|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a
Upravil(a) andulka (23. 7. 2008 9:56)
Není tady
Novi,
no já tu měla dneska taky mojí máti, je mi hrozně špatně a vyžehlila mi tu velikánskou haldu prádla, tak za to jsem jí vděčná, ale když mi tu začala kecat do toho kdy mám jít koupat malého atd. tak už jsem jí řekla at mi do toho nekecá a on že pravda se blbě poslouchá.. no to je napěst:-))))
Není tady
NOVI JÁ TO S KOSMETIKOU POCHOPILA A NAPSALA JSEM SVÉ ZNAČKY
Není tady

Andul nechci mluvit za ostatní ale myslim že to užívání myslely tak, že ne že by sis s ním neužívala života (jako ty návštěvy a výlety a tak), aleže sebe stresuješ s tím, jak dřeš aby bylo vše OK (to jsi tady ty sama napsala, že jsi zvyklá dřít aby vše bylo výborný a že jsi netrpělivá a všechno chceš hned (mmch taky chci všechno hned
)
Není tady

Andulko,
ty jsi to pochopila blbě
mě je jasný, že si ho užíváš, ono to ani jinak nejde, ale myslíme to, aby jsi si ho užívala přece "jen tak".... ano cvič, to je jasný,ale nekoukej pořád jestli dělá něco blbě,nebo ne .... stejně se takhle ničemu nepomůže, zkus se jakoby uvolnit ... Ono to nejde tak napsat, pak to vyzní blbě,než to člověk myslí....
já to líp asi nanapíšu,fakt dneska perlím 
Není tady

Verunka napsal(a):
Novi,
no já tu měla dneska taky mojí máti, je mi hrozně špatně a vyžehlila mi tu velikánskou haldu prádla, tak za to jsem jí vděčná, ale když mi tu začala kecat do toho kdy mám jít koupat malého atd. tak už jsem jí řekla at mi do toho nekecá a on že pravda se blbě poslouchá.. no to je napěst:-))))
já bydlela s našema prvního půl roku Sebiho, si to dokážu živě představit, jaký to je
už nikdy více 
Andulko,
jj děkuju, musím se vrátit, jsem to zase zapomněla 
Není tady
ANDULKO,
nomlouvám se, ale to co si napsala PROČ SEM PROBOHA CHODÍŠ... tak to jsem myslela že sem k nám chodíš proto abychom si zdělovaly všechny zážitky a trápení co máme a všichni řešíme svý, ale když se tu osočíš nad tím když ti někdo napíše něco jiného a tobě se to nelíbí tak to není moc hezké... a víš co je nejhorší, že přes chat to vyzní vždycky úplně jinak než to je... věřím že tím nikdo nemyslel nic špatného..
Není tady
a
Upravil(a) andulka (23. 7. 2008 9:57)
Není tady

andulka napsal(a):
TAK TO SE OMLOUVÁM ŽE TU NĚKOMU PŘÍJDE DIVNÉ ŽE PÍŠU ŽE MÁM POCHYBY O TOM ZDA TO ČI ONO DĚLÁME DOBŘE.....OD DNEŠNÍHO DNE SE PŘESTÁVÁM VYJADŘOVAT O JAKÉKOLI MOTORICE KOHOKOLI VČETNĚ DAVIDA
KONČÍM
NENÍ TO DIVNÉ!!!!!!!!!!!! A JÁ OSOBNĚ SI ROZHODNĚ NEMYSLIM, ŽE NĚCO NEDĚLÁŠ DOBŘE CO SE TÝČE CVIČENÍ A "DŘENÍ" S DAVÍDKEM
Není tady

hele, nejhorší je,že to prostě nejde napsat tak,jak to člověk myslí, Andulko, my to s tebou myslíme dobře, fakt!!! my tě chápeme a chceme, aby jsi si to tak nebrala i ty mudry...
Není tady
Hele holky,kupte si poslední č. časopisu Máma a já,je tam povídání o Vojtovce,možná pak Andulku pochopíte.Myslím,že těmato reakcema jí fakt nepomůžete 
Není tady
a
Upravil(a) andulka (23. 7. 2008 9:58)
Není tady

Heri to rozlouskla
no snad to tady seženu, nemůžete to když tak někdo naskenovat?
a jaká je to číslo,nebo něco bložšího,a´t koupím to správný
Není tady

Heri ale přece nikdo neřekl, že Andulka dělá špatně že cvičí Vojtovku... Naopak všichni tu psaly (ne zrovna dneska), jak jí obdivujou že tolik dře s Davídkem aby bylo vše v pořádku...
Není tady
Heri.. víš co je nejhorší, že my nevíme čím si Andulka prochází, tak to nemůžeme soudit tak jak to prožívá Andulka ... a já věřím že kdybych byla na jejím místě asi bych byla ještě horší a sledovala snad i jak hýbe prstama.. je to hrozně těžké a fakt je to blbost soudit z textu který tu Andulka i ostatní píšou...
Není tady
Novi nevím.Ale myslím,že tady vzniká zbytečný konflikt z ¨nepochopení se¨ navzájem.
Není tady
číslo 7/2008 mám samozřejmě doma
Jo a povině si to přečtěte...
Není tady

to byl nějakej debil ne? mě to vždy dr odůvodní,proč je dává a nedává... on to píše tuším všem asi...
to je jak když jsem byla na kožním, měla jsem tu samou mast na pusu, jak brácha na pr.del 
Není tady

andulka napsal(a):
No však já to tu nepíšu pro srandu králíkům ale aby jste věděly jak mně zase nakrkli....co zaz suprového řekli a tááák
třeba dneska.....
byla jsem na kontrole na to TBC.Měli jsme dostat ATB na tu hrču a byl tam nový Dr a já mu řekla že ty ATB nechci a on na to tak jo když je nechcete tak mu je nenapíšeme...stejně jsou škodlivé
No tak jsem mu málem vrazila facanaChápete to tak kdybych nic neřekla tak odcházíme s ATB
pěknej kretén!!! Kdybys to neřekl, tak by škodlivý nebyly nebo co? (podle jeho reakce( Debil
MMCH jaký to davídek má? Mě se to Kubovo taky njěak nelíbí, ale nějaký hnis mu zpod stroupku vytekl, ale stroupek takovejkrvavej je tam furt a má se to vyloupnout a jemu se to asinevylouopne. Resp. zatim to nevypadá že by mělo 
Není tady