18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj lidičky, prosím vás, máte někdo zkuenosti s tímto V oborem? Jakou práci po vystudování tohoto oboru bych mohla dělat? Je to těká kola? Mám zájem o dálkové studium. Díky za rady
Není tady
Jana.J napsal(a):
Ahoj lidičky, prosím vás, máte někdo zkuenosti s tímto V oborem? Jakou práci po vystudování tohoto oboru bych mohla dělat? Je to těká kola? Mám zájem o dálkové studium. Díky za rady
Myslí prevenci a resocializaci na PF v Ostravě?
Není tady
To je jedno, myslím to veobecně. V Havířově je nějaká polská V a vyučuje se tam Pedagogika a mne zajímá obor resocializace, ale nevím, co budu moct v budoucnu z toho dělat. Zajímá mne tento obor, ale je v MS kraji uplatnění s takovým oborem? Ráda bych si dodělala V, jeliko dnes člověk bez V u moc kvalitní práci neseene, jsou samozřejmě vyjímky, ale kdy se rozhodnu pro tuto kolu, tak bych byla ráda, abych si tím polepila. Do teď jsem dělala asistentku, není to patná práce, ale zatím se mi nepodařilo nějak dál postoupit. Záleí hodně na oboru jaký člověk studuje nebo je zaměstnavatelům (né vem samozřejmě) jedno jakou má člověk V, hlavně e jí má..
Není tady
Jana.J napsal(a):
To je jedno, myslím to veobecně. V Havířově je nějaká polská V a vyučuje se tam Pedagogika a mne zajímá obor resocializace, ale nevím, co budu moct v budoucnu z toho dělat. Zajímá mne tento obor, ale je v MS kraji uplatnění s takovým oborem? Ráda bych si dodělala V, jeliko dnes člověk bez V u moc kvalitní práci neseene, jsou samozřejmě vyjímky, ale kdy se rozhodnu pro tuto kolu, tak bych byla ráda, abych si tím polepila. Do teď jsem dělala asistentku, není to patná práce, ale zatím se mi nepodařilo nějak dál postoupit. Záleí hodně na oboru jaký člověk studuje nebo je zaměstnavatelům (né vem samozřejmě) jedno jakou má člověk V, hlavně e jí má..
Jaká je ta v Havířově, ti z vlastní zkuenosti nepovím, protoe tam nechodím. Chodí tam, ale jiné kolegyně - jedna dělá kurátora pro dospělé, ty ostatní pracují na sociální ochraně dětí. Říkají, e je dost těká, já osobně bych si tuto kolu nevybrala .
Není tady
Aprill děkuji. Neví náhodou jak to je na této kole s výukou AJ? Rozhoduji se mezi Pedagogikou a právě Angličtinou. Dívala jsem se na diskuzi této koly a tvrdí, e je výuka přizpůsobena studentům, e by to měli dobře zvládat. Hlásím se tam, jeliko se tam nedělají přijímačky, protoe ty vdy nějak zadrbu. Pak připadají jetě v úvahu VO, ale myslím, e je lepí mít titul Bc ne DiS, nebo se pletu? Co myslí ty?
Není tady
Jana.J napsal(a):
Aprill děkuji. Neví náhodou jak to je na této kole s výukou AJ? Rozhoduji se mezi Pedagogikou a právě Angličtinou. Dívala jsem se na diskuzi této koly a tvrdí, e je výuka přizpůsobena studentům, e by to měli dobře zvládat. Hlásím se tam, jeliko se tam nedělají přijímačky, protoe ty vdy nějak zadrbu. Pak připadají jetě v úvahu VO, ale myslím, e je lepí mít titul Bc ne DiS, nebo se pletu? Co myslí ty?
Na DiS studovala kamarádka 2 roky, na Bc se studuje 3 roky. Volila bych Bc.
Tae sis vybrala placené studium? Tak to je Havířov dost drahý, protoe se platí vechny tři roky.
Není tady
Vím, e je to drahé, vyjde to asi na nějakých 27tis. ročně, co je dost. Ale mám teda strach, kdy říká, e je to tam těké. Jak říkám, hledám nějaké studium kde se přijímá do dálkového studia bez přijímaček, take není moc z čeho vybírat. Neví jetě náhodou o něčem v MS? Ty někde studuje?
Není tady
Studuju pajdák v OV, prevenci a resocializaci, jeden semestr za 14.000 Kč, platí se jen dva roky. V letoním roce otvírali u jen jednu třídu a brali hlavně ty co pracují v oboru. V Havířově je mimo tu polskou kolu jetě jedna vysoká kola zaměřená taky na sociální práci.
Některé kolegyně se hlásily na fildu v OV a tam je rovně soc. práce, letos se otvíral první ročník a přihláky snad berou do 31.8. Placených kol je tady docela dost a jsou o hodně levnějí ne v Čechách (to tvrdí moji spoluáci z Prahy a okolí)
Není tady
Jana.J napsal(a):
Známá,měla s ekonomickou,dálkově si udělala po letech andragogiku+doktorátNa to konto odela z dobře placeného místa, a jala se teprve hledat zaměstnání,myslíc si,e před ní leckdo sedne na zadek.Nejdřív si to namířila rovnou do \prahy,e se určitě upíchne na nějakém ministerstvu-narazila ale na tvrdou realitu,dnes skončila v krajském městě a dělá za prá upů v jakési kolící agentuře administrativu a za 14 dnů ji zde končí smlouva,kterou s ní u neobnoví.Naráí taky proto,e neumí ádný jazyk.
Studovat pajdák s tím,e chce dobré místo - to je dnes teda utopie:D.Zeptej se přeci rovnou na té \pf,jaké tě čeká uplatnění.Uetřím ticestu: nic moc!
Není tady