Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 18. 7. 2008 1:42

nikalenka
♥------
Registrovaný: 18. 7. 2008
Příspěvky: 10

nemám chu na sex

Řeší se tady hlavně když chlap nemá chu nebo nemůže.Ale jsou tady i ženský,který nemají chu na sex?
Jsem 25 let vdaná,po operaci dělohy,věčně s něčím marodím,nezaměstnaná a bez peněz a na sex nemám ani pomyšlení.Děti nám už vylítly z hnízda a manžel si myslel,že si bude užívat !Jsem z toho už na nervy,snažím se všelijak vymlouvat(díky mím nemocem mě to aji procházíwink.Už měsíc beru antidepresiva,takže to bude ještě horší,ale když mu NEDÁM-jak dlouho to vydrží,než si najde jinou?Snažím se mu vysvětlit,že jsem v přehodu,že nejde o to,že ho nemám ráda,ale zkrátka sex mě nic neříká.Jenže vydrží tak 14 dní a už je to s ním k nevydržení.Manželovi je 48,takže v nejlepších letech.Už jsem přemýšlela o nějaký poradně-manželské,k sexuologovi nebo psychologovi?Je tady někdo taky v takové situaci,většinou jsou tady mladý páry sad

Není tady

 

#2 18. 7. 2008 8:06

Blossom
Host

Re: nemám chu na sex

Nikalenko, manželská poradna a nebo sexuolog ti můžou poradit a pomoct problém řešit. Jen pozor - i psychologové jsou různí, najdi si takovou poradnu, která ti "sedne", to nemusí vyjít napoprvé.
Podle mě je to tak, že chu na sex je víceméně vrozená dispozice, a je také ovlivňovaná životní situacía také životní fází (jinak v mládí, jinak ve středním věku apod.)
Jsou lidé, kteří se bez sexu obejdou velmi snadno, a na druhou stranu ti, kteří v celibátu velmi trpí. Sex je prostě pro ně životní potřeba. Tvůj manžel zřejmě patří do té druhé skupiny, a navíc ho evidenteně i po tolika letech sexuálně přitahuješ. To je přeci velmi pozitivní!

Podle mě, pokud to řešit nebudeš, budeš se jen vymlouvat a milování dlouhodobě vyhýbat, opravdu tím manžela budeš "nutit", aby se poohlídnul jinde. Jestli ho mᚠráda a nechceš ho ztratit, zkus to neodmítat absolutně, zkus mu aspoň občas vyjít vstříc, i když tobě to nic neříká. (Dám trošku blbej příměr: když ho budeš mít ráda, a budeš vědět, že on má rád koprovku, tak mu ji přeci taky někdy uvaříš, aby měl radost, i když třeba ty sama koprovku nesnášíš).
Hlavně mu dej najevo, že menší frekvenci sexu potřebuješ kvůli sobě a svým problémům, ale nikoli proto, že by se ti už nelíbil, že by tě nepřitahoval, že bys ho neměla už ráda. Ono být často odmítaný nepřispívá psychické pohodě obecně, odmítaný člověk se začne cítit jak zpráskaný pes a pak stačí když se v okolí vyskytne kdokoli, kdo se na něj hezky usměje, třeba něco pochválí a dá najevo zájem, tak ten dotyčný se těžko udrží. To je jako pustit hladového ke švédskému stolu...kolik lidí by dlouhodobě odolalo?
Řekni mu, že ačkoli ho mᚠráda, mᚠs tím v poslední době problém, a řekni mu i to, že chceš zkusit poradnu nebo sexuologa, abyste to oba měli takpvé hezké jako dřív.

Pokud si najdeš dobrého psychologa, možná ti pomůže vyřešit i řadu dalších problémů - nezaměstnanost apod. Ono vždycky souvisí  všechno se vším a v tvém případě je toho k řešení asi víc, když bereš už i antidepresiva.
Prostě - bojuj, nenechávej situaci zhoršovat, řeš to, dokud je čas. Držím palce.

 

#3 18. 7. 2008 8:50

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: nemám chu na sex

Když nebyla chu na sex, tak obvykle proto, že  si mě manžel nevšímal, nebo byl špatně naložený, pak obvyklé problémy  v práci,  ale hlavně moje vlastní nespokojenost sama se sebou! Že jsem nestihla vyžehlit, že mi nevyšly peníze, že mě prudí kámoška, že zas tchyně prudila, že.....milion věcí a večer, když se vše trošku uklidní, tak není ani pomyšlení na uvolnění, protože jsem utahaná- ne fyzicky, spíš zdeptaná, otrávená, nasratá...Hodně tomu "napomáhá" stres, málo pohybu a špatné jídlo...

Co si takhlee naordinovat měsíc, kdy se budeš vyhýbat mastným jídlům, zařadíš víc ovoce a zeleniny, odpustíš si dort, a radši půjdeš s pejsekm na procházku, zajdeš ke kámošce na kafe, nebudeš poslouchat zprávy, aby tě nedeptaly havárie, zdražování, vyházíš staré hadry ze skříně, dojdeš si na kosmetiku a pedikúru....Dost doporučuju kúru- masហlymfatických uzlin, uvolníš se , protože musíš ležet v klidu a někdo tě masíruje, aby se ti lépe dýchalo?


Je to ve tvé hlavě, jsi  "zanesená" zmatkem, stresem, spěchem, vinou, že nechceš sex...

Jedině když se budeš cítit dobře, odpočatá, lehce unavená třeba ze cvičení nebo z tance, když dodᚠtělu relaxaci a duši nové podněty, tehdy chu na sex přijde, ale  HLAVNĚ NETLAČ NA PILU!
Pomáhají i nenadálé zm+ěny- třeba  zaplatit si jízdu na koni, jet někam na výlet na kole, sejít se spolužáky, koncert...

Opravdu pomáhá změna rituálů, třeba  večerní koupele nebo dobré vínko a svíčky a příjemná muzika...

Upravil(a) Regina (18. 7. 2008 8:55)


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#4 19. 7. 2008 12:16

nikalenka
♥------
Registrovaný: 18. 7. 2008
Příspěvky: 10

Re: nemám chu na sex

jo jo-holky,je vidět že víte o čem píšete a jak mě je!!!Ohledně tý ,,koprovky,,-já se snažím už aspoň 3 roky:o(((((((ale teď je toho na mě asi moc .
Mám problémy se zádama(a plno jiných věcí)ale poslední půl rok se mě někdy hodně třásly ruce,tak jsem to řekla neurologovi(myslela jsem si,že je to od páteře)no a od něho mám ty prášky na nervy.Zatím moc nepomáhají,no ale snad bude líp.Jdu k němu za 14 dní na kontrolu,je dobrej,tak se ho zeptám,jestli nezná nějakýho dobrýho psychologa.
Manžela mám hodnýho ,každej mě ho závidí a proto mě mrzí,že ho teď tak odstrkuju.Už nedokážu ten zájem předstírat a už se mě i ptal,co mě je.Jenže vysvětlím mu to a za týden je to s ním k nevydržení.Taky k tomu přispělo asi to,že děti nám vylítly z hnízda a on se už dopředu těšil,že se budem milovat častěji.On se těšil-já z toho měla hrůzu-možná proto jsem se teď tak zhoršila s nervama.Ale chystám se s ním promluvit,tak držte palce!!
Regino,je fakt ,že je to v mí hlavě,ale s mím zdravotním stavem si moc aktivit dovolit nemůžu(zatím podezření na roztroušenou sklerózu),a taky otáčíme teď každou korunu.Pořídila jsem si před 3 rokama psa-tak s ním chodí 5x na kratší vycházky-a je to vlastně jediný,co mě vytáhne ven a doma si nepřipadám tak sama!!

Není tady

 

#5 19. 7. 2008 18:27

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: nemám chu na sex

Věčně s něčím marodím,nezaměstnaná a bez peněz ......... tak to se nediv, že mᚠjiné starosti, než sex. To věčné marodění může být důsledek nedobrého psychického stavu - narušená psychika se často projevuje somatickou nemocí. Asi to chce nejprve vyřešit tu práci a peníze. Od toho se zřejmě odvíjí všechno

S názorem o uvaření koprovky nesouhlasím. Nemyslím si, že by byl nějaký muž nadšený ze sexu, kdy mu jen podržíš a nic ti to neříká. Asi by to bylo po 25 letech manželství trochu trapné, do něčeho se takhle nutit

Jinak, např. : bolest beder - odmítání změn v životě, konflikt v sexu, pocit malých financí
dysplazie děložního krčku -v roky vnitřních konfliktů, pocitů viny, ublížení, žalu, odmítání, zmatení, sexuální trauma
oslabená imunita - velký žal, potřeba dokázat světu jak jsem dobrý...................................

zkus knihu Emoce a nemoci


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#6 20. 7. 2008 10:51

Aleš
♥------
Registrovaný: 19. 1. 2007
Příspěvky: 19

Re: nemám chu na sex

U nás doma je úplně stejný problém moje žena taky nemá chut na sex již 3 roky (za tři roky jsme se milovali 5x) letos se to ještě nepovedlo .Do poradny nechce jít.Chápu že může nastat blok,stres z práce prostě vyhoření,ale vše se dá přeci nějak vyřešit,alespon kdyby byla snaha? Jak si jí mám vážit když proto nic nedělá?Nikdo kdo to nezažil neví jaké to je každý večer ležet vedle někoho kdo o vás nestojí.Poslouchat odpovědí typu mě sex nic neříka tak si někoho najdi na sex je hruzostrašná!!! není problém si někoho najít,ale co dál? Mít výčitky a pořád přemýšlet aby se něco neprozradilo to taky přeci nejde?Mám taky vyčerpávající zaměstnání(asi 15 lidí pod sebou),ale to neznamená ,že se proto vykašlu na nanželku.Chci jí pomoct už kvůli nám oběma a synovi ale k vyřešení problému musí být dva!!! Je hrozné chodit domů kde o vás nikdo nestojí,žádné pohlazení,políbení atd...

Není tady

 

#7 20. 7. 2008 14:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: nemám chu na sex

Aleši, asi budeš muset si najít nějakou milenku, pokud to nejseš schopen překonat, nebo se rozejít. Víc tady toho asi nevymyslíš.


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#8 20. 7. 2008 21:43

nikalenka
♥------
Registrovaný: 18. 7. 2008
Příspěvky: 10

Re: nemám chu na sex

Aleši-to já mám zase strach,jestli půjde manžel k psychologovi:(
No já nechala manžela nejdýl trpět 2 měsíce-ale to mě fakt držely záda!!
Věřím,že pro chlapa je to taky těžký.Manžel říká,že mu zakazuju kouřit a když nebude ani sex,tak že ho mám jen na práci.Ale já to tak neberu-manželství přeci nejde jen o sex!!!A kor po dlouholetým manželství!!
Píšeš,že jsi vytížený v práci-kolik času jsi byl doma,dokud vám to klapalo?
U nás to klapalo dlouho-18 let-žádný hádky,bylo tolik starostí o rodinu,práce,postavit barák-furt bylo co řešit,o čem se bavit.A najednou-děti jsou z domu,já trčím doma a posledních 7 let to jde s komunikací s manželem z kopce:grater:Tvrdí,že je doma-ale v garáži(domů se přijde jen najíst)že spolu mluvíme(umí mluvit jen o počítači,mobilech a co bylo v práci)vůbec ho nezajímá,co já:grater:Asi si myslí,že když jsem doma,tak nic nedělám a mám myslet jen na sex.Jen před návštěvama si rejpne,že se furt válím u televize(nevím,kdo teda vaří,pere,žehlí,uklízí,..)peníze že nevychází-ale doma mezi čtyřma očima o tom mluvit nedokáže.
A pokud jde o sex-snaží se o změny,snaží se-ale mě to tím víc štve:o
Představ si sebe-víš,že se ti nepostaví(manželce se přiznáš,že s ním mᚠproblém) a manželka se tě bude stejnak každý druhý den ptát,jestli se budete milovat,protože ona to nevydrží.Jak dlouho jí to dokážeš vysvětlovat dokola???Myslím,že za pár dní s ní vyrazíš dveře.Zkus se vžít do kůže manželky,zkus jí to nevyčítat-ani žádný náznaky a dvojsmyslný narážky,dej jí čas-nestojí o sex,ale o tebe stojí-jinak by se třeba už rozvedla nebo odstěhovala.
Třeba by jí  pomohlo,říct ji,že si dáte rok pauzu,spával bych v obyváku,aby mě nedráždila a hlavně jí to nevyčítal!!

Není tady

 

#9 20. 7. 2008 21:46

nikalenka
♥------
Registrovaný: 18. 7. 2008
Příspěvky: 10

Re: nemám chu na sex

KALIK napsal(a):

Aleši, asi budeš muset si najít nějakou milenku, pokud to nejseš schopen překonat, nebo se rozejít. Víc tady toho asi nevymyslíš.

No to bych radšio souhlasila s rozvodem.Jen doufám,že už o něm manžel neuvažuje!!

Není tady

 

#10 21. 7. 2008 8:08

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: nemám chu na sex

nikalenko, já například chápu, že sex nechceš a nepotřebuješ, ale co si má počít tvůj manžel, když chce a potřebuje? Říká se, že podřídit se má ten, co chce. Ano, pokud chci udržet vztah za každou cenu, tak je to nejrozumnější řešení. Pokud ale vím, že sex potřebuji, tak mi to nedává jinou možnost, než buď se "férově" rozejít (rozvést), nebo si najít náhradu vedle. Bohužel je tady to riziko, že se člověk může rychle zamilovat a rozvod je opět nasnadě.

Co mi z toho vychází? Kompromis.


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#11 21. 7. 2008 9:33

Aneri
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 4438

Re: nemám chu na sex

Nikalenko, chápu tě, ale pro klid v rodině by se dalo sem - tam- se obětovat !!! A když se nechce tobě, zkus aspoň manžela uspokojit jinak, třeba by se mu to zalíbilo ! Jinak si fakt najde milenku a rozejdete se, zvaž, co by bylo lepší.......budeš na tom líp, když zůstaneš úplně sama? A antidepresiva moc nezobej, je to svinstvo a začneš po tom přibývat na váze a bez sexu, no chudák chlap !

Není tady

 

#12 21. 7. 2008 10:00

Santala
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 7. 2006
Příspěvky: 3234

Re: nemám chu na sex

nikalenka napsal(a):

Aleši-to já mám zase strach,jestli půjde manžel k psychologovi:(
No já nechala manžela nejdýl trpět 2 měsíce-ale to mě fakt držely záda!!
Věřím,že pro chlapa je to taky těžký.Manžel říká,že mu zakazuju kouřit a když nebude ani sex,tak že ho mám jen na práci.Ale já to tak neberu-manželství přeci nejde jen o sex!!!A kor po dlouholetým manželství!!
Píšeš,že jsi vytížený v práci-kolik času jsi byl doma,dokud vám to klapalo?
U nás to klapalo dlouho-18 let-žádný hádky,bylo tolik starostí o rodinu,práce,postavit barák-furt bylo co řešit,o čem se bavit.A najednou-děti jsou z domu,já trčím doma a posledních 7 let to jde s komunikací s manželem z kopce:grater:Tvrdí,že je doma-ale v garáži(domů se přijde jen najíst)že spolu mluvíme(umí mluvit jen o počítači,mobilech a co bylo v práci)vůbec ho nezajímá,co já:grater:Asi si myslí,že když jsem doma,tak nic nedělám a mám myslet jen na sex.Jen před návštěvama si rejpne,že se furt válím u televize(nevím,kdo teda vaří,pere,žehlí,uklízí,..)peníze že nevychází-ale doma mezi čtyřma očima o tom mluvit nedokáže.
A pokud jde o sex-snaží se o změny,snaží se-ale mě to tím víc štve:o
Představ si sebe-víš,že se ti nepostaví(manželce se přiznáš,že s ním mᚠproblém) a manželka se tě bude stejnak každý druhý den ptát,jestli se budete milovat,protože ona to nevydrží.Jak dlouho jí to dokážeš vysvětlovat dokola???Myslím,že za pár dní s ní vyrazíš dveře.Zkus se vžít do kůže manželky,zkus jí to nevyčítat-ani žádný náznaky a dvojsmyslný narážky,dej jí čas-nestojí o sex,ale o tebe stojí-jinak by se třeba už rozvedla nebo odstěhovala.
Třeba by jí  pomohlo,říct ji,že si dáte rok pauzu,spával bych v obyváku,aby mě nedráždila a hlavně jí to nevyčítal!!

Tak s tímhle tvým přístupem je jen otázka času, kdy si najde milenku dumbom

Chápu, že nemᚠchu na sex.
Ale, sex není jen soulož.
ženská dokáže chlapovi, přeci udělat "dobře" i jinak.
Kdybych měla mužskýho, na kterém by mi záleželo, nenechala bych si ho ukrást milenkou kvůli sexu...můj názor...


Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

 

#13 21. 7. 2008 10:09

Aleš
♥------
Registrovaný: 19. 1. 2007
Příspěvky: 19

Re: nemám chu na sex

Santalo to mᚠpravdu !!! Kdyby byla alespon sebemenší snaha tak se to dá překousnout. Mě když nebude stát tak se taky na manželku nevykašlu.Určitě vím že stím budu něco dělat. Bohužel pro mě je to už dlouhá doba a opravdu přemýšlím o rozvodu nebo o milence.

Není tady

 

#14 21. 7. 2008 10:21

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5411

Re: nemám chu na sex

Aleši, milenka je začátek rozvodu..Nestojí to za to přetvařování. Radši se rozveď, bude to jednodušší.


Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

 

#15 21. 7. 2008 10:24

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: nemám chu na sex

Ota napsal(a):

Aleši, milenka je začátek rozvodu..Nestojí to za to přetvařování. Radši se rozveď, bude to jednodušší.

S tím souhlasím. Jako rozvedený jednou najdeš novou partnerku - jiný druh, než takovou, která je ochotna, dělat někomu milenku


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#16 21. 7. 2008 11:37

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 23. 4. 2008
Příspěvky: 940

Re: nemám chu na sex

Aleši, a manželka takhle náhodou nemá něco bokem? I když to by se asi občas přemohla, aby to maskovala. No a vztah bez sexu si dokážu představit jenom velmi... prdlajs, nedokážu. Jako může být sex bez vztahu, opačně ne.

Není tady

 

#17 21. 7. 2008 13:06

Blossom
Host

Re: nemám chu na sex

Reaguju na poznámku, že sex bez vztahu může  existovat, ale vztah bez sexu ne. Já bych spíš dodala "U VĚTŠINY LIDÍ vztah bez sexu nemůže dlouhodobě fungovat". Já to tedy taky tak mám, že pro mě by to tedy potíž veliká.

Ale jsou i lidi, kteří to mají  jinak. V sobotní příloze MF Dnes o tom právě vyšel dlouhý článek. O lidech asexuálních, které sex nebaví, ba dokonce obtěžuje. Když se ale prý najdou takoví 2 stejní k sobě, tak právě můžou mít báječný dlouhodobý vztah, bez sexu, k jejich obousrtranné spokojenosti.

Potíž je ovšem v tom, že málokdy se v životě sejdou lidi s absolutně stejnou potřebou sexu, spíš se to tak musí celoživotně dolaďovat, většinou někdo chce míň, někdo víc. Když ten rozdíl v apetitu není velký, je to celkem OK a lidé s troškou tolerance se přizpůsobí.
Ovšem, když rozdíl v chuti k sexu mezi partnery je obrovský (až tak že jeden nechce vůbec, druhý to zas potřebujeco nejvíc), je to fakt situace dlouhodobě neudržitelná. Buď se to pomocí doktorů, prášků, psychoterapií apod. aspoň trochu srovná, a nebo tomu potřebnějšímu fakt nezbyde nic jiného, než si najít milenku (milence) a nebo se rozvést.

Nikalenko, pokud jak píšeš, mᚠhodného manžela (a kdo z nás to může po dlouholetém manželství takhle říct??), mᚠvíc, než kdybys vyhrála 10 milionů. Mít spokojený dlouhodobý vztah je něco mimořádného, cenného. Tak o ten vztah bojuj, zkus ty psychology třeba apod. Bojím se, že pokud bys to neřešila, tak manžela ztratíš.

 

#18 21. 7. 2008 13:39

Ivana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 1. 2006
Příspěvky: 3806

Re: nemám chu na sex

Nikalenko, napíšu ti svoji zkušenost: po dlouhodobém braní antidepresiv mě absolutně přešla chu na sex a s manželem jsme to vyřešili tak, že jsme spolu přestali spát. Protože nic neříkal, byla jsem přesvědčená, že se s tím nějak vypořádal a dál jsem se tím nezaobírala. Nakonec si našel jinou ženu a rozvedl se se mnou. Neříkám, že to bylo jen kvůli nedostatku sexu, ale určitě to byla jedna z příčin. Věřím tomu, že kdybych zatla zuby a každý týden se 1x překonala, nemuseli jsme se tak odcizit a tu druhou by si třeba nenašel.
Takže ti radím: se sexem rozhodně nepřestávej! Važ si toho, že máte hezké manželství a v tomhle udělej manželovi ústupek. Bohatě se ti těch pár desítek minut týdně vyplatí!

Není tady

 

#19 22. 7. 2008 1:40

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: nemám chu na sex

Ivana napsal(a):

Nikalenko, napíšu ti svoji zkušenost: po dlouhodobém braní antidepresiv mě absolutně přešla chu na sex a s manželem jsme to vyřešili tak, že jsme spolu přestali spát. Protože nic neříkal, byla jsem přesvědčená, že se s tím nějak vypořádal a dál jsem se tím nezaobírala. Nakonec si našel jinou ženu a rozvedl se se mnou. Neříkám, že to bylo jen kvůli nedostatku sexu, ale určitě to byla jedna z příčin. Věřím tomu, že kdybych zatla zuby a každý týden se 1x překonala, nemuseli jsme se tak odcizit a tu druhou by si třeba nenašel.
Takže ti radím: se sexem rozhodně nepřestávej! Važ si toho, že máte hezké manželství a v tomhle udělej manželovi ústupek. Bohatě se ti těch pár desítek minut týdně vyplatí!

Na jednu stranu je to opravdu pohodlnější, ale mně by tohle připadalo jako prostituce


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#20 22. 7. 2008 7:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: nemám chu na sex

mashanko, tak pak už jedině bez kompromisů rozchod.


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 

#21 22. 7. 2008 8:52

Blossom
Host

Re: nemám chu na sex

Já myslím, že by Nikalenka měla zkusit vyřešit celou svou situaci komplexně: Nechat si poradit od psychologa, zkusit si najít nějakou práci, jakoukoli, tím by se dostala mezi lidi, snad by se zlepšila jejich finanční situace, zvýšilo by se jí sebevědomí a snad zlepšila nálada,a třeba by pak mohla vysadit antidepresiva a vrátila by se možná i ta chu na sex, možná... 
Asi tady všechno souvisí se vším.  Já vím, není to všechno tak snadné, jako se to lehce napíše, ale myslím, že toto by byla cesta  k lepšímu.

A taky mě napadá - proč to ti, kteří ztratili chu na sex a jejich vztahy tím evidentně trpí, proč to nezkusí řešit nějakými prášky? Pořád jsou reklamy na Arginmax, Clavin, a bůhví co ještě (zkušenost s tím nemám). Já bych to, v takovém případě, samozřejmě po poradě s doktorem, aspoň zkusila.
Jo, někdo může namítnout, proč do sebe zbytečně rvát chemii.... jenomže až se těmto lidem pak manželství rozpadne, když to včas neřešili, budou se muset cpát fůrou antidepresiv. To mi připadá ten Arginmax neco co menší zlo.

 

#22 22. 7. 2008 9:02

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: nemám chu na sex

Blossom napsal(a):

A taky mě napadá - proč to ti, kteří ztratili chu na sex a jejich vztahy tím evidentně trpí, proč to nezkusí řešit nějakými prášky? Pořád jsou reklamy na Arginmax, Clavin, a bůhví co ještě (zkušenost s tím nemám). Já bych to, v takovém případě, samozřejmě po poradě s doktorem, aspoň zkusila.

Preco si myslis, ze neskusia? Ja teda viem o vela ludoch co skusili a nadavali, ze len zbytocne vyhodili prachy.
Pretoze to je rovnako lapanie bezmocnych a frustrovanych ludi bez viditelnej sance na uspech a ako v pripade prostriedkov na hubnuti - aj ked tam sa da civcenim a spravnou zivoptospravou vela zmenit. Je to len o*eb smile Teda vraj smile


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#23 22. 7. 2008 9:20

Blossom
Host

Re: nemám chu na sex

Oxi, podívej se třeba na vlákno na babinetu, kde si ženský předávají zkušenosti na ty prášky na hubnutí. Některým to funguje, pochvalují si to, některým zas ně. Ale naprostý podvod to asi není, tedy aspoň ne všechno..

Nechci tu dělat reklamu nějakým farmaceutickým firmám. Ale ani se svého doktora nezeptat a nenechat si od něj poradit, a nic raděj ani preventivně nezkoušet, prostě peřdem říct "nemá to cenu", je podle mě alibismus. To je vidět, že takový člověk to prostě řešit vůbec nechce. Ale doplatí na to pak sám, i celá jeho rodina.

Víš co, pro zajímavost - založím na toto téma novou diskusi, a lidi napíšou, jakou s tím mají zkušenost...

 

#24 22. 7. 2008 10:19

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: nemám chu na sex

Blossom napsal(a):

Oxi, podívej se třeba na vlákno na babinetu, kde si ženský předávají zkušenosti na ty prášky na hubnutí. Některým to funguje, pochvalují si to, některým zas ně. Ale naprostý podvod to asi není, tedy aspoň ne všechno..

Njn, povedal by som, ze je tam pritomny jedine placebo efekt.


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#25 22. 7. 2008 10:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 18071

Re: nemám chu na sex

No, já bych byl u ptaní se doktora opatrný, většinou mají smlouvy s farmaceutickými firmami a oni doporučují jejich produkty big_smile


Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů