29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já taky závidím že už má ten porod za sebou ale jinak ještě ne, jsem ráda že ještě nějakej ten měsíc miminko bude v bříšku Bude to fičááááááááááááááááák
Není tady
Moňo,
moc a moc blahopřeji k Vašíkovi.
Přeji klidné noci, hodně mlíčka, prostě nejhodnější miminko a spokojenou maminku
Není tady
Jitu, vítám Tě zpátky
Babu, tak to je dobře že je špičák venku. Třeba o tom posledním ani nebudete vědět
Veru, také blahopřeji k získání taťky
Spirul, myslíme na Tebe, ať jsou výsledky v pořádku. Dej zítra vědět.
Tedy Káčátko, půjč mi babičky o nás se nikdo nepere
Není tady
Já jsem jela dopoledne k mamce, ale zapomněla jsem dudlík a Lenka vyváděla, takže jsem ho tam běžela koupit. Ale hroozně smrděl gumou i po vyvaření, takže se vzpouzela a říkala že dudlí fuj. Už jsem chtěla mít radost, že se dudlíku zbavíme, ale bohužel fuj překonala a vesele dudlala
Chtěla jsem se tam zdržet a odpočinout, jenže Lenka ne a ne usnout, takže jsem před druhou vyrazila dom (uspávala jsem jí o dvanácti). Vzaly jsme to s Jítou pěšky, ale Lenka nezabrala . Až doma v postýlce. To byly tři hodiny takže jsem jí v pět budila abychom to zvládly ještě na chvilku ven.
Teď už je sice v postýlce, ale nespí.
Nějak nestíhám.
Není tady
tak to potom jo spunti,to je pech když nechtějí usnout..spunti náš dudák to je hnus fialovej,ale áda ho nedá a novej mu kupovat nechci.. ale bez něj to zatím nák nejde..
ajoooooooooo zapoměla jsem přivítat jitu z dovky!! a děkujeme za fotky!!super!
holky víte co ted s ádou děláme.. poslední dobou už totiž nemáme ani nehody s čůráním- pořád ho teda hlídám a posazuju a on pak nese nočník na záchod a vyleje čůrání a spláchne a je hrozně důležitej...
Není tady
Tak já musím zaklepat Špuntí, ale nám se to odpo spaní snad už srovnalo. Už zase usíná vpohodě. Doufám že to tak zůstane.
Babičky bych poskytla, opravdu fungujou, ale až se rozrosteme, myslím že už to tak úžasné nebude U našich je Terezka první vnouče a u manžy jediná holčička, tak možná i tím to je
Není tady
Tož Lenka spí také hezky, ale jen ve své postýlce. V kočárku spát neeeeee
Babičky Ti moooc přeju a neříkej to nikomu, momentálně tiše závidím
Není tady
Sudi, to by Lenka chtěla také, ale dvakrát mi dříve nočník vylila na koberec, tak jí to raději nenechávám.
Doma když jí nechám hambatou, tak se snaží, ale dneska večer chtěla 3x svléknout a čůrat , tedy chtěla víckrát, ale to jsem odmítla, samo se nevyčůrala ani jednou, jen jsem jí svlékala a oblékala.
Není tady
sudina napsal(a):
tak to potom jo spunti,to je pech když nechtějí usnout..spunti náš dudák to je hnus fialovej,ale áda ho nedá a novej mu kupovat nechci.. ale bez něj to zatím nák nejde..
ajoooooooooo zapoměla jsem přivítat jitu z dovky!! a děkujeme za fotky!!super!
holky víte co ted s ádou děláme.. poslední dobou už totiž nemáme ani nehody s čůráním- pořád ho teda hlídám a posazuju a on pak nese nočník na záchod a vyleje čůrání a spláchne a je hrozně důležitej...
Kačí se teda tak diví že má v nočníku "léle" až ho kolikrát cintne na zem. Ale s tou důležitostí to taky známe, nosí takhle misku se žrádlem psovi.
A holky kdo máte psa, taky je chtějí vodit na vodítku? Když Laru pustím, Kačí za ní běhá a "počem" že jí připoutá, nebo když se zaběhne, volá na ní hrozně panovačně "Jájo poď !" A nejlepší je když jí vede na vodítku, tak držím prostředek vodítka - aby Jája netrhla, je velká - tak mám na vodítku vlastně obě
Není tady
To u nás kočár už hooooooooooooooooodně dlouho nehrozí a nejen na spaní
Není tady
ahojky..tak tady leje a je děsnej vichr.....
v kočárku taky nespíme už hodně dlouho, ale když jsme ne výletě a je unavená, tak nepohrdne kočárem ani krosnou
Natálka s plínkama nijak nepostoupila, řekne ee ale až je v plínce nebo vůbec, když ji dám na nočník /už se nechá posadit/ tak tam sedí vteřinu a volá ee, ale v nočníku nic není to samé na záchodě
Není tady
veru s pejskem moc na vodítku nechodíme-chodí sám,ale když už ho má tak adam taky chce vodit!!!
jo a víte jak říká našemu bafanovi-kterej se jmenuje mates- je ted MÁŇA!!!
holky tohle vypadá dobře,asi to zítra zkusím:http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3009
Není tady
Veru, doufám, že to s tátou vyjde.
Dneska jsem zrovna koukala na Poštu pro tebe a ten první příběh byl dost smutnej. To jak vyprávěla ta Naďa o vzpomínkách na dětství.
Jinak u nás bylo dneska docela hnusně a foukalo, ale nepršelo, tak jsme byli celé odpoledne na houbách a tak k večeři byli růžovky na másle a na zítra se peče v troubě houbovec a večer budou ještě houbové řízky. Máťa bude mít zítra krůtí prsíčka a dušenou mrkev. Ta vinná klobáska vypadá dost dobře.
Máťa teď čůrá pravidelně ráno a večer a občas si vzpomene, že budeme čůrat v lese na pařízek, ale mezitím má důležitější věci a tak čůrá do plíny. Ale je to posun k lepšímu. Až bude zase teplo, tak ho nechám jen ve slipáčkách.
Jinak psa teď pořád objímá, pusinkuje a chce ho česat. Na vodítko ho chce občas taky dát, ale my chodíme téměř pořád na volno tak si moc často nevzpomene. A když chce aby mu pes uhnul, tak na něj volá Beki (Blekí) uteč. Misku se žrádlem mu taky nosí pravidelně a nejraději by mu ji nosil několikrát denně. A po obědě spí jedině v kočárku a celkově teď má vození v kočárku rád.
Jitu a jak bylo na krátké dovči?
Není tady
Sudi díky za tip na směsi
Asi tam kouknu
Není tady
Ahoj holky, nemám čas dočítat včerejšek, tak jenom k tomu poslednímu.
Tím, že doma si Bambula chodí na nočník sám, když potřebuje, pokud má nahatý zadek (nebo skrz slipy), tak se potom s plným nočníkem chodí chlubit - donese mi ho s hlasitým voláním "jééééé", zatím teda nepolil sebe ani podlahu. Venku ani na návštěvě zatím teda pořád nehrozí, že by čural jinam než do plíny. Teda s vyjímkou návštěvy u mé tety, kde od sestřenek odkoukal čurání na záchodě s takovým tím maličkým prkýnkem.
Spaní v kočárku už u nás nějakou dobu nehrozí, vlastně máme kočárek jenom jako příruční náklaďák do obchodu, a to se v kočárku veze nákup a mladý pochoduje. Vůbec už v kočárku nechce být, když ho tam nacpu, tak řve "Bambi ne mimi" (jako že není miminko) a vylízá, babička ho mermomocí chtěla na hlídání s kočárkem a on ji z něho za jízdy vyskočil a práskl se hlavou o chodník. Takže jsme vlastně bez kočárku. Všechny cesty trvají dvojnásobně dlouho, ale už zvládá jít tam kam chci já (i když za ruku prostě pořád chodit nebude a přes cestu ho přenáším).
