byli přímo o.d.p.o.r.n.í. Třeba jedna holčina měla potetované celé nadloktí až k rameni čímsi barevným, nebo jeden chlap měl tetování přes celá záda, na rukou i na nohou. Nejvíc eklhaft mi připadala paní cca v mém věku s tetováním na bedrech. Jsem strašně šťastná, že moje děti tato móda minula - oběma to připadá hnusné.
Tak to mě více rozesmívají a hnusí se mi plavky a lá tanga na dámách, které jsou už dávno za zenitem... To mi příjde fakt po*nější...
Není tady