18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sudi ty jsi ale obchodnice sikovna:) A kdy tam zase pujdes?
Spunti ja bych to kvuli Lence doma nepalila jsem oba astmatici tak vim jak to dokaze zneprijemnit zivot.
Není tady
HOlky cisti si vase deti zuby dobrovolne nebo to mate se revem?
No a me taky babi vyhani do prace tak po dovolene asi taky pomazu:) no nervy mam uz ted neb jsem upone negramotna ale zase to pak budu mit lehci za rok kdyz uz budu trochu otrkana tak ze tam budu na plny uvazek.
Ja dneska opet nakupovala poklady v sekaci a mam pro sebe supr sukni a 3/4 z H&M a pro naty triko a pro panenku overalek:)) kdyz vidim nekaou tu 50 vel tak to pro ty panny koupim ono to tak za rok pocitam bude potreba uz ted naty panenky krmi houpa je a rikam jim ze jsou sikovne (no proste tak jak mi ji rikame) Dneska byla na pisku jedna mamina a mela tam mimi v kocarku a uspavala ho takovym tim vozenim tam a zpet na miste a naty si stoupla pred ni a asi 15 min. to delala s kocarkem s panenkou taky to byla pohoda:)
Není tady
JO a naty konecne umi rict a ukazat ze ma dva roky a taky se dneska naucila novou pisnicku slava nazdar vyletu vyletu .....
Není tady
Sudi ted maji tiskatka v Lidlu ja na tokoukala v letaku ale navrala jsem to jen ty kridy co tam meli.
Není tady
Sudi to je paráda, e jsi si to uila :-)
Babu u nás jak kdy, to čitění zubů. Ale se řevem to není nic neobvyklého. A s tím mluvení Natálku fakt obdivuju.
puntí, e je Leňuje taky ukňouraná mě sice neuklidnilo, ale opět před tebou musím smeknout, e k tomu jetě zvládá Jíu s jejíma výstupama.
Jo a tenhle týden měla Adu padací. Normálně mi v noci slítla z manelské postele a to je máme trochu vyí ne normální. A já se ráno ptala, jestli se mi to nezdálo, prej jsem jí pohoupala a zas spala :-)
Ale jink jí asi chráněj vichni svatý, protoe jsem se v neděli na chvíli oročila o ona stála na kole pro 6ti let. dítě opřené o plot,( jako na sedátku) a drela se plotu. A jinej den jsem se u sousedů na chvíli zakecala a ona vylezla na tafle. Na ty nií, ale a nahoru. Take asi tak.;
ACh jo, nám letáky do Liedlu někdo z baráku vyhazuje, take ho mám jen kdy zvládnu jít okolo kdy je čerstvě roznesou . Křídy se hodí vdycky. Lenka s nima ráda maluje venku.
Babu, to věřím e to musela být paráda, mít takto zaměstnané dítě
Lenka dneska sebrala Jítě anabelku a ta jí jí poprvé nechala. Také si s ní dlouho hrála a straně se smála kdy jí dala lahvičku a anabelka si pak krkla
koda e kdy jsem byla v Tescu, neměli ádnou zlevněnou panenku. Jen potřeby k anabelce po 600,- a to jsem tedy nebrala.
JO a Babu, já s Luckou sice prudíme, jak nám dítka spinkají, ale Ty zas prudí jak Natálka krásně mluví a umí říkanky a písničky
A zoubky si čistí sama a ráda, naopak je někdy problém jí kartáček sebrat. A i kdy má vyčitěné zuby, tak nesmí vydět mě e si je jdu čistit, protoe se musí přidat, jinak řveeeee.
Není tady
tý brdo.. ale áda je ikovná-já kdy jí viděla jak se snaí na tý klouzačce u haniny, ani jistit nechtěla.. no ale jsou to oky co??
holky tak jsem zas u zpráv ronila slzy.. zaprvé to vlakové netěstí..brrrrrrrr a ´pak ta válka v rusku..to je děs..
Není tady
Ambru, mě nic jiného nezbývá, ne to ustát
A dneska třeba Jíta běhala řádila a najednou zakopla a vzala to o pahýl uříznutý u stromu hrudníkem. Má pěknej lic na hrudníku a čekám jaká z toho bude modřina. Domů se vezla v kočárku a Lenka musela apkat.
Není tady
Sudi , já o ničem nevím....
Místo zpráv jsme dokoukávali ípkovou růenku.
Teď jsou holky ve vaně.
A usnou, musím si připravit bagety a vymyslet do čeho se navleču.
A jetě zjistit spojení , abychom se sousedkou nepřily pozdě.
Já se tak těím, e si to jednou celý den uije manel
I kdy má uvařeno a nebude dělat nic, jen se o ně starat.
Není tady
spunti přeju ti at si to uije!!!! to jsem zvědavá s jakou příjde!!!
mrkni na seznam. tam je o tom psaný-nějaký rozestavěný most spadl na projídějící vlak.. pěkná kalamita..7 mrtvých..
Není tady
Ahoj Kačátko, normálně valím oči, e jsi ve 26.tt Narazila jsem na Tebe náhodou, v jiném tématu...teda teda, vy jste si pospíili a kluka? no jste fáááááákt ikulky. Píe, e překvápko - to nebylo v plánu? jakpak to? Drím palce, a ej ve ok, jak to s malou zvlásá? měj se, papa.... jinak jsem v letňátkách 2007
Není tady
ambrus,a ostatní teda taky:
http://www.blesk.cz/clanek/96515/batole … lnici.html
Není tady
a kdy u jsem u těch odkazů,tak tuhle gará jsme obědnali ádovi?
http://www.mihaj.net/wader-garaz-2-patr … -skup8.php
a tady jsem prodávala:
http://www.batavia.cz/cs/shops/286/jicin
Není tady
Tedy sudí , já se smála jak trotl
Dvouleté dítko se vydalo na výlet
Není tady
Lenka natěstí jetě nedosáhne nahoru, ale s Jítou jsme zamykali horní zámek.
Já musím jít něco dělat, připravit se na zítřek.
Holky jetě nespí
Není tady
Jo a holky, zítra se se psaním mírněte, a můu zaloit nový chat a večer.... máte jen sto příspěvků budu fakt a večer.
Není tady
Tak u nás u se konečně chrundí, dneska mi dal brouček pěkně zabrat, nevím jestli se blíí úplněk či co, ale přes hodinu lezl po posteli a nechtěl usnout a jsme z toho chytla nerva a to jsme si plánovala jak budu u Angeliky pěkně ehlit kdy máme tatínka na tahu a ted se mi do toho u vůbec nechce
jinak u nás je čitění bez řevu, čistí si zuby hrozně rád, myslím, e hlavně kvůli ocucávání pasty my to máme součástí předusínacího rituálu, take ho přinesu z vany do pelechu tam ho oblíkám a on si zatím midlá zuby, pak mu otevřu pastu a on se pokouí ji zaroubovat a u toho mu dočistím zoubky já a přes den chodíme do koupelny třeba 10x na čitění
to vlakový netěstí se mnou teda taky zamávalo, co mám malýho tak takovýhle zprávy snáím dost patně
Není tady
Tak grilovačka vyla, začalo pret teprve před chvílí, take super. Máu jsem nechala dneska dýl a v 8 hodin mi sám říkal e "koupat a hají". Kadej večer teď musíme číst Mikee (momentálně je to úplně nenjvětí hitovka), ale dneska spal po pár slovech.
Babu, ona to ta kamarádka holt vidí jinak, kdy nemá děti. Nemyslím si, e by v tom byl nějaký patný úmysl. Prostě jste se nesely - jí přily divné důvody kvůli těm střevním problémům (nemá děti, tak to určitě vidí jinak) a tobě zase, e chce vyráet po večerech a to ty teď nemůe. Určitě se jí ozvi, to by bylo koda kvůli takové blbosti přijít o kamarádku.
tarmí vítej - ty u jsi byla skoro nae - pamatuju si tě u z dřívějka.
Marki, my jsme 7.11., ale měl být 30.10. Taky dobré datum. Máa natěstí spí celou noc, take mě docela děsí, jakej spáč bude Amálka.
Není tady
holky oběvila jsem tyto plínky ajsou dost levný,ale + 100 potovný-tak by se vyplatilo obědnat víc balení..
http://www.nappy.cz/?p=p_25&sName=t … é-kalhotky
Není tady
Zkousim jestli se mi objevi metrik.
Není tady