|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
-
Upravil(a) Kaťule (7. 8. 2008 17:52)
Není tady
Kaťule napsal(a):
Je mi 17 a půl a jemu 19 - to by snad mohl mít už trochu rozum, ne? Co si o tom myslíte vy?
Mohol, ale nemusel, ani v 29 
Myslim, ze vazne to s tebou nemysli. Si kamoska, ktoru by nebolo zle pretiahnut, sorry. Ale mozem sa mylit.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Kluci a rozum v 19-nácti.
Ani nahodou. Jsi pro něj jen kámoška se kterou chce vlézt do postele.
ahoj holčiny, přídávám svůj příspěvek a musím říct, že někteří kluci rozum mají, jen musíte hledat... to já třeba neměla kluka 2 roky a pořád jsem seděla u počítače, až jednou mě kámoška vytáhla ven a seznámila mě s klukem kterej se jí líbil a měl sebou kamaráda a ten se líbil zase mě, on mě už znal z profilu a zná moji ségru tak nás ségra seznámila a chodili jsme spolu každej den ven, ani jeden den jsme nevynechali a byli jsme moc dobří kamarádi a pak po měsíci a půl jsme se dali dohromady, ted už spolu budem 4 měsíc a musím říct, že je mi sice 21 let ale rozum má, jelikož jsi mě chtěl prvně prozkoumat aby se nazapletl z nějakou ''cuchtou,,.. takže na klukovi hned poznáte jestli vás chce jenom do postele a nebo na něco víc, jen o vás musí jevit zájem a chtít být sváma.... jen tak pro zajímavost mě je 15, takže máme rozmezí 6 let a klape nám to, ale to je i díky tomu že už má jedno zklamání za sebou a nechce zažít další... takových kluků kdyby bylo víc tak jsme jako v ráji....:-)
Není tady