29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Heřmanka napsal(a):
Michelll napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
jo a ještě jedna věc...děti jsou v hierarchii vaší rodiny až druhé v žebříčku...první stupínek jsi ty a tvůj partner/manžel
Tyjo - děti nemám, ale kdybych měla vždy by byly pro mě první!
to jsi špatně pochopila... přečti si mou větu několikrát a třeba ti to bude jasnější...jestli máš nebo nemáš děti, nehraje roli...
Vím jak to myslíš- ale stejně si myslím, že děti v tom hrají velkou roli..
Není tady
Michelll napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Michelll napsal(a):
Tyjo - děti nemám, ale kdybych měla vždy by byly pro mě první!to jsi špatně pochopila... přečti si mou větu několikrát a třeba ti to bude jasnější...jestli máš nebo nemáš děti, nehraje roli...
Vím jak to myslíš- ale stejně si myslím, že děti v tom hrají velkou roli..
no ano...a dokud nejsou děti, je partner kde... předpokládám na prvním místě...tak proč ho s příchodem dětí odsouvat, to nedává smysl...taky by se ti a ostatním ženám nelíbilo, kdyby partner měl na prvním místě svůj oblíbený sport nebo hospodu nebo kamarády... nebo ano? líbilo by se, kdybys coby jeho manželka/partnerka byla až za tímhle? To, že tu mluvím o dětech není podstatné...podstatné je, jestli právě takhle nepřeskočily někam, kam nemají...
Není tady
musím říct, že jsem z některých reakcí rozhozená. Já si ani nechci připustit, že bych se měla rozejít. V tom sexu máme problém, ale jinak je pro mě nepředstavitelné to odpískat. Já bych to ted nedokázala. Nicméně když čtu příspěvky, myslím často na to, že nás to jednou čeká, ten rozchod. Pořád se tu opakuje, že když jste změnily partnery, otočilo se to, najednou chuť máte. Já si myslím, že mám prostě jen nižší potřebu sexu, to snad není nic neobvyklého. Nemyslím, že by se to u jiného partnera změnilo (leda že by měl ještě nižší potřebu než já a pak bych možná pochtívala)
Taky mě překvapil příspěvek moderátorky, že mě přítel psych. vydírá. Skutečně není možné, že je partner bez sex. ukojení nesoustředěný, nemůže usnout a že ho to fyzicky obtěžuje ?
Přirovnává to k pocitu, kdy se chce čůrat.
Prostě nevím co bude dál. Rozejít se nedokážu,ale častý sex mě obtěžuje a rozhodně se to nelepší.
Není tady
viva napsal(a):
Prostě nevím co bude dál. Rozejít se nedokážu,ale častý sex mě obtěžuje a rozhodně se to nelepší.
tak otázkou je, co je častý sex...každý den ráno a večer by nebavilo ani mě
Není tady
Viva, nemyslím, že by ťa partner ZÁMERNE vydierla laebo ubližoval it, ale proste tovjej hcuti na sex to asi neprospeje. Vidina niečoho, ČO BY SOM MALA - to túžbu spoľahlivo zabije. Ale ani jemu určite nie ej dospevu, to verím...
Nevidím naozaj nijaké dlhodobé riešenie, aspoň v momentálnej situácii.
Není tady
Vivo, máš prostě menší potřebu sexu, každý jsme jinak "naladěný". ¨Sama píšeš, že ten vztah sice v tomhle hapruje, ale nechceš ho odpískat. Máš pusu? Tak si s přítelem v klidu popovídej, v klidu proberte jeho přání a Tvá přání. Myslím, že pokud Tě má rád a záleží mu na Tobě, tak nějaké společné řešení jistě najdete. Neházej flintu do žita. Nevím, jak dlouho jste spolu, kolik je Ti let, ale ačkoli je milování - promi'n, ale výraz sex podle mne patří spíš do setkání na jednu noc a ne do vztahu - pro vztah důležité, není to tím nejpodstatnějším. Osobně sama za sebe Ti mohu říci, že s mým přítelem (zítra 5 let vztahu a téměř současného soužití) jsem se nemilovala skoro půl roku. Ne z mé vůle, ale z jeho. Slyším už hlásky o tom, že jiná by se s ním rozešla - chápu to. Ale já v tom vztahu žiji, zrovna jako Ty žiješ v tom svém. Já sice nejsem stavěná na to, abych každý den skotačila po pelíšku narvaná vášní, ale jednou za týden - možná 2x bych to uvítala Přítel má potíže s tlakem, bere léky i na žaludek, k tomu jsme neustále ve stresu, takže všechno má své důvody. Nechci Ti valit klíny do hlavy a tížit ještě víc Tvé trápení, ale zkus si s přítelem popovídat, co by u něj obstálo jako náhradní řešení a věřím, že společnou cestu, kdy budete spokojeni oba dva, najdete
Opravdu vždycky není ten sex tím rozhodným bodem vztahu, to mi můžeš věřit - ačkoli z pozice té druhé, "živočišnější" strany to je velké odříkání, přemýšlení, trápení a rozčilování. Netrap se hned myšlenkami na rozchod, na to nemysli. Pokud na to nemyslí Tvůj přítel, že by se s Tebou kvůli té frekvenci milování rozešel, tak Ty se tím nezaobírej vůbec. Mluvte spolu a uvidíš Držím Ti pěsti
Není tady
Nemo, napsala jsi to hezky a moudře... nicméně...necítíš se díky té absenci tak nějak (v téhle oblasti) nechtěná nebo stárnoucí? Já tedy ano. Zvlášť, když mám pocit, že to není přechodná fáze, a že to už bude tak nějak čím dál tím stejné..."u nás" jsou to možná též léky na tlak, též...cosi....a promluvit si..nějak nejde...protože se mlží...protože se používájí vágní fráze" Že TO určitě bude lepší", že mu TO taky není jedno, že by si TO taky představoval jinak a ať si nemyslím, že mu sex taky chybí a že si to takhle taky nepředstavoval
a výsledek je, že jsem z toho jelen a že si začínám připadat, že je snad jedině chyba ve mně, že snad to s ním neumím, ...že už to asi vůbec neumím,...
