|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
IvanaK napsal(a):
Míra je má pořád slipáčky, ráno celkem zvládal jít na nočník, že si řekl, že chce udělat "pú" jako fůj. Ale pak šel na chvilku ven, cca 10min a říkám manželovi, že až přide (začalo dost pršet), že bude podělanej. A taky že jo. S tím kakáním mu to nějak nedochází. Pořád mu to vysvětlujeme. Ale jak nad tím přemýšlím, tak ho nebudeme tak moc napomínat. Třeba mu to samo docvakne.
Manžel mi kouká přes rameno, tak musím psát něco pěkného o něm. Má dovču - no a zatím každý den mě za něco buzeroval. Což moc hezký není, že????![]()
Jinak doufám, že zítra jak jdu k dr. že mi řekne pozitivní zprávy. Že je Verunka v pořádku.
Na víkend jedeme k našim, bude tam jen táta. Máma jela na Slovensko k příbuzným. Potřebuje si oddychnout.
Tak budu muset vařit. A je tam i pouť, tak doufám, že ségra upeče nějaký mňamky.
Tak zatím papa
Iva
toho tvýho chlapa bych chtěla mít doma..
Není tady
Tak Terezka už spí jako dudánek tak se jdu taky natáhnout. Tady to vypadá na déšť 
Není tady
Piio, t omusela bý boule jako hrom když Bastík vypadl.
Jitu, to je dobré vědět o vlaku. To jsem také netušila že jsou takové vagóny 
Káčátko, díky za zprávu. Jsem zvědavá co napíše 
Sudi, neboj určitě se k tomu dostanete

U nás dopoledne lilo a zastavila se tu mamka, tak jsem alespoň "v klidu" udělala guláš na zítřek.
Lenku jsem po ránu honila s plínkou, tvářila se že jí nechce, už jsem uvažovala, že jí nechám hambatou a ona se mezi smíchem v klidu vykadila na koberec
, takže má plínu 
Není tady
Káčátko, paráda že už spíte,
jdu také dát Lenku do postýlky.
Není tady
HOlky, nemáte nějaké dobré typy jak u dítěte uvolnit ruku?
Jíta jí má ztuhlou a také bych to hodila na stránky.
Zatím jsem našla, že má točit stuhou jako gymnastky.
Takže něco při čem se krouží, mává ručičkama.
I říkanky jako je brambora.
Moooc prosííím
Není tady
http://rikanky.unas.cz/rikanky-video.html
je to video,maj tam malý děti,ale na cvičení to těma ručičkama dělaj děti sami.. možná tam vykoukáš i víc..
Není tady
Holky naty usla vcera po par min. v 20:30 a vstala az v 7:30 kdyz jsem ji sly vzbudit a to spala celou noc ve sve postylce a pokojicku:) no ja se porad budila jako kdyz uz prijde za mnou:)) ale to ja parada vam reknu. Dopoledne jsem byli oplatit navstevu te holcice tak to bylo taky fain naty opet dela vsechno co ona tak tim padem byla hodna akorat ta holcicka se rada nosi tak pak se chtala taky nasit naty a to ja tedy pochovam ale bych ji tahla na rukach a v ruce ji tahla jeste kocarek kus tak to ne tak nastesti ta druha maminka to te holcicce vysvetlila ze tad ji taky nebude nosit a zatase dupalo:) byli jsem pak i venku.
holky ja jsem trohu nestastna z toho jak naty vsechno opakuje oan kdyz je s nekym kdo ji tak ji i veci co normalne neji kdyz nekdo si vezme stavu tak hend ze chce taky , kdyz je tam miminko co lozi na zemi tak lozi taky kdyz se nekdo pochova okamzite je u me a ze chovat kdyz se nekdo rozutece tak utiza za nim, kdyz chce dite na kocar tak ona taky kdyz chce kamarat dupat tak ona taky ze dupat no proste vsechno to by jste muslei zazit i ta kamaradka ted rikakla ze je naty hodne extrem jak se opici ona se opravdu chova tak podle toho s kym je. Myslite ze to mam nejak resit pripadne jak nebo to prejde.
Ale fakt to neni jen tak ze sem tam neco udela jinak ona dela vsecho presne jak druhy kamarad
Upravil(a) Babu (24. 7. 2008 13:31)
Není tady
Babu, to je úžasný, co? Tak přeju, ať vám to vydrží, nám dneska spal v postýlce od 21 do 5h, pak šel k nám, trošku krundal, ale zalomil to ještě do 8.30. tak máme taky pokrok, proti dřívějšku. Ale já jsem stejně pořád vzhůru...
Výsledky toho výtěru budou až zítra, já to spletla.
Kubík má zítra svátek, tak jsme mu koupili takovou tu klasickou Tatru, nemohli jsme ji normálně nikde sehnat, až v Makru, tak doufám, že z ní bude nadšenej. 
Není tady
Babu, to si myslím, že je normální, prostě se opičí... 