Není tady
Ahojky a dobré ránko!!! tady je hrozný vichr , zamračené a zima jak na sibiři
Leninko..na dovči bylo dobře, dětičky byli úžasné a jak byli všechny pohromadě, tak si i úžasně vyhráli, takže jsme si mohli dát kafčo a tak..takže super, ten straší od ségry má 8let a je to takový opatrovník, pořád malou opatroval, pomáhal jí, něco jí nosil, upravoval oblečení prostě super, pomalu jsem ani nevěděla, že i tam mám
chtěl jí i nosit v krosně, ale to by ho zlomilo, je to takový houbeňourek
počasí nám taky docela vyšlo protože pršelo až ten poslední den, jinak byli vždycky takové slabší přeháňky a to se dalo..cestování vlakem se taky dalo, cesta na zpátky úplně v pohodě , ale tam jsme hodinu a půl měli jet v rychlíku, který byl totálně zacpaný, asi po dvaceti minutách stání v úzké uličce s batoh na zádech a malou vepředu v krosně si pro mě došel takový starší pár, že mi udělali místo ve svém kupé, tak jsem si sedla, byli skvělí pořád mi chtěli malou brát na klín, ale ta stejně pochrupávala a asi deset minut po mě si druzí přišli pro ségru s malou...potom jsme se dozvěděli od průvodčí /která mimochodem kolem nás prošla asi desetkrát a řekla nám to až když jsme vysedali, že existuje u těchhle vlaků speciální pro děti do 10let, kde nás musí pustit sednou/
Není tady
Ahoooj holky, psala jsem ráno Moně co a jak, tak Venoušek prý je hodnej, malá Karolínka je prý z něj úplně hotová a porod byl prý rychlý ale o to intenzivnější
Až bude doma tak prý písne. Všechny vás mooooooooooooc pozdravuje.
Jinak tady krásně svítí sluníčko ale mě od rána nějak není dobře, je mi na , tak půjdeme ven až odpo. Poo si půjdu s Teruš lehnout asi!
Není tady
Míra je má pořád slipáčky, ráno celkem zvládal jít na nočník, že si řekl, že chce udělat "pú" jako fůj. Ale pak šel na chvilku ven, cca 10min a říkám manželovi, že až přide (začalo dost pršet), že bude podělanej. A taky že jo. S tím kakáním mu to nějak nedochází. Pořád mu to vysvětlujeme. Ale jak nad tím přemýšlím, tak ho nebudeme tak moc napomínat. Třeba mu to samo docvakne.
Manžel mi kouká přes rameno, tak musím psát něco pěkného o něm. Má dovču - no a zatím každý den mě za něco buzeroval. Což moc hezký není, že????
Jinak doufám, že zítra jak jdu k dr. že mi řekne pozitivní zprávy. Že je Verunka v pořádku.
Na víkend jedeme k našim, bude tam jen táta. Máma jela na Slovensko k příbuzným. Potřebuje si oddychnout.
Tak budu muset vařit. A je tam i pouť, tak doufám, že ségra upeče nějaký mňamky.
Tak zatím papa
Iva
Není tady
no u nás je dneska taky pořád pod mrakem-ale dopol jsme venku byli-jen u baráku,ale stačilo.. představte si:říkám ádovi-na to nesmíš lést, nebo příjde pan ... a bude hubovat-a on na mě -HUB HUB
ráno jsme spolu vařili bramboračku-tak mu o to víc chutnala..
asi před půl hodinou jsem ho dala do postele,ale koukám, že si tam hraje.. no tak uvidím jestli neusne,tak půjdu ležet s ním...ach jo já jsem měkota...a to večer ho ukládá A. a usne hned.. no asi to dělám blbě..
káči děkujeme za info od monci,super že se mají dobře zlatíčka
Není tady
Tak já už mám dítko taky uložené a taky ještě nespí Až usne, taky se natáhnu.
A jinak, tady už se taky zatáhlo. Od víkendu slibujou tropy, tak to jsem zvědavá
Není tady
Tak bude potřebovat asi něčí společnost v pokojíčku, když už je ve velké posteli. Co mu pořídit toho brášku nebo sestřičku?
Není tady