|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Achojky,je mi teprve 14 a asi jsem těhotná.Ve čtvrtek 10.července sem byla s kamarádky a kamarády na oslavě.Všichni se ožrali i já.Bohužel jsem se tam vyspala s kamarádem a asi jsem těhotná.Koupím si těhotenský test,ale nevím kdy si ho mám udělat.Poradí te mi?Děkuji.
Upravil(a) Červíček (17. 7. 2008 17:04)
Není tady
nebudu raděj hodnotit ani komentovat, že ve 14 spíš s klukem a ještě k tomu bez ochrany, ale doufám, že už jsi poučená pro příště...
těhotenský test si udělej tak 14 dnů po styku, měl by naznačit.. z čeho usuzuješ, že jsi těhotná? mešká ti menstruace? zvracíš? toto klidně může být vyvolané obavami z případného těhotenství
týden po domnělém oplodnění to opravdu poznat nemůžeš....
byla by to hodně velká náhoda a doufám, že jde jen o Tvůj strach... v případě, že by těhotenský test byl pozitivní, okamžitě se svěř mamce a musíš zajít na gynekologii...
osobně doufám, že těhotná nejsi, ale taky doufám, že si z tohoto pro příště vezmeš ponaučení!!
Není tady
Teda souhlasím s Lenkou! Já jsem dostala první MS někdy ve 13 letech a o nějakém sexu se mi ani nezdálo. A to podotýkám nejsem extra starý ročník (je mi 27let), to jen pro upřesnění. A o "ožrání" ani nemluvím.
Hodně záleží jestli jste se trefili do tvých plodných dnů, zda máš MS pravidelnou, tak 28-30 denní cykly, tak to je cca - 12-16 den od začátku MS. To by pak byla velká pravděpodobnost. Nechápu, když už si musíte užívat, že nepoužijete ochranu. A kolik bylo tomu kamarádovi? Ty jsi totiž ještě pod zákonem, takže by měl pěkný průšvih!
Pokud ti MS bude meškat (stačí 1-2 dny), tak si udělej těhu test. Z ranní moči a pokud by byl // tak mazej na gynekologii. Spíš to bude z nervů, ale na druhou stránku si to pěkně užij to nervování, když už musíš být tak brzy dospělá.
Není tady
já nevím, mě přijde,že si červíček z nás trochu utahuje, že je to jen žertík.
Není tady
dusička napsal(a):
já nevím, mě přijde,že si červíček z nás trochu utahuje, že je to jen žertík.
souhlas. 

doufejme,spíš ne?
mít
..to je blbé
Upravil(a) misha88 (17. 7. 2008 20:51)
Není tady
taky si myslím, že se spíše jedná o nějaký hloupý vtip - teda doufejme
. a pokud ne, pak je to špatné a my budoucí rodiče se máme zřejmě na co těšit
. domnívala jsem se, že dnešní "mládež" má informací o bezpečném sexu až až.
hofmanko, já tuším ve 14 dostala svoji první "opravdovou" pusu
. holt časy se mění..
Dagi - no já právě taky si myslela, že dnešní mládež je zodpovědná.
Staršímu klukovi bude ted v srpnu 15 a já mu říkám, mmch. dostaneš k narozkách balíček dobrot a taky kondomy. A on - neboj mami, dnes je jiná doma, gumičky si koupím klidně i sám, je to normální.
Není tady
jo a svou opravdovou pusu jsem dostala až v 16.
Není tady
dusi, tak alespoň tvůj syn patří k těm zodpovědným
.
To je mazec
Souhlasím s Dusi
Já ve 14 letech ještě běhala v teplákách po sídlišti a nějaký kluci mi byli ukradený. Jo, doba je děsná, ale asi se tomu člověk musí nějak přizpůsobit.

Proč si myslíte, že si dělá srandu??? Hledá tu radu a ne kritiku nebo pochyby... Sice začala dost brzy se sexem, ale to se dělo v každé době a bude se to dít vždy, že někdo začíná se sexem brzy a jiný pozdě, to není dobou.
Červíčku, test si kup v lékárně udělej si ho po 24. 7. Test zopakuj pro jistotu i další dny. Tedy pokud se MS nedostaví.
Nebo: Test HCG z krve Ti za poplatek udělají v nemocniční laboratoři, ten je spolehlivý po těch 2 týdnech od oplodnění, možná i dřív, poradí někdo?
Není tady
nemá smysl dělat jakýkoliv test dřív, než po meškání menstruace.... a nejsem si jistá, jestli tak mladé slečně by vzali krev jako samoplátci - nemám zkušenost, ale tipovala bych, že po ní budou chtít, aby se nějak prokázala... takže určitě napřed doporučuju udělat klasický test z lékárny.... pokud by byl klasický test (proužek do moči) negativní a MS by nepřišla, ať udělá za 3 dny znovu... pokud by dál MS meškala, ať raděj naklusá k lékaři... stejně by se to jinak řešit nedalo... ale ve 14 letech je docela časté, že cykly nejsou ještě pravidelné...
a když už bude v té lékárně, tak doporučuju koupit pro příště aspoň jeden balíček kondomů... jak už tady někdo psal - pokud se chce chovat jako dospělá, tak se vším všudy....
Není tady
Taky by měla slečna počítat s tím, že pokud jí je skutečně 14 let a bude těhotná (ani být nemusí) dr. to bude hlásit na policii a ta to následně vyšetřovat...
Není tady
proč si myslím,že si dělá legraci?
Ach, ten můj šestý smysl a taky, jeden příspěvek a nic? Já myslím,že kdyby měla doopravdy takovýhle problém, napíše víc, bude se zajímat jaký test, kam na krev atd.
Není tady
Ve 14ti se jak píšeš se OŽRAT a vyspat se s někým...
???Šálí mně zrak nebo co???

Není tady
Tajgr napsal(a):
Ve 14ti se jak píšeš se OŽRAT a vyspat se s někým...
???Šálí mně zrak nebo co???
Je rok 2008, dnes uz je to v ich veku (bohuzial) takpovediac "normalne" ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Známá má dceru ve věku 14 let, a ta její dcera mi povídala, že v její třídě už některé děvčata nejsou panny, a to je jim teprve 14 let, a řikala mi, že je to dneska normální. A prý na mejdany chodí běžně. Je to prostě dobou. Jsi pamatuji jak ve 14 letech jsme byli ve škole přírodě, a pár lidiček ze třídy si tajně zakouřilo a dostali třídní důtku, a to bylo v roce 1993. No jo doba se mění, my s tím nic neuděláme.
Není tady
Top a co dělají rodiče těch dětí co lezou po mejdanech a souloží????
No ale o tom tahle debata není...
pevně doufám, že je to skutečně jen hloupý vtip a jestli ne, tak snad aspoň nepůjde o těhotenství.
Není tady
dagi napsal(a):
dusi, tak alespoň tvůj syn patří k těm zodpovědným
.
No doufám , že ano, snad se v něm nespletu
Markéto - oni se můžou ožrat i za bílého dne - a nemusejí ani courat v noci, za ruku je vodit 24 hodin denně nejde. Bohužel.
Upravil(a) dusička (18. 7. 2008 20:24)
Není tady
Doba sice leti rychleji a deti jsou drive vyspelejsi presto ukolem rodicu je vychovavat a to ze je ve 14 letech s muzem/klukem nekde v posteli je trochu vina rodicu.
Rodice maji detem udelat nejakou prednasku a predevsim vedet co jejich dite kde a s kym dela.
Není tady
Datličko, maluješ si to hodně ideálně... toto nedělají jen děti z "horších", ale mnohdy i děti z rodin z velice dobrým zázemím, kde se rodiče snažili dětem vše vysvětlit.... někdy se stačí dostat do špatné party a už je tu problém... a věř mi, že moc dobře vím, o čem mluvím - jsem učitelka a těch odstrašujících případů jsem viděla i za tu docela krátkou kariéru až až.... takže určitě neodsuzuj rovnou rodiče - ne vždy je to jen jejich vina.... a radím nikdy neodsuzovat, protože nevíš, co za 14, 15 let udělá Tvé vlastní dítě - i když Ty se budeš snažit sebevíc...
Není tady