18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko
tak drahouek dneska opět nepřekvapil a vstávalo se v est třicet, tak jsme se jen přesunuli do oby a dostal mlíko a pustila jsme mu Dobu ledovou a vytuhla na gauči Máta to dokoukal a probudil mě pěknou oslintanou pusinkou na oko a ted mě tu nutí, e jdemem prát prádlo jeho nejoblíbenějí činnost....
asi vyrazíme na chvíli ven, nebot přestalo pret, od rána tu děsně lilo, tak půjdem vyuít počásko
jo a mejlíky bych taky ráda dostávala, prosím, prosím pstarmanova@seznam.cz děěkuji
Není tady
sudina napsal(a):
ambrus,a ostatní teda taky:
http://www.blesk.cz/clanek/96515/batole … lnici.html
Sudi to jsem se teda zasmála :-)) My u zamykáme branku měsíce a co umí vylézt na plot, tak i hlavní dveře :-/ Kdyby ten plot přepadla, tak si zláme vaz a zná jí...
U nás je to s jitěním problém. Ona hned začne ječet "ama, pryč ha!" a já jí vysvětluju, e tam jen úplně náhodou z nedostatku jiné činnosti jen tak postávám a v ivotě by mě nenapadlo na ní áhnout Ale i kdy jsem za ní furt jak dráb, tak stačí vteřina. A to jsem jetě zapomněla, e jsme jí (taky v neděli) sundavali z takové velké prolejzačky. Takový Ačko z kulatiny. Taka se otočil, e se napije... A to bylo vysoký, e sundat jí s hora, tak jsem si tam musela povylízt. Samo byla a nahoře. Take pokud nejsme doma, tak hlídám, hlídám a kolikrát stejně neuhlídám :-/
Doma mohla na zahradu sama, protoe to je rovnej pidi plácek pod oknem z kuchyně, teď u ani to nesmí. Jinak na známým rovným přehledným jsem na dohled a jinde jsem jí za zadkem. To k tomu jak jste řeili onehdá ty zahrady.
Dobré ránko i od nás. U nás se dneska vstávalo 7.45 tak dobrý,přes týden nás větinou vzbudí chlapi za ( do pr...,utakla mě polívka ) oknem,dělají nám zateplení a začínají kolem 6.30 malá se nevzbudí ale já jo,u aby to bylo.
Sudi tak to máte lepího Hurvajsa ne my,my tam máme jeden dlouhý příběh jak se dostaly kamsi do doby Václava kolikátýho nebo kam,hovadina.
U nás je dneska kety (krtek).
Fotky polu,ale i vy a si ve vás udělám pořádek.maraketa@seznam.cz
Holky máte kvítka doma normálně v hlíně nebo někdo z nich máte hydroponie ? Já jich pár tak mám,ale kdyby některá měla s tím zkuenosti a dala rady tak bych byla ráda.
Není tady
Tak u nas se spalo celou noc (to normalne neznam az v 8 :18 jsem je vsechny vzbudila:)) no ja si vzdycky myslime jeslti se naty vedle neco nestalo ze se nebudila.
Ted pecu chleba ten od Spuntika ten babictin tak jsem zvedava jestli se opet zadari. Zitra prijede tchyne tak bych se chtela blisknout jeste zkusim tu mazovanocku at mam neco sladkeho na ukazku.
NO a u nas cely den leje jak z konve takze me tady naty zaclani s manzelem a ja chtela zehlit (manzel chtel zkusit provetra kolo s tou novou sedackou ale nejde to tak ho to mrzi no me vice nemam vyzehlene) ja zehlivam dopol kdyz jdou ven a ma uz uvarene.
JO a u nas ted taky vede hurvinek a naty taky dela to cha cha a jeste se ji libi jak tam je jak cvici to jejich haji, a hacaca:) a taky se ji moc libi ten hurvinek (tak na to vlastne prisla) v TV rano jak je to to naucny.
Není tady
puntí u se těím, jak bude referovat o semináři :-) A móooc gratuluju k úspěchu s nočníkem!
Vanilko, to je mi líto, e choří - brzo se uzdrav.
Markétko krásnej metřík!
Jééé Dezy furt 2v1, prtě dobře ví, e u maminky je nejlíp ;-)
tarmí teda takové ranní vstávání by mě zabilo :-o
Babu gratuluju ke spaní a u jsem zvědavá, čím tě zas tchýně vytočí ;-)
Jinak u nás vede krteček a dneska prubli jen počkej, tak moná přesedlá :-) A spala a na nějaký kňučení a ílenýáý cestování v posteli 22-10ráno. Co u dááávno neznám. Tak uvidíme, jestli půjde odpo spát. teplou jsme neměřili, ale nehoří a nurofen měla naposledy o půlnoci, tak snad u to bude dobrý. Já jsem zjistila, e kdy se začne rvát z postýlky ke mě na letitě, tak jí uhnu a ani se nevzbudím. A ona jak má prostor, tak furt cestuje a utlačuje mě
Spunti v receptu na pernik mas kypr. prasek do perniku. To je nejaky spec. kypr. prasek nebo tam muzu dat klasiku cely kypr. prasek a nasypat pernikove koreni????? Nutne to potrebuji vedet co nejdrive pecu kvuli tchyni:)
Není tady
tak jsme vyrazili na nákupy-fakt zábava...no stavili jsme se v lidlu-pro ty razítka!!! je tam toho docela dost-za 79,90 a jestě jsme koupili v takový dlooooooooooouhý tubě malý autíčka-jako angličáky-12 kusů!!!! teda jsou to 3 auta,3 formule,3 vrtulníky a 3 stavební auta.. koupili jsme to kvůi tý garái-aby v ní měl čím jezdit!!!ale to nelo schovat,take jsme mu je dali u ted.. musel s nima jít i spát..
odpoledne má přijít sestrenka s maličkým..u se těím
týjo babu,ty jsi se do toho pečení fakt dala!!no mazancovánočkou tchýni uctí určitě!!
starmi-nechce máta zajít na návtěvu-tady je prádla-to by měl zábavu-u jsem nastartovala pračku a pojede asi celý odpoledne.. ten skluz v domácnosti je fakt znát..
markét,mi máme nákýho moc moderního hurvajze-tam je i vietnamská trnice a hurvínek v jednom dílu kouří doutník.. take lepí snad ten středověk
Není tady
Babu určitě můe dát perníkové koření a práek do pečiva
Není tady
Ambru vak mě to taky zabíjí a dospávám to na gsuči u pohádky ale bývalo i hůře, jetě před několika měsícema vstával mezi 4-5 ráno a to byl vopruz, pak se to nějak změnilo a spali jsme si do osmi i do půl devátý, tohle je novinka posledních týdnů tak nevím co to na mě zkouí
Sudi klído ti ho půjčím, on je hroznej co se týče uklízení, hrozně se mu líbí, kdy já ůruju a pořád mě honí at jetě tohle a támhleto a kdy mám hotovo tak za mnou chodí a rve mi do ruky kotě a musíme aspon zametat ale to praní je asi top, páč jakmile si ráno sundavá pyámko tak u s ním letí na chodbu a chce ho hodit do sklepa a jít prát poslouchat ho , tak nedělám celý dny nic jinýho ne peru a věím prádlo
Babu teda ty jsi kuchařinka já ted co drím dietu tak zásadně nepeču a nevařím nic tučnýho take tatka někdy remcá take kdy u prudí moc tak mu udělám sladký knedlíky a je na chvíli klídek
u nás letí pohádky snad vechny co znám, stačí aby v hraným filmu nebo pohádce byli děti a Mates je z toho uneenej z kreslených nejvíc poutíme Dobu ledovou, Krtečka a kalhotky, Nema, Včelí medvídky, Za plotem, Rákosníčka..no je toho fakt hodně a mladej si je chodí sám vybírat a pak si je strká do dvd..ale zase díky tomu si v klídku kadý dopo uvařím a ehlení je u taky v pohodě i přes den
taky je u vás tak ílený počásko? tady co půl hodiny leje jak z konve..natěstí jedem odpo k babi na návtěvu a nakupovat tak je jinej program, ale bejt doma tak mě klepne, jak nejsme aspon dvě hodky denně venku tak je večír na zabití
Není tady
tady je dneska taky velijak.. tak uvidím co vymyslíme za program.. no zachvíli příjde sestřenka,tak letím jetě neco poklidit.. a pak e by jsme li ven s kočárkem s matyákem a ádu nevím..jestli strčím do golfáčů..asi jo..kdyby prelo..
týjo starmi- vstával takhle brzy jo?? tak to jsi musela být hotová..se ti nedivím e e se ti do druhýho nechce..
