Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 2. 2009 10:22

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: Chrápání

Vladane jenže odstěhovat se do jiné místnosti to není řešení.
BM má to samé , jen mu nenabídli žádnou operaci , jedno jediné řešení byl ten dýchací přístroj.
Tím že při spaní sem tam nedýchá, tak  se mu neokysličuje mozek , což je problém a odrazí se to i na kvalitě spánku.BM třeba spal 8 hodin , ale odpočinek odpovídal 2 hodinám.

Vladan napsal(a):

Jen se chci podělit o zkušenost mého známého, který tak děsivě chrápal, až z toho míval zástavy dechu. Tak mu doktor řekl, že má tři možnosti. Buď mu může odoperovat kus horního patra (což prý by jemu ale nepomohlo), nebo bude mít na noc nadosmrti dýchací přístroj, a nebo - třetí varianta (která je pro něj údajně nejlepší), že mu prodlouží kosti ve spodní čelisti nějakým nástavcem a tím vlastně zvětší průchodnost úst pro vzduch.
Známý to okomentoval, že si nenechá z hlavy udělat míč na ragby a raději se odstěhoval od přítelkyně z pokoje. Jestli ho pak prý jednou ráno najdou udušeného, tak alespoň ukončí život jako relativní fešák. 
Ale musím zodpovědně říct, že některé ženy chrápou snad ještě víc než ten můj známý. Snad doktoři najdou brzy nějakou jinou variantu řešení, protože by bylo strašné potkávat na ulici samé přepředlouhé tváře big_smile

Není tady

#52 20. 2. 2009 21:17

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Před chvilkou jsem  zkoukla reklamu  Volný dech godlikegodlike..a už jsem viděla ten obličej manžela... lol ..ten okamžitě řekl,NE!!!

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#53 15. 4. 2009 11:10

repelka
♥♥♥----

Můj můž chrápe pořád, hoodně nahlas, v každé poloze.........Je to šílený. Sama mám problém se spánkem, docela lehký, těžko usínám, potřebuji klid. Jsem snad 10x za noc vzhůru. Nepamatuji si že bych večer někdy usla a probudila se až ráno. Jsem tedy neustále nevyspaná......Zavidím těm kdo mají oddělené ložnice. Jak to půjde, okamžitě zavedu........
Jinak kamarád byl na operaci, nevím přesně na jaké ale chrápe dál. Nepomohlo to....

Není tady

#54 27. 4. 2009 7:53

Petromila
♥♥-----
Místo: Teplicko

Já jsem zkusila koupit kapky,tak tři dny pomohly a pak si nos asi už zvykl a manžel chrápe krásně dál   dumbom  !

http://ticker.7910.org/as1csEbcg361130MDAyNzQ2ZHwzMzc2ODNkfEpzZW0gVG9tYXMgYSBqZSBtaSA.gif

Narodíš se jen jednou, zemřeš jen jednou, ale žiješ celý život.  http://chvojanp.wz.cz/AAA.jpg

Není tady

#55 28. 4. 2009 14:43

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Holky, já spím se štuplíkama v uších - no děsná romantika usch
U přítele přebývám tak pět dní v týdnu, tak se vždy těším "domů", jak se krásně vyspím.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#56 30. 4. 2009 13:31

Dey
♥♥♥♥♥--
Místo: obývák
Web

holky, to já mám špunty a přesto slyším to jeho chrápání a dneska jsem se po 5.ráno probudila - vyhnala jsem ho vedle a slyšela jsem to přes dvoje dveře a špunty !!! to je neskutečný jak to člověku otráví život.

http://lb2f.lilypie.com/OxQ6p2.png

Není tady

#57 7. 5. 2009 7:43

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Dey, tak já to přes špunty slyším taky, ale tak nějak tlumeněji, takže mě to trochu pomůže a zaspím, ale úplná pohoda to není. Holky, co budeme dělat ........................... ??????   uschuschusch

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#58 2. 6. 2009 21:58

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

dixina napsal(a):

Dey, tak já to přes špunty slyším taky, ale tak nějak tlumeněji, takže mě to trochu pomůže a zaspím, ale úplná pohoda to není. Holky, co budeme dělat ........................... ??????   uschuschusch

O tech spuntech vazne uvazuju, ale uslysim pres ne budik ? Dosti dulezite !

