6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
parada ,uz se tesim
no ,ja si to promyslim a asi ji hlavne poslu foto Sofinky ,jak se SPRAVNE nosi
A jeste jedne dotaz ,jake jsou satky Vatanai???
Není tady
Zuzi já včera ohmatávala tenhle http://www.isatky.cz/vatanai/satek-na-n … vinka.html a byl moc příjemný na dotek, takový nadýchaný
Zuzi já jsem kamarádce taky vysvětlovala proč jsou ergonomické nosítka lepší a ona na to ( stejně jako ALiša), že má přeci tu manducu taky- vylezlo z toho nosítko z chicca
dokonce jsem jí ho nechala vyzkoušet, ale nechce se jí dávat tolik peněz , když už tu "manducu "přeci má
Upravil(a) janabas (19. 1. 2010 18:55)
Není tady
Zuzi to je tezky, rikat ci ne. Taky mam vzdycky dilema, stejne jako kdyz vidim nekoho s uplne zprasenym uvazem
Myslim. ze ten clanek jo, nebo "nenapadne" upozorneni na stranky o spravnem noseni by treba pomohlo....
jinak vatanai mam moc rada, satky maji tenci, ted posledni dva uz jsou silnejsi, jednu dobu u nas bydlel uzasny Vatanai Valensole
Není tady
tak holky, tady je další přírustek
Není tady
Lulu super .I když nejsi vidět,moc vám sluší
Fidorko vracela jsem je a v pohodě.Bylo nás víc.
Zuzi kamarádku bych nenásilně upozornila,cizího ne.
Není tady
Heri, nezaložíš nový chlívek? už je tu dost překecáno
Není tady
Luli nadhera jaky je na omak?Terinka je v ni jak v cukrove vate
Heri to je krasa
Kurnik to jsou prirustky
Baji me bys ale rekla kdybych mela zpraseny uvaz ,zejo
Holky ona neni urazliva ,tak ja ji to nenapadne podsunu
Není tady
Heri, to schválně, abych to malý a šátku moc nekazila
Není tady
[quote = lulana] Heri, nezaložíš nový chlívek? už je tu dost překecáno:) [/ quote]
Stalo se
Není tady
lulana napsal(a):
Heri, to schválně, abych to malý a šátku moc nekazila
Nevěřím,že bys jim to kazila
Není tady
Heri, co je to za matroš ty rybky? To je len?
Zuzi, taky se do ní hned zakousla jak do cukrový vaty Na omak je takový trochu pérovací, příjemný, ještě není zanošený do měkka - paní ho na ND koupila 31.12. a hned ho posílala pryč
Moc se mi líbí, ale ještě pořád jsem strašně udojmovaná z těch gekonů, takže až trochu vystřízlivím, tak se mi bude asi líbit ještě víc
Není tady
Medvědi here http://www.nosenideti.cz/phpbb/viewtopi … start=3810 poslední příspěvek. Pište Lenuli32
A teď jdu dočíst
Není tady
Jojo Def, Zuza už nám je odhalila
Jinak už jsme se prokecaly do novýho chlíva, jo?
Není tady