Není tady
Holky čauky!!!
tak já nestíhám, byla tady ségra s dětma a odpoledne s nima a holkama na motorkách jedeme na hřbitov, celý den sedíme u olympiády a kocháme se super výkonama
ZOO nevyla, je tu zataeno a přeprchá, tak snad přítí týden
Natálka dneska vstávala opět v půl sedmé ale vstávali jsme o čtvr na osm..jetě u mě vydrela leet, take velká spokojenost
Není tady
Tak já jsem Vás teď dočetla u oběda. U nás je docela hnusně, od rána prí a pouze sem tam přestane. Ale odpoledne razíme ven i tak.
Oběd jsem měla hotovej od včerá, take dopoledne jsem se věnovala Máovi, uklízeli jsme a pekli - my máme koláče se vestkama. A pračka pojede asi taky celý den. Včera mi kamarádka dovezla koík na miminko a prý e i pár věcí na malou. A těch pár věcí je v obrovském pytli. Ani nevím kam to vechno dám. Má´ta si chce vechno zkouet a vdycky zklamaně řekne, hmm, mimi. (jako e je mu to malé). Odpoledne upajdil spát zase do postýlky a ne usnul, tak mu to trvalo 45 minut. 15 minut jsme museli číst Mikee a pak tam dělal vyrvál a a kdy jsem mu přila asi po páté vynadat, tak usnul. Jak uspáváte odpoledne dětičky vy?
Není tady
Leni přews den nemám s uspáváním vůůbec ádnou práci asi proto e ví, e to je jen na chvilku jeliko spí u ve vlastní velký posteli tak s ním jdu dopelechu drím mu čajík a on je do pěti minut tuhej, pak odejdu a on a se probudí tak za mnou sám přijde do kuchjyně
Není tady
Babu nechce přijet na kafe ? e bys mi taky něco upekla !!
Sudi neví jestli tan Hurvajz je někde na netu na stáhnutí? máme 6 dílů Boba a Bobka a u mě to fáááákt nebaví.
Tady vylezlo sluníčko asi a se vyspí půjdeme na procházku přes jeden most,podíváme se na vláčky a přes druhý zpátky.Doufám,e zase nelápne do h....,minule jsem myslela e tam omdlím,to byla hrůza!!!!!Fuj.
Leni já ji řeknu a vypne televizku a nachystá si plinečku a mezitím udělám mlíko,vypne telku,přinese plinku do lonice,lehne,dám ji mlíko a plínku,přenesu s flakou do postýlky a jdu pryč,potom zavolá e chce cajicek tak jí dám druhou flaku tak 2x si cucne a spí.Tak 2,5 hodiny a tak to je i večer.Ale zase jak jsem psala včera nechce si čistit zuby a dělá jinačí hovadiny co ostatní nedělají.Běda jak jí někdo vezme nějakou hračku a dá ji tam kam nepatří !!! to začne ječet ,jde a uklidí ji tam kam patří,ale po sobě neuklidí nic.
Není tady
tarmiku od kdy spí v posteli ? nespadne ? já jsem myslela e a tak ve třech letech.
Není tady
Tak u nás je odpolední uspávání tak, e si vezmeme krtka, pití a popř.jetě letadýlko nebo co zrovna frčí, jdeme k nám na velkou postel a leím s ním, dokud neusne a tak je to i na noc. Občas, ted skoro pořád je řev, e nechce. V noci ho přendám do postýlky, přes den nechávám spát na posteli. Je to hrozný, ale v postýlce prostě sám neusne a jak jsem si ho naučila, tak to mám... u to ted nechám být, kdy za chvilku půjde do velký postele.
Není tady
odpolední spaní v pohodě, dám ji do postýlky bez cumlíku bez čajíka jen leí a já jí zpívám poslední dobou vyaduje Joina z bain ale je tuhá během pěti minut a po dvou hodinách jí jdu větinou vzbudit..večerní je taky v pohodě, ikdy u předvedla pár ílených vyjímek, ale probíhá to stejně jako odpoledne větinou , ale bez písničky
Není tady
Ahoj, zdravím nové maminy s dětičkama.
Nějak nestíhím Malého začly trápit prdíky a malá dneska "nakojila" svoji panenku Máničku. Take s dětičkama střídavě starosti a zábava.
puntí, díky za SZ, mrknu na to a bude víc času. Doufám, e bude...
Koukám, e Dezy je stále 2v1. Myslíme na tebe, hodně síly a a to moc dlouho netrvá.
Není tady
Tak holky Sudi,Jitu2 a tarmiku poslala jsem Vám pár fotek tak dejte vědět jestli to přilo a samozřejmně čekám od Vás.
Tobě Jitu děkuji za fotečky , Natálka je moc hezká i tatínek !! Doufám,e u je malá v pořádku a nic ji nezlobí.Denisce natěstí nic nebylo,jenom má hrooozně křivý nohy do y ,prý jsem měla taky takový a u nemám tak snad se jí to vyrovná.
U slyím e je vyspinkaná tak končím.Zatím pá.
Není tady
Jé Markétko já chci taky fotečky lucie.prokop@seznam.cz
My ted byli venku a íleně tu fouká,a mě bolí ui
U nás spaní úplně v pohodě,za nesu do postýlky,vezme si Míu,plínu a dudáka a odcházím...za chvíli spí...u sem se ta nevracela snad třičtvrtě roku
Není tady
Ahoj holky.
Mě je íleně patně Mám 39.3 C, bolí mě hlava a nejhorí je, e mám strach, abych nenakazila malou
Te´d jsem zaplat počítač jen proto, abych si vyhledala tu diagnózu, co mi napsali ve středu na očním a na uním (protoe jsem měla zduřelé příuní lázy a zánět v očích) ... bylo mi blbě, kdy jsem tam byla a nejdřív jsem tam 2 a půl hodiny čekala, ne vyřídí vechny místní důchodkyně, pak čekat na ORL, pak na rentgen ... ale nic neřekli. Prý mím přijít za týden na kontrolu .. ale právě mi leí v hlavě, e jsem zaslechla něco o meningitidě (sestra jetě ertovala, e kdytak mám jít do nemocnice naproti patologii - nebo prý rovnou tam - HA HA, e? )
Tak jsem se tu vypsala a nala jsem si samozřejmě větinu příznaků ... tak budu asi dál sráet teplotu a uvidím
Tak jsem se tu vypsala ... drte mi prosím palce
Taky poprosím o fotečky ... a se mám na co těit, a mi bude líp : vanilka28@seznam.cz ... Díky
Tak já jdu zase zalehnout
Není tady
Lucko a Vanilko máte to tam.
Vanilko mooooc Ti dríme palce aby ses z toho brzo dostalas . Já jsem takovou teplotu měla naposledy snad na základce a to bylo v minulým století,ale asi si dokáu představit jak Ti je.Tak se brzy uzdrav a se můe zase vrátit sem k nám!!!!!
Není tady
ach jo holky, dvodenní výchova babiček je znát..adam je hroznej.. neposlouchá.. dělás i co chce..na nočník nechodí-a to ho tea oni dávali,ale nevím teda....
já tu měla odpolko tu sestřenku s maličkým a přila s ní i bratránkova přítelkyně.. a aam se fakt předvedl.. probudil se sice se suchou plínou,ale potom nechtěl na nočník a potřeby vykonával zásadně na zem- a upozornuju vás e to byli potřeby tuhého charakteru.. vdycky se někde vysrajdil a zas to jeho :jééééééééééé,no měl to náký řidčí,tak nevím co z toho bude.. přitom dneska skoro nic zase nejedl..
pak jsme li ven..no to se zase předvedl- já se na chvílái otočím..a najednou koukám adam nikde..a holky mi hlásí: e zdrhnul do jednoho dvora- no tam je toti vjezd do sokolovny,kam chodíme na cvičení.. tak to oh oomlouvalo.. asi si chtěl zacvičit
ted zase kouká na hurvínka,tak mám chvíli klídek.. A jel na grilovačku,měli jsme jet sice taky,ale mě se nechtělo,take tu budu zápasit s ádou sama.. opět horor s názvem usínání..
Není tady
Sudi,přila ti ta zpráva 4x nebo vůbec?
Není tady