27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vladane jene odstěhovat se do jiné místnosti to není řeení.
BM má to samé , jen mu nenabídli ádnou operaci , jedno jediné řeení byl ten dýchací přístroj.
Tím e při spaní sem tam nedýchá, tak se mu neokysličuje mozek , co je problém a odrazí se to i na kvalitě spánku.BM třeba spal 8 hodin , ale odpočinek odpovídal 2 hodinám.
Vladan napsal(a):
Jen se chci podělit o zkuenost mého známého, který tak děsivě chrápal, a z toho míval zástavy dechu. Tak mu doktor řekl, e má tři monosti. Buď mu můe odoperovat kus horního patra (co prý by jemu ale nepomohlo), nebo bude mít na noc nadosmrti dýchací přístroj, a nebo - třetí varianta (která je pro něj údajně nejlepí), e mu prodlouí kosti ve spodní čelisti nějakým nástavcem a tím vlastně zvětí průchodnost úst pro vzduch.
Známý to okomentoval, e si nenechá z hlavy udělat míč na ragby a raději se odstěhoval od přítelkyně z pokoje. Jestli ho pak prý jednou ráno najdou udueného, tak alespoň ukončí ivot jako relativní feák.
Ale musím zodpovědně říct, e některé eny chrápou snad jetě víc ne ten můj známý. Snad doktoři najdou brzy nějakou jinou variantu řeení, protoe by bylo strané potkávat na ulici samé přepředlouhé tváře
Není tady
Před chvilkou jsem zkoukla reklamu Volný dech ..a u jsem viděla ten obličej manela...
..ten okamitě řekl,NE!!!
Není tady
Můj mů chrápe pořád, hoodně nahlas, v kadé poloze.........Je to ílený. Sama mám problém se spánkem, docela lehký, těko usínám, potřebuji klid. Jsem snad 10x za noc vzhůru. Nepamatuji si e bych večer někdy usla a probudila se a ráno. Jsem tedy neustále nevyspaná......Zavidím těm kdo mají oddělené lonice. Jak to půjde, okamitě zavedu........
Jinak kamarád byl na operaci, nevím přesně na jaké ale chrápe dál. Nepomohlo to....
Není tady
Já jsem zkusila koupit kapky,tak tři dny pomohly a pak si nos asi u zvykl a manel chrápe krásně dál !
Není tady
Holky, já spím se tuplíkama v uích - no děsná romantika
U přítele přebývám tak pět dní v týdnu, tak se vdy těím "domů", jak se krásně vyspím.
Není tady
holky, to já mám punty a přesto slyím to jeho chrápání a dneska jsem se po 5.ráno probudila - vyhnala jsem ho vedle a slyela jsem to přes dvoje dveře a punty !!! to je neskutečný jak to člověku otráví ivot.
Není tady
Dey, tak já to přes punty slyím taky, ale tak nějak tlumeněji, take mě to trochu pomůe a zaspím, ale úplná pohoda to není. Holky, co budeme dělat ........................... ??????
Není tady
dixina napsal(a):
Dey, tak já to přes punty slyím taky, ale tak nějak tlumeněji, take mě to trochu pomůe a zaspím, ale úplná pohoda to není. Holky, co budeme dělat ........................... ??????
O tech spuntech vazne uvazuju, ale uslysim pres ne budik ? Dosti dulezite !
Není tady
Myslím, e budík uslyí a pokud se budí mobilem - já si to jistím tak, e si ho dám pod poltář a vibračka mě probudí spolehlivě.. chce to asi zkusit.. Nebo jestli vstáváte oba najednou,tak partner budík uslyí kdytak.. ale nestalo se mi, e bych ho neslyela..
Není tady
Dey napsal(a):
Myslím, e budík uslyí a pokud se budí mobilem - já si to jistím tak, e si ho dám pod poltář a vibračka mě probudí spolehlivě.. chce to asi zkusit.. Nebo jestli vstáváte oba najednou,tak partner budík uslyí kdytak.. ale nestalo se mi, e bych ho neslyela..
Budim se mobilem , ale mam ho ve vedlejsi mistnosti.
Není tady
Petromila: "Ani poltářek nepomáhá "
Myslí přes obličej? Ten by "pomoct" měl, ne?
Mého mue slyí i sousedi
Taky uvauje o operaci, ale... mně je ho líto. Je ohleduplný, samotného ho mrzí, e nám ruí spánek, a kdy mám před nějakou důleitou pracovní akcí (co je tedy docela často), přesune se na noc do jiné místnosti. Občasné oddělení spaní nám nenaruilo partnerství ani v nejmením. Bereme to sportovně a punty do uí se mi dávat nechtějí
Ivčo, proč má mobil ve vedlejí místnosti? Já ho tedy k buzení pouívám v kombinaci s budíkem . Z postele se donutím a tak po třetím zazvonění...
Upravil(a) Tercila (5. 6. 2009 23:19)
Není tady
Já jsem zatím aplikovala jenom punty do uí a jde to, i kdy občas to má takové grády e ani ty punty to celé neztlumí. Ale aspoň to není tak nahlas a usnu. Budíka jsem přes to slyela, teď nás budí bejby a to slyím taky v pohodě. Nepuntovala jsem jenom kdy byl malinký, ale od nějakých 6. měsíců u skoro pravidelně. Báječně funguje kdy jdu spát jako první, jene to jsou spí výjimky
Mám ale takový pocit, e vedlejím efektem těch puntů je to, e jsem si zvykla na větí ticho a pocit "ucpanosti" v uích a hůř se mi bez puntů usíná i při lehčím hluku. Je to taková patová situace
Není tady
Mám ale takový pocit, e vedlejím efektem těch puntů je to, e jsem si zvykla na větí ticho a pocit "ucpanosti" v uích a hůř se mi bez puntů usíná i při lehčím hluku. Je to taková patová situace
Přesně, taky u bez nich neusnu, slyím kadý, by malinkatý, zvuk.
O tech spuntech vazne uvazuju, ale uslysim pres ne budik ?
Dělám to stejně jako Dey, mobil pod poltář a vibrace mě případně vzbudí (je to záloha ) a jetě můj "vyspaný" miláček je záloha, kdyby nepomohly ani vibrace, tak mě vzbudí ON.
Není tady
Tercila napsal(a):
Petromila: "Ani poltářek nepomáhá
"
Myslí přes obličej?Ten by "pomoct" měl, ne?
Mého mue slyí i sousedi
Taky uvauje o operaci, ale... mně je ho líto. Je ohleduplný, samotného ho mrzí, e nám ruí spánek, a kdy mám před nějakou důleitou pracovní akcí (co je tedy docela často), přesune se na noc do jiné místnosti. Občasné oddělení spaní nám nenaruilo partnerství ani v nejmením. Bereme to sportovně a punty do uí se mi dávat nechtějí
Ivčo, proč má mobil ve vedlejí místnosti? Já ho tedy k buzení pouívám v kombinaci s budíkem. Z postele se donutím a tak po třetím zazvonění...
![]()
Prave proto:)Drive jsem mela budik u postele a stavala tak na 3x. Manzel prohlasil, ze je to vrchol sobectvi , ze se pokazde vzbudi se mnou. Tak jsem styl vstavani zmenila , ale abych opravdu vstala musim mit budik daleko, abych opravdu musela z te postele vylezt a jit to vypnout. Pak uz zpatky nezalehnu
Není tady