29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Barusja napsal(a):
blbost. Špatně jsem to přečetla..
Spíš jsem to myslela tak, že řeším to, jak mě může mít rád. ..
Ty bys ale vubec nemela byt ve vztahu do te doby nez budes mit rada sama sebe.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Lučino... Představ si, až ti bude 60let. Budeš vrásčitá a škaredá (tím myslím z tvého pohledu mladé a doposud ještě atraktivní mladé ženy) a zklamaná sama sebou, protože od sebe každého odeženeš hloupými kecy se záminkou, aby na tebe dotyčný žárlil...
Nicolasi, člověče, nestraš mladé holky stářím - ony se ho, díky přiblblým reklamám firem vyrábějících různé omlazovací krémy a krémy proti vráskám atd... bojí i tak více, než by bylo zdrávo.... !!!
Není tady
Slavek17 napsal(a):
Nicolas napsal(a):
Lučino... Představ si, až ti bude 60let. Budeš vrásčitá a škaredá (tím myslím z tvého pohledu mladé a doposud ještě atraktivní mladé ženy) a zklamaná sama sebou, protože od sebe každého odeženeš hloupými kecy se záminkou, aby na tebe dotyčný žárlil...
Nicolasi, člověče, nestraš mladé holky stářím - ony se ho, díky přiblblým reklamám firem vyrábějících různé omlazovací krémy a krémy proti vráskám atd... bojí i tak více, než by bylo zdrávo.... !!!
požádala bych, abyste nestrašili ani "staré holky" stářím... ve vráskách to není, chlapci
Není tady
sunyata napsal(a):
Barusja napsal(a):
blbost. Špatně jsem to přečetla..
Spíš jsem to myslela tak, že řeším to, jak mě může mít rád. ..Ty bys ale vubec nemela byt ve vztahu do te doby nez budes mit rada sama sebe.
Mohla bys ale pro úplnost a lepší pochopení napsat: Mít se ráda i se všemi svými chybami ! ...
Není tady
Jessika napsal(a):
..požádala bych, abyste nestrašili ani "staré holky" stářím... ve vráskách to není, chlapci
No, zrovna včera mě nadzvedla jedna stařenka, která se vyjádřila k problematice té možné asistované sebevraždy tak, jakože je pro, že hlavně "pro ty přestárlé lidi" by to bylo dobré...
Jakoby nějaká krutá a bolestivá nemoc nemohla potkat i mladého člověka... ?!!!
Stáří není zlé - sobectví je mnohem horší! (- to dokáže udělat zapšklé starce i z puberťáků ...
)
Není tady
Sun nestraš, já se nebudu mít ráda nikdy..
Slavku Mít se ráda i se všemi svými chybami, to je hezké
Není tady
Barusja napsal(a):
Sun nestraš, já se nebudu mít ráda nikdy..
WHY???
Není tady
Barusjo - jenže jak tě má někdo mít rád, když nemáš ráda sama sebe?
Pro vztah je to snad nejdůležitější věc...
Není tady
já nevím prostě to neumím. Málokdo mě pochválí. Až teď poslední partner, s kterým momentálně chodím je na mě moc hodný, chválí mě. A já se snažím. Mám ho strašně ráda, nikdy jsem tahle ještě nebyla zamilovaná, tak mi poraďte
Není tady
Barusja bud na tebe je dost toho, co je mozne milovat, takze to mozes mat na sebe rada, alebo je tvoj partner pako, pretoze miluje niekoho, na kom nieje nic k milovaniu. Co je spravne?
Není tady
Barusja napsal(a):
já nevím prostě to neumím. Málokdo mě pochválí. Až teď poslední partner, s kterým momentálně chodím je na mě moc hodný, chválí mě. A já se snažím. Mám ho strašně ráda, nikdy jsem tahle ještě nebyla zamilovaná, tak mi poraďte
Poraď si sama!
(to jsem zvědav, co s tím naděláš)
Není tady
Nechápu co chceš radit. Máš partnera co tě miluje celou s tvými klady i zápory, prostě TEBE, jedinečnou bytost. Tak neřeš a užívej si jeho lásky a dávej mu tu svojí. Nezatěžuj svojí mysl, co kdyby..., proč..., to tě jenom zatěžuje a neumožní ti prožívat ten současný krásný okamžik, který pomine a už se nikdy nevrátí. Buď bude jenom lepší, nebo horší a to ovlivníš jenom ty svým myšlením a konáním.
Není tady
nj poměnko, ale to by si budovala svou hodnotu a sebelásku na někom jinym - tzn. partner odejde a ona bude bez sebevědomí a bez sebelásky...
takže i když jsem sama - tak se mám ráda, i když udělám kopanec - stále se mám ráda (teda já osobně se stále peru s tim, jak se mít ráda, když nejsem dokonalá )
Není tady
pomněnko, napsala jsi to moc hezky děkuju.
Oxi jasně, on není pako, to jenom já jsem nemožná..
Nicholasi, poradím si, neboj. V poslední době jsem na sebe pyšná, že umím žít sama se synem a dokážu nás finačně zabezpečit, i beru malého na výlety a snažím se mu kupovat fajn věci, ale rozhodně ho neuplácím. byla jsem s ním sama na dovolené v zahraničí..
Není tady
Jájo ano, ikdyž jsem sama mám se mít ráda.
jednou jsem byla na psychoterapii a tam mi ta paní, co to dělala řekla. Dej si všude takové ty nalepovací lístečky s větou mám se ráda, taková jaká jsem nebo tak něco. jenže jsem to nemohla udělat, kvůli BM.
Není tady
Barusja napsal(a):
Oxi jasně, on není pako, to jenom já jsem nemožná..
přesně tyhle věty si odpusť - jsi jedinečná, úžasná....
to si řikej - né že si nemožná
a šup můžeš začít hned
Není tady
Neříkám, že budování sebevědomí je lehká věc. Taky jsem tím procházela a někdy ještě procházím (jsou takové chmurné chvilky). Mít se ráda i se všema těma chybama, protože i ty chyby jsem vlastně já,i ty chyby utvářejí mojí osobnost...kdo jíný by tak krásně blbě tu chybu udělal, když ne já...
Není tady
a když už nemáš BM - máš lístečky?
je to těžký, hodně těžký - ale když si teď uvědomim jak jsem se zbytečně trápila, jak jsem chtěla bejt jiná, abych se dokázala mít ráda a bez výsledků...
Není tady
Jájo, Pomněnko, Oxi moc děkuju, za tohle mám babinet ráda. to je někdy lepší než zástup kamarádek
Jájo lístečky nemám, ale asi si je zavedu
Opravdu je to těžké. Pamatuju si, že někdy v zimě někdo napsal jak byl na nějakém sezení a kolik ženských se neumělo podívat na sebe do zrcadla a říct si mám se ráda.
Odkud tohle pramení, je to od rodičů BM?
Oxi díky za písničku
Upravil(a) Barusja (22. 7. 2008 11:17)
Není tady
Barusjo, snad za svoje nizke sebevedomi nevinis rodice BM??!!
Není tady
ne já myslela své rodiče nebo BM, jsem tam měla udělat čárku, promiň
Není tady
Barusja napsal(a):
ne já myslela své rodiče nebo BM, jsem tam měla udělat čárku, promiň
myslím, že Suny chtěla říct - snad ze svého nízkého sebevědomí neviníš někoho jiného ? (jedno, zda rodiče, BM nebo pošťáka...)
Není tady
Aha, já nevím, tak to je můj problém? já myslela, že částečně můj a částečně lidí, se kterými žiju...
Není tady
Barusja napsal(a):
Aha, já nevím, tak to je můj problém? já myslela, že částečně můj a částečně lidí, se kterými žiju...
nee... nesmíš se nechat
Není tady