Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 18. 7. 2008 12:59

Kaťule
♥♥-----

chození nebo jen "lepší" kamarádství?

-

Upravil(a) Kaťule (7. 8. 2008 17:52)

Není tady

#2 18. 7. 2008 14:10

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: chození nebo jen "lepší" kamarádství?

Kaťule napsal(a):

Je mi 17 a půl a jemu 19 - to by snad mohl mít už trochu rozum, ne? Co si o tom myslíte vy?

Mohol, ale nemusel, ani v 29 wink
Myslim, ze vazne to s tebou nemysli. Si kamoska, ktoru by nebolo zle pretiahnut, sorry. Ale mozem sa mylit.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#3 18. 7. 2008 15:56

Maya.82
Host

Kluci a rozum v 19-nácti. lol Ani nahodou. Jsi pro něj jen kámoška se kterou chce vlézt do postele.

#4 25. 7. 2008 12:47

Týnka
♥------

ahoj holčiny, přídávám svůj příspěvek a musím říct, že někteří kluci rozum mají, jen musíte hledat... to já třeba neměla kluka 2 roky a pořád jsem seděla u počítače, až jednou mě kámoška vytáhla ven a seznámila mě s klukem kterej se jí líbil a měl sebou kamaráda a ten se líbil zase mě, on mě už znal z profilu a zná moji ségru tak nás ségra seznámila a chodili jsme spolu každej den ven, ani jeden den jsme nevynechali a byli jsme moc dobří kamarádi a pak po měsíci a půl jsme se dali dohromady, ted už spolu budem 4 měsíc a musím říct, že je mi sice 21 let ale rozum má, jelikož jsi mě chtěl prvně prozkoumat aby se nazapletl z nějakou ''cuchtou,,.. takže na klukovi hned poznáte jestli vás chce jenom do postele a nebo na něco víc, jen o vás musí jevit zájem a chtít být sváma.... jen tak pro zajímavost mě je 15, takže máme rozmezí 6 let a klape nám to, ale to je i díky tomu že už má jedno zklamání za sebou a nechce zažít další... takových kluků kdyby bylo víc tak jsme jako v ráji....:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí