Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 8. 2008 12:35

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: nechuť na sex II

Dúležité tam je, že pokud chtějí být spolu... Když tady není kompromis, nemůže to fungovat. Teda může, ale jen tak, že ten rychlejší doběhne dalšího běžce big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#27 28. 9. 2008 19:21

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:11)

Není tady

#28 28. 9. 2008 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kamchi, já myslím, že bude. Až přestaneš kojit, myslím, že se to srovná. Kamarádka kojila 2 a půl roku a celou dobu ji byl sex nepříjemnej, jak přestala, srovnalo se to a ten doma nestíhal big_smile asi hormony bo co, to bude dobrý, uvidíš wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 28. 9. 2008 20:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Kamchinka napsal(a):

cus, jsem nastvana, je to uz vic jak pulroku od porodu a porad jsem totalne antisexualne naladena, sex prezivam, neprozivam... proste mam nechut... sice jeste kojim,ale neverim ze to bude lepsi i pak

a při kojení taky nic neprožíváš ? když jsem kojila, byl to jeden velký orgasmus...skoro jsem se cítila až provinile...

Není tady

#30 9. 10. 2008 13:48

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:11)

Není tady

#31 22. 10. 2008 17:05

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo, tak tenhle problém mám taky. Sex je v mém žebříčku hodnot až někde u dna. Ne, že by ve mě vzbuzoval nějaký odpor, nebo bych ho dejme tomu považovala za něco nečistého, ale prostě ho k životu nepotřebuju. Klidně bych vydržela půl roku, aniž bych měla pocit, že mi něco chybí, reálná frekvence je tak jednou týdně. Partner z toho samozřejmě šťastný není, i když se snaží, a já nějak nevím, co mám dělat...

Není tady

#32 22. 10. 2008 23:04

venuše
♥♥♥♥♥♥-

Tiina napsal(a):

Jo, tak tenhle problém mám taky. Sex je v mém žebříčku hodnot až někde u dna. Ne, že by ve mě vzbuzoval nějaký odpor, nebo bych ho dejme tomu považovala za něco nečistého, ale prostě ho k životu nepotřebuju. Klidně bych vydržela půl roku, aniž bych měla pocit, že mi něco chybí, reálná frekvence je tak jednou týdně. Partner z toho samozřejmě šťastný není, i když se snaží, a já nějak nevím, co mám dělat...

Jezismarja, to snad neni pravda........ proc se pritahujou vzdycky protiklady?
Kdyz chtel muj ex sex, nechtela jsem ja...
Kdyz to ted chci ja, nechce to pritel........
Dokolecka dokola, nikdy to nebude OKE nebo co? va

Není tady

#33 24. 10. 2008 15:52

Judinka
♥♥♥♥---

Asi ne, ...mohla bych vyprávět  wink ... Jsem sexuálně frustrovaná tak dlouho, že už pomalu zjišťuju, že ten sex ani snad nechci?!? dumbom A s mým drahouškem, který mě asi musí mít rád, když je rád se mnou...  večer ulehám (odmítám bydlet spolu, protože by mi hráblo) s depresí, že zase nic nebude....a povětšinou mi to vyjde  sad Teď jsem se dokonce dozvěděla, že jedna z předchozích partnerek byla úspěšnější v tom, protože se tvářila, že jako nic nebude... a ono bylo....tak se snažím tvářit, že jako ani nevím , co je sex....a už asnad nevím opravdu usch Takovéhle obštrukce jsem dosud též neznala...

Není tady

#34 24. 10. 2008 17:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Přítel tě psychicky vydírá, možná, aniž by si to sám uvědomoval. Řeči typu "nemůžu se na nic soustředit" a nevyřčené "a můžeš za to ty", je manipulace.
Nenuť se do sexu, jinak se ti stane o.d.p.o.r.n.ý.

Jinak, to, co popisuješ, kompromis není. Kompromis je řešení, které udělá oba spokojené, zatímco vy jste oba nespokojení

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#35 27. 10. 2008 10:01

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Já jsem také nemohla s BM spát, když mě pořád vydíral, měla  jsem ze sexu strach a nebavilo mě to:)

Není tady

#36 27. 10. 2008 11:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Barusja napsal(a):

Já jsem také nemohla s BM spát, když mě pořád vydíral, měla  jsem ze sexu strach a nebavilo mě to:)

Pozvěte sem Mikeše a uvidíte tu chuť lol vissla

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#37 27. 10. 2008 13:21

Judinka
♥♥♥♥---

Jsem přešla ze sexu na čokoládu. tummenupp Tam je to jistější a člověk nemusí nikterak škemrat, trápit se, přemýšlet, jako to že a proč... A libido je to taky: zatím mám tedy normální váhu gloria ....Teď mě napadá, když jako bych neměla tlačit partnera do sexu a dávat najevo nelibost na (nenormálně - podle mne) nízkou frekevencí , budu ho žádat o tyto pamlsky, tím snad jeho ego nepochroumám roll a mírná spokojenost bude na obou stranách. vissla

Není tady

#38 27. 10. 2008 13:59

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

viva napsal(a):

když nikoho neměl, tak si to dělal sám, i teď musí samozřejmě občas. Ale chtěl by více se mnou. My spolu ještě ani nebydlíme. Vídáme se celé víkendy a asi 2 x týdně odpo. Takže pokaždé ráno , večer se mě snaží nějak vzrušit, ale já to už vnímám jako povinnost. vymlouvám se na cokoliv. On je podrážděný, protože když už jsme spolu, nechce si to dělat sám. On si myslí, že v tomto směru není na svůj věk nijak přehnaně "sexuální". Taky si myslíte že je to moc??? je na tom takto hodně 30tiletých chlapů??

dumbom Já tohle zažila se svým prvním. Sex mi dokonale zhnusil a sebe taky. Vydržela jsem to sedm let. Nebuď jako já, nikam to nevede. Když sex nefunguje, tvoří 90% vztahu. Když funguje, tak sotva 10%. Chápeš? Už bych nechtěla znovu mít vztah s někým, kdo má tak diametrálně odlišnou potřebu. Já mám dneska už třeba taky takovou vysokou, jako měl ten můj první, ale záleží i na tom protějšku. S prvním se mi chtělo pokaždý zvracet. Teď to dělám proto, že sama chci, a vůbec mi nevadí, že je to dvakrát za den. Vyhovujeme si. Ale vy dva evidentně ne. Neřeš ostatní třicetiletý chlapy. Je to individuální. Držím palce.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#39 27. 10. 2008 17:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Barusja napsal(a):

Pozvěte sem Mikeše a uvidíte tu chuť lol vissla

To jo - to je ta chuť na sex pak přejde úplně... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#40 28. 10. 2008 12:12

Samantha
♥------

Pamatuju s bývalím jsme to taky tak měli...on často a já no...nic moc. Ale bylo to celkově spojeno s nespokojeností ve vztahu jako takovém...nechápal a ani nechtěl, že se to může přenést i do postele....bohužel. Možná kdyby to pochopil nebyl by ted bývalý...vissla Taky jsem tenkrát brala antikoncepci, nevim jestli to bylo i tím, ale prý snižuje chuť.
Ted s mým nynějším přítelem si opravdu vyhovujeme, možná i spíš já jsem aktivnější a on se rád nechá "strhnout".par Antikoncepci neberu, ale fakt nemohu říct, jestli je to tím....u mě je hlavní ta změna partnera a spokejenost ve vztahu.tummenupp

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#41 28. 10. 2008 13:22

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Samantha napsal(a):

Taky jsem tenkrát brala antikoncepci, nevim jestli to bylo i tím, ale prý snižuje chuť.

...říkala jsem, že funguje dokonale antikoncepčně big_smile vissla

Není tady

#42 28. 10. 2008 14:03

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

...

Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 12:12)

Není tady

#43 28. 10. 2008 14:11

Michelll
♥♥-----

Kamchinka napsal(a):

NO,ale co dělat, když proste po te sex. strance to neklape, ale toho cloveka ma clovek rad tak, ze se s nim rozejit rozhodne nechce..... ja vim, resit, mluvit atd.... ale kdyz to nikam nevede.....

Ahoj, myslím, že máš potřebu zkusit něco jiného - sněkým jiný a dokud to neuděláš a neužiješ si to, nebudeš mít klid nevyřešíš vaši nechuť na sex..
Jestli se máte rádi překonáte to.. ale určitě to chce zkusit jiný dobrý sex! hmm
(můj názor roll)

Není tady

#44 28. 10. 2008 15:07

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Kamchinka napsal(a):

NO,ale co dělat, když proste po te sex. strance to neklape, ale toho cloveka ma clovek rad tak, ze se s nim rozejit rozhodne nechce..... ja vim, resit, mluvit atd.... ale kdyz to nikam nevede.....

nemyslím si, že bys to měla/musela zkoušet s někým jiným...třeba se ty sama málo miluješ...miluj se sama se sebou a poznej se... měj se ráda...svoje tělo a svoje pocity... jsi sama pro sebe ten nejmilovanější člověk, až tohle budeš vědět, tak chut milovat i někoho jiného přijde sama od sebe smile

Není tady

#45 28. 10. 2008 15:11

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

jo a ještě jedna věc...děti jsou v hierarchii vaší rodiny až druhé v žebříčku...první stupínek jsi ty a tvůj partner/manžel smile

Není tady

#46 28. 10. 2008 23:22

Michelll
♥♥-----

Heřmanka napsal(a):

jo a ještě jedna věc...děti jsou v hierarchii vaší rodiny až druhé v žebříčku...první stupínek jsi ty a tvůj partner/manžel smile

Tyjo - děti nemám, ale kdybych měla vždy by byly pro mě první!  usch

Není tady

#47 28. 10. 2008 23:29

Michelll
♥♥-----

Heřmanka napsal(a):

Kamchinka napsal(a):

nemyslím si, že bys to měla/musela zkoušet s někým jiným...třeba se ty sama málo miluješ...miluj se sama se sebou a poznej se... měj se ráda...svoje tělo a svoje pocity... jsi sama pro sebe ten nejmilovanější člověk, až tohle budeš vědět, tak chut milovat i někoho jiného přijde sama od sebe smile

třeba málo miluješ jeho- třeba sis na vše sním zvykla, třeba tě nudí, třeba při sexu už víš, že co nastane, třeba to chceš jinak a on to prostě nedokáže jinak udělat - protože je to on    a třeba taky né smile

Není tady

#48 28. 10. 2008 23:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Michelll napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Tyjo - děti nemám, ale kdybych měla vždy by byly pro mě první!  usch

to jsi špatně pochopila... přečti si mou větu několikrát a třeba ti to bude jasnější...jestli máš nebo nemáš děti, nehraje roli...

Není tady

#49 28. 10. 2008 23:44

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Michelll napsal(a):

třeba málo miluješ jeho- třeba sis na vše sním zvykla, třeba tě nudí, třeba při sexu už víš, že co nastane, třeba to chceš jinak a on to prostě nedokáže jinak udělat - protože je to on    a třeba taky né smile

no spíš bych to viděla na to...a třeba taky né...wink

Není tady

#50 29. 10. 2008 10:13

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Kamchi, to bude v pohodě. A je to pořád ještě tím, že Tě to po porodu není ono a nemáš pořád chuť?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí