29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spunti,ja jsem asi mimo,ale jaky druhý příspěvek?Pane Bože Denisa mi tady lozí po stole!!!Prosím pomoooc.
Není tady
Markétko, v tomto chatu najedeš na stranu 1,tam je ten druhý příspěvek.
Babu, asi má ta kámoška spoustu přátel a proto je taková, ale těžko říct... ale ty sama píšeš, jak tě to mrzí, tak už proto by ses měla ozvat ty a uvidíš A kontakt v USA se vždycky hodí
Není tady
Ahoj holky.
Vítám nová podzimňátka....
Holky,řekněte mě něco veselého.....
U nás doma je smutek,moje babička/76/byla v pondělí na operaci a dneska přišly výsledky.Ta potvora tam je!!!!!Je to sice ta nejlépe léčitelná forma,ale babička musí znovu v pondělí na další operaci a budou jí brát i druhý lalok štítné žlázy.Takže s jejím srdíčkem pěkně na prd a ještě do toho je dost citlivá a pěkně jí to vzalo,nevím,jestli se z toho brzy vzpamatuje...bojím se,aby to vnitřně nevzdala.Až se vzpamatuje z operace,bude muset na týden na ozařování a na scintigrafii celého těla,jestli ještě někde něco není.Ach jo,já doufala,že to bude dobrý....
Není tady
Ahoj Ivulo.Já jsem taky ta nová.Na to nejde říct nic jenom to aby to babička nevzdávala a vlastně nikdo kolem ní.Tak Tobě i babičce držím palce aby to dobře dopadlo.Ostatní holky se určitě přidají taky.
A teď něco veselejšího ( teda jak pro koho ) .Snažím se najít stranu jedna a najít druhý příspěvek a pořád nic.Já jsem asi úplně slepá nebo blbá-to spíš.Je tady ještě někdo tak natvrdlej jak já? už začínám
Není tady
Jejda,aspoň ta fotka se mi tam povedla dát!!!
Není tady
Markétko, na každé stránce, kterou si otevřeš, tak je dole na levé straně napsáno STRÁNKY a hned vedle číslování 1......33 34 atd a tam to je, jinak tady máš odkaz, abys to nemusela hledat a příspěvek číslo dvě je ten, který hledáš
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=31522
Není tady
Markétko, úplně dole vlevo, jak píšeš příspěvek, tak nad tím si můžeš vybrat stránku, ted píšeme na straně 35 a ty si vybereš stranku 1. A fotku žádnou nevidím.
Ivulko, to mě mrzí, bohužel ted něco podobného prožíváme v rodině taky, nějak se mi o tom tady nechce psát, je to hodně blízký člověk... Musíte si vzít z toho to pozitivní, že je to dobře léčitelná forma a je naděje, nejhorší je, když není naděje. Babička hlavně potřebuje povzbudit a nevzdávat to.
Není tady
Ivule s babičkou je mi to líto, ale určitě to dobře dopadne. Musíte jí motivovat, aby to nevzdala.
Holky já jsem totálně grogy. Teplota jí jde srážet zatím dobře, tak po 7 hod má něco před 38, takže slušný. Ale furt kňučí. Na manitóooo už jsem alergická. Vůbec netuším co s ní je. Dásně má hladký. Spala jen normálně po o , ale je očividně unavená. Ani když nemá horečku, tak nelítá. Docela mě to zneklidňuje :-( A jak jsem v noci nespala, tak už jsem ko (i když jsem si s ní po o lehla) :-((
Ambruš, vy taky máte furt něco. To nevím, co by to mohlo být...
Není tady
spirul zas tak často to není. Holt rok byla naprosto zdravá, tak teď sem tam něco je. Ale mě znervózňuje její chování. Minule měla mnohem vyšší teplotu a byla jsem v klidu a teď se mi prostě nezdá. Počkám do zítřka a když tak si vyrazíme za 90,- stejně má být hnusně, tak budeme mít program
no myslím tu teplotu, to bylo ted nedávno, že jo... jestli se ti to nezdá, tak vyrazte
Není tady
Markéta111 napsal(a):
Ahoj Ivulo.Já jsem taky ta nová.Na to nejde říct nic jenom to aby to babička nevzdávala a vlastně nikdo kolem ní.Tak Tobě i babičce držím palce aby to dobře dopadlo.Ostatní holky se určitě přidají taky.
A teď něco veselejšího ( teda jak pro koho ) .Snažím se najít stranu jedna a najít druhý příspěvek a pořád nic.Já jsem asi úplně slepá nebo blbá-to spíš.Je tady ještě někdo tak natvrdlej jak já?už začínám
![]()
![]()
JÁ
Není tady
jj, to je tak 3 týdny, myslím ani ne celý :-/ No uvidíme. Třeba se jen chystaj zuby a ještě to není poznat ? :-/
Jéééé čau pracující ženo ;-)
Ambrus taky bych rada radila ale nevim jen z doslechu pry leta nejaka viroza a jsou jen teploty a slus vsak vzpomen na spuntiky jak mely to desne horecky a nic vic pokud se nepletu tak bych to mozna videla stejne zatim jen srazet teplotu a pokud to nebude dobre tak rovnou s moci na CRP.
Ivule v nedeli to bude presne mesic co jsem pchovala otce (babicky a dedy jsem nikdy nemela) tak nevim co rict Pises ze je to nejaka lehci forma tak preji at to babi zvladne hodne zalezi na dr. a sestrach jesli ji ten pobyt tam zprijemni svym chovanim. Drzim palce
Není tady
ahoj ženy tak dneska mi padla.. tak abychom se nebavili jen o dětech-jak jsme o tom včera psali..tak vám napíšu můj den..bez dítěte.. no opět jsem si to užívala.. první zákazník byl kluk-kterýho když jsem vídávala ve městě tak jsem si říkala co to je za pako- ale tentokrát jsem poznala že to je strašnej sympaťák.. vybírali jsme spolu šátek pro babičku
- hned ten den začne krásně.. no taky mi tam jednou přišla parta mlaďasů-huličů..a chtěli.... už nevím co to říkali.. a já abych se před nima neztrapnila jsem tak jsem jim řekla,že pokut to nevidí na krámě tak to nemáme..ale šla jsem se podívat k HUDEBNÍM NÁSTROJUM-myslala jsem že to je nějaký bubínek
:lol:no a hoši to našli-bylo to něco k vodní dýmce
.za 980,- takže super kšeft..
no a vrchol dne- šíleně nepříjemná kráva.. přišla reklamovat ruplý kalhoty- tak jsem jí slušně poprosila, zda by nemohla přijít v pondělí- ke kolegyni..a už to začalo... tak jsem volala té kolegyni,jak postupovat při reklamaci.. ta kráva měla furt nějaký kydy.. a já už měla nervy na dranc.. že už jsem jí přestala odpovídat,sepsala jsem papíry na reklamaci at jde do.. no a kolegyně mi pak volá-jak to dopadlo a co to bylo za bábu- tak prej ona ty kalhoty při zkoušení měla na sobě totálně narvaný- všude zařízlý,že radka řekla až si pro to přijde,že jí to jako reklamaci neuzná.. to bude čóro...ale to už tam nebudu..
Není tady
Markéto, já už fotku vidím, pěkná
Ambruš, držím palce ať se z toho nic neyklube. Jetli Tě to potěší, tak Lenka je také druhý den nějak unavená a ukňouraná a mazlivá a chce pořád dudlíííííí
Taky zdravím pracující ženu , co sis dneska koupila
Není tady
Sudi, tak to musela být baba....
No ale zas ten šátek, to muselo být príma vybírat
škoda že nejsi blíž, došla bych Ti udělat kšeft. A veliký celý balíček tyčinek
Snad půjdu koncem srpna do čajovny, tak tam budu utrácet za čaj a možná i tyčinky. Ale já se to docela bojím doma pálit, aby to nevadilo Lence na ty průdušky
Není tady
jé holky naše řady se pěkně rozšiřují co?? tak to abych se chovala slušně..
babu s tou kámoškou bych to asi nevzdávala.. já teda jednu taky ztratila,kvůli hovadině..a jelikož jsem jí kolikrát potkala a ona se na ádu ani nepodívala..takže na ní sejřím..ale už se zdravíme.. jak píšou holky-poslala bych maila s fotkou naty a ona vyměkne..
spunti-jo uhádlas to.. koupila jsem si prsten za 30 ,ádovi náramek-takovej ten bavlnkovej-je strašně pyšnej.., a přívěseky na klíče babičkám za to hlídání.. ale jsem pořád v plusu
týjo ambrus,to je blbý..už zas hicujete..
Není tady
Ivule, Spirulko, je mi to líto. Snad se Vaši příbuzní z toho dostanou. Snažte se je podporovat a dávat jim najevo svou lásku ať nemají důvod to vzdávat.
Není tady
no spunti-vlezla tam ženská -začala mávat rukou před obličejem a prej fuuuuuuuuj sem nejdu.. to člověk fakt někdy kouká na některý lidi.. a to jsem přitom dneska moc nepálila akdyž už tak opět canabis
Není tady
Sudi, prsten za 30 Ty jsi ale rozhazovačná
Hlavně že jsi v plusu a psychika si určitě hooodně odpočine, co?
Že se na Adámka o to víc těšíš večer
Není tady
spunt napsal(a):
Ivule, Spirulko, je mi to líto. Snad se Vaši příbuzní z toho dostanou. Snažte se je podporovat a dávat jim najevo svou lásku ať nemají důvod to vzdávat.
nevěděla jsem jak holky podpořit a spuntík to udělal i za mě
Není tady
Jééé Sudi ahoj, taková baba dokáže znepříjemnit den, co? No ale ráno to nezačalo špatně
Co máte pro Adu k narozkám? Nějak nemám na říjen nápady, všechno už Kuba má
u nás frčí tento díl http://uk.youtube.com/watch?v=1FFFUrQrudk
máme rozdělený monitor na půlku, na jedný já a babinet na druhý Kuba a zajíc
Upravil(a) spirula (8. 8. 2008 20:02)
Není tady
Moje mamka to také nesnese holt astmatik, je strašně citlivá i na některé parfémy....
Není tady