6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vůbec nevim kam to mám zařadit .
Ale chtěla bych se zeptat jak snáíte a co děláte proti muovu chrápání? Já u si nevím rady - spát se puntama nejde,pak neslyím malýho. A věčné mlaskání a drkání do mé polovičky po celou noc mě zmáhá a ráno jsem jak po flámu .
Není tady
Mlaskání nepomůe, BM chrápal jako zjednaný, kdy el spát dřív ne já, nemohla jsem usnout, někdy mě to jeho chrápání vzbudilo. Moje babička kvůli dědovu chrápání spávala v jiném pokoji. To je asi jediný, co ti pomůe.
Není tady
Chrápání manela taky denně zaívám. Dnení noc do toho tak "řezal", nepřetritě dvě hodiny hned jak jsme li spát, zkouela jsem si číst, jestli ho to mezi tím nepřejde, nepřelo, v 1 hodinu jsem se s peřinou přestěhovala do obýváku. Zajímavý, on je svěí, vyspinkaný, já za noc několikrát buzená jeho hlasitým projevem a kdy do něj drcám, tak mi jetě sevře, proč ho budím. Dávám si vatu do uí, ale nepomáhá to.
Není tady
Iveta X napsal(a):
Chrápání manela taky denně zaívám. Dnení noc do toho tak "řezal", nepřetritě dvě hodiny hned jak jsme li spát, zkouela jsem si číst, jestli ho to mezi tím nepřejde, nepřelo, v 1 hodinu jsem se s peřinou přestěhovala do obýváku. Zajímavý, on je svěí, vyspinkaný, já za noc několikrát buzená jeho hlasitým projevem a kdy do něj drcám, tak mi jetě sevře, proč ho budím. Dávám si vatu do uí, ale nepomáhá to.
Asi by to chtělo dvě lonice . Nedovedu si představit, e bych musela spát s někým kdo kadou noc chrápe.
Není tady
Já ho chytím dost pevně za nos, dokud nezačne s takovým tím děsným chrapem popadat dech. Často zachrápe znova, ale to pak stačí jen lehounce se toho nosu dotknout a přestane.
Drsná metoda, ale kdy člověk nechce riskovatr smrt z nevyspání, nebo aspoň dennodenní hádky na téma "to ti nejsem dost dobrej, nebo co?" "Dobrej dost - ale nemůu spát u toho chrápání!" "Ale nevymejlej - tak straně zas nechrápu!" "Ale chrápe - tos neslyel tu nahrávku??" No jóó....dobrý, ne? Chlap holt chrápe."
Není tady
Po přečtení si připadám,e bydlíte s náma .Co píete u jsem vyzkouela a větinou taky dostala vynadáno,e ho budím a proč prý nespim!U si taky stěovali děti a to máme zavřený dveře do lonice.A spát v jiný místnosti - to bych musela leda u jednoho z kluků na zemi (taky vyzkoueno a dost nepohodlný pro mě,pro mue né - nikdo ho nebudil).A v obýváku taky nelze,je v přízemí a ty mylenky - nevzbudil se malej,nespadne ze schodů ......... Hold to budu muset nějak přetrpět,protoe jít spát dřív,tak mě stejně probudí .Zkusila jsem ho i v noci pro příerný chrápání přestěhovat (za mí pomoci) do obýváku a ráno jsem ani nestačila pořádně otevřít oči a u jsem dostala vynadáno,e tam spal naposled,e ho vechno bolí a e se tam nedá spát.Tak ho asi zavřu na půdu nebo do sklepa.
Není tady
No můu prozradit jetě jeden způsob, který někdy pouívám. Kdy neodbytně chrápe, tak ho vedle sebe začnu kopat nohama (ne surově, ale tak, aby se probral) a kdy se rozčílí, e ho budím, tak zamumlám, e od mala kopu ze spaní. No někdo kope, někdo chrápe... No ale je to jen krátkodobý řeení, ne do toho zase začne řezat. Dovede chrápat i na břie.
Není tady
Iveta X napsal(a):
No můu prozradit jetě jeden způsob, který někdy pouívám. Kdy neodbytně chrápe, tak ho vedle sebe začnu kopat nohama (ne surově, ale tak, aby se probral) a kdy se rozčílí, e ho budím, tak zamumlám, e od mala kopu ze spaní. No někdo kope, někdo chrápe... No ale je to jen krátkodobý řeení, ne do toho zase začne řezat. Dovede chrápat i na břie.
ale lidi, chrápání je přece tělesný projev, který nelze vůlí ovlivnit... jedině snad léčit
mně baví, e se ty moji lidi (máma i partner) ohrazujou slovy : ale já přece nechrápu... a jetě se cítěj uraený...
take já v okamíku největího randálu balím poltář a pokrývku pod pai a přesouvám se do jiné místnosti...
nejde to samozřejmě v 1+0 ... nebo na dovolený, jé, to mně teď čeká, to zas budou noci
Upravil(a) Jessika (21. 7. 2008 10:29)
Není tady
Já ale taky někdy v noci chrápu, ne sice moc nahlas, ale občas pochrupkávám.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já ale taky někdy v noci chrápu, ne sice moc nahlas, ale občas pochrupkávám.
A nejblbějí je, e se člověk někdy sám sebe slyí
Já prej vru zubama a to prej je taky "lahůdka" pro ui.
Není tady
Jo, vrzání zubama, to jo, to dělal brácha, kdy jsme jako děcka sdíleli jeden pokoj. Občas jsem měla pocit, e ho přizabiju. Ale taky u se mi stalo, e jsem pochrupkávala, a mě to vzbudilo natěstí to je jen málokdy.........
Není tady
Manel mi tvrdí, e jednou za čas taky trochu chrápu. Tak snad se z toho nestane pravidelnost.
Modroočka napsal(a):
Jo, vrzání zubama, to jo, to dělal brácha, kdy jsme jako děcka sdíleli jeden pokoj. Občas jsem měla pocit, e ho přizabiju. Ale taky u se mi stalo, e jsem pochrupkávala, a mě to vzbudilo natěstí to je jen málokdy.........
Není tady
No já taky chrápala,ale to bylo ke konci těhotenství a sama sebe jsem vdy vzbudila a jsem se lekla,ale moje polovička to vůbec nevěděla - kdy spí,tak spí a nic neslyí.Ale on dokáe divy nechrápe jen na zádech,ale jak píe IvetaX dokáe to na boku i břie.A o doktorce nechce nic slyet,prý to není nemoc a e já mám lechký spaní za to fakt nemůe,jó prý kdybych byla na vojně naučila bych se spát i mezi chrapouny - tak snad mě na tu vojnu nepole.
Není tady
Petromilko, vubec ti nezavidim. Ja sama jsem strasne citliva na zvuky a vibrace a ke spanku potrebuji klid.
Muj partner obcas pochrupka, ale je to jen sem tam a okamzite reaguje na me zamlaskani nebo "okriknuti".
Me osobne by tenhle problem moc ovlivnoval, nevyspani bych odnesla zdravotne. Musela bych to resit oddelenymi loznicemi, pokud on sam by se na tom reseni podilet nechtel.
Ze zkusenosti od svych pratel vim, ze kolikrat staci zhubnout nejake to prebytecne kilo, necpat se pred spanim. Nevim, jestli jsou na ceskem trhu k dostani specialni naplasti na nos, ty take pomahaji.
Není tady
Chrápání. Děsný. Já jsem na to alergická. Je zvlátní, e jsem schopná usnout za zvuku TV, za randálu a kdekoliv, kdy jsem unavená padnu na poltář a spím. Ale chrápání me 100% probudí a jsem vzteky bez sebe. Vím ,e nezaberu. Koukám na toho vedle mne a mám chut ho udusit poltářem.
Můj otec je mistr. V paneláku to bylo slyet přes dvoje zavřené dveře. Nechápu mámu jak to dokázala tam spát. Teď u mají oddělené pokojíky, kdy jsme se segrou odely z domu.
Já to slyím i třeba v kemu ve stanu. A to je něco.
Je to větinou o zahlenění, obezitě nebo patné nosní přepáce. A kdy si dotyčný jetě večer přihne alkoholu. Tak mají cihly v baráku co dělat aby se nerozsypaly.
Není tady
Klubko, mám to přesně stejně - i s těma vraednejma sklonama
Není tady
HURÁ - budeme mít týden klid,manel odjel na kolení .Ale zase ten pocit sama doma,nepřijdou lupiči,nestane se něco,poradím si sama ...... Je to hrůza budu sice spát,ale strachy bez sebe - jsem toti stranej strapytel .
Není tady
Manel natěstí nechrápe, to občas já. Jinak mám hrozně slabý spaní, skoro vechno mě probudí.
Není tady
Tak to mě taky vzbudí vechno i to kdy jdou sousedi na WC.Máme dvojdomek a kde my máme lonici oni mají za zdí toaletu - slyím,kdy jdou spát,kdy je potřeba i ranní vstávání.No ale jsou horí věci,e jó.
Není tady
topazio: "Manel natěstí nechrápe, to občas já. Jinak mám hrozně slabý spaní, skoro vechno mě probudí."
Hmm, a po porodu ho bude mít jetě slabí, bude poslouchat, jestli děátko dýchá.... tak se do porodu pořádně vyspi do zásoby .
Petromilko, neboj, lupiči nepřijdou, nic se nestane a vecko zvládne. Nemáte psa? Nebo dobrý zámek?
Joo, Klubí, tak Tvůj tatínek je něco podobného jako můj manel, nabeton ho slyí sousedi, dvoje dveře jsou fakt slabota a do toho stanu, to nepřichází v úvahu vůbec . Chrápe ve vech polohách, ale kdyby jen monotónně chrápal, on se občas i zalyká a rozkale a dusí - já kolikrát vyletím, e budu volat záchranku . On chudák, schválně večer usíná v obýváku u TV, abych mohla já v lonici usnout dřív, ne přijde se svou motorovkou on. V noci u mě to tak nebudí, ale před tím usnutím nebo nad ránem... to je maso . U jsme si říkali, e musíme zkusit nějakou kliniku nebo tak něco... Natěstí se neuráí, kdy ho z lonice vyhodím (před nějakou mojí zkoukou nebo důleitým jednáním) nebo spím někdy u dcery v pokojíku... Nedokáu si představit dovolenou pro nás 3 ve třílůkovém pokoji .
Není tady
A taky vám ten chrápající manel nadává,e na něm věčně něco vydíte a pořád se vám něco nelíbí atd.....
Není tady
Ne, to ne, můj manel se nám za svoje chrápání omlouvá.
Není tady
Tak to se má - mě jetě vynadá,e ho budim a jestli se mi to nelíbí tak mám smůlu.Kdy jsme se seznámili pořád večer něco vrzalo a já vude hledala my a on to manel skřípal zuby.Ze skřípání přeel na chrápání a můu říct,e to skřípání bylo snesitelnějí!
Není tady
Mě trochu pomohlo to, e jsem ho v noci natočila. Pak koukal a uznal, e je to fakt děsný. Chrápaní se tím neovlivnilo, ale dalo mi monost, aby opravdu pochopil, proč v noci balím peřiny a jdu spát jinam. Někdy to přeiji i se punty.
Jene v tvém případě: punty nemůe a zřejmě ani do jiných místností kvůli místu nelze jít.... Take těko radit.
Jenom bych zkusila obrátit strunu a říct, e se nevyspí ty a e je tedy dost sobecký, kdy se nesnaí vyjít vstříc nějakým řeením....
Není tady