6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte někdo tetování, pokud ano, tak kde a jaký motiv? Litujete svého rozhodnutí, nebo byste se nechali tetovat znovu?
Není tady
na leve noze nad vnějším kotníkem...cca 6x4cm odhadem, ornament nic neznamenající, jen černé bez stínování, mám ho 3 roky, nelituju , dala bych si další...jediný místo který se mi ale hodne líbí je ale na ruce (na dlani zvrchu - nebo jak se tomu říká),kde se ti sbíhá palec s ukazováčkem, něco malinkýho..ale zatím není odvaha...
Není tady
Mám mořského koníka 12ticm, těsně nad zadkem. Svého rozhodnutí v žádném případě nelituji, a vzhledem ke skrytému významu ani litovat nebudu Dalšímu bych se určitě nebránila, jen mě zatím neoslovil žádný "další obrázek"
Není tady
Levé lýtko. Docela velké. Je to motiv naděje z mytologie. Trochu upravený.
Nelituji. Byla jsem pevně rozhodnuta a stále se mi líbí.
Není tady
Já nemám tetování, už delší dobu o něm sice uvažuju, ale bojím se, že mi to někdy začne vadit, a že budu litovat. Takže zatím nee.
Kamarádka měla na břiše, pod pupíkem krásného, barevného jednorožce, ale kvůli vážnému poranění při autonehodě a následné operaci si ho nechala "vybrousit" protože to, co jí z toho po té nehodě a operaci zbylo, působilo nevzhledně, až hnusně.
Není tady
Mám známou, která teda lituje:
kolem pupíku si nechala udělat oko - hmmm hezké a zajímavé do té doby než byla těhotná
A teď ho má scvrklé - fuuuuj!
Není tady
Holky už vás vidím až vám bude 70
Budete hezky sedět s šátečkem před domečkem na "dámské párty" a na kotníku tetůvku
Není tady
zrovna ten kotník mi přijde v pohodě, ten se zas tak "nevygajdá" oproti jiným částem těla..
Není tady
Na pravem rameni tak nic neznamenající ornament a vzadu na zádech. Mám to už od 15-nácti. A LITUJU!!!! Byla bych nejradši kdybych tenkrát nebyla tak hloupa a nenechala se překecat.
Bylo to dělano neodborně takže se mi jaksi to provedení nelíbí, ale snad až si to nechá předělat v něco rozumneho tak už mi to vadit nebude.
Upravil(a) Maya.82 (24. 7. 2008 12:32)
pravé rameno - želva, pouze obrys
levé rameno - had, požírající sám sebe, v barvách
Nelituji toho, že jsem si nechal udělat tetování, trvalo mi leta, než jsem si ujasnil co, kde a proč. Nyní již vím, že jsou na řadě další věci, které mne oslovují, takže jen co se sejde čas a prostředky bude se pokračovat.
Chci ty vaše tetování vidět po dvaceti letech. Myslím, že se všichni pobavíme
Není tady
já osobně žádné tetování nemám... dřív jsem ho chtěla a mooc se mi líbilo, ale pak najednou z toho byla děsná móda a měla ho každá druhá pipka (pardón.. ).
ale dnes jsem viděla na mailu tetování, které mě vážně pobavilo.. :-) byl to jen takovej ten kreslenej panáček se zahradní sekačkou... A bylo to přesně na hranici, kde začínají růst chloupky.. :-) tak to mi přišlo docela vtipný.. :-)
Není tady
Mě nejvíc vždycky pobaví, když někdo začne vykřikovat "počkejte až budete v 70-ti starý a vrásčitý, jak to bude vypadat" ehmm mám pocit, že by mě spíš trávilo, že je mi 70, jsem stará a vrásčitá, než, že moje tetování ( kdybych nějaké měla ) už není co bývalo.
Není tady
Tiina napsal(a):
Mě nejvíc vždycky pobaví, když někdo začne vykřikovat "počkejte až budete v 70-ti starý a vrásčitý, jak to bude vypadat" ehmm mám pocit, že by mě spíš trávilo, že je mi 70, jsem stará a vrásčitá, než, že moje tetování ( kdybych nějaké měla ) už není co bývalo.
Souhlas.
Je fakt, že je potřeba popřemýšlet, kam si co dám, ale s tím stářím, vráskami a tak dále mi to přijde, jako bývalo dřív tetování = kriminálník. Můj otec má tetování již více než 50 let, je sice jen modré, neumělé, salony u nás nebyly, ale na rukou je pořád vidět a příliš se celkově nezměnilo.
Tiina napsal(a):
Přesně tak, stará, vásčitá a ještě k tomu potetovaná.
Ale ono asi v té době to bude normální.
A Tiino, nevykřikuju, pouze sděluji svůj názor, cmuk!
Upravil(a) dixina (24. 7. 2008 17:04)
Není tady
PetrV napsal(a):
Chci ty vaše tetování vidět po dvaceti letech. Myslím, že se všichni pobavíme
Teďka mi to připomělo - kdysi jsem pracovala v domově důchodců, takže jsem viděla hodně těch starých lidiček nahatých. No a teď, když si k tomu ještě přimyslím nějaké to tetování u té sedmdesáti-osmdesáti-devadesátileté babičky, třeba na zadečku, nebo na bříšku......
Fakt mě ta představa pobavila
Není tady
a dovolili byste to svým dětem mezi 15-18 lety?
Není tady
lindaB napsal(a):
Dětem určitě ne.
Není tady
A víte kolik těch potetovaných už bude? Dala jsem si to na nohu, protože to kalhotami vždy jde skrýt. A když se podívám do historie své rodiny, tak nohy u nás ženský měly a mají dlouhé a štíhlé až do smrti:))) Takže strach vůbec nemám.
Není tady
Na hrudním košíku mám orlici s nápisem "American hero!" na zvětšující se pleši pak nápis "Target for bird" a v jazyku piercing.
Jsem prostě coool boy.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Na hrudním košíku mám orlici s nápisem "American hero!" na zvětšující se pleši pak nápis "Target for bird" a v jazyku piercing.
Jsem prostě coool boy.
Honzo, Ty bejku, prsknul jsem si na monitor
Není tady
lindaB napsal(a):
Moje, dnes 20.letá dcera, mě také zkoušela přesvědčit,že tetování musí rozhodně mít.Drželo jí to tak od 15.-18.let. Ale moje věta : dokud nebude na stole maturitní vysvědčení,tak na to zapomeň, celkem zabrala.Dnes už pracuje a děkuje mi,že jsem jí to nedovolila.
Ještě,že je to poslušná holka a nenechala si tetování přes můj nesouhlas udělat.Plno jejích kamarádek postavilo rodiče před hotovou věc, prostě přišli domů s tetováním.
Není tady
Dixino a ono je tetování nenormální ?
A vůbec - představuju si...je mi 70, jsem stará, vrásčitá, částečně dementní a fakt v tomhle stavu to co nejvíc řeším je, že mám na zádech tetování, který se scvrklo. To je fakt tragédie největší.
Není tady
Tiina napsal(a):
Dixino a ono je tetování nenormální ?
A vůbec - představuju si...je mi 70, jsem stará, vrásčitá, částečně dementní a fakt v tomhle stavu to co nejvíc řeším je, že mám na zádech tetování, který se scvrklo. To je fakt tragédie největší.
Taky to vidím na jiné starosti. Spíše, jak udržet myšlenku. A nejen ji....
Není tady
lindaB napsal(a):
Můj syn měl první kérku někdy v necelých 16 letech...rozvažovali jsme, toužil po ní, nechal si jí udělat, druhou měl ještě dříve, než dosáhl plnoletosti, třetí až v dospělosti. K tomu piercing do jazyku, který již nenosí. Dceři bude v srpnu 14 a přemýšlela o piercingu či tetování, nebyl jsem apriori proti. Dnes je tento styl zdobení velice obvyklý a věková hranice se v tomto případě rychle posouvá směrem dolů. Mladšímu synu bude 18 a jeden z možných dárků je též tetování.
Upravil(a) Sirius (25. 7. 2008 23:46)