29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hm, tak to je právě kousek mého problému. nějak jsem neměla pevnou vůli a nechala jsem sebou šoupat a hlavně jsem neměla dost rozumu, abych v důležitých věcech rozhodovala podle svého. třeba když jsem šla ze základky na školu...
Není tady
Barusja, klidek, nenechaj si este viac zrusit sebavedomie. Pracuj na tom aby ti stuplo. A pokial niekto bude mat kecy, tak ho ignoruj, teda snaz sa o to, aby sa ta to nedotklo. Chapem ta, divila by si sa ako dobre ...
Není tady
Barusja napsal(a):
hm, tak to je právě kousek mého problému. nějak jsem neměla pevnou vůli a nechala jsem sebou šoupat a hlavně jsem neměla dost rozumu, abych v důležitých věcech rozhodovala podle svého. třeba když jsem šla ze základky na školu...
ježkovo voko, Báří... jsem nemyslela rozhodování ve 13 ti letech ... to často nevědí ani rodiče , natožpak děti, co pro ně bude dobré...
ale teď už jsi velká holka , ne ?
Není tady
Oxi
Jessiko, já myslela, že ještě asi před rokem jsem nevěděla čí jsem...
Není tady
Barusja napsal(a):
...
Jessiko, já myslela, že ještě asi před rokem jsem nevěděla čí jsem...
Baruš, jseš z Plzně - a tam jsou jenom prima lidi (mé zkušenosti)
Není tady
Díky, to se cení...
Není tady
Barus, chápu tvoje negativní vzpomínky. Taky jsem chtěla v té době jít na určitou školu, ale protože na ní byla moje "chytřejší" sestřenka, tak mě od toho odradili, že bych na to neměla. Prd velebnosti měla, teď už to vím, ale ten pocit méněcenosti, že ti nikdo nevěřil, že jsi blbá, ten jsem měla dlouho.
Není tady
pomněnko, to znám moc dobře. Měly bychom na to v pohodě, ale já měla taky na stole, že jsem blbá a málo ctižádostivá, teď už to neřeším, ikdyž to bolí. Občas mi to doma předhodí, brácha ing, sestřenka účetní, jenom já měla dítě v 24.. a kariéra žádná, ale práci mi závidí všichni, jdu z ní s čistou hlavou...
Není tady
Jessika napsal(a):
Barusja napsal(a):
...
Jessiko, já myslela, že ještě asi před rokem jsem nevěděla čí jsem...Baruš, jseš z Plzně - a tam jsou jenom prima lidi
(mé zkušenosti)
jj, pod to se podepisuji. Kupříkladu já
Není tady