18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
novottom napsal(a):
Ahojík, původně jsme o látkových plenách nechtěla ani slyet, ale známí mi koupily na zouku a musím říct přesvědčili mě Nakoupila jsem si sady na:
http://www.mamaja.cz/latkove-pleny/
A to musím jetě podotknout, e jsme byla přesně ,,ta maminka" která v ádném případě nebude prát dalí věci navíc atd:D..rpostě jinak trochu lenoch, vechno si snaím co nejvíce usnadnit.
Není tady
Já jsem začala pouívat plenu AIO od gaga´s plen a nemůu si to vynachválit.Snadno se obléká,do kalhotek jenom vloím plenu(do nepromokavé kapsy)a nastavím gumičky kolem stehýnek(jetě nikdy mi neprotekla)řekla bych e je to mnohem lepí alternativa klasických látkových plen.
Není tady
Myslí tyhle? http://www.gagapleny.cz/gagapleny/eshop … NY-AIO-New
Měla jsem dřív ty bez gumiček, u kamarádky jsem viděla ty gumičkové a vypadají parádně, taky si je hodně pochvaluje:supr:
Tichoucka napsal(a):
Já jsem začala pouívat plenu AIO od gaga´s plen a nemůu si to vynachválit.Snadno se obléká,do kalhotek jenom vloím plenu(do nepromokavé kapsy)a nastavím gumičky kolem stehýnek(jetě nikdy mi neprotekla)řekla bych e je to mnohem lepí alternativa klasických látkových plen.
Není tady
Ano přesně ty myslím. Ty gumičky jsou právě velká výhoda, tím e se dají nastavovat tak není potřeba kupovat novou plenu kdy miminko povyroste, plus teda to e mi váně neprotíkají. A kdybych jetě k tomu měla spočítat kolik jsem uetřila tím e nemusím neustále kupovat jednorázovky...
Není tady
Jak vidím, tichoucka se nám naklonovala a domcuskou vesele plní babinet reklamou.
Fakt ti to není blbý?
Není tady
Těch stránek o látkových plenách je hrozně moc, ani se mi nechtěli některé číst. Zkuenost s látkovkama jetě nemám, ale brzy mít budu. U prvního mimča jsem na to byla líná, teď u to vidím jinak. A rozhodnout se mi pomohl hodně tady ten článek http://www.mamaja.cz/latkove-pleny/ Vechno je v něm pěkně a jasně napsané. Sice se mi to asi finančně nevyplatí tolik, třetí dítě neplánuji, ale třeba je vyuije potom některá s kamarádek, nebo vagrová :-)
Není tady
Tajy nás brzy čeká rozhodování s plenami. Uvidíme, jetě jsme se k nim nadobro nepřiklonili...
Není tady
Já čekám první miminko, a o pouívání látkových plen teda zatím moc neuvauju. Hlavně se mi zdá ta počáteční investice dost velká... Ale chci se zeptat, jestli v případě, e pouíváte jednorázové plenky, vyuijete i ty obyčejné, Moje mamka mě toti pořád nutí, a si nějaké pořídím, ale já nevím... Anebo jste si koupili jen pár látkových plen s obrázkama a hotovo?
Díky.
Upravil(a) Moderátorka (10. 4. 2015 10:27)
Není tady
Já jsem měla schované jetě nějaké pleny po mě a po sestře, a vyuila jsem je dost, i kdy jsem pro mimi pouívala jednorázovky. Hodí se ti pořád - pod hlavičku, na utírání slin, dávala jsem to i na přebalovací podloku, aby to bylo příjemnějí. Ty s obrázkem jsem dávala do kočárku proti slunci, slunečník na kočárek je toti na nic :-(
Jestli ádné nemá, určitě si jich pár pořiď, vyuije je. :-)
Není tady
Já jsem se rozhodla podle toho co jsem se dočetla na www.pop-in.cz Je fakt e kadému vyhovuje něco jiného. Znám spoustu lidí co jsou mylně informovaní o látkových plenách a co se ceny týče vyjdou opravdu levněji
Není tady