Není tady

#59 3. 6. 2009 12:31

Dey
♥♥♥♥♥--
Místo: obývák
Web

Myslím, že budík uslyšíš a pokud se budíš mobilem - já si to jistím tak, že si ho dám pod polštář a vibračka mě probudí spolehlivě.. chce to asi zkusit.. Nebo jestli vstáváte oba najednou,tak partner budík uslyší kdyžtak.. ale nestalo se mi, že bych ho neslyšela..

http://lb2f.lilypie.com/OxQ6p2.png

Není tady

#60 3. 6. 2009 18:38

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dey napsal(a):

Myslím, že budík uslyšíš a pokud se budíš mobilem - já si to jistím tak, že si ho dám pod polštář a vibračka mě probudí spolehlivě.. chce to asi zkusit.. Nebo jestli vstáváte oba najednou,tak partner budík uslyší kdyžtak.. ale nestalo se mi, že bych ho neslyšela..

Budim se mobilem , ale mam ho ve vedlejsi mistnosti.

Není tady

#61 5. 6. 2009 23:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Petromila: "Ani polštářek nepomáhá   sad  "

Myslíš přes obličej? wink Ten by "pomoct" měl, ne? big_smile
Mého muže slyší i sousedi big_smile
Taky uvažuje o operaci, ale... mně je ho líto. Je ohleduplný, samotného ho mrzí, že nám ruší spánek, a když mám před nějakou důležitou pracovní akcí (což je tedy docela často), přesune se na noc do jiné místnosti. Občasné oddělení spaní nám nenarušilo partnerství ani v nejmenším. Bereme to sportovně a špunty do uší se mi dávat nechtějí smile
Ivčo, proč máš mobil ve vedlejší místnosti? Já ho tedy k buzení používám v kombinaci s budíkem big_smile. Z postele se donutím až tak po třetím zazvonění... big_smile dumbom

Upravil(a) Tercila (5. 6. 2009 23:19)

Není tady

#62 12. 6. 2009 20:49

kitkat
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem zatím aplikovala jenom špunty do uší a jde to, i když občas to má takové grády že ani ty špunty to celé neztlumí. Ale aspoň to není tak nahlas a usnu. Budíka jsem přes to slyšela, teď nás budí bejby a to slyším taky v pohodě. Nešpuntovala jsem jenom když byl malinký, ale od nějakých 6. měsíců už skoro pravidelně. Báječně funguje když jdu spát jako první, jenže to jsou spíš výjimky grater
Mám ale takový pocit, že vedlejším efektem těch špuntů je to, že jsem si zvykla na větší ticho a pocit "ucpanosti" v uších a hůř se mi bez špuntů usíná i při lehčím hluku. Je to taková patová situace va

http://www.tickerclub.com/cache/dfcdbd74c8.png
http://www.tickerclub.com/cache/4f65cd038f.png

Není tady

#63 18. 6. 2009 13:47

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mám ale takový pocit, že vedlejším efektem těch špuntů je to, že jsem si zvykla na větší ticho a pocit "ucpanosti" v uších a hůř se mi bez špuntů usíná i při lehčím hluku. Je to taková patová situace

Přesně, taky už bez nich neusnu, slyším každý, byť malinkatý, zvuk.

O tech spuntech vazne uvazuju, ale uslysim pres ne budik ?

Dělám to stejně jako Dey, mobil pod polštář a vibrace mě případně vzbudí (je to záloha wink ) a ještě můj "vyspaný" miláček je záloha, kdyby nepomohly ani vibrace, tak mě vzbudí ON.

Není tady

#64 24. 6. 2009 21:07

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tercila napsal(a):

Petromila: "Ani polštářek nepomáhá   sad  "

Myslíš přes obličej? wink Ten by "pomoct" měl, ne? big_smile
Mého muže slyší i sousedi big_smile
Taky uvažuje o operaci, ale... mně je ho líto. Je ohleduplný, samotného ho mrzí, že nám ruší spánek, a když mám před nějakou důležitou pracovní akcí (což je tedy docela často), přesune se na noc do jiné místnosti. Občasné oddělení spaní nám nenarušilo partnerství ani v nejmenším. Bereme to sportovně a špunty do uší se mi dávat nechtějí smile
Ivčo, proč máš mobil ve vedlejší místnosti? Já ho tedy k buzení používám v kombinaci s budíkem big_smile. Z postele se donutím až tak po třetím zazvonění... big_smile dumbom

Prave proto:)Drive jsem mela budik u postele a stavala tak na 3x. Manzel prohlasil, ze je to vrchol sobectvi , ze se pokazde vzbudi se mnou. Tak jsem styl vstavani zmenila , ale abych opravdu vstala musim mit budik daleko, abych opravdu musela z te postele vylezt a jit to vypnout. Pak uz zpatky nezalehnu smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí