|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já taky vypiji tak 1,5 l vody, a dr. mi řikala, že je to prý málo, má se vypít 2,5 l až 3 l vody, ale já víc tekutin do sebe nedostanu, jinak česnek je zdravý, taky ho dávám do jídla, a nevím jestli škodí miminku, ale neměl by.
Datlicka napsal(a):
holky mam dve otazky:
kolik pijete denne vody a jak se donutite pit, me to nikdy moc neslo takze jsem rada kdyz si vypiju za den 1,5l denne neceho (voda, stava nebo tak) a proc se musi tolik pit? jeste jsem to nikde nenasla proc je to tak dulezite.
je dobre jist cesnek v tehu? je zdravi a ma pozitivni ucinky na telo kdyz jsou nejake infekce v tele, ale nevim zda je to vubec ok ho jist v syrovem stavu v tehotenstvi, co na to mimi na cesnek.
delalal jsem totiz kasi bramborovou s cesnekem dava se ho tam malo ale stejne je pak citit a nevedela jsem zda je to ok pro mimi to jist nebo nikoliv.
diky moc
Není tady

Pít hodně tekutin je důležité na pročištění organizmu a taky jsem četla, že pro tvorbu mateřského mléka.
Je to i pro mě těžký úkol, ale když jsem v práci, tak mi kupodivu nedělá problémy tu hranici 2 litrů zdolat.
Nejlepší je mít stále lahev pitné vody po ruce. Mě to pak nutí pořád dolévat hrnek a upíjet
Česnek v malé míře určitě neškodí, já s ním žádné negativní zkušenosti nemám...
Není tady
Já vypiji tak 1,5 až 2 l a to musí být, a když někam jedu tak moc nepiji, pak scháním kde je nějaké wc a když třeba někde nějaké není, tak je to pak utrpení to zadržovat, nám těhulím se chce holt více na wc.
Není tady
S pitím naštěstí problém nemám, dávám si do lednice 1,5 l lahev, tak mám přehled kolik vypiju. Když je venku opravdu léto, tak v pohodě vypiju i 3l, večer se musím krotit abych celou noc neprochodila na wc.
Česnek by neměl v těhu vadit, asi jako vždy - všeho s mírou. Leda bys měla nízký tlak, myslím že česnek tlak snižuje, ale jinak jsem nikde nečetla že by ho nedoporučovali. Spíš až potom při kojení je česnek a cibule tabu.
Není tady