Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 12. 1. 2006 19:16

Markétka
♥♥-----
Místo: Jižní Čechy

Tužky

Ahoj.Mám takovej problém.Dostala jsem k vánocům tužky které jsem si strašně přála.Ve škole při výtvarce byl jeden kluk kterej druhému řekl aby utřel lavici protože ji ušpinil.No a já jsem to po něm řekla co on řekl.On se naštval a vzal mi penál a novýma tužkama hodil ho po jeho kamarádovi a řekl at chytá.On ten penál nechytl tak že spadl na zem.Moje kamarádka ty pastelky na štěstí vzala jinak by si s nimi házeli dál.Já jsem si je prohlídla jestli nejsou rozlámaný a nebyli.Až doma když jsem dělala D.C tak jsem našla že jedna tužka je zlomena a dvě tuhy ulomený.Mě to bylo strašně lito.A mamka řekla že to řekne tátovi a že on za nim zajde a bude chtít po něm peníze.Já ale nechci aby za nim šel bojím se že si ze mě budou utahovat nebo tak něco a stejně bych si to ráda vyřídila sama.Tak mi prosím poradte jestli mají tam jít rodiče neboj já moc děkuju Markéta :cry:  sad

Markéta

Není tady

#2 20. 1. 2006 19:41

Rybička
♥♥♥♥♥--

Re: Tužky

Tak řekni rodičům, že nikam chodit nemusí, že to zařídíš. A opravdu to zařiď. Rodiče budou rádi, že nikam nemusí a že Ty si dokážeš sama poradit. Řekla bych to tomu klukovi po dobrém- že jsi ty tužky opravdu dlouho chtěla a protože Ti je kupovali rodiče, tak chtějí, aby Ti ten, co je zlámal opatřil náhradu. Zkus mu to podat tak, aby jsi nešla moc proti němu, ale vypadala jako jeho spojenec. Jinak by se mohl kousnout a říct Ti, že nic kupovat nebo platit nebude. Takhle se třeba bude snažit. A když ne, tak si to hold potom vyslechne od Tvého táty a to už nebude asi nic příjemného. Pokud si z Tebe bude někdo utahovat, je to slaboch a nevěnuj tomu pozornost. Zkus to obrátit v legraci.

Není tady

#3 21. 1. 2006 17:11

Šárka Junková
♥♥-----

No já bych si to vyřídila sama. Víš, člověk se musí umět postavit mnoha situacím v životě, tak začni raději hned. Prostě mu řekni, že ti rozbil věci, které máš ráda a chceš, aby Ti je nahradil. A basta. Nikdo nemá právo druhému kazit jeho radost a štěstí.
Třeba to rád napraví, třeba je mu to taky líto, kdo ví.... držím Ti palce.

Není tady

#4 22. 1. 2006 17:03

zuzulee
♥------

Ve skole jsem mela jednu dobu podobny problem,ale nejak jsem to neresila...Kluci v nasi tride si proste vzali neci pouzdro a hazeli s nim,mne rozbily tak dobrych deset patnact gelovek.Cloveka to dokaze nastvat,ale myslim si ze by sis to mela vyridit sama a ne posilat rodice-jeste by se ti smali.
Ono je dobre se ucit postarat se sama o sebe v zivote a ne posilat ostatni aby to vyridili..Tim by jsi moc neuspela big_smile ...tak hodne stesti..

http://www.gify.nou.cz/divky_v_soubory/19.gif

Není tady

#5 24. 1. 2006 7:08

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Kluci jsou prostě kluci, vím, že tě mrzí, že ti rozbil dárek, ale asi by bylo lepší, kdyby se do toho rodiče nemíchali a opravdu jsi si to vyřešila sama. Mohli by to brát jako žalování a to se většinou nezapomíná.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#6 25. 1. 2006 21:06

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já souhlasím s holkama. Zkus to vyřešit sama. Normálně, jakoby to byla samozřejmost, se ho zeptej, kdy Ti přinese peníze na ty nové pastelky. Kdyby se podivoval a odmítal, jako to nechápej a řekni mu, že když s ním není řeč, budeš to muset vyřešit s jeho rodiči. Že prostě tu náhraadu chceš

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#7 17. 2. 2006 23:58

nikitka159
Host

prosímtě v životě sou větší problémy než tužky sad

#8 12. 3. 2006 12:54

mortuus_sum
♥♥-----

Neni trochu přehnaný se kvůli pár zlomenejm tužkám dožadovat hned náhrady. Prostě rodičum řekni, že si to vyřešíš sama a jaký by byly negativa, kdyby to šli řešit oni atd....  A proč si to vůbec matce řikala??? Kolik že ti vlastně je?
Ale tvoje problémy bych chtěla mít, věř, že tohle je absolutní nic proti tomu co trápí jiný, nebo proti tomu co tě v životě ještě čeká!!!

Je bolestné a zžírající trpět pro nic,
ale je krásné a naplňující trpět proto,
abychom někomu pomohli..........

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí