Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 9. 8. 2008 9:24

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Re: CHAT : Dětičky narozené na podzim 2006/ XV.

Dobré ránko smile

tak drahoušek dneska opět nepřekvapil a vstávalo se v šest třicet, tak jsme se jen přesunuli do oby a dostal mlíko a pustila jsme mu Dobu ledovou a vytuhla na gauči lol Máta to dokoukal a probudil mě pěknou oslintanou pusinkou na oko tummenupp a ted mě tu nutí, že jdemem prát prádlo dumbom jeho nejoblíbenější činnost....

asi vyrazíme na chvíli ven, nebot přestalo pršet, od rána tu děsně lilo, tak půjdem využít počásko smile
jo a mejlíky bych taky ráda dostávala, prosím, prosím smile pstarmanova@seznam.cz děěkuji smile

Není tady

#927 9. 8. 2008 9:47

Ambra
Host

sudina napsal(a):

ambrus,a ostatní teda taky:
http://www.blesk.cz/clanek/96515/batole … lnici.html

Sudi to jsem se teda zasmála :-)) My už zamykáme branku měsíce a co umí vylézt na plot, tak i hlavní dveře :-/ Kdyby ten plot přepadla, tak si zláme vaz a znᚠjí...
U nás je to s jištěním problém. Ona hned začne ječet "šama, pryč haš!" a já jí vysvětluju, že tam jen úplně náhodou z nedostatku jiné činnosti jen tak postávám a v životě by mě nenapadlo na ní šáhnout dumbom  Ale i když jsem za ní furt jak dráb, tak stačí vteřina. A to jsem ještě zapomněla, že jsme jí (taky v neděli) sundavali z takové velké prolejzačky. Takový Ačko z kulatiny. Taka se otočil, že se napije... A to bylo vysoký, že sundat jí s hora, tak jsem si tam musela povylízt. Samo byla až nahoře. Takže pokud nejsme doma, tak hlídám, hlídám a kolikrát stejně neuhlídám :-/
Doma mohla na zahradu sama, protože to je rovnej pidi plácek pod oknem z kuchyně, teď už ani to nesmí. Jinak na známým rovným přehledným jsem na dohled a jinde jsem jí za zadkem. To k tomu jak jste řešili onehdá ty zahrady.

#928 9. 8. 2008 10:01

Markéta111
♥♥♥♥---
Místo: Kroměříž

Dobré ránko i od nás.  big_smile  U nás se dneska vstávalo 7.45 tak dobrý,přes týden nás většinou vzbudí chlapi za     ( do pr...,utakla mě polívka )   oknem,dělají nám zateplení a začínají kolem 6.30 malá se nevzbudí ale já jo,už aby to bylo.

Sudi tak to máte lepšího Hurvajsa než my,my tam máme jeden dlouhý příběh jak se dostaly kamsi do doby Václava kolikátýho nebo kam,hovadina.

U nás je dneska kety (krtek).

Fotky pošlu,ale i vy a si ve vás udělám pořádek.maraketa@seznam.cz

Holky máte kvítka doma normálně v hlíně nebo někdo z nich máte hydroponie ?  Já jich pár tak mám,ale kdyby některá měla s tím zkušenosti a dala rady tak bych byla ráda.

Není tady

#929 9. 8. 2008 11:26

Babu
♥♥♥♥♥♥♥

Tak u nas se spalo celou noc (to normalne neznam az v 8 :18 jsem je vsechny vzbudila:)) no ja si vzdycky myslime jeslti se naty vedle neco nestalo ze se nebudila.
Ted pecu chleba ten od Spuntika ten babictin tak jsem zvedava jestli se opet zadari. Zitra prijede tchyne tak bych se chtela blisknout jeste zkusim tu mazovanocku at mam neco sladkeho na ukazku.

NO a u nas cely den leje jak z konve takze me tady naty zaclani s manzelem a ja chtela zehlit (manzel chtel zkusit provetra kolo s tou novou sedackou ale nejde to tak ho to mrzi no me vice nemam vyzehlene) ja zehlivam dopol kdyz jdou ven a ma uz uvarene.

JO a u nas ted taky vede hurvinek a naty taky dela to cha cha  a jeste se ji libi jak tam je jak cvici to jejich haji, a hacaca:) a taky se ji moc libi ten hurvinek (tak na to vlastne prisla) v TV rano jak je to to naucny.

Není tady

#930 9. 8. 2008 11:44

Ambra
Host

špuntí už se těším, jak budeš referovat o semináři :-) A móooc gratuluju k úspěchu s nočníkem!

Vanilko, to je mi líto, že choříš - brzo se uzdrav.

Markétko krásnej metřík!

Jééé Dezy furt 2v1, prtě dobře ví, že u maminky je nejlíp ;-)

Štarmí teda takové ranní vstávání by mě zabilo :-o

Babu gratuluju ke spaní a už jsem zvědavá, čím tě zas tchýně vytočí ;-)

Jinak u nás vede krteček a dneska prubli jen počkej, tak možná přesedlá :-) A spala až na nějaký kňučení a šílenýáý cestování v posteli 22-10ráno. Což už dááávno neznám. Tak uvidíme, jestli půjde odpo spát. teplou jsme neměřili, ale nehoří a nurofen měla naposledy o půlnoci, tak snad už to bude dobrý. Já jsem zjistila, že když se začne rvát z postýlky ke mě na letiště, tak jí uhnu a ani se nevzbudím. A ona jak má prostor, tak furt cestuje a utlačuje mě dumbom

#931 9. 8. 2008 12:37

Babu
♥♥♥♥♥♥♥

Spunti v receptu na pernik mas kypr. prasek do perniku. To je nejaky spec. kypr. prasek nebo tam muzu dat klasiku cely kypr. prasek a nasypat pernikove koreni????? Nutne to potrebuji vedet co nejdrive pecu kvuli tchyni:)

Není tady

#932 9. 8. 2008 12:38

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak jsme vyrazili na nákupy-fakt zábava...no stavili jsme se v lidlu-pro ty razítka!!! je tam toho docela dost-za 79,90 a jestě jsme koupili v takový dlooooooooooouhý tubě malý autíčka-jako angličáky-12 kusů!!!! teda jsou to 3 auta,3 formule,3 vrtulníky a 3 stavební auta.. koupili jsme to kvůi tý garáži-aby v ní měl čím jezdit!!!ale to nešlo schovat,takže jsme mu je dali už ted.. musel s nima jít i spát..
odpoledne má přijít sestrenka s maličkým..už se těším hjarta
týjo babu,ty jsi se do toho pečení fakt dala!!no mazancovánočkou tchýni uctíš určitě!!
starmi-nechce máta zajít na návštěvu-tady je prádla-to by měl zábavu-už jsem nastartovala pračku a pojede asi celý odpoledne.. ten skluz v domácnosti je fakt znát..
markét,mi máme nákýho moc moderního hurvajze-tam je i vietnamská tržnice a hurvínek v jednom dílu kouří doutník.. dumbom takže lepší snad ten středověk lol

Není tady

#933 9. 8. 2008 12:39

dezy
♥♥♥♥♥♥-

Babu určitě můžeš dát perníkové koření a prášek do pečiva

http://lb2f.lilypie.com/uFjfp1.png

http://lb4f.lilypie.com/bj1xp1.png

Není tady

#934 9. 8. 2008 13:02

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ambruš však mě to taky zabíjí a dospávám to na gsuči u pohádky lol ale bývalo i hůře, ještě před několika měsícema vstával mezi 4-5 ráno a to byl vopruz, pak se to nějak změnilo a spali jsme si do osmi i do půl devátý, tohle je novinka posledních týdnů tak nevím co to na mě zkouší smile

Sudi klído ti ho půjčím, on je hroznej smile co se týče uklízení, hrozně se mu líbí, když já šůruju a pořád mě honí at ještě tohle a támhleto dumbom a když mám hotovo tak za mnou chodí a rve mi do ruky koště a musíme aspon zametat lol ale to praní je asi top, páč jakmile si ráno sundavá pyžámko tak už s ním letí na chodbu a chce ho hodit do sklepa a jít prát dumbom poslouchat ho , tak nedělám celý dny nic jinýho než peru a věším prádlo lol

Babu teda ty jsi kuchařinka tummenupp já ted co držím dietu tak zásadně nepeču a nevařím nic tučnýho takže tatka někdy remcá gloria takže když už prudí moc tak mu udělám sladký knedlíky a je na chvíli klídek smile

u nás letí pohádky snad všechny co znám, stačí aby v hraným filmu nebo pohádce byli děti a Mates je z toho unešenej smile z kreslených nejvíc pouštíme Dobu ledovou, Krtečka a kalhotky, Nema, Včelí medvídky, Za plotem, Rákosníčka..no je toho fakt hodně a mladej si je chodí sám vybírat a pak si je strká do dvd..ale zase díky tomu si v klídku každý dopo uvařím a žehlení je už taky v pohodě i přes den

taky je u vás tak šílený počásko? tady co půl hodiny leje jak z konve..naštěstí jedem odpo k babi na návštěvu a nakupovat tak je jinej program, ale bejt doma tak mě klepne, jak nejsme aspon dvě hodky denně venku tak je večír na zabití dumbom

Není tady

#935 9. 8. 2008 13:08

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tady je dneska taky všelijak.. tak uvidím co vymyslíme za program.. no zachvíli příjde sestřenka,tak letím ještě neco poklidit.. a pak že by jsme šli ven s kočárkem s matyáškem a ádu nevím..jestli strčím do golfáčů..asi jo..kdyby pršelo..

týjo starmi- vstával takhle brzy jo?? tak to jsi musela být hotová..se ti nedivím že že se ti do druhýho nechce..

Není tady

#936 9. 8. 2008 13:11

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Holky čauky!!!

tak já nestíhám, byla tady ségra s dětma a odpoledne s nima a holkama na motorkách jedeme na hřbitov, celý den sedíme u olympiády a kocháme se super výkonama tummenupp tummenupp

ZOO nevyšla, je tu zataženo a přeprchá, tak snad příští týden

Natálka dneska vstávala opět v půl sedmé ale vstávali jsme o čtvr na osm..ještě u mě vydržela ležet, takže velká spokojenost tummenupp

Není tady

#937 9. 8. 2008 13:11

Lenina2
Babinet Klub

Tak já jsem Vás teď dočetla u oběda. U nás je docela hnusně, od rána prší a pouze sem tam přestane. Ale odpoledne razíme ven i tak.
Oběd jsem měla hotovej od včerá, takže dopoledne jsem se věnovala Máovi, uklízeli jsme a pekli - my máme koláče se švestkama. A pračka pojede asi taky celý den. Včera mi kamarádka dovezla košík na miminko a prý že i pár věcí na malou. A těch pár věcí je v obrovském pytli. Ani nevím kam to všechno dám. Má´ta si chce všechno zkoušet a vždycky zklamaně řekne, hmm, mimi. (jako že je mu to malé). Odpoledne šupajdil spát zase do postýlky a než usnul, tak mu to trvalo 45 minut. 15 minut jsme museli číst Mikeše a pak tam dělal vyrvál a až když jsem mu přišla asi po páté vynadat, tak usnul. Jak uspáváte odpoledne dětičky vy?

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#938 9. 8. 2008 13:31

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Leni přews den nemám s uspáváním vůůbec žádnou práci smile asi proto že ví, že to je jen na chvilku lol jelikož spí už ve vlastní velký posteli tak s ním jdu dopelechu držím mu čajík a on je do pěti minut tuhej, pak odejdu a on až se probudí tak za mnou sám přijde do kuchjyně smile

Není tady

#939 9. 8. 2008 13:32

Markéta111
♥♥♥♥---

Babu nechceš přijet na kafe ? že bys mi taky něco upekla !!lol

Sudi nevíš jestli tan Hurvajz je někde na netu na stáhnutí?  máme 6 dílů Boba a Bobka a už mě to fáááákt nebaví.

Tady vylezlo sluníčko asi až se vyspí půjdeme na procházku přes jeden most,podíváme se na vláčky a přes druhý zpátky.Doufám,že zase nešlápne do h....,minule jsem myslela že tam omdlím,to byla hrůza!!!!!Fuj.

Leni já ji řeknu a vypne televizku a nachystá si plinečku a mezitím udělám mlíko,vypne telku,přinese plinku do ložnice,lehne,dám ji mlíko a plínku,přenesu s flaškou do postýlky a jdu pryč,potom zavolá že chce cajicek tak jí dám druhou flašku  tak 2x si cucne a spí.Tak 2,5 hodiny a tak to je i večer.Ale zase jak jsem psala včera nechce si čistit zuby a dělá jinačí hovadiny co ostatní nedělají.Běda jak jí někdo vezme nějakou hračku a dá ji tam kam nepatří !!! to začne ječet ,jde a uklidí ji tam kam patří,ale po sobě neuklidí nic.

Není tady

#940 9. 8. 2008 13:34

Markéta111
♥♥♥♥---

Štarmiku od kdy spí v posteli ? nespadne ? já jsem myslela že až tak ve třech letech.

Není tady

#941 9. 8. 2008 13:47

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Tak u nás je odpolední uspávání tak, že si vezmeme krtka, pití a popř.ještě letadýlko nebo co zrovna frčí, jdeme k nám na velkou postel a ležím s ním, dokud neusne a tak je to i na noc. Občas, ted skoro pořád je řev, že nechce. V noci ho přendám do postýlky, přes den nechávám spát na posteli. Je to hrozný, ale v postýlce prostě sám neusne a jak jsem si ho naučila, tak to mám... už to ted nechám být, když za chvilku půjde do velký postele.

Není tady

#942 9. 8. 2008 13:58

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

odpolední spaní v pohodě, dám ji do postýlky bez cumlíku bez čajíka jen leží a já jí zpívám poslední dobou vyžaduje Jožina z bažin dumbom ale je tuhá během pěti minut a po dvou hodinách jí jdu většinou vzbudit..večerní je taky v pohodě, ikdyž už předvedla pár šílených vyjímek, ale probíhá to stejně jako odpoledne většinou , ale bez písničky vissla vissla

Není tady

#943 9. 8. 2008 14:33

Moňa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeňský kraj

Ahoj, zdravím nové maminy s dětičkama.
Nějak nestíhím smile Malého začly trápit prdíky a malá dneska "nakojila" svoji panenku Máničku. Takže s dětičkama střídavě starosti a zábava.

Špuntí, díky za SZ, mrknu na to až bude víc času. Doufám, že bude... big_smile

Koukám, že Dezy je stále 2v1. Myslíme na tebe, hodně síly a a to moc dlouho netrvá.

http://ticker.7910.org/as1cxJB0g411110MDAwMDYxMmR8MDAwMTQyN2R8S2Fyb2ztbmthIGlz.gif

http://ticker.7910.org/as1cCxj0g411110MDAwMTE0ZHwwMDA4OTk2ZHxWZW5vdXNlayBpcw.gif

Není tady

#944 9. 8. 2008 15:14

Markéta111
♥♥♥♥---

Tak holky Sudi,Jituš2 a Štarmiku poslala jsem Vám pár fotek tak dejte vědět jestli to přišlo a samozřejmně čekám od Vás.

Tobě Jituš děkuji za fotečky , Natálka je moc hezká i tatínek !! Doufám,že už je malá v pořádku a nic ji nezlobí.Denisce naštěstí nic nebylo,jenom má hrooozně křivý nohy do y ,prý jsem měla taky takový a už nemám tak snad se jí to vyrovná.

Už slyším že je vyspinkaná tak končím.Zatím pá.

Není tady

#945 9. 8. 2008 16:11

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Jé Markétko já chci taky fotečky lucie.prokop@seznam.cz

My ted byli venku a šíleně tu fouká,až mě bolí uši sad

U nás spaní úplně v pohodě,za nesu do postýlky,vezme si Míšu,plínu a dudáka a odcházím...za chvíli spí...už sem se ta nevracela snad třičtvrtě roku smile

Není tady

#946 9. 8. 2008 17:39

Fufík
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky.

Mě je šíleně špatně grater Mám 39.3 C, bolí mě hlava a nejhorší je, že mám strach, abych nenakazila malou sad
Te´d jsem zaplat počítač jen proto, abych si vyhledala tu diagnózu, co mi napsali ve středu na očním a na ušním (protože jsem měla zduřelé příušní žlázy a zánět v očích) ... bylo mi blbě, když jsem tam byla a nejdřív jsem tam 2 a půl hodiny čekala, než vyřídí všechny místní důchodkyně, pak čekat  na ORL, pak na rentgen ... ale nic neřekli. Prý mím přijít za týden na kontrolu .. ale právě mi leží v hlavě, že jsem zaslechla něco o meningitidě (sestra ještě žertovala, že kdyžtak mám jít do nemocnice naproti patologii - nebo prý rovnou tam - HA HA, že? )
Tak jsem se tu vypsala a našla jsem si samozřejmě většinu příznaků ... tak budu asi dál srážet teplotu a uvidím kapitulation

Tak jsem se tu vypsala ... držte mi prosím palce hjarta

Taky poprosím o fotečky ... a se mám na co těšit, až mi bude líp wink : vanilka28@seznam.cz ... Díky hjarta

Tak já jdu zase zalehnout smile

http://www.ticker.7910.org/as1cxMz-M240010MjJkfDg3NTY1NGR8TW9qZSBwcmluY2V6bmEgbeE.gif

http://www.ticker.7910.org/as1cF3N-M240010MjcwZHwxMDg3NDlqZHxNb2plIGtvJiMyNjk7aSYjMjY5O2thIG3h.gif

Není tady

#947 9. 8. 2008 18:03

Markéta111
♥♥♥♥---

Lucko a Vanilko máte to tam.

Vanilko mooooc Ti držíme palce aby ses z toho brzo dostalas . Já jsem takovou teplotu měla naposledy snad na základce a to bylo v minulým století,ale asi si dokážu představit jak Ti je.Tak se brzy uzdrav a se můžeš zase vrátit sem k nám!!!!!

Není tady

#948 9. 8. 2008 18:12

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ach jo holky, dvodenní výchova babiček je znát..adam je hroznej.. neposlouchá.. dělás i co chce..na nočník nechodí-a to ho tea oni dávali,ale nevím  teda....
já tu měla odpolko tu sestřenku s maličkým a přišla s ní i bratránkova přítelkyně.. a aam se fakt předvedl.. probudil se sice se suchou plínou,ale potom nechtěl na nočník a potřeby vykonával zásadně na zem- a upozornuju vás že to byli potřeby tuhého charakteru.. vždycky se někde vysrajdil a zas to jeho :jééééééééééé,no měl to náký řidčí,tak nevím co z toho bude.. přitom dneska skoro nic zase nejedl..
pak jsme šli ven..no to se zase předvedl- já se na chvílái otočím..a najednou koukám adam nikde..a holky mi hlásí: že zdrhnul do jednoho dvora- no tam je totiž vjezd do sokolovny,kam chodíme na cvičení.. tak to oh oomlouvalo.. asi si chtěl zacvičit styrka
ted zase kouká na hurvínka,tak mám chvíli klídek.. A jel na grilovačku,měli jsme jet sice taky,ale mě se nechtělo,takže tu budu zápasit s ádou sama.. opět horor s názvem usínání..

Není tady

#949 9. 8. 2008 18:15

Markéta111
♥♥♥♥---

Sudi,přišla ti ta zpráva 4x nebo vůbec?

Není tady

#950 9. 8. 2008 18:18

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jojo přišla..čtyřikrát lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí