18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ambrus to je paráda e máte výsledky ok!!!!!
jinak mi s čůráním dobrý,ale kakání.. el do pokojíčku a zavíral dveře-tak mi to bylo jasný.. a donesla jsem mu tam nočník, kdy teda milostpán chce kadit v soukromí a la jsem pryč.. a samozřejmě- volá bobo-a bobo bylo za zemi.. tak jsem ho posadila na nočník a jetě se vykadil..
jinak odpolko jsme se vydali pěourem ke "kámoce" pro to oznámení.. no vylezli před barák, tak ona si dala cígo.. a áda zas otravoval tu její holku-ta seděla jak buchta vedle kouřící maminky... no nic..tak jsem se s ní dohodla na tý jejich svatbě-kdy tam po mě tak touí e příjdeme na tu hostinu na chvíli..příjde mi to lepí ne jít na ten obřad..no a kdy jsme se chystali dom,tak se s náma loučili..ehm ehm.. áda ji objímal a............ jí začal rvát vlasy.. já ho nemohla od ní odtrhnout,take zas obě dostali histerickej záchvat dokut jí adam s chuchvalcem vlasů nepustil.. ale pořád nás maj rádi..on si prostě vybírá slabí jedince asi.. co s ním mám dělat.. celou dobu je v póhodě a pak mu rupne v kouli a zaútočí..
Není tady
Tak Adu měla za celý odpoledne pár liček jablkový přesnídávky ajinak nic. Koupila jsem nutrolin, tak ho vyblila a mlíko ucucla tak 10ml a zas spí. Tak jsem ten sunar oupla do lednice. Myslíte, e třeba za hoďku jí ho jetě můu dát? Jinak v podvečer měla po paralenu necelých 38°C. A kdy nemá 39 a víc, tak je jak kdyby jí nic nebylo. A na to jídlo/nejídlo/zvracení.
Sudito je těký, kor kdy vím, e ho fakt hlídá. Asi by potřeboval narazit na někoho, kdo mu dá na budku :-)))
přesně tak-potřebujem nákýho grázla nebo někoho starího..ale on si zase s takovejhlema hrozně rozumí..no co na jednu stranu se aspon neztratí..u mě ambrus chápe proč ho radi pořád hlídám..
holky tak asi půjdeme do toho profi fota- kámoka mi doporučila vcelku slunou fotografku a myslím si e to ani není tak drahý.. tak se musím domluvit s tatkou a pak zavolat paní..
jo taky jak jsme se vydali pěourem-vcelku kus cesty tak jsme samozřejmě zmokli..ale plátěnku a deník jsme měli sebou..tak měl áda aspon záitek..
jo a ten sunar bych za hodku dala..
Není tady
Dík za radu. No mě to bylo divný, e jsi furt tak ve střehu, kdy se nic nedělo :-) Ale zas je fakt, e kdy zasáhne včas, tak se holt učej oba. Jeden, e se to nesmí a druhej, e se má bránit. U tebe se rozhodně nedá říct, e to neřeí Ale na druhou stranu, já bych z toho na tvým místě asi u měla aludeční vředy :-) S tou fotografkou dríme palce.
Spirul, jak dopadlo výtěrování?
ahoj, tak se s vami jdu na chvíli rozloučit. Zítra mi budou vyvolávat porod. Jaterní testy se mi mírně zhorily a prý u jsem k porodu připravená, tak není na co čekat. U jsem otevřená na 2 prsty a děloní hrdlo prokrvené. Myslete na mě, začínám být docela hysterická....
PS: dám po Káčátku vědět, a bude mimčo na světě
Není tady
Ambra napsal(a):
Dík za radu. No mě to bylo divný, e jsi furt tak ve střehu, kdy se nic nedělo :-) Ale zas je fakt, e kdy zasáhne včas, tak se holt učej oba. Jeden, e se to nesmí a druhej, e se má bránit. U tebe se rozhodně nedá říct, e to neřeí Ale na druhou stranu, já bych z toho na tvým místě asi u měla aludeční vředy :-) S tou fotografkou dríme palce.
Spirul, jak dopadlo výtěrování?
to jde o zvyk bejt furt na trní.. ale hlavně vás jsme neznali,tak jsem nevěděla co si ke komu dovolí,takhle u vím u koho si mám dávat bacha..
Není tady
Týýýýýýýýýýýýýý brďo Moňičko a je to tady Dríme s Terezkou a "Krytofem" palečky a přejeme rychlý a pokud mono bezbolestný porod!!! Budu čekat na zprávičku. Dr se holka nae
Není tady
Jinak gratulace Ambruce za dobré výsledky a dríme palce aby byla brzy malá úplně ok.
Já byla dneska na melírku a na stříhání, tak jsem zase na chvilku krásná
Není tady
Holky díky. Sílu budu potřebovat. Ráno mezi 8-9h mi píchnou vodu a snad to bude rychlý. Chci epidurál!!!!!! Dám vědět, papa.
Hlavně a je mimi v pořádku a zdravé.
Mějte se pěkně.
Není tady
No jasně, hlavně a jste oba zdravý Budu na tebe myslet a čekat hned od rána!
A hééééééééééééééč holky, já budu vědět první co bude Móňa mít
Není tady
Moni moc dríme palce!! A to má rychle za sebou a oba jste ok!!!
Má recht sudi, taky je mi z toho za ní divně u aludku...
no monča si naplánovala na zítra rodit a přemýlím co si naplánuju na zítra já.. no s kámokou jsme domluvený pokut nebude nějak hnusně chceme do bazénu-samozřejmě krytého s dětičkama..
Není tady
Tý brďo Moni, tak já jsem se dneska zrovna vrátila z poradny a za 14 dnů u budu mít mateřskou a zrovna jsem si říkala, jak to straně rychle uteklo a ty u bude mít zítra mimčo v náručí. Tak rychlej a pokud mono v klidu porod a jsem zvědavá jestli to bude klučík nebo holčička.
Kačí, k Bechyni jedeme poprvé, vůbec to tam neznám, ale o těch závodech jsem slyela. Budeme tvému mnaelovi dret palce. A uklidníme tě. Matýsek čůrá do nočníku celkem rád, ale jenom večer před koupáním, jinak vyaduje plínu. Ale mě to zatím moc nevadí a dokonce si říkám, e pro začátek s mimčem je lepí, kdy plínu má, ne ho běhat vysazovat zrovna jak zavolá.
A protoe mi dneska opět potvrdili holčičku, tak jsem si udělala radost a koupila jsem růovou soupravičku do porodnice.
(to mi připomíná - puntí nezapomeň na mě s balíčkem - té zavinovačky se u nemůu dočkat)
Sudi, ty jsi straně ikovná, ty trička jsou moc hezký. Já bych tohle vůbec nezvládla.
Ambru, snad to nebude nic váného, hlavně e je malá vpohodě.
Není tady
jo holky víte co s ádim plánuju..hahaha.. u nás otevřeli nějakou zahradu,kde jsou různý akce a občas tam bývá i loutkový divadlo.. tak to musím zjistit a půjdeme do divadla.. no prej tam děti můou lítat po zahradě,a hlavně můeme kdykoliv odejít.. protoe pochybuju e by vydrel koukat na celý představení..
Není tady
Tak to je hezkej plán Sudi, to by se mi líbilo taky.
Já teď co chvíli lítám nahoru do lonice a to jsem si pochvalovala, jak krásně během 10ti minut spal. Ale má nějaké divoké spaní a pořád něco plačtivě volá a kdy tam přijdu, tak má zavřené oči a kňourá a něco mele. Tak snad měl jen divoký den a nic se z toho nevyvrbí.
Není tady
tak to drím palce,aby to byl jen blbej sen..u nás teda dneska problém s usnutím byl..:dumbom:ale to byl tatínkův boj..
leni,tak myslí e to není blbý nápad to divadýlko..e na to není jetě malej??
Není tady
Ne naopak, chvilku vydrí koukat a pak se můe proběhnout po zahradě a pak ho zase třeba něco zaujme. Myslím, e Máu by to moc bavilo.
Teď ho hodně začal bavit Hurvínek jak ho dávají o půl páté, tak mu zkusím sehnat nějakého na hraní.
Není tady
Jojo hned jak budu něco vědět, tak sem písnu. A nebo vás budu napínat? Nene, písnu, nebojte. Jsem taky nervózní za Moňu
To je fakt Leni, moná je to lepí do začátku s mimi s plínou, ne v půlce kojení běet a dávat na nočník atak. No uvidíme viď? Tý brďo taky u se ti to blíí.
¨
Sudi, divadýlko zkuste a uvidí
Není tady
Tak výtěr nedopadl, nezvládla jsem mu otevřít pusu, prostě ji sevřel a nelo Take počkám na moje výsledky a kdy ho tam budu stále mít, tak provedeme pokus číslo 2.
A jinak jsem se jetě zapomněla pochlubit, e poprvé od konce kojení spal Kubík celou noc. Holky já chci aby u to takhle bylo pořád, ale bojím se dnení noci, e to byl jen omyl, a e zase bude vzhůru a bude řev.
Moni, teda to to uteklo, přejeme a je to rychlé a bez problémů
Není tady