29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ambrus jo ale je to od dolniho spicaku bud se dneska uz prorizl nebo je to kazdym dnem neb dneska to bylo i o spanku a dopoledne byla pomerne hodne. No ceka nes jeste posledni spicakt tak to opet bude u nas na blazinec ale snad u toho bude nejaky oddechovy cas na nabrani sil.
Není tady
Holky takové zprávy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrovská gratulace k Vašíkovi
bulím tu jak želva
to jsou krásné míry a fakt rychlovka, tak už to má zdárně za sebou..super super super...tak krásnější zprávou jste mě nemohli líp přivítat
Není tady
Holky, malou mi vzbudilo auto "ZMRZLINÁŘ" a probudila se totál pročůraná a prokakaná
Musím se jí jít věnovat, je mrzutá a křičí na mě
Není tady
Ahojky, tak já děkuju za fotky všem co posílali a hlavně gratuluju Moně k Vašíkovi, teda smekám, protože když si představím k tomu našemu torpédu ještě mimčo, tak nevím nevím.... už takhkle mám někdy nervy na pochodu, no ne někdy, ale skoro pořád. K tomu výtěru, ono jak se to otevře ta výtěrovka, tak by se to asi mělo hned udělat kvůli sterilitě, tak jsem to pak už nechala být a nezkoušela to. Nám taky Kuba řádí s otevřenou pusou, ale včera se prostě zasekl a neotevřel jí, holomek jeden.
Večer taťka říkal Kubovi, ať spí v kuse aspon do 5h a Kuba se normálně v 5h probudil a pak už nespal, v 5.30 jsme vstávali. Ale jinak super, aspon že v noci neřve. Tak dneska by mu mohl říct, ať spí do 7h nebo ještě dýl
Tak v Řecku taky koupíš plíny, ale přišlo mi zbytečný tam za ně utrácet, odhadla jsem to že vezmu 1 balík a akorát to tak vyšlo. A konvičku taky máme tu malou cestovní už od loňska, je super skladná a postačí
Lucko, chceš mě naštvat s tím spaním Naty? To by byl můj sen od 20 do 9h
Upravil(a) spirula (23. 7. 2008 14:21)
Není tady
Moňo ta největší gratulace k Vašíkovi!!!!!!
Doufáme, že porod byl rychlý a fajn!!!
Jinak u nás je to stejné. Míra dostává slipáčky a není schopný si přijít a říct, že chce na nočník. Snad to nějak vyřešíme. Pokaždý přijde, když už je naděláno. Takže jedna pračka vypraná a teď můžu jít dávat do pračky další prádlo na zítra. Aby mu to uschlo.
Jiank je tady zataženo a dost fouká. Byli jsme ve Dvoře Králové po úřadech a teď mě čeká vaření. Ale vůbec se mi nechce. Včera jsme byli na houbách a asi 10 jsme jich našli, tak to udělám do těch chlupatých.
Manžel posekal zahradu, tak ho budu muset chválit rok
Tak zatím papapapa
Iva
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ne vážně Babuško. Tátovo tatínek, takže můj dědeček byl hajný zdejším pánům tenkrát a bydleli tam na zámku s babičkou. No a narodil se jim tam můj táta.
Jů Kačátko tak je to i u nás! Jen z Blatný!
Je ani jsem vám to asi neřekla, minulý týden jsem poprvé v životě se svým otcem mluvila. Nemusím ani říkat, že jsem pak brečela
Není tady
Faaaakt Veru? Tak to je dobrý To je náhodička.
Tak nám už taťka odjel, takže od zítřka jsme tu s Teruš samy Na víkend si chce vzít Teruš asi mamka, tak tu budu úplně sama, tak budu mýt v celém baráku okna, dokud ještě můžu a jsem schopna, protože břicho roste jako z vody
a před zimou to určitě nezvládnu! Taky proberu nějaký mimi věcičky po Teruš co by mohl unosit Kryštof a ty hezké holčičí schovám pro kamarádku nebo sestru jestli budou mít holčičku a zbytek takové to na donošení dám do Armády spásy nebo tak.
A v pondělí pak pojedeme s manžou tak na 3 dny do Liberce (do Aquaparku, ZOO apod.), vzal si dovču
Není tady
Moňo také moc a moc gratulujeme a přejeme jen a jen štěstí a zdraví!!!! A taky hodně trpělivosti
Ambruš to je dobře že už je to v pořádku, vidíš ani to nebrala dlouho
Nám se teď teda s nočníkem nedaří, čůrá do plen
Sudi přijeďte k nám, tady Adámka pokoušou a sejmou károu! Já jsem na jednu stranu taky ráda že se to stalo, protože vždycky děti utíkali před ní
Babu ta svatba musela být nádherná, nevěsta má krásný šaty a ten kočár....
Sudi hezký tríča, jsi šikulka!
Není tady
no jinak (pro babu-byli jsme v krytým bazénu) v bazénu dobrý..no teda .. byla tam pěkná kosa,voda taky nic moc.. zlatej špindl..tady v jc je to fakt ledárna.. ale adam byl zas jak z divokejch vajec..- celou dobu co jsme tam byli ječel radostí,že tam jsme-pak už chudák i tou fialovou hubou no asi začnem chodit,i když to tam je brrrrrrrrrrrrr.. aspon se bude trochu otužovat ne.. no a zase tam zautočil.. na většího kluka- stáli jsme frontu na klouzačku a on chtěl toho chlapečka předeběhnout,tak jsem mu vysvětlovala že musí počkat,že chlapeček tam byl dřív..a on ho štípnul... já už se z něj podělám.... když jsme jeli dom,tak jsem měla připravenou sváču,tak jsem mu jí dala do kočárku a baštil a potkala jsem kámošku s maminou-a ta učí ve školce a koukala na ádu a obdivovala ho jak hezky jí.. a říkala že na něm je vyloženě vidět že je hodnej.. haha to trochu neodhadla,tak jsem jí říkala jak útočí na děti a ona prej že ho to přejde že to děti mývají takový období..
Není tady
jo klidně gratulovat můžeš
No on je to takový rozsévač, má hrozně moc dětí, takže já plno "sourozenců" ale nikdy jsem je neviděla. No a říkal mi že mě chce poznat a že chce udělat sraz všech jeho dětí aby se poznali. No byl trošičku pod parou..
Ale aspoň se odvážil se mnou mluvit
A taky mi představil mojí nejmladší "sestru" a ona je naprosto stejná jako když jsem byla já (tak 8let)
No dojalo mě to
Možná se budete divit, protože byl opilej a říkal blbosti, ale pro mě to bylo nádherný.
No a už je mu přes 60. (Mojí máti 46.) Takže se nějak musíme seznámit, už neni nejmladší.
Tak jsem to zase vyblila
Není tady
babu,ambrus to ráda čtu že je líp..
spirul, jak ty s výtěrem-už más doufám dobrý vysledky??
káčátko,moc s těma oknama moc neblbni..já bych na ně taky potřebovala vlíst,ale nák se mi do toho nechce,já furt spoléhla lže letos klapnou nový okna,ale asi bohužel..
kde je spuntík???
káči jestli budeš monče psát tak že pozdravujeme a gratulujeme!!!!!!
Není tady
Veru napsal(a):
![]()
No on je to takový rozsévač, má hrozně moc dětí, takže já plno "sourozenců" ale nikdy jsem je neviděla. No a říkal mi že mě chce poznat a že chce udělat sraz všech jeho dětíaby se poznali. No byl trošičku pod parou..
A taky mi představil mojí nejmladší "sestru" a ona je naprosto stejná jako když jsem byla já (tak 8let)
No dojalo mě to
Možná se budete divit, protože byl opilej a říkal blbosti, ale pro mě to bylo nádherný.
No a už je mu přes 60. (Mojí máti 46.) Takže se nějak musíme seznámit, už neni nejmladší.
Tak jsem to zase vyblila
a jak jste na sebe přišli?? to je jak z "pošty pro tebe" každopádne to je bezva!!!
Není tady
Sudi to je teda pěknej raubíř
Pak už byl asi vyhladovělej z bazénu tak dlabal a neměl čas na nic jinýho
Kačátko to máš dobrý, že jí babička chce vzít dobrovolně, u nás se o Kačku dobrovolně nikdo nehlásí. Aspoň si to doma užiješ Na okna prď, nebo zapřáhni manžu až přijede
Není tady
Veru, no koukám, že naše rodina je úplně nudná proti té tvé a jakto že jste se poznali až ted?
Sudi, výsledky budou až zítra, ale nemám z toho dobrý pocit, trošku mě škrábe v krku, snad nebudu muset zobat další atb.
Není tady
sudina napsal(a):
Veru napsal(a):
![]()
No on je to takový rozsévač, má hrozně moc dětí, takže já plno "sourozenců" ale nikdy jsem je neviděla. No a říkal mi že mě chce poznat a že chce udělat sraz všech jeho dětíaby se poznali. No byl trošičku pod parou..
No dojalo mě to
Tak jsem to zase vyblilaa jak jste na sebe přišli?? to je jak z "pošty pro tebe" každopádne to je bezva!!!
O víkendu tu byl country fest a my tam šli protože tam byli odpo i akce pro děti a když jsme si to zaplatili, tak jsme se šli podívat i večer. Poprvý jsem ho viděla na dálku před 4-5 lety, když jsem nastoupila do práce, dělala tam jeho žena. A teď jsem ho viděla snad po roce. Třeba to nějak dopadne, teda doufám.
Není tady
Veru, tak držíme palce ať to dobře dopadne a s tátou a sourozenci se pořádně seznámíš
Jojo u nás je o Terušku boj mezi babičkami, je to hezký vidět, že je zájem a navíc mě se to moooooc hodí když je manža pryč, protože ty okna potřebuju nuuuuuuuuuuuuutně umýt. A nebojte, když nebudu moct, odpočinu si a udělám něco zas druhý den. Slibuju, nejsem blázen! A plastový jsou za chvilku, je to fofr
Určitě budu Moňu od vás všech pozdravovat. Dneska jí nechám pořádně vydechnout a zítra jí písnu co a jak.
Není tady
spirula napsal(a):
Veru, no koukám, že naše rodina je úplně nudná proti té tvé
a jakto že jste se poznali až ted?
Sudi, výsledky budou až zítra, ale nemám z toho dobrý pocit, trošku mě škrábe v krku, snad nebudu muset zobat další atb.
Dřív jsem ho znala jen z fotek z matky svatby takže jsem ho nikdy nepoznala když jsem ho viděla, sice jsem se o něj zajímala, ale bála jsem se kontaktovat, jestli mě vůbec bude chtít znát a matka o něm mluvila hrozně hnusně (ale jak jí znam, kdo ví jak to bylo). Vždycky se všemu vyhybala, takže jsem to všechno zjistila až v tý práci.
Buď ráda že máš svojí rodinku, máti vystřídala nějaký ty chlapy a ona to zrovna sranda nebyla
Jinak táta od nás odešel (nebo ho vyhodila) když mi byli dva roky, takže si ho fakt nepamatuju
Není tady
Tyjo mě z toho leze úplně mráz po zádech, když si představím, že bych teď porodila a měla u sebe dalšího cvrčka..
Už si vůbec nepamatuju jaký to je.
Není tady
Veru, však já si toho vážím, že jsou naši spolu, že se máme rádi a tak, ale ještě víc si to uvědomím, když čtu, že někde to tak zdaleka není. Tak přeju, at se dáte nějak do kupy a poznáte se
Kubík kouká na krtka, ten ted u nás frčí, už ty díly znám nazpaměť
Není tady
Já Moně budu závidět, až už bude s prckem doma a budou to mít zaběhnuté, hned po porodu to taky nebylo nic moc...
Není tady