29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ceho byste litovali ze vseho nejvic???
ja asi
1. toho, ze jsem se dostatecne nevenovala detem a neuzila si materstvi naplno (podle svych predstav)
2. ze me rodice nikdy nepodporili, nikdy nedelali nic "jenom pro me" a naopak mi hazeli po vetsinu zivota klacky pod nohy aby meli dukaz, jak spatne me vychovali.
3. ze jsem se nenarodila nekde jinde a nekomu jinemu.....
Není tady
Litovala bych, že nemůžu žít dál a dělat všechno, co ráda dělám :-)
Není tady
Litovala bych..že nestihnu říct jednomu člověku " omlouvám se"
Jinak ničeho.
Vše bylo, je a bude tak jak to má být..
Upravil(a) Santala (22. 7. 2008 15:36)
Není tady
Nelitovala bych ničeho z minulosti, všechno v mém životě mělo smysl a význam.
Litovat toho, co jsem nestihla a nestihnu, je pro mě blbost, chtěla bych stihnout a udělat víc, ale co už. Třeba příště
Litovala bych 2 věcí, které se mi v životě nepovedly:
1. povolání
2. manželství
Se vším ostatním jsem naprosto spokojená.
Není tady
Nevím, jestli litovala, ale chtěla bych se v tomto životě stát matkou a to jsem ještě nestihla a pak by mě mrzelo, že spory či nedorozumění, které mám či jsou mezi mnou a někým, nebyly vyřešeny, vysvětleny....
Jinak jsem spokojená
Není tady
Ze jsem nepoznala muze, ktereho bych mohla milovat cely zivot a kdyz jsem ho nasla, tak on me nechtel....
Kratce: smula na chlapy.
Upravil(a) venuše (22. 7. 2008 15:22)
Není tady
Litovala bych, že jsem se nestihla rozloučit a omluvit všem lidem, které mám ráda, i těm druhým.
Bylo by mi líto, že to končí. )
Ale jinak se docela těším. Jen tu ještě musím stihnout "pár" věcí. Snad to stihnu.
Jdu k našim, a chtěla bych jim říct, že je mám ráda. Ale bojím se, že je tím vyděsím.
Proč si tohle lidé říkají až při odchodu???
Není tady
bych se rozloučila s mámou se synem a mužem,připoměla jim co maj s čím udělat a že nechci kremaci a v klidu umřela. Jen jedno bych si přála, aby to bylo rychle a bez trápení to je asi jediný na smrti důležitý.
Není tady
Santala napsal(a):
..že nestihnu říct jednomu člověku " omlouvám se"
tak teď máš ještě příležitost, San...
Není tady
Kdybych měla umřít teď, litovala bych jen toho, že neuvidím své děti dospět, ale jinak ničeho. A těšila bych se na příští život.
Není tady
bud jsem sjetej na drogach nebo emocionalne plochy nebo temer buddha.
Bylo by mi to jedno. Ted. V tomto okamziku me nic nenapada. Nemam zadné žádosti, kterých bych opravdu litoval, že se mi nedostávají.
Jeste pred par mesici by mi bylo neceho lito. Ale ted nic.
Maximalne bych ocenil, kdyby to bylo kratky - to umreni.
Není tady
lueta napsal(a):
Kdybych měla umřít teď, litovala bych jen toho, že neuvidím své děti dospět, ale jinak ničeho. A těšila bych se na příští život.
tak to jsi musela v tomto životě být pěkný kvítko, když jseš si jistá, že se můžeš na příští život těšit
Není tady
Holky, já vám tak závidím tu vaši víru v příští životy! Já chci taky věřit, že smrtí nic nekončí. Jak jste to UDĚLALY?
Není tady
lueta napsal(a):
A těšila bych se na příští život.
Tak to mně se do dalšího života nechce a nechce a nechce.
To jediné by mě štvalo. Že tu znovu musím. :-(
Znovu se narodit, znovu dětství, bezmoc, škola, uf. Jsem ráda, že jsem dospělá. Tak si to hodlám ještě chvíli užívat.
Není tady
Jessika napsal(a):
lueta napsal(a):
tak to jsi musela v tomto životě být pěkný kvítko, když jseš si jistá, že se můžeš na příští život těšit
![]()
Naopak. Já jsem tááák hodná, že se v příštím životě budu mít jak v bavlnce.
Není tady
Damila napsal(a):
lueta napsal(a):
A těšila bych se na příští život.
Tak to mně se do dalšího života nechce a nechce a nechce.
To jediné by mě štvalo. Že tu znovu musím. :-(
Znovu se narodit, znovu dětství, bezmoc, škola, uf. Jsem ráda, že jsem dospělá. Tak si to hodlám ještě chvíli užívat.
A ještě ke všemu zvládnout zkoušky, které jsem nezvládla teď, viď ? Ale já se i na to těším.
Není tady
Ivana napsal(a):
Holky, já vám tak závidím tu vaši víru v příští životy! Já chci taky věřit, že smrtí nic nekončí. Jak jste to UDĚLALY?
to přijde samo...
nejdřív musíš přestat věřit v BM
pak musíš začít věřit sobě
a pak ... se budeš mít jak v ráji (tady a teď)
Není tady
Ivana napsal(a):
Ivanko, tak čti knížky o tomto tématu. Na trhu je jich dost kvalitních. Pak přijdeš na to, že to ani jinak být nemůže. Ápropó - nepojedeš na Pandořinu školu v přírodě? Tobě by moc pomohla!!
Kdy zase zajdeme na kafe?
Není tady
Bojím se umřít, protože jsem viděla zaměstnance naší pohřební služby .
Není tady
Ničeho bych nelitovala. Jsem připravena, vím, že to může přijít kdykoliv. Nemám strach. Už jsem tam byla.
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):
Když on se mnou nechce mluvit
Písemně už jsem to udělala mockrát..
Není tady
Santala napsal(a):
Jessika napsal(a):
Santala napsal(a):