18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivulko, v tomhle věku je ta psychika fakt důleitá, hlavně jí motivovat aby to nezvzdávala.
Sudi, tak já bych ti taky keft neudělala, kdybys tam pálila vonné tyčinky - čajovny mám ráda, ale vonné tyčinky a to jakékoliv mi vdycky vyvolají migrénu.
Není tady
Leni děkuji za přivítání
koukám, e u bude mít za chvilku mimíska doma, to je krásný, hlavně jste vy vechny nový těhulky dle mého pořádně statečné, já bych ted na druhý mimčo neměla, pořád mám v paměti ten drsný první rok, kdy jsme se vůbec nevyspala a neustále podléhala nějakým depkám doufám, e druhý dítko bude jak se říká "za odměnu"
to batole mě taky rozesmálo my musíme u taky dva měsíce zamykat venkovní vrata nebot mladej si jednoho dne takhle vyrazil na výlet za babi sousedovic a přivedla mi ho jedna paní, sice byl jen dvacet metrů od baráku, nejzdí nám tu auta ale orosila jsem se pořádně...
Není tady
Babu, Matýsek si zuby čistí rád a dobrovolně, ale pak nedobrovolně je to dočitění ode mě. Ale docela to probíhá v klidu.
Sudi - my máme tiskátka takový molitanový a ty se namáčí jen do vody a na takovou speciální destičku se tiskají a ono to pak na té destičce barví a kdy destička uschne, tak je to zase jako čistý list papíru. Máu to dost baví, ale zrovna tahle sada byla dost drahá - stála okolo 300,- Kč. Je k tomu jetě fixa, která se taky plní vodou a tou pak kreslí. Kupovala jsem mu to na cestu na dovolenou.
Není tady
Sudi patřím mezi starí prvomamky nedávno mi bylo 31
ale kvůli císaři a svý nemoci musím beztak chvilku počkat ne vlítnem na druhý, potřebuju k tomu svolení vícero mudrů tak doufám, e se shodnou dřív ne půjdu do důchodu ne ba ne, tak něj a budou Matymu 3-4 roky tak začnem snaení snad u nebudu moc stará
Není tady
No tarmí, já to taky právě moc odkládat kvůli věku nemůu a navíc jsem vdycky chtěla děti od sebe tak do dvou let. Matýsek byl jako miminko moc hodný a hlavně dobře v noci spal. Budil se teda na kojení, to jó, ale napil se a spal. Jeslti Amálka taková nebude, tak to mě pak fakt lehne.
A teď jsem konečně dočetla vechny příspěvky, take razím taky do hajan. Tak dobrou noc.
Není tady
Také ho vidím. Paráda
Sudi, to vypadá opravdu dobře.
koda e to nemají někde v Praze v obchodě
To potovné je dost.
Musím se pochlubit, dneska dopo se Lenka sama i vykakala do nočníčku a několikrát vyčůrala
Tedy jde jí to jen kdy je hambatá. Jakmile má plenku je jí to jedno
Není tady
Holky já dneska celý den polehávala ... teda v rámci moností K zánětu spojivek se mi přidala nějaká viroza, take bolení v krku, bolí mě celý člověk, aludek, k tomu lítám na WC ... no prostě paráda Jetě e byl taka dneska doma, i kdy měl nějaké vyřizování dopoledne i odpoledne, ale přeila jsem to ... tak snad u bude líp
A to jsme byli zítra pozvaní na svatbu
Chjo.
Jdu opět zalehnout
Není tady
tarmí, Jíta je také andílek s rohama. Se spaním měla problémy od narození.
A Lenka je opravdu za odměnu
HOlky, u váně jdu.
Tak dobrou.
Není tady
Já jsem dobrá !!!Holky díky za radu,ale nějak jsem se tam nechytala mluvilo to tam na mě anglicky a to není nic co by mě bavilo.Teď se mi povedl ten metr a mám z toho velikananáckou radost !!
U nás se utíká na druhou stranu bytu jenom řeknu e si jdeme vyčistit zubánky a řve celou dobu ne jí to vyčistím ( aspoň má otevřenou pusu ).
Take tarmiku tobě fakt závidím e si je chce Matýsek čistit.
Sudi jsem dobrá,taky sis toho vimla,díky.
U jste se některá dívala na ty stránky co jsem sem dala ? Dneska mi přiel časopis sluníčko s cd s namluvenýma pohádkama ,jetě jsem to nepoutěla tak snad to bude hrát.
Mimi spí,taka odjel domů a já zase do půlnoci budu sedět u pc a ráno si budu nadávat proč jsem nela spat!! Jdu se napapat,zatím ahoj.
Není tady
Vanilko to je smůla, tak at jsi brzy OK
puntí tak ten nočník ti závidím, u nás to vůůbec nehrozí ani kdy je hambatej, to si klidně stoupne a v nestřeený chvilce načurá do květináče a pak si v tom tourá prstíkem a hlásí, e LIJE KYTI ( zalívá kytky) ale kdy neche spát a u neví jak by zaujal tak mi pořád hlásí mamí kakáá káká a já jak blbka rozbaluju a rozbaluju take blbej není aby nevěděl, ale je prostě línej, no chlap
Není tady
Tedaaaaaaaaaaaaaaaaaaa holky, je nás tady o něco víc a vy jste se pořádně rozepsaly Vítám také tarmíka u nás.
Jinak Markét, já mám Terezku také 13. listopadu
Jo a puntí, také nejsem v tabulce Zítra jedeme na víkend pryč, tak a se vrátím a budu mít čas, písnu SZ s údaji a dá nás tam viď?
Já doteď balila, ehlila apod.
A s těmi zoubky. Terka si je stejně jako u puntíků čistí mooooc ráda a čistila by si je nejraději několikrát denně. A nejraději a nejpoctivěji si je čistí, kdy si čistí i tatínek i maminka.
Není tady
Markétko krásnej metřík povedl se ti, vidí jaká jsi ikula Sluníčko jsme objednávala u před rokem a půl a taky myslím dorazilo s pohádkama, jen nevím kam jsme je dala
a kam e ti odjel tatík? vy nebydlíte spolu? nebo bydlí u rodičů? pardon, e se tak ptám, jsme zvědavá
Není tady
Kačátko díky
tak já taky valím, ted začala ta komedie na nově tak se jdu odreagovat
tak dobrou noc vem
Není tady
tak vlakové netěstí se mnou zamávalo, kdy si představím, e jsem před třema týdnama s malou jela no fuj
výlet k ségře na kolách dopadl tak, e na zpátky nás musela zavést domů autem, protoe tady byla bouřka jako blázen.... zítra tu ZOO asi neuděláme protoe tu má celý den lét
markétko my jsme od Buchlova...do Lené jsme se chystali zítra, ale asi to odloíme na lepí počasí
Není tady
jo a k zoubkám..Natálka čistí straně ráda, hned jak se ráno probudí, tak valí do koupelny a volá kartáček pastu..a chodíme čistit i třikrát denně, ale musím jí je dočisovat, protoe si je jen tak lechtá
Upravil(a) jitka2 (8. 8. 2008 22:45)
Není tady
tarmíku nejsi zvědavá,jsi enská a to máme od přírody!Nebydlíme spolu,já mám svůj byt a on bydlí s bývalou manelkou a se synáčkama,ten mladí má 16 a má ho ve své péči take ho tam nechtěl nechat jenom tak ji , teď si to mají kupovat tak se to asi změní a nastěhuje se sem,ale nevím.Byt mi zařídil on,platí alimenty,Denisce kupuje ovoce,pití a hovadiny taky on a kadý den je tady a do večera take jako kdyby tady byl .Je to dobrý,nestěuju si.
Není tady
Tak Tobě Jitu taky závidím s těma zubama!!! a dík e sis vimla e mám metřík.
Není tady
Kačátko tak to jsme si uívaly v jeden den,to je fajn.
Tak dobrou Vem.
Není tady
tarmik napsal(a):
Sudi patřím mezi starí prvomamky nedávno mi bylo 31
ale kvůli císaři a svý nemoci musím beztak chvilku počkat ne vlítnem na druhý, potřebuju k tomu svolení vícero mudrů tak doufám, e se shodnou dřív ne půjdu do důchodu ne ba ne, tak něj a budou Matymu 3-4 roky tak začnem snaení snad u nebudu moc stará
tarmi,tak to jsme stejně MLADÝ
Není tady
Ahoj holky! Tak koukám, e jste se tady pěkně rozmnoily!!!!
Na rozdíl ode mě jsem stále 2v1, včera večer jsme se vrátili z Prahy, ve čtvrtek jsem byla na kontrole, kde mi řekli, e mám pokročilý nález, ale na porod to zatím nevypadá.
Nebudu číst vechny příspěvky, protoe bych asi celý víkend neudělala nic. Co se stalo nejdůleitějího?
Není tady
jojo souhlas s jítou2-koukejte poslat fotky- Rsudova@seznam.cz
holky to je paráda-áda ráno přiel s mýma pantoflema-a prej- távááááááát-(vstávat),tak jsem sic naoko vstala-ale zapla jsem mu dvd hurvínka a jetě jsme s tatkou polehávali.. paráda..
no já budu muset dneska máknout-doma- za ty dva dny je tu kalamita no to jsem zvědavá a budu chodit do práce tak to budu vechno stíhat.. co vám mám povídat-nádobí-te aspon umytí v myčce,ale to pinavý ve dřezu ,plnej ko prádla..
jetě se vrátím k tomu hurvínkovi co áda ted sleduje- u nás běí ted jedině on-sesadil z trůnu červenýho traktůrka , hrozně se tomu tlemí..a vdycky nakonci jak se hurvajs směje,tak áda u s ním taky dělaá CHÁ CHÁAAAAAAAA..
Není tady
spuntík jde na kurz alternativní medicíny, ambus mají teplotu,já byla dva dny pracující ena, hanina psala- mají se báječně, piia finiuje s přípravami na svatbu, babu má trable s nejlepí kámokou-ale to se určo srovná.. nevím na koho jsem zapoměla..kdytak se omlouvám..
no dezy fakt nic jo??..
Není tady