Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 22. 7. 2008 12:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: svěření dítěte otci

PetrHl napsal(a):

nkristian napsal(a):

Vidis Timi, nikdy nechci, aby ti takyto ludia pomahali. Namiesto toho, aby reagovali na tvoju otazku, reaguju uplne inak. A potom, preco je kazdy rozvedeny:-))) Vsetci spekuluju nad tym, aky si vlastne na nichodnik a hladaju to v tvojich textoch. Zajdi za pravnikom, ten bude konat za prachy. Tato skupina stroskotancov ti nedokaze pomoct. Ukazal som sa tu po nejakej dobe a asi to zabalim znovu.
Ta AMBA sa hned sustredila na alimenty:-)))

godlike něco takového jsem chtěl také napsat, ale předběhl jsi mne Kristiane, proto si to odpustím. Na Babinetu je to už tradičmím zvykem - vědět přesně jak to tazatel má, usuzovat pouze dle svých zkušeností...... (sem by se hodil blijící smajlík)
Je zajímavé že si zde mnoho maminek stěžuje jak jejich ex nemá o dítě zájem a vida, když se ukáže někdo kdo zájem má, tak se naň hned zaútočí uschuschusch

Petře, nevšimla jsem si ničeho, co by ukazovalo že by někdo z nás na Timiho-zakladatele vlákna nějak zaútočil, zato o nkristianovi se to rozhodně říct nedá, viz:Tato skupina stroskotancov ti nedokaze pomoct.
Já ti nevím, ale tohle mně osobně přijde DOST urážlivé...usch

Je zajímavé že si zde mnoho maminek stěžuje jak jejich ex nemá o dítě zájem a vida, když se ukáže někdo kdo zájem má, tak se naň hned zaútočí

PetřeHl, on není zájem jako zájem, víš? Jestli dítě v matčině péči strádá a u otce by mu bylo lépe, pak je zájem z otcovy strany zcela na místě. Ovšem zdejší příspěvky hovoří o tom, že mnohdy bývá otcovský zájem o potomka jenom zástěrka, neboť některým otcům nejde ani tak o potomkovo blaho, ale o kličku, jak matce dítěte přestat platit alíimenty.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#27 22. 7. 2008 12:37

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kiara napsal(a):

PetřeHl, on není zájem jako zájem, víš? Jestli dítě v matčině péči strádá a u otce by mu bylo lépe, pak je zájem z otcovy strany zcela na místě. Ovšem zdejší příspěvky hovoří o tom, že mnohdy bývá otcovský zájem o potomka jenom zástěrka, neboť některým otcům nejde ani tak o potomkovo blaho, ale o kličku, jak matce dítěte přestat platit alíimenty.

Kiaro, mnohokrát jsem zde na babinetu četl diskuze stěžujících se maminek, kolik ta péče o dítě stojí peněz. Proto je přeci nesmysl aby otec chtěl ušetřit peníze pro svou novou roduinu a nedávat je manželce a současně se o dítě z předchozího vztahu starat. Trochu protiřečení, nemyslíš? Nebo snad maminky nakupují potraviny, oblečení, školní kroužky atd za vyšší ceny než otcové?....

Upravil(a) PetrHl (22. 7. 2008 12:38)

Není tady

#28 22. 7. 2008 12:46

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

amba napsal(a):

nkristian:
Ano, právě podobný problém řeší moji známí, a hádej, o co tatínkovi jde. Dítě chce do péče, nebo alespoň do střídavé, aby nemusel matce platit alimenty. Nediv se, že to vidím i z jiného úhlu.

známí? takže kamarádka že...... a přesně vidíte otci dítěte do hlavy lol.
Třeba se pletu, vždyť přeci tatínkové chtějí děti do péče jen kvuli prachům - aby "ušetřili", kdežto maminky chtějí děti opečovávat z čisté lásky lol

Upravil(a) PetrHl (22. 7. 2008 12:48)

Není tady

#29 22. 7. 2008 12:49

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ale no tak, si nejaky velmi nabruseny ... hned v prvej odpovedi ma to, co chcel.
Je mi jasne preco, ale skus sa ukludnit a zamysliet ... po 3 rokoch sa v nom pohlo svedomie? Vazne tomu veris? Teda teoreticky to mozne je ... ale ruku na srdce ... fakt tomu veris?

Upravil(a) Oxi (22. 7. 2008 12:52)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#30 22. 7. 2008 13:03

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Oxi, nejsem nabrouseny, jen mi to proste vadi kdyz nekdo nekoho posuzuje na zaklade tri radku a hned domysli jak ma zle umysly, jak je vypocitavy.....myslim ze to je bohuzel typicky ceska vlastnost. Vim zes autorovi odpovedel hned jako prvni a spravne, ale tz prispevky potom..........http://www.kolobok.us/smiles/standart/aggressive.gif

Upravil(a) PetrHl (22. 7. 2008 13:04)

Není tady

#31 22. 7. 2008 13:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Petře, jistěže péče o děti je nákladná záležitost, o tom se nebudu přít. Ovšem Ty tady pomíjíš dosti závažný fakt - jestliže otec dítěte získá dítě do své výhradní péče, alimenty k rukou otce je povinna tentokrát platit matka dítěte. Já nemůžu a ani nechci podezírat Timiho, že mu místo zdárné výchovy svého dítěte jde pouze o peníze, to v žádném případě, jenom na tento fakt poukazuji.
A bohužel: případy, ve kterých jde otci v první řadě o to, aby nemusel bývalce platit, naopak aby platila bývalka jemu nejsou vůbec zřídkavé a i v tomto případě je zájem dítěte až na posledním místě. Takový tatínek v tomto případě hodlá zabít hned několik much jednou ranou: výživné by neposílal, ale naopak dostával a připravit mámu o dítě je rovněž pro určitý druh pánů zdrojem sladkého zadostiučinění usch
A co se týká následné péče o dítě v těchto případech - ještě jsem skutečně nezažila model, kdy by se posléze tatínek SÁM celodenně a řádně o svého potomka staral. Spíš bývá chudák dítě celodenně a řádně frknuto na krk buď nové partnerce, nebo příbuzným a tatínek si potom spokojeně mne ruce, jak to bývalce beze zbytku vosolil dumbom

Není tady

#32 22. 7. 2008 13:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Petře
pokud nechceš Timimu nasazovat psí hlavu tak se v tomto vláknu takto nevyjadřuj
laskavě mě nenapadej. Nenapsala jsem ani slovo o tom, že se jedná o Timiho, ale pouze se zmínila o "důvodech některých otců.
to je snad uplně jedno, ne?
Ne, není to jedno, jestli máma nechává dítě babičce, aby mohla makat nebo aby měla svůj klid.
vždyť přeci tatínkové chtějí děti do péče jen kvuli prachům - aby "ušetřili", kdežto maminky chtějí děti opečovávat z čisté lásky
Tady se jedná o tatínka, proto se o něm píše. Jistěže jsou i matky, které se snaží "vyrazit" z otce maximum, aniž by mu umožnily "dělat tátu". Timi odpověď dostal - ale není divu, že se většina lidí pozastavila nad tím, proč se v něm "hnulo svědomí" až po takové době - to nebývá zrovna obvyklé, 3 roky dítě nevychovávat, nechtít ho a pak najednou...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#33 22. 7. 2008 13:10

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

hmm Kiaro, jenže pokud matka nepracuje, tak jaké si myslíš že jí soud napaří alimenty? řekl bych tak v hodně 10 krabiček cigaret nebo 2 lahví tvrdého.... To si tatínek skutečně pomůže.
Ano, jistěže se najdou takové případy co píšeš ty, ale také uplně opačné. Já znám zase případ, dokonce z blízkého příbuzenstva, kdy si maminka nechala udělat děcko movitějším pánem, ten platil vysoké výživné a co maminka? Práci si nehledá a dítko? To hlídá chůva přeci aby si maminka měla čas zajít na nákupy, obědy s kamarádkami a občas navštívit milence.....
Ale není to duvod proto abych tady hned nějaké mamince psal: "ty jsi určitě taková a maková, máš dítě jen pro peníze ........"

Není tady

#34 22. 7. 2008 13:22

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Pozri, je normalne ze zenske sa viac zastavaju matiek, je to logicke. Na to si musis zvyknut. Proste to tak je, sam vies, ze ked ma rovnaky problem zenska a chlap a napisu to sem, kazdemu sa dostane ineho pristupu (ale niekedy sa to casom zrovna po prisune informacii). Proste je to Babinet, je tu drviva vacsina zien a podla toho aj ten pohlad.
Ale aj tak si nemyslim, ze sa v nom pohlo svedomie. Myslim si presne to, co tu uz niekto pisal: Ma v tom prsteky nova partnerka, nie svedomie otca.

Alebo mozno: Nova partnerka nieje ochotna z "ich" rozpoctu sponzorovat nejakeho pankharta co nieje jej, takze pokial si ho dotiahne domov, nepojdu peniaze von oknom a to, co je doma moze predsa ucinne kontrolovat a usmernovat wink Hmmm? Nepride ti to ako krasny zensky pohlad na vec?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#35 22. 7. 2008 13:28

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Petře
pokud nechceš Timimu nasazovat psí hlavu tak se v tomto vláknu takto nevyjadřuj
laskavě mě nenapadej. Nenapsala jsem ani slovo o tom, že se jedná o Timiho, ale pouze se zmínila o "důvodech některých otců.

promiň, ale pokud je toto napadání, tak potom tvuj vzkaz Timimu také - dokonce zakládající se na doměnce - no nic, to je jedno
pokud napíšeš něco takového v tomto vláknu, je myslim zřetelné že je to mířeno na jeho autora, nebo to snad není vyjádření se k vláknu?

helena napsal(a):

to je snad uplně jedno, ne?
Ne, není to jedno, jestli máma nechává dítě babičce, aby mohla makat nebo aby měla svůj klid.
vždyť přeci tatínkové chtějí děti do péče jen kvuli prachům - aby "ušetřili", kdežto maminky chtějí děti opečovávat z čisté lásky
Tady se jedná o tatínka, proto se o něm píše. Jistěže jsou i matky, které se snaží "vyrazit" z otce maximum, aniž by mu umožnily "dělat tátu". Timi odpověď dostal - ale není divu, že se většina lidí pozastavila nad tím, proč se v něm "hnulo svědomí" až po takové době - to nebývá zrovna obvyklé, 3 roky dítě nevychovávat, nechtít ho a pak najednou...

Pouze doměnky a spekulace, nic jiného, TImi o minulosti nenapsal nic, jenže v době početí nebyl "dospělý" - to je jako důvod proč ho odsoudit???
Třeba o dítě bojuje už dva roky, o dítě se stará celou dobu pouze babička, maminka peníze propije a prohulí a teprve nyní Timi cítí že má šanci dítě získat aby vyrůstalo v "normálních" poměrech - také jen doměnka - proto za jejím základě nebudu psát své úvahy a odsuzovat maminku toho malého

Není tady

#36 22. 7. 2008 13:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

hmm Kiaro, jenže pokud matka nepracuje, tak jaké si myslíš že jí soud napaří alimenty? řekl bych tak v hodně 10 krabiček cigaret nebo 2 lahví tvrdého.... To si tatínek skutečně pomůže

Pokud matka nepracuje, vyměří jí soud alimenty stejně jako jakémukoliv rodiči a vůbec ho nezajímá, jestli matka pracuje nebo ne. 10 krabiček cigaret té nejlevnější značky stojí 530,- Kč, dvě láhve tvrdého rovněž podle značky řádově 250,- Kč. To je trochu přitažené za vlasy, nemyslíš smile ???
Jinak pro odlehčení tématu - za dob totality jsem také pracovala jako mzdová účetní v RaJ (pro neznalé doby - Restaurace a Jídelny big_smile). Zažila jsem tam případ zaměstnance - pomocný číšník, navrátilec z krimu, dětí jako smetí a skiutečně mu tehdejší soudy vyměřily na každé poslední dítě 50,- Kčs výživného, protože kvůli řadě předchozích pohledávek mu vyšší alimenty už zkrátka napařit nemohli big_smile

Není tady

#37 22. 7. 2008 13:33

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Je to cele uplne jedno ... ani ty nevies ako to bolo a kym by sa nevyjadrili obaja rodicia a mozno aj niekto nestranny tak to bude furt len rozpravka jedneho pana - subjektivny pohlad.

Není tady

#38 22. 7. 2008 13:33

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

Pozri, je normalne ze zenske sa viac zastavaju matiek, je to logicke. Na to si musis zvyknut. Proste to tak je, sam vies, ze ked ma rovnaky problem zenska a chlap a napisu to sem, kazdemu sa dostane ineho pristupu (ale niekedy sa to casom zrovna po prisune informacii). Proste je to Babinet, je tu drviva vacsina zien a podla toho aj ten pohlad.
Ale aj tak si nemyslim, ze sa v nom pohlo svedomie. Myslim si presne to, co tu uz niekto pisal: Ma v tom prsteky nova partnerka, nie svedomie otca.

Alebo mozno: Nova partnerka nieje ochotna z "ich" rozpoctu sponzorovat nejakeho pankharta co nieje jej, takze pokial si ho dotiahne domov, nepojdu peniaze von oknom a to, co je doma moze predsa ucinne kontrolovat a usmernovat wink Hmmm? Nepride ti to ako krasny zensky pohlad na vec?

Oxi, ano máš pravdu v tom, prvním.
Ale v tom druhém....... nevím, když se vcítim do jeho nové ženy, tak si nemyslim že by pro pár ušetřených tisíc si vzala na krk další dítě, které není její.
Ono není legrace vychovávat dítě někoho jiného, chce to opravdu hodně tolerance a odvahy.
Myslim si že spíš vadí že manžel se třeba trápí kvuli tomu v jakých podmínkách žije jeho první děcko a v jakých to druhé. Neviděl bych uplně za vším hned prachy.
Ale třeba jsem uplně mimo..........

Není tady

#39 22. 7. 2008 13:34

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

10 krabiček cigaret té nejlevnější značky stojí 530,- Kč, dvě láhve tvrdého rovněž podle značky řádově 250,- Kč. To je trochu přitažené za vlasy, nemyslíš smile ???

Ani nie, napriklad taka elementgirl dostava 1000ku mesacne ... usch

Není tady

#40 22. 7. 2008 13:35

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nepride ti to ako krasny zensky pohlad na vec?
Nabídnu další teoretické (Petře!) možnosti
- taťka se svým způsobem vzmohl, aneb "co by tomu řekli lidi, jak by to vypadalo, kdyby se nezajímal o
  vlastní dítě",
- kdyby ho nechal v péči matky, potažmo babičky a jen si ho "půjčoval", nebylo by lze zamezit (možná)
  nevítanému styku s příbuzenstvem
- kdoví, co mu ta ... jeho matka může o tatínkovi napovídat
atd. atd. atd.

Není tady

#41 22. 7. 2008 13:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

helena tummenuppstolt

Není tady

#42 22. 7. 2008 13:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Ale třeba jsem uplně mimo..........

Kazdy z nas je tu mimo. Pretoze pozname len par kusych informacii ... vsetko su len nase domnienky a fantazia, to cele ovplyvnene nasimi skusenostami (negativnymi i pozitivnymi).

Není tady

#43 22. 7. 2008 13:41

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

A meste nieco: ked s niekym nezijes, nieje tvoj pohlad na to, ako sa ma, v akych podmienkach zije, velmi "objektivny". Hlavne ked sa pozeras z pohladu rodica, pre ktoreho je ten druhy zly, nevhodny rodic ...
Nechal by som to na OSPOD.

Upravil(a) Oxi (22. 7. 2008 13:42)

Není tady

#44 22. 7. 2008 13:44

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

hmm Kiaro, jenže pokud matka nepracuje, tak jaké si myslíš že jí soud napaří alimenty? řekl bych tak v hodně 10 krabiček cigaret nebo 2 lahví tvrdého.... To si tatínek skutečně pomůže

Pokud matka nepracuje, vyměří jí soud alimenty stejně jako jakémukoliv rodiči a vůbec ho nezajímá, jestli matka pracuje nebo ne. 10 krabiček cigaret té nejlevnější značky stojí 530,- Kč, dvě láhve tvrdého rovněž podle značky řádově 250,- Kč. To je trochu přitažené za vlasy, nemyslíš smile ???
Jinak pro odlehčení tématu - za dob totality jsem také pracovala jako mzdová účetní v RaJ (pro neznalé doby - Restaurace a Jídelny big_smile). Zažila jsem tam případ zaměstnance - pomocný číšník, navrátilec z krimu, dětí jako smetí a skiutečně mu tehdejší soudy vyměřily na každé poslední dítě 50,- Kčs výživného, protože kvůli řadě předchozích pohledávek mu vyšší alimenty už zkrátka napařit nemohli big_smile

Kiaro, není soud jako soud víš...... a pohled na potřeby dítěte může být tak odlišný....... myslim že soud určí bezproblému výživné např 800, stejně jako v opačném případě 20 tisíc - myslíš že to má ještě něco společného s potřebami dítěte.... vždy záleží hlavně na naladění soudce
50,- Kčs výživné? lollol i když to může být v dnešném poměření něco mezi 500 a 1000 tak to je legrační, to stačilo na to aby dítě mělo každý den žvýkačku pedro lol

Není tady

#45 22. 7. 2008 13:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pouze doměnky a spekulace, nic jiného, TImi o minulosti nenapsal nic, jenže v době početí nebyl "dospělý" - to je jako důvod proč ho odsoudit???
Jistěže spekulace... a nezdá se mi, že by ho někdo odsuzoval, spíš se 90 % lidí podivuje, proč - ale možná, že dospěl. Ovšem taky nepíše nic o tom, že bojuje, pouze, že dítě nevychovává a teď by chtěl. Poměrně jednostranná informace, s kterou nelze zacházet jinak, než "věštit"
myslim že soud určí bezproblému výživné např 800, stejně jako v opačném případě 20 tisíc - myslíš že to má ještě něco společného s potřebami dítěte
Samozřejmě - když bude s oběma rodiči, taky na tom bude buď líp nebo hůř. (Teď nepočítám ty, kteří neplatí programově.) Někdo holt má plat 20, druhý 200 tisíc.

Není tady

#46 22. 7. 2008 13:54

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Oxi napsal(a):

A meste nieco: ked s niekym nezijes, nieje tvoj pohlad na to, ako sa ma, v akych podmienkach zije, velmi "objektivny". Hlavne ked sa pozeras z pohladu rodica, pre ktoreho je ten druhy zly, nevhodny rodic ...
Nechal by som to na OSPOD.

Také bych to nechal na OSPOD. Ony jsou i podmínky a podmínky. 
Timi může argumentovat také tím, že první dítě bude mít sourozence (i když nevlastního) - na to soudy také rády slyší. I když kdoví, když jde o otce.......

Není tady

#47 22. 7. 2008 14:23

Timi
♥------

Nechtěl jsem se svým dotazem nikoho dotknout. Výživné platím 3000,- Kč. Určeno mám 1800,-Kč. Všem jde o peněníze, ale když jde o vlastní děti??? Matka nechá tříleté dítě v rukou prarodičů, ketří nemají sílu se o dítko starat... Vídím vyrůstat syna, je to nejkrásnější co mě za celý život mohlo potkat, a mrzí mě, že jsem svého prvního syna nechal jen tak....Situaci teď už nezachráním, čas zpět vrátit nejde!!! Nevím, co proto můžu udělat, ale udělám i nemožné.... Jsem pozván na zítřek na odbor sociálně právní dětí. Sociální pracovnice mě s celou situaci seznámí.

Není tady

#48 22. 7. 2008 14:42

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Timi, běž zkus to, stojí to za to...  smilesmile
já to vidím tak že TED jsi se konečně postavil na vlastní nohy a máš možnost se o svého prvního syna dobře starat, zajistit ho nejen po fin.stránce ale především po citové a zajistit mu uplnou rodinu...chtěl jsi radu kam se obrátit a co mužeš dělat..nechápu a asi nikd nepocopím systém babinetu kdy sem někdopřidje s nějakou prosbou žádost  o radu a sesype se na něj "roj vos" a předhánějsí se v tom kdo vymyslí lepší důvod proč asi chceš tak najdednou své první dítě mít u sebe....
věřím Ti že Tvé důvody jsou především citové a když můžeš nabídnout svému synovi to co nabízíš a poskytuješ i tomu "druhéme"...tak proč ne...okolnosti jaké uvádíš že se bývalá nemuže/možná nechce o syna adekvátně starat jsou skutečně na pováženou...
přeji ji Ti at dopadneš co nejlpe a dej pak vedet smilesmilesmile

jo ještě tu někdopsal, že když se Tvoje žena stará a jedno postaraá se i o druhé...že je to "při jednom".... tak to je bez komentáře dumbom

Upravil(a) adra (22. 7. 2008 14:43)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#49 22. 7. 2008 18:15

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Timi napsal(a):

Nechtěl jsem se svým dotazem nikoho dotknout. Výživné platím 3000,- Kč. Určeno mám 1800,-Kč. Všem jde o peněníze, ale když jde o vlastní děti??? Matka nechá tříleté dítě v rukou prarodičů, ketří nemají sílu se o dítko starat... Vídím vyrůstat syna, je to nejkrásnější co mě za celý život mohlo potkat, a mrzí mě, že jsem svého prvního syna nechal jen tak....Situaci teď už nezachráním, čas zpět vrátit nejde!!! Nevím, co proto můžu udělat, ale udělám i nemožné.... Jsem pozván na zítřek na odbor sociálně právní dětí. Sociální pracovnice mě s celou situaci seznámí.

držím palce, uvidíš, dobře to dopadne smile

Není tady

#50 22. 7. 2008 18:35

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Timi, běž zkus to, stojí to za to...  smilesmile
já to vidím tak že TED jsi se konečně postavil na vlastní nohy a máš možnost se o svého prvního syna dobře starat, zajistit ho nejen po fin.stránce ale především po citové a zajistit mu uplnou rodinu...chtěl jsi radu kam se obrátit a co mužeš dělat..nechápu a asi nikd nepocopím systém babinetu kdy sem někdopřidje s nějakou prosbou žádost  o radu a sesype se na něj "roj vos" a předhánějsí se v tom kdo vymyslí lepší důvod proč asi chceš tak najdednou své první dítě mít u sebe....
věřím Ti že Tvé důvody jsou především citové a když můžeš nabídnout svému synovi to co nabízíš a poskytuješ i tomu "druhéme"...tak proč ne...okolnosti jaké uvádíš že se bývalá nemuže/možná nechce o syna adekvátně starat jsou skutečně na pováženou...
přeji ji Ti at dopadneš co nejlpe a dej pak vedet smilesmilesmile

jo ještě tu někdopsal, že když se Tvoje žena stará a jedno postaraá se i o druhé...že je to "při jednom".... tak to je bez komentáře dumbom

konečně jedna ženská, která hned bezdůvodně nepodezírá chlapa z nekalostí.
Adro, zasluhuješ pussa smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí