Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#76 1. 8. 2008 7:55

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Registrovaný: 19. 11. 2006
Příspěvky: 2245
Web

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Dam, pro mě byl přínos číst tvoje argumenty tummenupp Tys to tak pěkně dokázala naformulovat wink


Plýžením v plyš! tongue

Není tady

 

#77 26. 8. 2008 21:41

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Tak tady je další, který si našel ten čas, aby se vyjádřil k jednotlivým bodům:

http://www.astrolab.cz/ukaz_odpovedi.php?cd=3388

Není tady

 

#78 13. 3. 2009 12:03

Salvator
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1148

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Uvádím prvních pět bodů pana profesora Heřta a k tomu svou oponenturu... nejsem vědec a proto můj pohled není možno hodnotit vědecky. Je to čistě můj pohled daný mou praxí. Ovšem, páni skeptikové by si měli občas vyposlechnout názor člověka, který si snad ještě zachoval normální uvažování...
Přeji příjemnou zábavu... další odpovědi dle mých časových dispozic... Tučně můj komentář...

1/ Výchozí předpoklady Astrologie vychází z pozemského pohledu na oblohu, z geocentrické představy o vesmíru, z předpokladu o dokonale kruhových drahách.

Ale, ale… kde na toto pan profesor přišel… ano, vycházíme z pozemského pohledu, protože žijeme na Zemi, ne na Marsu. A to o těch dokonale kruhových drahách… nesmysl jako Brno. Každý astrologický program počítá s nejpřesnějšími efemeridami používanými stejně tak v astronomických kruzích. Kdyby toto byla pravda, pak bychom museli počítat s rovnoměrnou dráhou pohybu planet, a to je nesmysl. Nevidím relevantnost těchto tvrzení.

Nebeská tělesa jsou pouhé body nebo kuličky. Astrologie nepočítá s heliocentrickým uspořádáním sluneční soustavy, nezajímají ji vzdálenosti kosmických těles od Země ani jejich hmotnosti.
Víme o heliocentrickém uspořádání, ale toto není pro astrologii relevantní. Důležité je v jakém postavení byly planety v okamžiku narození ve vztahu k místu narození. Vzdálenost a hmotnost se do horoskopu promítá jako „síla“ planety, její vliv. Ovšem jiným způsobem. Bližší tělesa a hmotnější mají okamžitý a bezprostřednější vliv jako vzdálenější a méně hmotná, kde je možno pozorovat vlivy skryté, více pod povrchem a trvalejšího charakteru.

K sestavení horoskopu stačí poloha těles na nebeské sféře a úhly, aspekty mezi nimi, a určení čtyř základních bodů – průsečíků ekliptiky s kružnicí místního poledníku a s horizontem. Ve starověké astrologii pak záleželo na postavení sedmi těles v horoskopu, tj. Slunce, Měsíce, Venuše, Marsu, Jupiteru, Merkuru a Saturnu. Z takového neúplného a mylného obrazu vesmíru nelze přirozeně odvodit žádný validní kauzální vztah mezi vesmírem a životem člověka na Zemi.
Jak to pan profesor ví, jak doopravdy funguje kauzalita? Doporučoval bych mu, aby si přečetl dílo Paula Kammerera „Zákon posloupnosti“. Již před sto lety byl tento vědec umlčen kvůli svým revolučním názorům na kauzální řád. Naprosto irelevantní tvrzení.

2/ Základní dilema Podle astrologů vliv planet, Měsíce a Slunce na člověka nezávisí na jejich hmotnosti a vzdálenosti od Země.
To není tak docela pravda, viz výše. Kauzalita funguje nepřímým způsobem, kdy vlivy i zdánlivě slabé mohou být vyneseny v důležitosti na přední místo jinými silami, které mohou působit jako nosné – dle Kammerera například cyklování na oběžné dráze působí tímto způsobem.

V tom případě ovšem stejným způsobem na člověka působí minimálně kvadriliony hvězd a planet v pozorovatelném Vesmíru. Je-li tomu opačně a hmotnost se vzdáleností svou roli hrají, což je v souladu se všemi znalostmi o fyzikálních působeních těles, pak Měsíc, Slunce a Jupiter převáží vliv všech ostatních nebeských těles.
Věda by se měla zakládat na empirickém pozorování, nikoliv na spekulativních domněnkách. Astrologové toto empirické pozorování provozují mnoho tisíc let, zatímco spekulativní astronomie je tady pouhých několik málo stovek let.

3/ Astrologie jako spekulativní záležitost
Pozor, pane profesore, astrologie NENÍ spekulativní, nýbrž empirická záležitost.

Vlastnosti lidí odpovídající určité konstelaci planet nemohly být odvozeny na základě zkušenosti.
Tady jste to kapánek otočil, pane profesore… Určité konstelaci planet odpovídají určité vlastnosti působících energií. Jaké vlastnosti budou mít lidi v nich narozeni, to záleží na jejich přístupu k vlastnímu rozvoji. To, že se v hrubých rysech některé vlastnosti lidí shodují, jenom dokládá fungování hvězdných konstelací. Určité energie vyvolají určité tlaky na vývoj a většina lidí na určité úrovni na tyto tlaky reaguje podobně. Stíháte mne sledovat, pane profesore?

Už proto ne, že vzájemné postavení planet, Slunce, Měsíce, postavení v Galaxii a místa narození se neustále mění a prakticky nikdy se neopakuje tatហkonstelace. Pro každý určitý okamžik je tato konstelace nová. I když se respektuje starověká nepřesnost v měření polohy planet, tak se podle moderních výpočtů může tatហkonfigurace znovu vyskytnout v průměru teprve za deset tisíc trilionů let (dle Grygara).
Konečně relevantní úvaha, pane profesore… Ovšem s panem Grygarem nemohu souhlasit… vždy jsem věděl, že jako astronom není nic moc… tatហkonfigurace se bohužel nevyskytne zřejmě ani jednou v průměru za deset tisíc trilionů let… a proč by měla? Vesmír je každým okamžikem nový a neopakovatelný, o tom my astrologové vůbec nepochybujeme…

Stejně tak jsou vymyšlené role jednotlivých „planet“.
Stejně tak… jako co? Jako vámi vymyšlená „temná hmota“? Role planet, ačkoliv jsou dle vás „vymyšlené“, fungují naprosto dokonale na archetypální úrovni. To byste, pane profesore, musel studovat taky několik dalších oborů, abyste pochopil, jak fungují archetypy v lidském vědomí… jo, a několik dalších oborů na toto téma bude založeno teprve v naší budoucnosti, tud힅 máte smůlu, ledaže v příštím životě…
Kdybyste viděl film „What the Bleep Do We Know“, pak byste patrně rozšířil své úzce omezené pohledy a objevil prostory dosud netušené pro vaše skeptiky… Vaši páni kolegové, vědci, se tam vyjadřují na téma „jak vlastně funguje naše osobní realita“… Nebo byste je obvinil z vaší oblíbené Pavědy?


4/ Co je nahoře, je i dole Jedním z východisek astrologie je tato stará představa o existenci magických vzájemných vztahů mezi vesmírem a Zemí. Údajně ji vyslovil mýtický bůh Hermes Trismegistos. Žádná taková paralela mezi vesmírem a životem člověka však nebyla nalezena.
Bylo potřeba lépe hledat, pane profesore… my, astrologové, s těmito paralelami pracujeme denně, tvoří naši běžnou denní realitu…


Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

 

#79 13. 3. 2009 12:35

Salvator
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1148

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Damila napsal(a):

Vyškrtnutí Pluta ze seznamu planet se astrologie nijak nedotklo. Pracujeme s ní dál. Že někdo od stolu v kanceláři rozhodl, že Pluto nemá dostatečné parametry na to, aby mohl být dle astronomických měřítek považován za planetu, není důvod k tomu, aby se změnilo její vyzařování.
Pluto tu bude, ikdyž ho budeme ignorovat. smile

Pozor, tady bych nesouhlasil: Vyškrtnutím Pluta ze seznamu planet oficiální věda jasně dala najevo, že s duchovními silami odpovídajícími za transformaci lidského vědomí nehodlá pracovat! Ovšemže to bude mít za následek fatální průběh dalšího vývoje vědy. Vědecký tábor se rozdělí na dva proudy: ti co duchovní síly uznávají a pracují s nimi a pak ten zbytek, co je odmítají. Ti druzí se octnou postupně v izolaci, přestanou se vyvíjet a začnou svůj vliv uplatňovat nikoli ve vztahu k výsledkům své práce, nýbrž manipulativně a násilím.
Postupem času se z nich vytvoří zarputilý skanzen lidí, s klapkami na očích, zatímco svět půjde pod vedením těch prvních svou vlastní cestou.
Ovšem je zde riziko: ti druzí budou schopni udělat cokoli, dokonce i spojit se s ďáblem, jenom aby zachovali svůj vliv a moc a mohou se snažit strhnout svět do záhuby pod heslem: "když nemůže patřit nám, pak raději nikomu..."
Pozor na ně, je třeba odhalovat jejich manipulativní a pseudovědecké praktiky na každém kroku...


Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

 

#80 13. 3. 2009 13:08

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Salvatore,
neděs! Šarlatáni i vědátoři byli vždy. Udržet si zdravý rozum a trochu té intuitivní vnímavosti je obtížné v každé době. Nemyslím si, že by ta dnešní byla něčím výjimečná.

Vyškrtnutím Pluta věda jen oficiálně potvrdila, že na nějakou transformaci už pěkně dlouho prdí.
Chudák Pluto, to měl krátký život, nedožil se "jako planeta" ani sta pozemských let.

Není tady

 

#81 13. 3. 2009 13:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Týbrďo, Dam, cos to vyváděla na tý Cestě - nebo kde? Nestačím koukat, jak ti ta tvá svíčička vzplanula! loltummenupp
Hezky jste si seštosovali ty avatárky storstark


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#82 13. 3. 2009 13:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Salvator napsal(a):

Damila napsal(a):

Vyškrtnutí Pluta ze seznamu planet se astrologie nijak nedotklo. Pracujeme s ní dál. Že někdo od stolu v kanceláři rozhodl, že Pluto nemá dostatečné parametry na to, aby mohl být dle astronomických měřítek považován za planetu, není důvod k tomu, aby se změnilo její vyzařování.
Pluto tu bude, ikdyž ho budeme ignorovat. smile

Pozor, tady bych nesouhlasil: Vyškrtnutím Pluta ze seznamu planet oficiální věda jasně dala najevo, že s duchovními silami odpovídajícími za transformaci lidského vědomí nehodlá pracovat! Ovšemže to bude mít za následek fatální průběh dalšího vývoje vědy. Vědecký tábor se rozdělí na dva proudy: ti co duchovní síly uznávají a pracují s nimi a pak ten zbytek, co je odmítají. Ti druzí se octnou postupně v izolaci, přestanou se vyvíjet a začnou svůj vliv uplatňovat nikoli ve vztahu k výsledkům své práce, nýbrž manipulativně a násilím.
Postupem času se z nich vytvoří zarputilý skanzen lidí, s klapkami na očích, zatímco svět půjde pod vedením těch prvních svou vlastní cestou.
Ovšem je zde riziko: ti druzí budou schopni udělat cokoli, dokonce i spojit se s ďáblem, jenom aby zachovali svůj vliv a moc a mohou se snažit strhnout svět do záhuby pod heslem: "když nemůže patřit nám, pak raději nikomu..."
Pozor na ně, je třeba odhalovat jejich manipulativní a pseudovědecké praktiky na každém kroku...

Mno, tak přesně takhle to cítím taky - až na to, že to o tom zachování vlivu a moci se netýká jen vědy...a nejenže se to děje, ale graduje to momentálně - pro mě místy skoro k nesnesitelnosti grater
Zato člověk, který má solidní základnu UK a tu pak korunuje nadstavbou vlastního názoru - jo to je pošušňáníčko! Mám na mysli třeba Cílka, nebo Komárka, nebo Sádla... smile Oni se semtam vyskytujou, jen nejsou bohužel moc profláklí....
Mmch - prosadili to Amíci (to vyškrtnutí Pluta) Pamatuju se, že mě úplně přešel mráz a řekla jsem si - vy kalvíni, můžete si zahrávat s kdekým, jen s Plutonem ne..... když o tom přemítám, říkám si, co bylo skutečnou příčinou toho, že je Evropská sekce nepřeválcovala....protože to přece byly velice prudké spory.


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#83 13. 3. 2009 13:53

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lupí:
To víš, změna osobnosti s sebou nese změnu avataru. big_smile
Doufám, že když to tak bude pokračovat dál, že nezapálím Babinet. smile

Upravil(a) Damila (13. 3. 2009 13:53)

Není tady

 

#84 13. 3. 2009 13:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

No - živluje se to, všimla sis? Někdo ohněm živ jest, někdo dá přednost vzduchu.....co se tu vynořilo víl a elfů smile
I ten můj nový vlček má svítící očka! rocklol


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#85 16. 3. 2009 13:49

Salvator
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 1148

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

lupina montana napsal(a):

Salvator napsal(a):

Damila napsal(a):

Vyškrtnutí Pluta ze seznamu planet se astrologie nijak nedotklo. Pracujeme s ní dál. Že někdo od stolu v kanceláři rozhodl, že Pluto nemá dostatečné parametry na to, aby mohl být dle astronomických měřítek považován za planetu, není důvod k tomu, aby se změnilo její vyzařování.
Pluto tu bude, ikdyž ho budeme ignorovat. smile

Pozor, tady bych nesouhlasil: Vyškrtnutím Pluta ze seznamu planet oficiální věda jasně dala najevo, že s duchovními silami odpovídajícími za transformaci lidského vědomí nehodlá pracovat! Ovšemže to bude mít za následek fatální průběh dalšího vývoje vědy. Vědecký tábor se rozdělí na dva proudy: ti co duchovní síly uznávají a pracují s nimi a pak ten zbytek, co je odmítají. Ti druzí se octnou postupně v izolaci, přestanou se vyvíjet a začnou svůj vliv uplatňovat nikoli ve vztahu k výsledkům své práce, nýbrž manipulativně a násilím.
Postupem času se z nich vytvoří zarputilý skanzen lidí, s klapkami na očích, zatímco svět půjde pod vedením těch prvních svou vlastní cestou.
Ovšem je zde riziko: ti druzí budou schopni udělat cokoli, dokonce i spojit se s ďáblem, jenom aby zachovali svůj vliv a moc a mohou se snažit strhnout svět do záhuby pod heslem: "když nemůže patřit nám, pak raději nikomu..."
Pozor na ně, je třeba odhalovat jejich manipulativní a pseudovědecké praktiky na každém kroku...

Mno, tak přesně takhle to cítím taky - až na to, že to o tom zachování vlivu a moci se netýká jen vědy...a nejenže se to děje, ale graduje to momentálně - pro mě místy skoro k nesnesitelnosti grater
Zato člověk, který má solidní základnu UK a tu pak korunuje nadstavbou vlastního názoru - jo to je pošušňáníčko! Mám na mysli třeba Cílka, nebo Komárka, nebo Sádla... smile Oni se semtam vyskytujou, jen nejsou bohužel moc profláklí....
Mmch - prosadili to Amíci (to vyškrtnutí Pluta) Pamatuju se, že mě úplně přešel mráz a řekla jsem si - vy kalvíni, můžete si zahrávat s kdekým, jen s Plutonem ne..... když o tom přemítám, říkám si, co bylo skutečnou příčinou toho, že je Evropská sekce nepřeválcovala....protože to přece byly velice prudké spory.

Opět bych vnímal, že v tom je určitý záměr. Připomínám, že v době odpálení a demolice WTC bylo Pluto na ASC. Spojených států. Negací Pluta jenom zmatou veřejnost, zřejmě si myslí, že takto jim nejlépe projdou ty jejich manipulace.


Kdo mᚠuši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

 

#86 16. 3. 2009 14:24

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Salvatore, a myslíš, že to dělají schválně, že chápou, jak velkou sílu Pluto má?
Já bych řekla, že to naopak odmítají vidět, vůbec si nepřipouštějí nějaký jeho vliv (Pluto jim svou sílu nakonec samo ukáže), a udělali to nevědomě. Podvědomě. Prostě nechtějí, aby to fungovalo, tak ho jako odříznou. A netuší, že to funguje jako bumerang...se budou hodně divit. Ale k poučení nedojde. Zatím toho nejsou schopni.
Pana Heřta jsem zažila na vlastní oči, jestli reprezentuje tuto skupinu vědců, pak je to beznadějné, dokud nevymřou a nenastoupí noví. Heřt je ztělesněná rigidita.

Není tady

 

#87 16. 3. 2009 15:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Já bych taky myslela, že nevědí, co činí smile Ono to ví za ně visslalol
A žeby měli Evropani lepší intuici, než jsem jim přisuzovala?
Vo Heřtovi darmo hovořit...to je v zásadě tragikomická figura - mně připadá jako kreslená postavička smile


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#88 23. 4. 2009 13:46

Lidka3
♥------
Registrovaný: 5. 4. 2009
Příspěvky: 20

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Sally napsal(a):

offtopic
Prosím vás, pokud to někdo přečtete, mohl byste udělat nějaký stručný výtah?
páč je to jistě velmi důležité sdělení, blbost přeci nemůže být tak dlouhá lol

Sally Astrologie jako i jiné pavědy jsou založeny na lidském strachu.Kdo však má všech pět pohromadě a věří v přítomnost a Boží Lásku (je jedno jakého je vyznání) ten nemá zapotřebí věřit blbinám jako je astrologie, numerologie, kartářství a dalším. Pokud si potřebuji ujasnit myšlenky tak mi na to stačí kamarádka,která mne nic nestojí a ještě mi uvaří kafe nebo čaj.

A navíc jsem si všimla jedné zvláštnosti.Že čísla,karty a pomůcky pro astrology jsou jen šikovnou zástěrkou pro to,aby z vás vytáhly  potřebné informace, které bez těchto pomůcek by jste řekly i psychologovi,kdyby jste za ním šly.Navíc psychology hradí pojišovna. Zkrátka,všichni tito "věštci"budoucnosti jsou jen velmi šikovní psychoanalytici,kteří akorát tahají peníze z kapes lidí.

Není tady

 

#89 23. 4. 2009 14:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lidko i dnešní vědy byly kdysi pavědami wink a ne tak dávno.
A astrologie přežila tři tisíce let víceméně bez úrazu - přežije i vědy smile


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#90 23. 4. 2009 16:05

majkafa
Host

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lidka3 napsal(a):

A navíc jsem si všimla jedné zvláštnosti.Že čísla,karty a pomůcky pro astrology jsou jen šikovnou zástěrkou pro to,aby z vás vytáhly  potřebné informace, které bez těchto pomůcek by jste řekly i psychologovi,kdyby jste za ním šly.Navíc psychology hradí pojišovna. Zkrátka,všichni tito "věštci"budoucnosti jsou jen velmi šikovní psychoanalytici,kteří akorát tahají peníze z kapes lidí.

chá! Jak které psychology hradí pojišovna. Nevař z vody.

 

#91 23. 4. 2009 16:25

Somaia
Host

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lidka3 napsal(a):

Sally napsal(a):

offtopic
Prosím vás, pokud to někdo přečtete, mohl byste udělat nějaký stručný výtah?
páč je to jistě velmi důležité sdělení, blbost přeci nemůže být tak dlouhá lol

Sally Astrologie jako i jiné pavědy jsou založeny na lidském strachu.Kdo však má všech pět pohromadě a věří v přítomnost a Boží Lásku (je jedno jakého je vyznání) ten nemá zapotřebí věřit blbinám jako je astrologie, numerologie, kartářství a dalším. Pokud si potřebuji ujasnit myšlenky tak mi na to stačí kamarádka,která mne nic nestojí a ještě mi uvaří kafe nebo čaj.

A navíc jsem si všimla jedné zvláštnosti.Že čísla,karty a pomůcky pro astrology jsou jen šikovnou zástěrkou pro to,aby z vás vytáhly  potřebné informace, které bez těchto pomůcek by jste řekly i psychologovi,kdyby jste za ním šly.Navíc psychology hradí pojišovna. Zkrátka,všichni tito "věštci"budoucnosti jsou jen velmi šikovní psychoanalytici,kteří akorát tahají peníze z kapes lidí.