že jsem nežádoucí a že by si snad o mě už nikdo neopřel ani kolo, a ...pa je jen krůček to zkusit jinde....
anebo zcela rezignovat...
Není tady
Judinka napsal(a):
Nemo, napsala jsi to hezky a moudře... nicméně...necítíš se díky té absenci tak nějak (v téhle oblasti) nechtěná nebo stárnoucí? Já tedy ano. Zvlášť, když mám pocit, že to není přechodná fáze, a že to už bude tak nějak čím dál tím stejné..."u nás" jsou to možná též léky na tlak, též...cosi....a promluvit si..nějak nejde...protože se mlží...protože se používájí vágní fráze" Že TO určitě bude lepší", že mu TO taky není jedno, že by si TO taky představoval jinak a ať si nemyslím, že mu sex taky chybí a že si to takhle taky nepředstavoval
![]()
a výsledek je, že jsem z toho jelen a že si začínám připadat, že je snad jedině chyba ve mně, že snad to s ním neumím, ...že už to asi vůbec neumím,...
že jsem nežádoucí a že by si snad o mě už nikdo neopřel ani kolo, a ...pa je jen krůček to zkusit jinde....
anebo zcela rezignovat...
Ahoj Judinko. Ale to víš, že jsem se tak cítila - co Ti mám povídat. Chvíli jsem brečela, chvíli jsem měla vztek, chtěla jsem mít jasno v tom, proč se to děje a taky jsem se ptala. Jenže když jsem také neustále slyšela odpovědi typu, že to určitě bude zase dobrý, že se to srovná, že není prostě chuť a nálada a atd, tak jsem se v sobě nějak zabejčila, ptát se přestala, přestala jsem ukazovat zájem o tuto stránku a začaly pomalu divy z druhé strany. Proč najednou nemám chuť já, co se se mnou děje, jestli někoho nemám a podobně. Taky jsem si přišla jako nechtěná, škaredá, odpuzující - prostě samé takové ty "báječné" pocity. Nutno dodat, že jsem v tomto byla a stále jsem ta chápající partnerka, jak je doporučováno, jenže když jsem viděla, že se jen slibuje, ale nic se s tím nedělá, tak jsem se s tím přestala trápit. Lhala bych, kdybych Ti tady v tuhle chvíli tvrdila, že mne to už nebolí a není mi z toho smutno, ale partnerovi už to najevo prostě nedávám, takže v podstatě jsem dospěla do takového toho stádia kapitulace S občasnými přestávkami o tom mluvíme stále a i když už si to neberu tak moc osobně, jako jsem si to brala, tak je to stejně na palici
Není tady
Ahoj Judinko. Ale to víš, že jsem se tak cítila - co Ti mám povídat. Chvíli jsem brečela, chvíli jsem měla vztek, chtěla jsem mít jasno v tom, proč se to děje a taky jsem se ptala. Jenže když jsem také neustále slyšela odpovědi typu, že to určitě bude zase dobrý, že se to srovná, že není prostě chuť a nálada a atd, tak jsem se v sobě nějak zabejčila, ptát se přestala, přestala jsem ukazovat zájem o tuto stránku a začaly pomalu divy z druhé strany. Proč najednou nemám chuť já, co se se mnou děje, jestli někoho nemám a podobně. Taky jsem si přišla jako nechtěná, škaredá, odpuzující - prostě samé takové ty "báječné" pocity. Nutno dodat, že jsem v tomto byla a stále jsem ta chápající partnerka, jak je doporučováno, jenže když jsem viděla, že se jen slibuje, ale nic se s tím nedělá, tak jsem se s tím přestala trápit. Lhala bych, kdybych Ti tady v tuhle chvíli tvrdila, že mne to už nebolí a není mi z toho smutno, ale partnerovi už to najevo prostě nedávám, takže v podstatě jsem dospěla do takového toho stádia kapitulace S občasnými přestávkami o tom mluvíme stále a i když už si to neberu tak moc osobně, jako jsem si to brala, tak je to stejně na palici
....Nemo, přečetla jsem si tvůj příspěvek 3x, že v něm objevím spíš optimistické ladění, že bych si jako vzala vzor, měla z čeho čerpat, ale zdá se mi podobně rezignovaný jako můj Prostě mám pocit, že současný "stav" není patologický, který se změní, ale prostě jistý druh NORMALITY, že jsme si prostě pány s poněkud nižší potřebou zvolily ať už se sexuální apetence snížila věkem, hormonální hladinou, já nevím čím ještě, ale důležité je,....že to pravděpodobně takto zůstane, že jsou v tomto nějací, jim to vyhovuje, pro ně je to normální stav a my je tlačíme někam jinam
takže buď se s tím budu muset (píšu samozř. za sebe) smířit nebo se rozejít
a hlavně přestat očekávat ....
Není tady
viva napsal(a):
musím říct, že jsem z některých reakcí rozhozená. Já si ani nechci připustit, že bych se měla rozejít. V tom sexu máme problém, ale jinak je pro mě nepředstavitelné to odpískat. Já bych to ted nedokázala.
Skutečně není možné, že je partner bez sex. ukojení nesoustředěný, nemůže usnout a že ho to fyzicky obtěžuje ?
Přirovnává to k pocitu, kdy se chce čůrat.
Cítím s tebou... Jsem na tom podobně s tím rozdílem, že jsem s mým mužem už 14 let a prošla jsem různými stadii vztahu k sexu (zájem, mírný zájem, lhostejnost, nezájem, nechuť i odpor), řídí se to podle mé nálady, většinou je to ale bohužel nechuť nebo odpor. Přesto s manželem jsem a pomáhám mu v jeho potřebách, chápu, že to chce, protože se mu z nějakého záhadného důvodu (
) líbím a přitahuju ho. Navíc když to dlouho neproběhne, je protivný a nevrlý. Mám ho strašně ráda i přes tohle všechno, a když se "obětuju", vím, proč to dělám. Z LÁSKY. Možná to má ještě větší hodnotu, než z vášně, ne?
Doporučuju zkusit po*nočasopisy nebo přímo filmy. Mně to moc pomáhá. Nebo třeba bylinné kapky Dračí síla od Grešíka, docela to má taky vliv. (Doufám, že to není reklama...)
Přeju hodně síly. A hlavně ten vztah neodpískej, všechno se dá řešit, pokud se máte rádi.
Není tady
soffie: a ty kapky? jak ti jako pomohly? ze mas chut? ...
Není tady
Můžu jen potvrdit to s tou hormonální antikoncepcí. Fakt tu chuť snižuje. A taky zvyšuje chuť k jídlu
Není tady
Kamchinka napsal(a):
soffie: a ty kapky? jak ti jako pomohly? ze mas chut? ...
Někdy fakt zabíraj. Tak hoďku a půl po tom, co si je vezmu. Ale možná je to jen placebo, co já vím. Většinou chuť nemám ani trochu, takže i tohle málo pomáhá. Člověk se holt se svojí zastydlou frigiditou musí naučit žít.
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Můžu jen potvrdit to s tou hormonální antikoncepcí. Fakt tu chuť snižuje. A taky zvyšuje chuť k jídlu
Pozor, tohle neplatí obecně. U mě to s tou hormonální antikoncepcí je totiž zrovna naopak...
Ale u mě je trochu naopak asi všechno, protože mě sex chutná , snad čím dál tím víc. A řeknu vám, někdy to je až problém. (Když já jsem tu a přítel přes 100 km daleko...) Na tuhletu diskusi jsem vlezla "ze studijních důvodů", abych viděla takovýto problém z druhého břehu...
Holky my jsme doma na tom taky dost bídně.Skoro po roce od narození první sex.Jinak jsem manžu tak sem tam ručně uspokojila,ale jinak nic.Tak po tom roce na poprvé manža vyhořel a nic.Na podruhé úspěch, na po třetí opět debakl. Erekce ano,ale po pár minutách...... konec.manža je z toho špatnej a mužské sebevědomí jde do kytek. Takže opět ta ruční práce. Je to fakt,že ani já nějak nejsem po tom celém dni u dětí zrovna při chuti. Ale když tu chuť mám,tak se bojím po manžovi něco chtít,aby se zas nebál,jak to dopadne. Takže občas uvažuju o návštěvě nějakého toho sex-shopu a možné koupi nějakého pomocníka.
Není tady