18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No ta k nás usínání - odpoledne s mladou zalehnu a čekýám a usne a často usnem obě. A večer takté. Pro nové podotýkám, e jsem tu za exota, protoe mi mladá chodí spát ve 22, ale zas spíme do 8, take dobrý. Vanilko usínat o půlnoci, tak nepřeiju, moje hodina vdycky byla 22, take se mladá trefila :-)
Vaniko, tarmíku, Markétko já taky moc prosím fotečky lhlavackova@centrum.cz
Sudi koukám, e Adam dneska exceloval :-) Holt, kdy se daří ;-) Ale jestli tě to uklidní, tak Adu se včera posrajdila do plíny cestou na záchod - z kuchyně volala "o kalhot":-)) A před tím jak měla horečku, tak měla počůranou plínu. O půlnoci jsem jí přebalovala a to jsem na to přila náhodou, protoe u jsem si zvykla, e vyhazuju suché plíny, tak jsem z toho byla úplně vedle. Take u nás těch nehod taky přibývá a to jsem si říkala, jak u ty plíny zruím úplně :-(
Jo a sudi inspirovala jsi mě a mazala jsem do lidlu. Razítka u neměli, ale koupila jsem tu sadu s autama a vrtulníkama. Akorát ten můj jantar vzal mladou na zahradu zalévat. Vítr jak bláze, kosa jako sviňa. On mikinu a mladou nechal v tričku s krátkým a teplákách se máchat ve vodě. To byste ho zabily. Včera horečky a dneska jí takhle nechá venku, já u k němu nemám slov :-(
Jinak mi nějak zlobí teploměr, ale horečku určo nemá a je čilejí, tak fakt nevím co to zas bylo.
Je holky a jetě stupidní dotaz - na jakou teplotu a jak dlouho se peče filé v troubě. Takový ty kostky. A jen posolit a pokmínovat? J8 u si to nepanatuju, nedělala jsem to snad 10 let. Tak to na ně zady chci zítra zkusit. Dneska byl smaák a u mladý neproel. Vzala to do pusy plivala a konec. natěstí jsem vyjímečně dělala polívku, take má dneska polívkovej den. Chtěla jí i k večeři, tak doufám, e v noci nebude řvát kvůli bříku.
Markétko,díky za fotky...malá je krásná a jaký má dlouhý vlásky Jen jsme tam nikde nenala tebe tak to koukej napravit
Holky já se tak přerala hlavně,e drím dietu Dělala jsme malé cuketovou polívku,protoe u mě úplně odmítá pít mlíko a sobě jsme si cuketku naplnila sýrem,unkou,obalila a osmaila a pak jen rala a rala
Vanilko,kdyby ti bylo jetě zle..zajed si radči na pohotovost,at to není nic vánýho a at to nechytne malá...myslíme na tebe
Není tady
Hplky mladá si nandala na hlavu tu nástavbu na záchodový prkýnko a nemohli jsme to dostat dolů
ambru...Áda je teda číslo
Není tady
Ambra napsal(a):
Jo a sudi inspirovala jsi mě a mazala jsem do lidlu. Razítka u neměli, ale koupila jsem tu sadu s autama a vrtulníkama. Akorát ten můj jantar vzal mladou na zahradu zalévat. Vítr jak bláze, kosa jako sviňa. On mikinu a mladou nechal v tričku s krátkým a teplákách se máchat ve vodě. To byste ho zabily. Včera horečky a dneska jí takhle nechá venku, já u k němu nemám slov :-(
Jinak mi nějak zlobí teploměr, ale horečku určo nemá a je čilejí, tak fakt nevím co to zas bylo.
Ambro ty razítka mají v Lidlu u nádraí dneska jsem je tam viděla
Není tady
Ahoj holky, dneska jsme Peulu odexpedovali zase k její mamce, tak snad budu mít čas častěji tu za váma nakouknout. Koukala jsem e jste řeily jak děti usínají. Tak to Bambula je natěstí v pohodě. Větinou stačí poloit ho kolem půl osmé do postýlky pustit kazeák s večerníčkovýma písničkama a za chvilinku spí.
Ráno to tu pročtu snad víc, teď u zase vyaduje můj nastávající mou plnou pozornost, tak jdu za ním.
Není tady
Tak ja jsem taky hotovec prselo tak jsem vymyslela nahradni program. Ze jedeme do Lidlu predtim ze se projdeme tak to neproslo neustele jecela ze do auticka tak jsme to otocili a zacalo lit jak svina tak pak jsem docupitali k autu tak v lidlu byla hodna moc (bohuzel razitka nemeli ja blb je predtim nevzala) no tak ze jedeme kousicek do Sparu je tam vlacek co za 10kc vozi deti moz hezke je to takova draha daleko lepsi nez ta drnacava auticka a konicci no a pak ze tam maji kosiky jako auticko tak jedno jsme se prifarili k chlapeckovi a dalsi dve jizdy jsme platili my. No ja zatim shanela ten vozik vsechny byla v prodejne tak jsme jeli normos (naty si dala celkem rict ze pojede ve voziku) pak jsem zahlidla ze nekdo vraci to auto tak jsem tam vyslala manzela tak to dovezl nejdrive nadseni ale on s ni zajel do oddeleni hracek no tak to skoncil klidny nakup vysthpovala z auta ze jde na klouzacku apod. no tak ja tam nakoupila (jen neco vzala jsem ponozky na lyzovani pro deti za 49 slevnene za polovic ) ne ze by naty lyzovala ale budou se hodit no a pak jsem vzala povleceni neb jsem si myslela ze je do velike postele krasne s medvidkama ruzove ale vkusne krep z 390 na 199 ,- ted jsem zjistila lkdyz jsem to otevrela ze to operu a dam do komody ze je to na malou postylku me picne normalne jsem pekne nasrana ja blb roztrhala obal durch tak to ani nejde vratit no budu doufat ze sousedka mi rekne ze ceka holcicku tak ji to dam jako ze k narozeni ona mi sice dala jen bryndak a hrkacku ale to se neda nic delat ze kdyz jsem blb a jeste jsem cucela na ty rozmery a prislo my ze je to na velikou. No u placeni rada jak sv.... a naty neustale vystupovala a nastupovala chtela a neachtela vozit no na ranu ja s ni musela ven tak jsem ji tam smyskem vozila pred pokladnama:( no pak jeste par scen pak jsme zjistili kdyz jsem sla kolem plakatu uz kdzy udelam nakup nad 500 ze mame zadara detskou vstupenku do cirkusu (tak to jsme se jeste vratili naty byla nadsena to nemusim popisovat neb chtela uz do auta tak nevim nevim myslite ze mame jit do cirkusu s tam malym ditetem platili by jsme v uvozovkach jen za dospelaky. No vubec nechtela jist a jen rvala lizatko lizatko ani pit tak jsme jeste byli chvili venku tam byla stredne na zabiti nebo spise jen lehce at ji nekrivdim a doma kdyz jsem ji ohrala jidlo tak ze bude rohlik se sumkou. NO ja delala ten chlaba od spunta babiccin tak ten se mi paradne povedl akorat jsem to nestihla posypat soly nahoru neb se mi mala vzbudila a pak bylo pozde uz mi to tam nechytlo tak sul byla vsude. NO proste jsme se cela rodina nazraly az prezryla toho sup chlaba. A ja ted pecu zase ten kolac od Leninky neb mi mati prinesla ostruziny a tchyne zitra prijede a rano jeste ukpecu jeden tan babiccin at se vytahnu a dam jin na vecu oblozene chleby a taky mam od mati kukuricu tak uvazim a dame si mame to vsichni rada a ke kave budu mit ten sladky kolac. Prijednou az po obede tak pokud to neskonim tak bych mela mit pohosteni hotovo. Jeste neivm jak stihnu uvarit a taky musim zehlit tak doufam ze bude zitra uz hezky a vyzenu je dopoledne ven a pojedu.
Taky to holky mate tak ze o vikendu jsou deti s tatkou delko vice nedore. Naty byla velice hodna ale jak je tu tatka tak jsem se rano ani nasnidat nemohli neustale nas tahla pryc organizovala zasedaci poradek no prudila a prudila a pritom jindy s ni varim a ted cely tyden i pecu:)
Není tady
Pio a to nastavajici nevi ze tam to se dela az po svatbe:)
Není tady
Markí a tarmíku ajak tak čtu dál, tak i ostatní tak to je super usínání. Já jsem si myslela jak je Máa hodné dítko, ale koukám, e co se týče uspávání, tak má teda obrovské mezery. Ale abych jen nenadávala, tak dneska večer usnul hezky. Přečetli jsme pohádku, pohladila jsem ho a řekla a dělá hají a byl tuhej.
Sudi, Máa teď ani u babiček nemusel být a byl dneska taky u několikrát bit (plácnuto přes plínu). Straně se zase začal předvádět před návtěvama - zlobí psa (to vůbec nedělal), strká do vech (to ho naučil jeho inteligentní 7mi letý bratránek) a taky zase začal odmlouvat a kdy se rozvteklí pro nic za nic, tak jde sám za dveře.
Není tady
Ambru, tak to prkýnko mě pobavilo - ale muselo to být docela rodeo co? Máa by řval jak tur, e mu to nejde hned dolů. A ten tvůj chlap je prostě chlap - chtěla zalejvat a nic neříkala co - tak proč by jí jako oblíkal?
Zítra jedeme do města - k naim nakrmit elvu - jsou teď na dovče, tak se zkusím do Lidlu na ty tiskátka podívat.
Hledala jsem teď na netu e bych koupila Máovi kcoura Mikee a normálně ho nemůu nikde sehnat. Jen v Mnichovicích (a tam mi to asi nepolou, mají to jako upomínkový předmět). No to by mě nenapadlo, e se dneska nedá něco takového sehnat.
Není tady
tak koukám e dneska to bylo skoro vude na zabití co??.. no u nás hlavně večer..to usínání katastrofa.. a mě přetekla trpělivost a vteklá jsem mu nasekala a on jak řval tak z toho a usnul... já u to s ním po dobrým zkouela hodněkrát,měl anci,ale dneska teda..oni mi psali tady na babi holky,e se můe bát,ale on ve tmě nespí.. a e bych ho dávala dýl to nehrozí..ach jo..
týjo ambrus, adrianka opět nezklamala..jak jste to prkýnko dostali dolů???
leni to mátu učí bratránek dobrý věci..
babu to je koda s tím povlečením..
Není tady
Ahoj holkýýýý
Jdu Vás jen pozdravit a kouknout jestli jste nepřelezly tisícovku. Jetě máte pár příspěvků,tak příjdu a za chvíly.
Manel mi chtěl udělat radost (nebo dokázat e je to doma s dětma brnkačka) a upekl oříkovou bábovku
Co by bylo dobré, ale kdy el pro olej do skříně, tak srazil novou flau s olejem, která mu prdla a ohodila koberec a zeď. Sice to trochu očistil, ale já to jdu doodmastit. Tedy alespoň ten koberec. Pak budu muset vyčistit celý, protoe po takto důkladném čistění je vidět e je o dost čistí.
Tak za chvilku ahoj
Není tady
Tak buchtu jsem posr.... jak jsem to vyklapela tak se mi z toho udelala jedna velika hromada:((( uplne se mi to rzpadlo ja to rucite mela nechat vyhcladnou a az pak vyklapet:/((( ale minule to tam nebylo napsane tak jsem to vyklopila a bylo to o.k. ale na tuhla jsem si dala vzlaste zalezet a dala vice mandli, vice mleka at je vice vlacnejsi a vice ovoce a takhle jsem dopadla pro navstevu to rozhodne neni. A jeste jsem zkusila to oboce a ty ostruziny byla spise kysele tak jsem to asi mela prosipat cukrem:((( no to jsem se zase ukazala. Tak ted se mi to poprve nepovedlo:((( to jsem zvedava jak zitra skonim ten chleba. Ja vzdycky kdyz prijde tchyne tak vypadam ze neumim ani vodu na caj prevarit.
Není tady
Ahoj holky.
Luci díky za fotky.Malá je taky krásná a to jak se natahovala na toho chlapečka a chtěla pusu to u musela někde vidět,ne?a ta cigareta byla tvoje,taky hezký a vody se asi nebojí,e?Můj mě přemlouval taky na moře ale já jsem si myslela e je jetě malá,ale asi jsme měli jet,neva,přítí rok.
Ambry má ikovný mimi.
Babu nebolí tě prsty od toho psaní?to je celý román! To s tím povlečením mě mrzí,ale to se stává,tak si pořiďte dalí mimi a je to vyřeený,ale hlavně es vyuila tu slevu !!!!
Není tady
Jo Spunte ma moooc ikovnýho manela,aspoň se snaí.Ten můj peče taky a líp ne já tak se do toho nějak neenu,čekám a co mi přiveze.
Babu není mě líp kdy ádnou tchýni nemám???
Není tady
ahojky
Markétko moc děkujeme za fotečky - super, malá je naprosto kouzelná
Ambru se záchodovým prkýnkem si mě teda pobavila
mě Natálka dneska taky pobavila...koupala se ve vaně a pořád lezla na takové sedátko co ve vaně máme a já jí říkám..nelez tam spadne na kokos uvidí!!... samozřejmě za chvíli zbobrovala, natěstí jsem ji zachytila a říkám..vidí já jsem ti to říkala...osuila jsem ji, oblíkla a li jsme si dolů pro mlíčko a ona zakopla na schodech /drela jsem ji za ruku, take jsem ji zachytila/ a Natálka se na mě podívala a říká..vidí říkala...
Není tady
UZAVÍRÁM TENTO CHAT, PROSIM PITE DO DALÍHO V POŘADÍ, JI XVI.
Není tady
Markét...díky za pochvalu..jo,jo malá je vodník,někdy jen zírám co předvádí ve vodě a taky milovnice..no nevím kde to viděla,moná u Matýska,kdy tu byli tarmíkovic,e Peti a cigaretu loupla mě a my jsme takový blázni,e u sme s malou byli u moře i minulý rok,bylo ji 8,měsíců
Spuntí..no vidí jak se mana snail a jak bylo na kurzu?
babu,teda smekám ty si pekařinka a e se to nepovede,to přece neva,ikdy vím jak to naser... kdy je to jako naschvál pro někoho
Poslala jsme vám fotky z Krkono
Sudi,poly fotky mimíska
Není tady