6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže holky,látkujeme o 106 ,máme konečně kompletní látkovací výbavičku .Máme plenky kalhotkové a musím říct,že se to se čtvercovkama nedá srovnat.Je to prostě paráda
A moje postřehy......
Mám 10plínek Baby Lucy Bamboo - řekla bych,že vhledem k ceně jsou super,ale problém je,že strašně dlouho schnou.Na sluníčku venku celý den a ještě bylo potřeba je doma rozložit,na sušáku schnou až 3 dny
Pak mám Tots Bots - jednu bamboo jednu organic.Mám je ráda,ale bamboo,podobně jako BL, taky dost dlouho schne.Organic schne docela dobře a saje taky pěkně .
Další kousek je Popoliny bamboo - schne rychle,ale je oproti těm předešlím dost objemná.
P'tit Bamboo 1ks - z těch bambusek ji mám nejradši
A pak máme dvě lahůdky - 1.Swaddlebees sametové plenka z biobavlny - ta nemá chybu,ale když přišla,lekla jsem se,že mi poslali menší velikost,než jsem objednala.Je hrozně malušenká,ale krásně sedí. Je to plínka bokovka - je nizoučká,krásně saje a Filípka nijak neomezuje v pohybu .velké mínus je cena
A ta 2. je kapsovka Blueberry
Tu máme na parádu a nemůžu jí nic vytknout.Teda stejně jako u Swaddlebees - cenu .
Kdybych si mohla vybrat,tak jedeme ve Svaddlebees a Blueberry,ale vzhledem k ceně to jaksi nejde.Jsou to opravdu luxusní plenky.Na třetím místě je P'tit Bamboo a pak Tots Bots organic.
Časem bych ráda vyměnila BL za TB org.
A takhle nám sluší Blueberry
Upravil(a) heri1 (25. 9. 2008 21:54)
Není tady
Marky podle váhy.Ty jednovelikostní se mi moc nepozdávaly.Akorát ta kapsovka je UNI.
A ještě jsem zapomněla na BabyIdea,Bamboo extra.Teď s nimi začínáme na noc a jsou taky super.Mám jeden kus S/M a jeden L/XL a ty menší nám jsou tak tak.
Není tady
Jj,je to mazec.Proto máme jenom dvě na parádu.Nejlíp cenově vychází Baby Lucy a jsou fajn.Až na to schnutí ......
Není tady
Heri já mám BL bambusku jednu a stačilo mi jak dlouho schnula po prvním vyprání... ty colorky schnou o moc lépe... s nimi zkušenost nemáš? ty mám dvě... Je fakt, že ty bambusky jsou hooodně příjemné no uvidíme co nám bude vyhovovat...
Není tady
Ahoj holky, tak my vesele látkujem, už máme jen jednu plínečku, ale chtěla sem se zeptat, jak na pokaděný plínky...čím odstraňujete skvrny?
Není tady
Sluní - já je vyperu růčo v žlučovém mýdle (nebo v nějakém jelenu) a dám do kyblíku k počuraným. Pak běžně vyperu v pračce. Ale není to úplně 100% bezfleková metoda, vždycky tam nějaké zabarvení zůstává. To prý vybělí možná tak sluníčko...
Není tady
Já používám taky žlučový mýdlo z DMka.Mají pevný i tekutý.A ještě mám Imse Vimse na skvny a to je taky dobrý,ale je dražší.Ale vydrží 3x dýl než to DMkový
Není tady
Sluni na eco-mámmě.Ale ta puntíkatá byla poslední.Ale paní slíbila,že koncem října by měla být nová kolekce.
Není tady
Není tady
Ty plenky jsou Heri, fakt nádherné.
Já jsem teď objednala polyesterky od Baby Lucy, tak doufám, že budou sedět.
Ty skvělé Bambina Mia gatě, co jsem měla na Adama, poletí někam do pryč. Po dvou letech v nich zteřela guma. A protože jsem holka šikovná, tak jsem 7 kalhotek rozpárala, že našiju novou a ouha, nenašiju. Narvat sedmi centimetrovou gumu, napevno ji našít a ještě aby to bylo aspoň trochu rovné, je nad mé síly. A drbat se mi s tím nechcet, takže jsem objednala 5 kousků a mám tam vlnu ještě na jedny vlňáčky. Třeba je za 30 Kč prodám na MMB...
A tisícovka v plenkách
Není tady
Gio tak to jsem zvedava, jak budes spokojena, me se ty svrchni kalhotky od B.L. zdaly strasne tvrde a nepoddajne... nejradeji jsem mela Imse Soft a ted jsem jeste brala Thirsties - ty jsou paradni a pak Tots Wrap ty nove, ale ty M jsou tak velike, ze se do nich pomalu vejdu i ja.... do tech nez S. doroste, tak uz doufam v plinkach chodit nebude... asi je vymenim za neco jineho...
Není tady
Sluni, tak to pak napis, jaka je, mam na ni taky zalusk... Sofinka pomalu vyrusta z velikosti S, tak musim obmenit arzenal....a k tem osvedcenym B.L. bambuskam a konopno-bambusovym Bamboo extra bych poridila jeste nejaky dalsi, hlavne hodne savy na noc....
Není tady
Bají, tak to jsi mě nepotěšila, ale doufám, že nic horšího než Bambino Mio to nebude... No, když tak půjdou do světa.
Sluní - supr, ať Lukáškovi pěkně sedí
Není tady
Sluni ty nový TB jsem měla v ruce a vypadají,že budou fakt rychloschnoucí.
Holky a k těm BL - svou výbavu jsem objednávala na www.plienka.sk a jsou tam mnohem levnější,než na MMB . A poštovný do ČR je 89Kč.A do ČR odesílají 1x za 14 dní.
Není tady
holky svrchnáčky mám IV soft, BL, a popoliny a dávám skoro jen IV...ty jsou báječný. Ale látkovky... no přiznávám bez mučení, že dávám čtverce ale minimálně... čekáme na zhojení pupíčku.
A dáváte do IV (flanelky) nějakou savou vložku? Mě přijdou strašně tenký a že toho nemůžou moc pobrat...
Není tady
Marky, ty máš ty new born flanelky? Já je mám taky a mám je jen jako záložní, přijdou mi vážně tenký, a dovnitř se nám vložka pomalu už nevleze...jinak vložky dávám na noc do všech a přes den do klas. čtverců dávám poskládanou vícevrstvou
Není tady
Sluní no... NB... a ty pročůrá prakticky okamžitě Leda bych dala jednu plenku klasickou přes ně... Látkovky dávám bez vložky... někdy tu vícevrstvou, někdy jen jednu plenku...
Není tady