6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak u přily ty BL gatě - nejsou teda úplně dokonalé, zlehka jdou cítit plastem, ale evidentně daleko lepí, ne B Mio, dál se uvidí, a je bude mít kdo nosit
Já je objednávala na slune.eu
Není tady
Gio,
tak tady je videt, jak kazdemu vyhovuje neco jineho, ja byla s BM svrchnakama spokojena, ale Baby Lucy mi prijdou hrozny
Slunicko - tak jak ta nova plina ???
Není tady
Baji, tak s Tebou souhlasím, Baby Lucy jsou hrozný a půjdou dál do světa. A nejsou prodyné - docela mě překvapil zápach, kdy jsem ímu rozbalila
Chtěla jsem uetřit a nepovedlo se Zlatý Imse V....
imon je pěkně učuranej a ukaděnej, take přebalujem a přebalujem... Třeba i 3x za sebou
Není tady
Ahoj holky,
prodavam nejaky plinky a kalhotky, kdyz byste chtely, napiste SZ
Ahoj,
stale prodavam svrchni kalhotky vel. S
Bambino Mio , bile s kolecky, pouzivane, ale funkcni, cena 130,-
Haipa Daipa , bile, pouzivane jako zalozni, bez vad, cena 180,-
Imse Vimse Soft , bile, pouzivane, mirne zabarvene, cena 100,-
a plenky
BL Color flanelka bila s medvidky , na suchy zip, s vkladackou,velikost - XS/S (3-9 kg) nosena, bez fleku, cena 120Kc
BL Bamboo na patentky,, s vkladackou, světle lutá-krémová 2ks, velikost - XS/S (3-9 kg), nosene, bez fleku, cena 200Kc/ks
BL Organic , na suchy zip, s vkladackou, velikost - XS/S (3-9 kg), nosene, bez fleku, cena 130Kc
HempHour / BAMBOO Extra , z kolekce JARO 2008, na patentky, velikost S/M, barva přírodní / oranový lem, nosena, bez fleku, cena 300Kc
a dale
navleky na nozky Dittany Posh , barva ruzova s tenkym hnedym karem, nové v originalnim baleni, cena 200,-,
satek Didymos Indio rubin-mandarinka , vel.5, castecne zanoseny, v zaruce, kupovany v srpnu 2008, bez vad. Cena 1990,-
Imse Vimse plenkové plavky - mořský svět, lutá barva, velikost S(5-8 kg), nosene, cena 200Kc.
Pri odberu vice jak 2ks postovne zdarma.
Upravil(a) bajaja (5. 1. 2009 21:52)
Není tady
Právě jsem s velkým zájmem docetla tuto diskuzi o plenkách. V březnu očekáváme narození druhé dcerky, tak se u několikátý den (nebo spí noc) věnuju shánění informací o plínkách. U první dcery jsem s látkovými plenami začala a v půl roce věku, pouívala jsem výhradně tvarované plenky + svrchní kalhotky Haipa-daipa. Svrchní kalhotky jsem měla pouze dvoje velikosti M a vydrely a do dcerčiných dvou let (a to je celkem statná), kdy se přestala počurávat i v noci. Těch kalhotek bych ale jistě snesla více, těím se, e tentokrát vyzkouím i vlnáčky.
Teď bych na to vůbec la asi jinak a kombinovala bych více druhů plínek, ale vzhledem k tomu, e mám zásobu HP, ráda bych dokoupila jen výbavu nutnou pro novorozeně. Baji, jestli stále nabízí ty malé svrchní kalhotky,moc bych o ně stála (napíu e-mail.) Taky bych se ráda zeptala, zda máte nějaký tip na to, jak alespoň částečné obnovit měkkost pouíváním zhrublých froté plen. V nějaké diskusi jsem narazila na termín dekalcifikační kůra, ale nebylo tam vysvětleno, co to obnáí. A eventuálně obnovení nepropustnosti PUL kalhotek v oblasti lemů, někde jsem četla o potření voskem či lanolínem, máte nějakou zkuenost?
Jinak jsem si vimla, e také na stránkách www.vbavlnce.cz je pár tipů na skládání čtvercových plen (na draka, iroké a tíhlé balení pro novorozence,..) v kombinaci se zavazovací plenkou Dissana.
Jinak Dáenka patřila také ke kakavým dětem a v době, kdy jsme začínali s látkovými plenami kakala 5x denně řídkou stolici a ne začala kakat na nočník, 2-3x denně jsem lopotně odstraňovala kakání z fleesových separaček (také od HP), tentokrát určitě pořídím i separačky, které se dají spláchnout i s hovínkem. Pro děti které kakají méně jsou ale moná fleesové vloky dobrý tip.
Jetě jednou díky za spoustu zajimavých tipů a zkueností.
Není tady
skridlo - zkus jetě diskuzi na baby-cafe.cz - diskuze - látkovky Tam se toho dočte spoustu
To je prima, e ti HD pleny vyhovovaly. Já mám teda 3 kousky a imon je má taktak. A zhrublé jsou íleně, dávám do toho jetě bavlněnou plenu (má iroké balení). A na změkčení by se dal pouít přípravek od české firmy, která pouívá přípravek s kyselinou mravenčí. Mělo by se pak prádlo vyčistit od zatvrdlin z práku. Jmenuje se to tuím deinkrustátor, ale firmu si moná vybavím později
Není tady
Tak kdepak jsou vsechny ty nadsene latkarky ? Jak Vam to latkovani jde ? Nebo nejde
Ja jsem ted doplnila Sophince arzenal, mame mraky kapsovek (Swaddlebees, Fuzzi Bunz, Growhour) a nejaky AIO Swaddlebees, pak jsem zkousela Thirsties plenky a ty Flexi tot a bambusky TB a taky novy mame vlnacky Loveybums. Vsechno supr
tak jsem se pochlubila a ted zas vy
Není tady
Baji, z naich podzimňat zůstal v bavlnce imon sám
Arzenál jsem neobnovila, pouívám stále to stejné. Bambino vícevrstvé pleny a pár bambusek na noc (Baby Lucy jsou supr, Tots Bots mizerný), svrchňáky IV a BM, HD fleesáky a vlňáky vlastní výroby. Ty ale musím přeplést a nejsem schopná to udělat
Tak a Sophince nové plenky a gaata vyhovují
Není tady
Tý jo,to si Sofinčina pr.del.ka lebedí .
My taky nemáme ádnou novinku,jademe v tom co máme od začátku.Nejraději mám Swaddlebees a Loveybums,ale bohuel je máme jen po jedné.Teď poilhávám po Igu*lee.
Gio taky mám radi BL.TB hodně zhrubly
Není tady
Gio, no to to nadseni u podzimnat rychle upadlo
Videla jsem, ze vam nevyhovovaly ty BL gatata, podle me jsou fakt igelitaky..... ja mam jedny Thirsties a jedny IV ale stejne ted davam skoro porad vlnacky Loveybums anebo kapsovky.... a Swaddlebees je moje Jeste jsem ted objevila plenky DryBees a Little Beetle... mam pocit, ze mi to latkovani zacina prerustat pres hlavu mama mi nadava, ze ma S. uz byt davno na nocniku a ne v novych plenkach
TB mam jednu a zatim je to v pohode a krasne mekky jsou ty Flexi Tot. BL jsem mela maly, ale pak mi zacaly u bambusek vadit ty gumicky na zadech, S. to mela porad otlaceny.
Heri - Igulee za ceny
Není tady
Tak jsem zaváhala .Chtěla jsem objednat pruhovanou Igulee na eco mammě a u je fuč .Jetě ve středu ji měly
ty co mají jsou vechny holčičí
Není tady
holky, my taky jetě látkujem!!! akorát na noc dávám papírovky eko z DM, protoe Lukáek kadí buďto v noci nebo ráno a začali sme mrkvovat tak to stojí za to novinky moc nemáme, akorát nějaký 2 kapsovky a zkusili sme ty kalhotovky kikko...docela dobrý, ale na to, e sou to M, tak docela malý....
Není tady
Sluni, flexi jsou fakt paradni, s vlnackama je to ted nase oblibena kombinace.
Teda koukam, ze uz se vrhate do dalsiho mimca, to je rychlost
Heri,
zrovna jsem se na ne divala, ze jsou nejaky do holcickova tak vydrz, ony zas prijdou....
Není tady
Sluní, promiň, já to blbě pochopila...
Bají, v roce na nočník, jo? Chachááá, koukám, e ty maminky jsou snad vude stejné. Adam je na plenách jetě teď a já to od jeho cca 10 měsíců poslouchám A kdy u prý dítko sedělo, dávalo se do rohu postýlky na nočník, aby z nočníku nespadlo.... ílenost....
Není tady
Gio, noic se neděje
Baji a na dalí miminko se moc těíme, ze začátku mě do toho hnal spí přítel, ale teď se těíme oba....měli sme problém, e sem neměla ms kvůli kojení, ale teď u ji mám, tak hurá na to
Upravil(a) slunicko (9. 3. 2009 10:07)
Není tady
Ahoj,
trochu oívím tuto diskuzi a dám sem dotaz, který jsme vkládala i do podobné aktivní diskuze. omlouvám se za duplicitu, ale nechci zakládat nové vlákno, pouze potřebuji poradit od látkujících maminek, víc hlav víc ví
Jdu pro radu:
pouívám u Tobíse AIO Imse Vimse vel.M, AIO Mummy's Touch a BG kapsovky a téměř vechny mu začaly cv tříslech protékat . Nejméně Mummy's Touch, nejvíce IMV. Plenky měním po 3 hodinách u kadého jídla, BG mám vycpané dvěma vkladačkami, separačky pouívám.
Čím to můe být?
1. mám tak průtokové mímo? (má teď 7,5 kg a 67 cm)
2. nemohou mu u být malé? Zejména ty IV ve velikosti M.... nejméně nebo téměř vůbec neprotékají Mummy's Touch.
3. málo utahuju? (nezdá se mi, mívá i troku otlaky...)
4. prostě mu nesednou střihem? (jeslti je to vůbec moný...)
Zadám ten dotaz jetě na jiné forum, kde se řeily látkovky předtím. Díky za rady
Není tady
Ahoj Lucko, děkuju za tohle téma Hledám tipy ohledně suení a skladování látkových plen. Látkuju krátce a s tímhle zatím nevím nevím, mno Mám estikilovýho pacholíka, zatím jsem hrozně spokojená (můu psát značky?) s Haipa-Daipa a taky je to český výrobek, co je super. Ale ráda bych reference i na zahr. Lií se v něčem? Jinak na oplátku dávám do pléna link na aktuální slevovou akci, kterou jsem nala díky facebooku http://www.ceske-produkty.cz/latkove-pleny/. Doplňkový sortiment k tomu sice slabí, ale psali tam, e dalí věci přibudou v přítích dnech. Osobně tam kupuju dřevěné hračky, take můu potvrdit spolehlivost
Jinak je nutné pouívat svrchní kalhotky vdy? Je to přece jen dalí investice, e... Případně proč, kdy nemá plína prosáknout?
Předem moc děkuju.
Není tady
Zdravím maminky,
chtěla bych se zeptat na vae zkuenosti s látkováním. Projela jsem spoustu diskuzí a webů s látkovými plenami a u jsem se asi rozhodla, e bych chtěla pro své první miminko pouívat látkové plenky. Rozhodla jsem se pro moderní plenky jednovelikostní zřejmě AIO, které mají kapsový systém. Mám tedy pár otázek a pokud by mi nějaká zkuenějí maminka zodpověděla pár nejasností budu ráda.
1) Pokud jsem to dobře pochopila, do té kapsy (kterou má plenka) mohu vloit vkládací plenku buď čtvercovou nebo tu obdélníčkovou? Nevím vak jaký materiál je nesavějí.
2) Potom mezi zadeček miminka a plenku mohu vloit jetě seperační plenku?
3) Na plenky typu AIO u nemusím dávat svrchní kalhotky?
4) A jaké značky plenek jsou opravdu nejspolehlivějí, které neprotékají? Docela se mi zamlouvají pleny zn. Lollipop Baby Products (z této internetové stránky: http://moderni-latkove-pleny.cz/cz-kate … apsov.html), zn. Popolini a nebo zn. Popin.
Poraďte mi Vae zkuenosti nebo typy. Dále váhám zda si mám pořídit např. sadu 20 ks pleneček, nebo zda bude stačit 10 ks. Jsem z toho dost zmatená.
5) Jaké jsou vámi osvědčené prací prostředky?
6) Co vechno budu k plenkám potřebovat?
Budu ráda za kadou radu. Zatím děkuji a zdravím.
Není tady
Ahojík, původně jsme o látkových plenách nechtěla ani slyet, ale známí mi koupily na zouku a musím říct přesvědčili mě Nakoupila jsem si sady na:
http://www.mamaja.cz/latkove-pleny/
Upravil(a) novottom (6. 8. 2014 15:17)
Není tady