6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
protoe jsem zjistila,e vás tu docela hodně nosí své děti v átku,nebo v nosítku,rozhodla jsem se zaloit tohle téma
Pojďme si tu zdělovat své dojmy,záitky,rady a tipy jak ¨NA TO¨
Co vy na to?????
Upravil(a) heri1 (21. 9. 2009 14:13)
Není tady
Heri já nosím Juráka v nosítku Mei Tai a super. Váha se skvěle rozloí a je v něm velice rád, někdy i usne. Vyuívám to hlavně kdy jdeme nakupovat nebo i jen tak na procházku. Nosím ho zatím jen čelem k sobě. Rozhodně nelituji, e jsem do nosítka investovala
Není tady
Já mám átek a s Kačenkou jsme obě moc tastný , kdy jsme k sobě nalepený . Obě nás to baví . Ted chce teda Kačí hlavně vude utíkat, ale jak jdem někam dál beru átek a váu si jí u i na záda , nebo na bok .. Má cca 13kg a jak je v átku ,nevím o tom e by byla
Není tady
Mame ergo ale priznam se ze naposledy jsme ho vyuzili o dovolene to mela 10m. kdyz jsme ho stridali s kocarem ale me i tak z neho boli zada a tu vahu rozodne citim i kdyz rozdil je to velky nez ji nest v ruce ma taky 13kg
Není tady
Holky, maly uz do kocaru nechce, hodne ho teda nosim, neb daleko jeste neujde. Myslite, ze se jeste oplati investovat do kvalitniho satku? Kdyz byl maly, v satku byt nechtel, tak si nejsem jista, jestli by v nem byl ted... Mela jsem satek, ale nebyla jsem s nim spokojena, byl moc tvrdej. Uz bych investovala lip...
Není tady
heri dobre tematko a vzhladom k tomu ze z filipka bude asi zavislak na nositku tak sa nam rady moooc hodia posledne dni ked nemoze zaspat tak si ho dam do nositka pochodim dam dudlik a uz spi a potom ho prelozim do postielky, je to pre mna lahsie ale obavam sa ze si na to uz fakt zvyka a inak zaspat nechce a to som ho bravala len obcas aby si zvykol na nositko.. poslednu dobu vesame spolu aj pradlo na susak... len co vidi nositko uz sa usmieva
ale potrebovala by som radu... staci chvilku a je spoteny a je mu teplo... aj ked ma len body s kratkym rukavom a ponozky tak je nam teplo... aj keby som pouzila ako ste niekde pisali body z moiry tak to teplu nezabrani ci ano? ma spotene aj vlasky aj hlavicku... a to je max 20 stupnov neviem si predstavit ked budu tie tepla.
normalne sa mi minulu noc snivalo o satkoch a bola si tam ti heri aj baji a radili ste mi ktory satok kupit tu v brne v predajni a este som si vo sne prepocitala dni ci nie je pondelok alebo streda ci nebude zrovna baji v praci ked budem potrebovat poradit
Upravil(a) stvorlistok (23. 7. 2008 13:19)
Není tady
4li, Ty vies o konkretnej predajni tu v Brne? Ja by som sa tam zasla pozriet a mozno vyskusat, ci by to maly vobec zniesol...
Upravil(a) sillwan (23. 7. 2008 13:35)
Není tady
sillwan napsal(a):
4li, Ty vies o konkretnej predajni tu v Brne? ja by som sa tam zasla pozriet a mozno vyskusat, ci by to maly vobec zniesol...
silwi holky radili ze je na josefskej predajna, skusim to pohladat v oblubenych a hodim ti odkaz, heri tam myslim kupovala nositko... a mozno aj poziciavaju.. inak zo zaciatku filipek tam nechcel byt, ale po chvilkach si zvykol, myslim ze mu vadili tak hodne nohy na siroko alebo ja som si ho tam zle davala, ale teraz uz je to super.. pouzivam to aj na to ze ked chcem ist von, dam si ho do nositka a v rukach znesiem kocar.
silwi uz to aj mam je to: http://www.branakdetem.cz/ osobne som tam nebola ale pochvaluju si to tam. a my mame Ergo baby carrier .. objednavala som z www.nosenideti.cz su dost drahe tie nositka ale oplatilo sa zainvestovat a sme spokojni a vaha je pisana neobmedzena.
Upravil(a) stvorlistok (23. 7. 2008 13:31)
Není tady
A átkujete (chcete átkovat) i v zimě? Co se prckovi vhodného oblékne? A nebo ho chcete mít pod svou bundou? Přece jen v kočáru má fusak.....
4li, diky. Skusim tam zajst. Maly sa rad nesi a mne to nevadi, ale je to dost nepohodlne, ma asi 11kg.
Není tady
Yellow - v zimě jsem moc neátkovala,malá krásně spala v kočárku, kdy byla nabalená. A kdy u jsem musela odběhnout do obchodu, nosila jsem jí pod bundou.
Není tady
sillwan napsal(a):
4li, diky. Skusim tam zajst. Maly sa rad nesi a mne to nevadi, ale je to dost nepohodlne, ma asi 11kg.
silwi ono je to v tom satku alebo nositku urcite pohodlnejsie.. nas ma tak 7,5 kila a uz sa mi smyka a bolia ma ruky, zada... a to nositko tu vahu rozlozi a mam aj volne ruky..
este jedna vec, filipek mi pride ze sa tam niekedy nudi a nieco by si v rukach zmolil alebo hral sa s niecim ak sme doma, ale vonku tento problem odpada tam pozoruje vsetko okolo.
Není tady
Holky Brána k dětem je fajn,ale nemají tam moc velký výběr átků.Je dobré si tam átek oahat a pak objednat na netu barvu,která se vám líbí.
Já mám ERGO,a měla jsem átek Storchenwiege LEO přírodní a Vatanai. Vatanai je dobrý na malé miminko,Leo je pevnějí a moc dobře se mi sním nosilo.Měla jsem ale délku 4,6 a byl moc dlouhý.Teď jsem se shlédla v átcích Didymos Indio a u mám dva na cestě
Jsou to kvalitní átky,které lecos vydrí
www.didymos.cz
Je tam stálá nabídka a pak lim. edice,které jsou stejně dobré,ale levnějí.
Lístečku já pouívám funkční prádlo z Moiry pro Filípka a Craft pro sebe a je to super.Odvádí to pot,take nejsme v mokrém.Máme i body vlna/hedvábí (vlna má termoizolační vlastnosti a hedvábí chladí).Navíc vlne nasaje a trojnásobné mnoství své váhy,take nemá pocit vlhka a nestudí.To vlněné Fildovi dávám raději.A u to dávám i na normální noení,nejen do átku.
Je fakt,e kočárek u skoro nepouíváme.
Není tady
luti na noení v zimě jsou speciální kapsy.Dají se i uít.A navíc se s prckem navzájem hřejete .Hlavně musí mít dostatečnou vrstvu na noičkách.
Upravil(a) heri1 (23. 7. 2008 13:45)
Není tady
Sivi začít nosit můe kdykoliv,větí děti se nosí na zádech.
Babu,átek rozloí váhu lépe ne Ergo.Já ho mám jako nouzovku,nebo pro manela.
Není tady
heri a kde kupujes to oblecenie? cez net? alebo v brne niekde v obchode...radsej by som zasla osobne aj kvoli velkostiam a nech to obhliadnem...
on ma vzdy uplne mokre vlasky a ked zaspi opre si hlavicku o mna a to je konec to je spoteny az az
Není tady
Yellow - V zimě jsem Adama nosila pod bundou. Dostal jen teplou čepici, álu a teplé ponoky. Jinak body s dlouhým rukávem a kalhoty bez punčoch.
Moje fleeska a membránová bunda ho hřála dostatečně.
Není tady
Holky, já o tom átku takté uvauju, ale hrozně se toho bojím, e to nezvládnu vázat nebo e to budu vázat blbě a mimčo v tom bude nespokojený. Nevím, jestli ho mám poídit teď nebo a po narození, ale teď bych mohla kdytak vyzkouet jak na to, dokuď mám klid. Ale mám pocoti, e na druhou stranu by mi to moc pomohlo, kdy jednoho prcka mám a pořád za ním lítám, tak druhý by mohl být v átku a já bych měla volné ruce.
Ale nevím, kde koupit a hlavně jak se to naučit vázat a jestli to zmáknu, jsem tele.
Jo, jinak my máme nosítko od Chicca, bylo to fajn na Verču, ale pak se pěkně pronesla, tak moná proto ta nedůvěra v átek.
Není tady
4li v Bráně mají Moiru a vlněný bodynka Engel,teď mám objednaný bodynka Cosilana vlna/hedvábí http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?skup … pinu_zbozi
Pro sebe nakupuju funkční prádlo ve sportu.
Není tady
Ládi - já jsem si pořídila nejlacinějí átek co jsem sehnala na netu, je ze silnějího plátna, na léto byl suprovej, a pomohl mi vtom, e jsem do něj malou dala a uvařila jsem , poklidila (jinak bych fakt nestíhala)
Není tady
Ládi zvládne to.Kdy jsem to zvládla já,zvládne to kadej .Ale doporučuju kvalitní átek,pro malé miminečko je nejlepí elastický.Dobře se váe a odpustí i chyby v úvazu ( Moby,Hoppediz).
Dui promiň,ale Medley moc kvalitní není.Nevím to z vlastní zkuenosti,ale od holek co nosí dlouho a denně.Při delím noení není pohodlný a zařezává se do ramenou.
Není tady
já neříkám Heri, e je kvalitní, já s ním byla spokojená. Mám jetě dva kluky 15 a 12 let a nemohla jsem investovat do kvalitního átku. Ale mě stačil a ve bylo ok.
Není tady
já měla obyčejný, doma itý (půjčený) z pruné látky a byl fajn!
Není tady
heri1 napsal(a):
Sivi začít nosit můe kdykoliv,větí děti se nosí na zádech.
No prave. Maly se nosi rad, jen s riksakem na zadech a malym na boku to moc dobre nejde. V krosne je rad, ale to je na me tezke, navic me skube za vlasy. Ten satek by se mi libil, jen mam strach, ze investuji a zbytecne. uz bych nekoupila levny, predtim jsem se nalakala prave na Medley a spokojena jsem nebyla.
Není tady