18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no a ted jsme dva dny s nočníkem úspěný-např. včera byl krom výjezdu na nákup a spaní bez plíny-a ádná nehoda se nekonala-a dneska dopolko taky.. tak snad zatím dobrý..
no ambrus- teda na to e je ádě blbě,tak je s čůráním suprová!!!moc velká ikulka-jene jak jsem to u ní viděla tak ona si i sama řekne-to áda ne- je to hlavně moje zásluha ,ale jak říkám je u nás sucho!!!kdy bude odpolko hezky (protoe ted od rána leje) tak mám jít ke !kámoce" pro svatební oznámení,tak bych mu chtěla dát stahovací plíny, e by jsme u ní zamachrovali- ale určitě mě adulák zradí a ona si bude myslet e kecám e nemá plíny přes den
Není tady
jo holky měla jsem tígro s autem- v sobotu si ho bral děda-protoe potřebovali odvést půjčenou postýlku tetě tak jsme jim dalai nae auto-a ono NEBRZDILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mám dotaz jetě.. ráda bych dala ádu vyfotit u profíka,ale vůbec nevím jak se to pohybuje cenově,nechci dávat nějaký velký prachy...
Není tady
Tak jsem vám zrovna chtěla napsat, e je Bambula ikovný, e celé dopoledne běhá ve slipech a kdy chce čurat nebo kakat, tak si řekne a zrovna jak jsem sem sedala tak se postavil a pročural se skrz slipy a jetě na sebe koukal a na tu loui a ptá se mě, celkem překvapeně "co je to?"
Sudi, u nás jsem se ptala u fotografa na kolik by vyly fotky malého a řekla mi - 200,- za kadý záběr + 30,- za kadou dalí fotku z toho stejného záběru.
Není tady
Sudi tak to taky gratuluju k suché plíně - super. A u tý kámoky by to byla klasika. Oni jsou to potvůrky, take s louičkou bych taky počítala :-)) A to auto, to je teda drsný, jetě, e to v pátek fungovalo :-o
Jinak Adu nás brutálně obě zeblila. Tak to asi bude trávení. Náladu má dobrou, teplotu jsme ted neměřili. Tak to asi bude trávení. Uvařila jsem suchý těstoviny, tak zobla tak 5 kousků a očividně jí to nejelo :-) No a teď tu míchá jablkovou přesnídávku, tak uvidíme, spí to kydá okolo.
ahojky
teda holky já vám tak zavidím ty nočníky malá se jakoby bojí čůrat jinde ne do plíny...kdy ji posadím na nočník nebo záchod a náhodou začne čůrat tak si hned stoupne začne plakat a u to ani nedočůrá Co s tím A e by si říkala,tak to nehrozí,kdy plínu nemá tak čůrá za pochodu vude a ani se nad tím nezastaví
Jinak Sudi trička super
Dneska jsme malé dělala cuketovou polívku a byla fakt luxusní A mě se tam peče v troubě plněná...tak uvidíme
Jo a taky vám musím říct,e jsme krásně začali pít Pije jen z flaek jako jupík,frigo atak.ráno má čaj,v poledne nějakýho jupíka,kterýho ji postupně ředím a vypije tak 4 flaky denně
Není tady
Holky já snad na ten nočník půjdu násilím Potřebovala bych abych na svatbu nemusela tahat balík plín a on ten ná Bambula má z čurání do kalhot srandu a vůbec mu nevadí, e je v mokrém a přece ho nemůu nechat běhat na svatbě hanbatého, aby si chodil na nočník nebo záchod.
Mladý u se sám krásně nají - dneska ani nechtěl do svojí idličky, tak seděl na poltáři na idli se mnou u velkého stolu a snědl polívku velkou lící a druhé jídlo vidličkou bez jediného ukápnutí mimo talíř. Ze skleničky u taky pije naprosto bez problémů, teda pokud není nalitá vrchovatě. Jenom ty plíny, ty mi lezou na mozek.
Není tady
právě piiu- nejde to vechno najdnou.. já zase ted neřeím dudu- učíme se bez plíny, učíme se spát ve velký posteli.. tak ten dudák odloíme,at toho na něj není moc.. a na tu svatbu- mu tu plínu dej, at se nenervuje s čůráním a uije si svatbu..
Není tady
Mě z toho smrada trefí. jak jí slezla teplota, tak u skáče ze stolku na sedačku, řádí tu jak zlá ruka a nechce pochopit, e je nemocná. Já jí tu horečku snad přestanu sráet :-/
sudina napsal(a):
právě piiu- nejde to vechno najdnou.. já zase ted neřeím dudu- učíme se bez plíny, učíme se spát ve velký posteli.. tak ten dudák odloíme,at toho na něj není moc.. a na tu svatbu- mu tu plínu dej, at se nenervuje s čůráním a uije si svatbu..
Sudi, tak on určitě plínu mít bude, ale bylo by fajn, kdyby si u za ten měsíc pořádně říkal kdy potřebuje, a mu vydrí jedna na celé odpoledne a nemusím jich tahat s sebou zásobu.
Není tady
Ambra napsal(a):
Mě z toho smrada trefí. jak jí slezla teplota, tak u skáče ze stolku na sedačku, řádí tu jak zlá ruka a nechce pochopit, e je nemocná. Já jí tu horečku snad přestanu sráet :-/
Není tady
Ambra napsal(a):
Amru, klid, moná není a tak moc nemocná, kdy ji při skákání nic nebolí.
Není tady
Holky klííííííííííííííííííííídek jooooooooooooo s těma plínama a nočníkama nebo u sem nebudu chodit Terka nezvládá vůbec, to samé dudlík potřebujeme na spaní. Ale já to asi nějak hrotit nebudu. I kdy se snaím jí vysazovat, stejně se do nočníku nevyčůrá nevykaká, ani na záchodě, vydrí to snad dokud jí nedám plínu! A dudlík na spaní zatím neřeím, nikdo to nevidí a přes den ho vůbec nemá, tak mi to nepřijde jetě taková tragédie!!! A jí budou 2 troku víc se nato zaměřím. Ty plíny mě mrzí víc, kvůli druhýmu mimi, ale co s tím udělám?! Třeba za měsíc bude jinak.
Není tady
Sudi, trička jsou nádherná, jsi opravdu ikovná.
Piio, koukám e svatba se rychle blíí
Tedy Sudi, auto nebrzdilo no to je těstí, e jste zrovna někam nevyrazili na výlet.
Ambru, to je mi líto, tak to moná bude nějaká viroza. To blinkání je nepříjemné. Přeji a jste z toho brzy venku.
Holky, děti jsou malé, některé jsou nočníku schopné, některé do toho dorostou. Chce to jen trpělivost a zkouet to. Případně později důslednost. Ale ne kadé dítě je schopné být do dvou let bez pleny. Klííííd.
Není tady
Davídek sice umí čůrat do nočníku, ale dneska počůral křeslo jako pejsek a jetě mi říkal tytyty Dáda. A to jsem ráno sundala povlečení ze sedačky, e ho vyperu (jediný křeslo bylo vypraný - take teď to můu prát znova).
Jinak Hani dneska dorazil vzorek lina, díky moc!!!!
Já to jdu pomalu zabalit a jedeme pryč, nevím, jestli tady budu o víkendu, moná a v pondělí, tak ne, e popíete milion řádek!!!!!!
jo a Ambru - Davídek, kdy teď slyí jakoukoliv hudbu, tak vytasí ukázovačky a máchá s nima jak pominutej, neví čistě náhodou kde to chytil????
Není tady
Ahojky, tak dneska plánuju, e budu dělat Kubovi ten výtěr, včera jsme byli a do večera pryč a u jsem na to zapomněla... to bude řevu, e to bude slyet a min. v Jičíně
Sudi, trička se mi líbí, ten dinosaurus, tak a bych sehnala nějaké vhodné tričko, tak mi něco udělá?
Haninko, v pokynech jsme měli, e na osobu je 20kg a Kuba bez nároku na sedadlo má 10kg. Oni troku nadváhy tolerují, neboj. Jeli jsme na 11 nocí a měli jsme s sebou celý balík plen Tesco 4+ (tuím e jich tam je 52), přes den u moře byl bez plíny, pár jsme jich vezli zpět. Konvičku jsme taky měli. Slunečník jsme si koupili tam, stejně tak hračky do vody, mají jich tam spousty a pěkné a levné a polovinu věcí jsme stejně poztráceli. Z jídla jsem vzala 2 skleničky zeleniny a 2 přesnídávky, zeleninu nejedl vůbec, přesnídávku jsem dokupovala teda docela za draho. Měli jsme polopenzi, ale ná Kube jedl tak max.hranolky nebo těstoviny, maso nechtěl vůbec, ráno odmítal jinak jeho oblíbený jogurt a snědl jen troku buchty nebo chleba. A jetě jsme mu vzali pikoty a balík kojeneckých suenek a to byla jeho celodenní strava. On tam fakt vůbec nechtěl jíst, tak jsem byla ráda za ty suenky. Jo a ten slunečník jsme tam pak nechali.
Golfky nám vyjeli společně s kuframa, nikde jsme na něj nečekali, dokonce vyjel jako první a na Ruzyni nám je vraceli u nadměrných zavazadel a taky jsme na něj nečekali déle ne na kufry.
Není tady
Tak mladá zas spí. Ale řádila tu teda úplně zdravě. Kdy jsem luxovala, tak dokonce vylezla na otevřený okno. Teda je na něm sí a po ním mulčovačka a není to vysoko, ale jsem ráda, e jsem jí chytla. Mimochodem min. týden vylezla na plot. Take já u nebudu mít klid ani doma :-( No tak jsem ho dala na ventilačku, pod něj poltáře ze sedačky a zas jsem la. Hrála si se aluzkama a pak normálně přila. Sice říkala bum bác, ale dobrý.Ani nechci vědět, jak se dostala dolu. A teď trnu, aby jí po spaní ta horečka zas nevylítla.
Piio s plínama na svatbu se nenervuj, auto je uveze. Hlavně, e se mladej nají sám a nebryndá. To adu matle okolo vesele furt.
JInak to Adiný skákání mě taky uklidňuje, e to asi nebude nic vánýho, jen nějaká viróza, kdy jí očivině nic nebolí. Ono se moc nedivím, kdy vidím jaký pazoury kolikrát narve do papuly :-/ Nejdřív jsem myslela, e ta pátá nemoc, kdy na ní není ádná závada, ale to se tím zvracením asi vylučuje. Tak snad to bude něco fofr :-)
Jo jo Luci, jak píe sudina. Na srazu nae nepijačka vyzunkla celý hrnek Davídkovi a jetě koukala, komu by se dal čmajznout. Svojí lahve od rajce si ani nevimla.
Dezy mávat ukazováčkama? O tom jsem v ivotě neslyela ;-)))))
Spirul, to zvládnete, jeden na něj klekne a druhej bude dret hlavu. Hlavně si pak nachystej něco dobrýho na udobření :-)) Jo a prosím tě, kdy jsi lékárník. Bolí mě rameno, tak chci nějaký voltaren nebo něco, co bys mi poradila?
Voltaren a Fastum gel by snad udajně měli být nejlepí.... Ambru si mě pobavila, jak Ada blbla, kdy jí klesla teplota... e jí tu teplotu snad nebude sráet Ada je docela horolezkyně co? Někdy je zázrak, e se něco nestane, ty děti jsou někdy sebevrazi.
Jinak u nás je hysterák, kdy jenom řeknu slovo nočník, tak to zatím nechávám být. A na dovče to asi 3krát udělal do trenek, kdy jsme se vraceli od moře a u moře kdy začal čůrat, tak si tam furt sahal a chtěl to chytat.
Upravil(a) spirula (22. 7. 2008 15:00)
Není tady
Spirul dík, tak jedno z toho koupim :-) Adu je děsný éro, kdyby mohla, tak se vydrápe i na lustr Ale je to fakt ílený, pud sebezáchovy vekerej ádnej A navíc, ona si asi myslí, e jsem din z láhle a kdy zavolá "mamí", tak tam prostě budu a se děje co se děje a a zdrhne, kam zdrhne
Spirul a s takou na záchod by neel? Nae Adu od pátka nechce to malý prkýnko a musím jí dret na velkým. To ona si vymýlí, jestli nočník, nebo záchod, jestli malý prkýnko nebo velký jinak u nás hodně zabralo, e nám ten záchod chce obsadit, kdy potřebujem my. Take stačilo máme jde čůrat, jde taky. Ona e né. A já, e teda jdu já a jako běím a ona začne řvát, e Áda a musí jít první. To jsme začli praktikovat, kdy odmítala vysazování a přestala si říkat.
Ambru, ale to není vůbec patnej nápad s tím záchodem, třeba by se mu to mohlo líbit.
Kubík se probouzí, tak papá
Není tady
Tak mám odpověď z endokryn. poradny a výsledky má Adriana v normě, tak jsem ráda. Ani nemusím dávad Jodid, stačí to v sunaru. Parááááda :-)
Jo a holky, víte proč se nám daří s nočníkem - protoe mám v zásobě 5 balíků tesco plen :-)))))
Ambru, tak to moooc blahopřeju. TO je skvělé e to má v pořádku.
S tím nočníkem jsem si také říkala, e by se mohlo začít dařit, kdy mám 3 Giant balení Pampersek. Zatím ale nic.
Není tady
ambrus to je paráda e máte výsledky ok!!!!!
jinak mi s čůráním dobrý,ale kakání.. el do pokojíčku a zavíral dveře-tak mi to bylo jasný.. a donesla jsem mu tam nočník, kdy teda milostpán chce kadit v soukromí a la jsem pryč.. a samozřejmě- volá bobo-a bobo bylo za zemi.. tak jsem ho posadila na nočník a jetě se vykadil..
jinak odpolko jsme se vydali pěourem ke "kámoce" pro to oznámení.. no vylezli před barák, tak ona si dala cígo.. a áda zas otravoval tu její holku-ta seděla jak buchta vedle kouřící maminky... no nic..tak jsem se s ní dohodla na tý jejich svatbě-kdy tam po mě tak touí e příjdeme na tu hostinu na chvíli..příjde mi to lepí ne jít na ten obřad..no a kdy jsme se chystali dom,tak se s náma loučili..ehm ehm.. áda ji objímal a............ jí začal rvát vlasy.. já ho nemohla od ní odtrhnout,take zas obě dostali histerickej záchvat dokut jí adam s chuchvalcem vlasů nepustil.. ale pořád nás maj rádi..on si prostě vybírá slabí jedince asi.. co s ním mám dělat.. celou dobu je v póhodě a pak mu rupne v kouli a zaútočí..
Není tady