Není tady
Špuntí, já jsem kdysi koupila Máťovi na kreslení takovou kouli a u té je přímo napsáno, že slouží jako pomůcka pro děti s tvrdým zápěstím. Zkusím najít odkaz a hodit to sem.
U nás je od rána zataženo, tak jsme zajeli za babičkou na návštěvu a koupila jsem mu do auta "Magickou tabulku" na kreslení a na dovču, kdyby náhodou lilo, tak plastelínu s vykrajovátkama.
Teď chrupe a odpoledne půjdeme asi zase do lesa. Co tady jinýho v tom počasí?
Jitu dík za fotky a za popis - krásná dovča. Doufám, že nám to vyjde a ty naše děti se tam neservou.
Není tady
Je spirul to je skoda v tescu je maji z 500 slevnene na 250 ty velike my se kvuli ni minuly ct. pohadali s manzelem on ji mel uz nalozenou v kosiku a ja protestovala ze mame maly byt a ze tu mensi tatru uz naty ma no nakonec jsem to vyhrala:) ale taky bych ji ji nejradeji koupila za ty prachy ale byt je proste maly a ja ji hlavne koupila za 1000,- z 1600,- tu schou schou a taky stan z 800,- na 400,- ale je super skaldaci takze kdyz ji nebude bavit tak to slozim a smitec:)
Není tady
Babu, já bych to opičení nijak neřešila, myslím, že to je období. Akorát musíš teď chodit na návštěvu jen k hodným dětem. :-))
Dneska jsem zkoukla fotky ze svatby a nevěsta je super a tobě to tam taky moc sluší a vůbec teda nechápu na jaká kila co jsi nabrala si stěžuješ. Já nikde nevidím, že by ti něco přebývalo.
Není tady
Spirul ale ona se opici takovym zpusobem ze to se tady neda ani popsat proste kdyby nekdo skocil do zachodu ona jede za nim pritom mluvi a zpiva jak 3 lete dite chytra je fakt fest ale kdyz je s kamaradam a to starsima (jine nemame) tak se proste opici jak pres kopirak nic sama neudela proste kamarad strci do pusi kridu tak si ji tam pichne taky pritom ji to evidentne nechutna to same s piskem pritom samotnou ji to ani nenapadne. Nekdo si sunda boty ona taky a pritom vubec nevidite ten duvod proc to tak nekdo udelal.
Není tady
Tady je odkaz na tu kouličku "Colorball" http://www.kreativnideti.cz/scripts/pod … p?IDZ=1340
Není tady
Holky diky za chvali i fotkam ale ja prave jsem tak mazana ze jsem ty kg. zakryla oblecenim a jeste se pekne natocila:)) ale fakt mam 8kg nahore:((( a je mi male obleceni:(((( a to me stve nejvice.
Není tady
To si babu děláš srandu, ne? my tesco prolejzali asi před 14 dny a neměli tam nic, no my za ni dali asi 400... my ji máme na zahradu, domu bych ji nechtěla, nám už to tady taky přetýká hračkama.
Není tady
Tak malá spala jen hoďku, už mě volá, tak musím jít. Moc jsem si neodpočinula 
Není tady
Spirul fakt ne ve ct jsem tam byli a meli to jak pisu jeste jem koupila za polovinu sadu na pisek a nafukovacky
Není tady
Babu, to snad bude jen takové období, těžko to budeš nějak řešit, asi chce zapadnout do kolektivu, tak dělá stejné věci... teda já bych ji chtěla slyšet jak mluví, to musí být skvělý. Jo a já taky teda ty kila navíc nevidím, asis byla předtím hoooodně hubená, tak to ted není znát.
Není tady
Spirul co mluvit ale ona normalne zpiva a rika basnicky kdyz spusti tak si odzpiva a odrika celou plejadu:) nejvice zpiva tatinkovi kdyz se umyvaji.
Jinak zrovna jsme se o tom bavili s tou maminou co jsem tam byli jeji holcicka taky paradne mluvi je to 3m. starsi tak jsme rikali ze nechapeme jak to dite nemuze nemluvit ze to mi prijde jak kdyz vypnes zvuk:) a hlavne naty nekdy rekne takouvou srandu nebo neco tak roztomileho
Není tady
Babu, tak oni když děti ještě nemluví, tak né že by nebyli slyšet, ale mluví tou svojí kubištinou, které není moc rozumět... no snad se taky dočkáme. Ticho u nás rozhodně není. Na to se právě těším, až bude povidat, že to bude takový roztomilý. No vidíš a ted vám bude Naty i hezky spinkat a bude to ideální dítě 
Upravil(a) spirula (24. 7. 2008 14:09)
Není tady
Sudi, díky za odkaz, nějakou žábu jsme dělali s Jítou na plavču, ale už si nejsem jistá,kouknu na to 
Leninko, díky za odkaz na tu tužku, také kouknu 
Není tady