18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
tak S. uz ma 6, 20 a 65cm....no a jinak Cekan uz jsme zacali s mrkvi v holandsku, protoze tatinek chtel byz u prvni lzicky, takze tolik k memu co nejdelsimu kojeni.... jinak k te prodysnosti, ja uz davam skoro porad vlnacky, takze tam uz zadny polyester nehrozi... a ted jak jsme byly na cestach tak jsem davala jednorazovky a krome toho, ze teda pekelne smrdi, tak i zadecek mela S. podrazdeny, ne opruzeny ale ne tak heboucky, jako z latkovek.
Heri, tak te vitam do klubu
bambusovy plinky jsou nase nejoblibenejsi, ale zavazovacky naopak, jak je S. drobna, tak jsou ji hrozne velky a priznam se, ze me to zavazovani prudi suchy zip nebo patentky nebo ta snappi sponka to je v pohode, ale tohle mi nejak nejde.... a cim je vetsi a vic se mele, tim je to zavazovani pro me slozitejsi, takze zavazovacky uz sly z domu....
Není tady
Heri - gratuluju k látkování! Já si objednala právě z Brány z Brna TB bambusky, ale připadají mi takové nic moc Jetě jsem si tam kupovala bambusky Baby Lucy a ty vypadají daleko kvalitněji. Zatím jsem je nezkouela, stále je peru, aby dostaly savost. A počkají si na novorozeně. A jsou i levnějí!!!
Není tady
Tak presne ty z Baby Lucy mame, a to jsou ty nejoblibenejsi, pomer cena-kvalita jednoznacne nejlepsi
Není tady
Holky děkuju
Baji s těma vázačkama mi to nedolo,Filďák je ivej a a a mám co dělat,abych ho dostala do jednorázovek,take je fakt,e vázačky nebudou to pravý ořechový .Se mi líbila ta cena .A bambusky jsem chtěla zkusit ty TB,ale jestli říkáte,e BL jsou lepí,tak raději zkusím ty.
Holky jetě blbečkovskej dotaz .Separačka se mění při kadým přebalování???Nebo se můe pouít víckrát - teda pokud ji nepokaďákuje.
Není tady
Heri, ta separacka se dava vzdycky cista, ale nepokadeny peru a pouzivam znova....
Není tady
jé Baji tak to jsem provihla, take máte první ličky za sebou? Tak to je super, jak mrkvici S přijala? Prskala?
holky teď jsem u kamarádky viděla separačky jakoe roli materiálu a ona si stříhala jakou potřebuje velikost, to jsem teda viděla poprvé
Baji Adamí má po některých jednorázovkách zadek taky víc podráděnej, vyzkoueli jsme u snad vechno kromě těch látkovek, no pořád se chystám, teď co vylezl zub kadí u tak 3-4x denně tak by to u snad lo.
Take bych chtěla tak dvoje svrchní kalhotky a do nich budu mít čtverce, co myslíte, jaké ty kalhotky????? Adamí je hodně ivej a u začíná dělat první krůčky....
Není tady
Neprskala vubec, krasne basti, akorat se osypala.....
S kalhotkama na skorochodiciho ti neporadim ale co takhle najaky natahovaci ?
Není tady
no ty natahovací co jsem koukala jsou děsně neprodyný, samej polyester snad poradí Gia jako zkuenějí
Baji osypat se nemusela po mrkvi, uvidí bude to dobrý, adamí se mi osypal zatím jen po jahodách, tak jsem je měsíc nedávala a u je to dobrý
Není tady
Baji díky
Máme dva přírustky Baby Lucy bamboo + vládačky bamboo a bamboo/flees.U visí na ňůře,tak se moc těím,a je otestujem.
Holky a stačí jedna vkládačka,nebo dáváte dvě?
Jinak doma dávám Imse Vimse Organic kalhotky a klasický čtvercovky.Zkouela jsem na osminy,ale to nelo,Filípek má řídkou stoličku a teklo to ven,tak jsme dnes vyzkoueli draka a dobý.Drí to vechno
Baji ty má Bamboo Extra? Jaká je?
Není tady
heri co je draka? taky máme dle slov doktorky "mohutnou řídkou stolici"
Není tady
Imse Vimse Organic kalhotky jsou dobrý pro skoro chodící dítě?
Není tady
čekanko tady je skládání plínek ¨Na draka¨
http://www.latkovepleny.cz/skladani.htm#nadraka
A IV Org máme,jsou super,ale jestli i na větí dítě,to nedokáu posoudit.
Není tady
Čekan mrkni sem,tady píou,jak začínaly látkovat maminy větích dětí.
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … amp;t=5978
Není tady
Čekan - Imse Vimse gatě jsou úasný na vechny plenkové dětičky. Akorát se připrav na to, e pokud nepořídí tvarovanou plenu, co má gumičku po stranách, při kadění to kalhotky schytají taky. Se skladem na draka by to taky asi lépe drelo uvnitř, ale 100% to taky není. Kor kdy dítko u je akční a zadeček v plenkách trochu "jezdí".
Kdy byl ná Adam jetě aspoň částečně kojenej, tak stačilo kalhotky přemáchnout ve lučovém mýdle růčo a daly se opět po usuení pouít. Ale co "vyrábí běný standart" , musí kalhotky vymáchat pračka v octu a pak vyprat v práku. Jinak to smrdí A peru co 2, 3 dny, take někdy mám jen 1 kalhotky a čekám, a mi dalí uschnou.
Jetě mi dobře drely gatě od Haipa Daipa, měla jsem 1 fleesáky a do toho jsem pouívala jejich tvarovanou plenu. Ale občas to ty kalhotky schytaly taky...
Take, pokud Ti Adík nekadí bobky, tak s 2 gaama nevystačí.
Já mám troje Imse Vimse a kadí jen 1x denně.
Separačky (počurané a vymáchané) pouívám taky tak 3x, 4x. A kupuju úplně ty nejlevnějí separačky Anička v lékárně. 100ks stojí asi 35 Kč.
Upravil(a) Gia (29. 8. 2008 21:21)
Není tady
Heri - na baby-cafe chodim taky . Ta plenková diskuze je tam prostě k nezaplacení
Není tady
holky díky. Gio my se vymykáme vem standardům, prostě mám oba pokandíry a Adamíe jsem zakřikla, jen jsem si rochnila e kadí jen 3-4 denně tak mi dneska předvedl, e 6x není problém.... to asi nezvládnem, přeprání nehrozí, kdyby to byly aspoň bobky, ale tohle je kompost hrůůůůůůza. Kadopádně dvoje kalhotky asi koupím a čtverců máme hafo, separaček taky - jetě po prvním, tak pak budu referovat......
Není tady
Čekanko já jsem koupila jedny gatě IV,protoe mi tu leely nevyuitý plínky.Druhej den jsem letěla pro druhý gatě,dneska koupila dvě kalhotkový plínky a teď jsem objednala 8 dalích kousků .Tak pozor na to,je to nakalivý .
Ale musím říct,e se mi to látkování hrozně moc zalíbilo,je to úplně něco jinýho ne jednorázovky (zkuené látkařky jim říkají hnusky ).Dokonce mi přijde,e si teď to mateřství uívám jetě víc
Není tady
Gia napsal(a):
Heri - na baby-cafe chodim taky . Ta plenková diskuze je tam prostě k nezaplacení
Gio
Upravil(a) heri1 (29. 8. 2008 21:51)
Není tady
Čekan - tak mě napadlo, jako e u nás by to mohlo vypadat tak, jako u Vás? e budou oba hoíci "aktivní" v tomto směru? Aaaachjoooo... No, hlavně zdraví, no ne?
PS: Asi budou po tatínkovi... Ti nai teda...
Jo a kompost znám taky, o bobcích si můu nechat asi jen zdát
Není tady
Holky, jetě mě tak napadlo...kolikatery máte svrchní kalhotky a jaké velikosti...díky
Jinak, včera mi doel zatím poslední balíček, tak dneska peru a peru Leni, vícevrstvé sou fakt supr
Není tady
Sluní - z kadé velikosti 3 kusy kalhotek, někdy jsem měla i 4, co bylo lepí.
Není tady
Sluni já mám dvoje Mka (7-10kg) Imse Vimse,Filípek má 7 kg,take Mka odpovídají jeho váze.Má je ale dost na těsno.A teď jsem koupila jedny Lka a jsou asi lepí.A na cestě máme jedny vlňáčky.
Myslím,e 3 jsou minimum.
Není tady
Sluni a jak se Ti zdají ty fleesáčky? to jsou mí horcí favoriti, a začnem látkovat
Není tady