29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Omlouvám se všem za prznění téma a prosím milou xxxx a ostatní, co nechtějí hovořit k věci, ať se přesunou do vedlejšího vlákna
Není tady
Ivana*M napsal(a):
lepista napsal(a):
Přimluvila bych se u moderátora o dočasné zablokování xxxx dokud nevychladne, její příspěvky ruší a jsou zbytečné.
Mne teda vubec nerusi , naopak.
Já jsem zas moc ráda, že si pro to své hádání vytvořili vlastní diskusi. Tohle téma totiž bylo totiž docela zajímavé, než se to proměnilo v trapnou hádku, kdo je větší blb.
Vrátím se k tématu: kdybych teď měla umřít, přiznám se, ještě by se mi nechtělo, ještě mám tolik plánů, nápadů apod., co bych chtěla realizovat, tolik toho vidět, zažít.
A taky vím, že moje existence je potřeba, abych dovychovala děti a i pak, až budou úplně dospělí, jim krýt záda, tak jako to dělají rodiče moji.
Umřít se mi tedy ještě rozhodně nechce. Na své čtyřicetiny jsem si sama sobě tehdy vymyslela přání - vlastně takový slogan:
Přeju si kus štěstí a pevné zdraví, navzdory trampotám MĚ ŽIVOT BAVÍ!!!!!!
Kdych teď, právě teď měla umřít, nejvíc bych litovala toho, že jsem sem nedala tenhle odkaz:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=31587
Největší bolestí na světě je vidět umírat své dítě
Euripidés
DitoL, hodně sil
Je jedno kdy, jak, na, co, proč, ....
Není tady
Ach bože..... Dito, hodně sil.
Upravil(a) Largo (25. 7. 2008 16:39)
Není tady
Dito těžko se píše a těžko tě nějaká slova utěší ve tvém trápení. Drž se.
Kdybych teď měla umřít, litovala bych toho, že jsem si vůbec svého malého drobečka neužila, protože jsem se na něj moc těšila. Že s ním už nebudu plácat bábovičky na pískovišti, neuvidím ho lézt a vůbec jen když na to pomyslím, tak se mi derou do očí slzy. .
Dita.L napsal(a):
ceho byste litovali ze vseho nejvic???
ja asi
1. toho, ze jsem se dostatecne nevenovala detem a neuzila si materstvi naplno (podle svych predstav)
2. ze me rodice nikdy nepodporili, nikdy nedelali nic "jenom pro me" a naopak mi hazeli po vetsinu zivota klacky pod nohy aby meli dukaz, jak spatne me vychovali.
3. ze jsem se nenarodila nekde jinde a nekomu jinemu.....
Že som si ešte nestihla pripraviť CD s hudbou na pohreb a dať písmné inšturkcie pozostalým. A vlastne že asi nemám dosť uvedomelých pozostalých, ktorí by mi splnili posledné želanie ... Sakra, vidím, že si musím ísť hľadať zodpovednejších pozostalých(týchto som vyfasovala prevážne pri narodení a odvtedy sa situácia trošku zmenila).
Inak by som sa asi ešte rada pokúsila trochu napraviť jeden vzťah (nie partnerský) a rada by som vylepšila niektoré svoje vlastnosti a chyby. Ale žily mi to zasa netrhá.
Není tady
xxxx napsal(a):
KALIK napsal(a):
xxxx, myslím, že po smrti ti bude úplně jedno, co se s tvým tělem stalo, ale již dnes můžeš mít dobrý pocit, že si někomu třeba zachránila život
...milý Kalíku nech na mne jak to budu mít po smrti, tohle máme každý jinak
v Egyptě balzamovali své drahé, jejich orgány pečlivě uschávali do kanop za které dali kolikrát poslední jmění, naopak zločince házeli krokodýům do Nilu, každý holt má to svoje a co mám já je můj problém, stejně jako to co máš ty je tvůj. Divil by si se kolik lidí se po smrti svých příbuzných zajímá o to, co s nimi udělají a jak často lpí na všem co "už by jim mělo být jedno" ale netroufám si nikomu z nich tvrdit jak to mají mít, to je totiž čistě jejich věc a natolik soukromá, že by ode mne byla drzost jim radit co si mají myslet a chtít....
Pri balzamovnaí polovicu orgánov vyhodili, len tak mmch. Zachovávalo sa len niekoľko, presne určených. Chudobných nebalzamovali do detailov po "pitve", ale vcelku zahrabali do sahrského piesku, ktorý ich dokonale balzamoval. Ale zasa napríklad v Tibete (alebo možno inde v skalnatom teréne) sa neunúvajú kopať hroby, ale telo posekajú na kusy a nechajú zožrať supom. V Indii upaľovali okrem mŕtvych mužov aj ich vdovy...
Mne je vcleku fuck, čo so mnou urobia pred kremáciou - v podstate aj po nej, ale blízkych by som asi pochovať chcela, aspoň popol...(hoci kľudne bez niektorých orgánov ).
Není tady
xxxx napsal(a):
Jessika napsal(a):
Feuria napsal(a):
myslíš?v podsttatě by mi mělo být jedno, za jakého režimu mně rozdají, či rozprodají...
mrzelo by mně, kdyby můj orgán měl posloužit například zlému člověkovi, si pište, že si to ohlídám![]()
budeš ho chodit strašit? to je to že nevíš kdo tvuj orgán dostane občas vídám lidi po transplantaci ledvin nebo jater, kteří chlastají jako duha a orgán do pár let zničí a někdo jiný na koho už nezbylo mezitím nevydrží čekat....nevybírá se podle tho kdo je hodnej ale kdo "pasuje"
A nai nevieš, ktoré červy ťa zožerú, to je pravé peklíčko... a možno ti pohrebáci vylámu zlaté zuby a zmiešajú tvoj popol dokopy s popolom milenky tvojho muža... brrr. Horor. Lenže - čo s tým?
Není tady
Ditka, je mi to ľúto... a držím tebe aj malému palce.
Není tady
ked som si pred par dnami citala nazov tohto vlakna, netusila som, ako blizko budem tej smrti...naburalo do mna auto a dnes som konecne doma z nemocnice, obislo sa to s barlami a znicenymi prazdninami. ale ked to auto na mna islo a myslela som ze su to moje posledne sekundy, nestihla som ani lutovat! najviac by mi (keby som stihla) bolo luto, ze tu nechavam svoju choru mamku...
Není tady
maio, to mě mrzí. Taky jsem kdysi zažila docela hnusnou bouračku, vím, jak se musíš cítit
Není tady
Litovala bych jen toho, že jsem byla srab poslat do p..... lidi, kteří si myslí, že jsem své city vyhrála v loterii, kteří si se mnou hráli a já to dovolila.
Že jsem si vědomě nechala ubližovat, byla hloupá a nestopla to. Někdy už jsem z toho všeho unavená, vyždímaná a nechce se mi nic.
Litovala bych, že tady nechávám jediného človíčka, který za to stojí, pro kterého bych udělala všechno na světě .... protože on je ta moje voda, čo ma drží nad vodou...
Není tady
Nicolas: "bud jsem sjetej na drogach nebo emocionalne plochy nebo temer buddha.
Nemam zadné žádosti, kterých bych opravdu litoval, že se mi nedostávají.
Maximalne bych ocenil, kdyby to bylo kratky - to umreni."
Tak - skoro moje slova, podobně to cítím v této době já. ASI TAK. Finančně jsem dítě pro případ mé smrti snad zajistila poměrně dostatečně, na zaměstnání jsem měla štěstí, studijních cílů jsem dosáhla i je dokonce nechtěně přesáhla
, manželství se taky dalo vydržet
, dobrých kámošů kolem sebe jsem si taky užila .... jakžtakž vládne spokojenost.
Jak tu někdo zmiňoval - omluvit se nebo poděkovat ještě některým lidem... Díků není nikdy dost, to není nutno komentovat. S omluvami je to tak, že přátelům se snad nemám za co omlouvat, tam je to snad všecko O.K. a ti, s nimiž se "nekamarádím", vlastně jeden člověk... si moji omluvu stejně nezaslouží .
Žádosti - no v tom jsem asi hamižnější než Nicolas, co se týká prožití dalších pěkných věcí - ještě chci silnější auto a lepší bydlení a vidět víc hor a moří .....(ale především si ještě dlouho užívat života se svým potomkem....)
Vlastně - mohla bych zalitovat, že jsem na sebe byla málo přísná , že jsem občas podlehla čtení časáku místo správnějšímu rozložení režimu dne
. Dalo by se totiž zvládnout daleko víc věcí v životě, kdyby člověk nelenošil, ale zase... To mě přepadá v posledních letech: že je MÁLO ČASU...
Akorát u sebe vylučuji tu první a třetí možnost - drogy neberu a zobrazovaný budha je oproti mě příliš tlustý....
Upravil(a) Tercila (1. 8. 2008 17:52)
Není tady
Zrovna včera se mě přítel ptal, jaká by byla má poslední slova před smrtí....na to se nedá odpovědět... to zjistím, až ten moment přijde, stejně jako myšlenka, co všechno jsem nestihla...
Není tady
Poslední slova před smrtí: "Jardo, mě nezajímá že se díváš na finále hokeje, to nádobí umeješ teď hned!"
Není tady
Torisa napsal(a):
Zrovna včera se mě přítel ptal, jaká by byla má poslední slova před smrtí....na to se nedá odpovědět... to zjistím, až ten moment přijde, stejně jako myšlenka, co všechno jsem nestihla...
Miláčku, hoď mi sem to kladivo...
Poslední věta před smrtí:
"Jéé, to je hezký pejsek. Můžu si ho pohladit?"
Není tady
"Fero, čo myslíš, odkiaľ sem spadol tento drôt?????"
Není tady
Nechceš si chvilku zařídit naše nové auto, zlato?
tady modré kuličky jsou určitě borůvky, Pepíčku
v tomto lese medvědi nikdy nežili
jé, to je krásný výhled do Macochy
ale abych jen nevtipkovala - teď by mě mrzelo, že jsme si s manželem víc nepovídali - asi jsme se toho oba báli, a že jsou kluci ještě moc malí na to, aby tu zůstali bez mamky...
Není tady
Litovala bych, že nemůžu objímat svou malinkou dceru, že ji neuvidím vyrůstat .........
Tohle by mě bolelo nejvíce.....
Není tady