29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ado děkuji to mě vážně potěšilo:)
Alusko tak to vám moooc a mooooc přeju že nezaostáváte Je to fajn že je tak šikovný.David byl ve 3měsících jako novorozeně.....musíme se tedy řídit korigovaným věkem
Jo a včera byla super debata na Zimnátkách....holky se praly o ženicha Davídka
škoda že ty řasy nejde vyfotit protože to je vážně úlet....má je neskutečně dlouhé a sahají mu až k obočí...skoro...a taky má hrozně husté obočí....doufám že mu to nevypadá
Docela mu je závidím
Není tady
Cami moc pěkný kočár
Jo a u nás zub zatím nehrozí....si myslím
Není tady
ada78 napsal(a):
Já jsem skrz tu Andulku i zapomněla popřát do nového domečku všechno nejlepší všem miminkám i maminkám, hlavně hodně zdraví a radosti
Táááák a kolik bude v novém domečku nových zoubků? Rusty, Cami, jak jste na tom, kdo vede??
tak schválně jestli má víc zoubku Rustynka nebo Camelie...
Já samozřejůmě vim že myslíš děti, ale tak hezky to vyznělo...
Není tady
Andulko - opravdu ty oci jsou obrovske a ty rasy k tomu - fakt krasavec !!!!!!!!!!
Holky, nekde jsem tu cetla, ze tu nektera z vas take psala, ze se miminko neustale zatina a propina...ten muj to dela taky, co se proti tomu da delat?
Není tady
Jak zatíná a propíná?
Není tady
Andulko taky jsem dnes zírala na ty řasy...fakt je jak panenka..co jak? Je hezčí..každá bárbína by mu je záviděla..
Není tady
...zatíná a propíná - do luku? (zvedne hlavu a natažené nohy)...to dělá Matoušek a je to ta naše stará hnusná kolika
Upravil(a) gweenyx (22. 7. 2008 20:03)
Není tady
A kde jste vyděly ty řasy že tu o tom všechny píšete?
Není tady
No Gwen sorry ale to by tu koliku museli mít ty děti stále....kolikou to není
Není tady
fotka s tebou na rodince...je to tam pěkně vidět..myslím, že jsi ji pojmenovala mazlení..
Není tady
Ahojky....
kukadla má Davídek fakt ale řasy nevím , ty jsem nějak neviděla ....
KLuci mají řasy taky dlouhý,mnohem víc jak já Už i Dami
můj brácha taky,ten je má i hezky natočený a má i kudrnatý vlasy, si ho pletli pořád lidi s holkou
oni vždycky, "jé, vy máte pěknou holčičku" a brácha pěnil jak papiňák
Alus,
super jste dopadli!!!!
Není tady
jsi ten text poopravila né?
Není tady
andulka napsal(a):
No Gwen sorry ale to by tu koliku museli mít ty děti stále....kolikou to není
..u nás jo, páč u toho fňuká a když ho dáme do klubíčka, tak se vždycky zklidní..
Není tady
..jojo NOVI, znám moc dobře..už ji má pátý měsíc a furt se drží...
Není tady
jo já dala fotku A HROZNĚ velikou včera na zimnata...teda dala jsem tam 2 tak se jukněte.Ale moc to tam nejde vidět
Ale je to pěkné když ho někdo vidí a hned začne říkat "Jé ten má pěkné řasy a oči" No tak to povyrostu...že! Jako správná máma On ty řasy má fakt hrozně dlouhé
Zato valsy nám vypadaly
Není tady
Tak to je pro mne novinka s tou kolikou....
A z čeho jí má? Že jí má tak dlouho?
Není tady
gweenyx
Dami ji má taky pořád, někdy se mi zdá, že je to ještě horší... začla jsem jíst espumisan a activii, držím pěsti,a´t je líp
Není tady
..no je celý nádherný a vlasy zas narostou...
holky já mám zas doma hrdinu - včera dostal druhou hexa a ani u toho nepípl, vůbec si nevšiml, že ho něco bodlo..taky jsem na něj byla pěkně pyšná
Není tady
NOVI my vyzkoušeli vše: sab, lefax, babycalm, Nutrolin B, Hylak forte, Lactulosu, bylinky, homeopatika...nic..zůstaly nám věrné pecky z DM a vak, to jsou jistoty, teplo a klubíčkování na těle a nosím a nosím až jsem z toho hotovson...
Není tady
tak to máte děsný teda, to jsem ještě neslyšela, že by to bylo tak drsný, to je mi líto
Není tady
Gwen asi se budu ptát blbě ale z čeho to jako máte?
David to nikdy neměl....tedy měli jsme 1X spurtík ale že by se kroutil a plakal s toho že má prdíky a nemohl se vyprdět tak to nechápu.....buďto jsem ho dala pást koníky....masírovala ho nebo sním cvičila a to prděl jak dělobuch a byl klid
Proto nechápu o jakém propínání píšete
Není tady
Jinak Gwen máme stejné míry jako vy
Není tady
..no právě andulko, že naši slavní doktoři ani neví z čeho to je, tak na to ani nic není...on sice prdí jak píšeš, ale prostě ne všechno - střeva jsou dlouhý a to co nejde ven ho tam tlačí a bolí a jak se snaží to vytlačit, tak se všemožně kroutí a propíná...u nás fakt děs - holky při kojení to je nejhorší, jak se mu rozhýbou ty střívka, tak to bolí ještě víc a já ho musím u toho houpat na míči, mít zabaleného v zavince, a někdy když křičí, že se ani nepřisaje, tak musim pustit na uklidnění fén..fakt síla..
a víš, že andulko, jak jsem tak koukala na ty poslední údaje co tam máš, tak mě napadlo, že byste mohli mít stejně?
Upravil(a) gweenyx (22. 7. 2008 20:35)
Není tady
no u nás je to to samé, nejhorší u koja to začíná kolem třetí a supňuje se to, v noci ok, k ránu mrčí, sice spí,ale mrčí,takže nespím já.... nejlepší je kojení venku,když řve, doma s ním chodím, nebo taky ten balón ... někdy je líp,jindy hůř,jinak do něj nic necpu, ale asi koupím ten babycalm a zse ho zkusím.... ale předtím nepomohlo nic.... Když řve, dávám do šátku a většinou usne,ale ne vždy to jde...
Není tady