Proč na strachu?? Když si nechᚠudělat astrologický nativní horoskop  dle údajů o narození, tak jsou důvody , dle mého názoru, zcela jiné než vedení strachem...
Když budu znát( mimo jiné ) svůj potenciál, schopnosti a talenty, což  je dobrý dobrý astrolog schopen interpretovat, tak mi to může být jen prospěšné.

Už dlouho pracuji s tarotovými kartami a na rozdíl od tebe jsem si všimla, že čím méně mám vstupních informací  od klienta, tím lépe se mi s výkladem pracuje. Tudíž pravý opak tvého tvrzení.
Jakou konkrétní zkušenost mᚠty? Pokud jen jako klient jedné kartářky nebo kartáře, tak  se domnívám, že  asi nebudeš mít objektivní informace pro názor, který zastáváš.

Upravil(a) Somaia (23. 4. 2009 16:26)

 

#92 23. 4. 2009 16:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lidka3:
Mě jen překvapuje, že tyhle "blbiny" má Heřt potřebu tak složitě ve 33 bodech vyvracet. Musí se astrologií notně cítit ohrožen, když si s tím dal takovou práci. Asi tedy ne každý, kdo má všech pět po hromadě, jak píšeš, lidko3, vnímá  myslí stejně jako Ty.
Kdyby tu nebylo dost těch, co tvoří poptávku, nebyla by tu i nabídka.

Není tady

 

#93 24. 4. 2009 9:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

No ale aspoň je s ním sranda, Dam...VIDĚLAS ho někdy u toho vyvracení? lol


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#94 24. 4. 2009 10:48

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Jo. Viděla. Zážitek.

Není tady

 

#95 24. 4. 2009 11:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Lidka3 napsal(a):

Zkrátka,všichni tito "věštci"budoucnosti jsou jen velmi šikovní psychoanalytici,kteří akorát tahají peníze z kapes lidí.

No ale s tímhle se dá koneckonců do jisté míry souhlasit - až na to "jen" (to by se ti psychoanalytici poděkovali! va ) - a až na to "tahají peníze..." Jako všichni ostatní psychoanalytici, koneckonců (myslím, že pojišovny neplatí ani jednoho)...až na Lidku si holt všichni musíme nějaké ty peníze z něčích kapes vytáhnout lol

Dam - jj. Je to hezký příklad toho, že ani se zdravým rozumem se to nemá přehánět lol


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#96 24. 4. 2009 11:53

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

lupina montana napsal(a):

Je to hezký příklad toho, že ani se zdravým rozumem se to nemá přehánět lol

Zdravým? Mně přišel až nezdravý. Fanatický. Inkvizice by se nemusela stydět.

Není tady

 

#97 24. 4. 2009 12:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Jj...to přesně jsem myslela lol Jako Nešpor, ten, co léčí alkoholiky: žije tak strašně zdravě, že vypadá jako oživlá můmie va


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#98 24. 4. 2009 12:32

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

lupina montana napsal(a):

Jj...to přesně jsem myslela lol Jako Nešpor, ten, co léčí alkoholiky: žije tak strašně zdravě, že vypadá jako oživlá můmie va

Jo, asi začnu znova chlastat...lollollol

Není tady

 

#99 24. 4. 2009 13:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Inu - chlastání s mírou je určitě zdravější, než abstinence.....já bych taky ráda chlastala, ale já nemůůůžuuu! grater


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#100 24. 4. 2009 13:08

Damila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 4. 2007
Příspěvky: 4679

Re: 33 důvodů, proč je astrologie nesmysl od Jiřího Heřta

Chudinko, tak to jsme dvě.
Já už jsem si ale svoje vypila...
A už bych to nikdy nechtěla zažít.

Omlouvám se hluboce panu Jiřímu Heřtovi, že jsme mu zalkoholizovali vlákno, a přeji všem Jiříkům vše nejlepší k dnešnímu svátku! smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů