|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Doufám, že aspoň tady se mi podaří příspěvek odeslat. Od rána mám s tímhle babinetem problémy - jeden příspěvek po jednom odeslání naskočí 3x, pak zase nejde a nejde odeslat nic nikam. Chápu, že se to musí doladit, ale není těch chyb trochu víc?
Přečtu si příspěvek ale on se neodznačí ani když zmáčku označit za přečtené. Napíšu něco v 6 večer, ráno napíšu znovu, pak ještě jednou ale čas vložení posledního příspěvku je ten v 6večer. I když tam mezitím psali jiní a koukala jsem, že je to tak všude.
Radši se nebudu rozepisovat, teď to zkusím odeslat, jsem trpělivý člověk, ale i to má své meze. Lituju vás, páni kluci....
cilka
Není tady

Doufám, že aspoň tady se mi podaří příspěvek odeslat. Od rána mám s tímhle babinetem problémy - jeden příspěvek po jednom odeslání naskočí 3x, pak zase nejde a nejde odeslat nic nikam. Chápu, že se to musí doladit, ale není těch chyb trochu víc?
Přečtu si příspěvek ale on se neodznačí ani když zmáčku označit za přečtené. Napíšu něco v 6 večer, ráno napíšu znovu, pak ještě jednou ale čas vložení posledního příspěvku je ten v 6večer. I když tam mezitím psali jiní a koukala jsem, že je to tak všude.
Radši se nebudu rozepisovat, teď to zkusím odeslat, jsem trpělivý člověk, ale i to má své meze. Lituju vás, páni kluci....
cilka
Odesílání by mělo už být v pořádku, duplikování taktéž... ufff... 
Není tady
Uznávám, že to musela být dřina.... Dnes to tu již klape jako po drátkách, kupodivu už funguje i automatické přihlášení a hlavně nejsou žádný hlášky ani zpoždění ve vkládání příspěvků. Fakt to bylo děsný, protože já, na "druhý straně drátu" nemůžu tušit o co jde a kde je chyba, kdyby tu aspoň byla zmínka - lidi nevkládejte nová témata, nebojte se chybových hlášek, to by myslím ulehčilo život.
Zjistila jsem, když to tu tak zlobilo, že je rozdíl v používaném prohlížeči.
Doufám, že jste to páni kluci přežili ve zdraví, nezvýšili zbytečně spotřebu kofeinu a pokud jo, tak aby to tu klapalo jak má, aby si vaše nervy odpočaly a kofein vyprchal.
cilka
Není tady
Ahoj, dnes mě holky navedly na nový vzhled php BB lite, zdá se mi prozatím asi nejlepší, jenom bych navrhla pravé políčko nápověd nastavení a informací dát do obdélníčku naspod stránky, nebo povolit posunování , abych si mohla rozšířit textovou - příspěvkovou část, ale nevím jestli je to možné a je to jen nápad.
Není tady
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User babinet has already more than 'max_user_connections' active connections in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Tak to se mi od včera objevuje pokud se chci přihlásit nebo odešlu příspěvek nebo chci přejít do jiného fora. 3x z 5ti pokusů.
Není tady

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User babinet has already more than 'max_user_connections' active connections in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /data/web/virtuals/babinet/www/poradny/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Tak to se mi od včera objevuje pokud se chci přihlásit nebo odešlu příspěvek nebo chci přejít do jiného fora. 3x z 5ti pokusů.
phpBB, což je program, na kterém toto forum jede, má problémy při vyšší návštěvnosti: extrémně zatěžuje databázi. Budeme to řešit s hostingovou firmou.
Není tady

Ze začátku jsem měla u diskuse, kde přibyl nějaký příspěvek takové to červené "N"- a hned jsem věděla, že tam přibilo něco, co jsem ještě nečetla... proč to tam najednou nemám?
Není tady

Jančo, moc děkuju za přání na krásné folíky!
Doufám, že se mé očekávání splní a budou tam pěkné! Nebo aspoň jeden kousek, ale za to pořádnej!
S tím léčitelem děláš dobře. Já tomu taky dost věřím, že to pomáhá! Tu skořici zkusím co nejdřív! Dobrý nápad!
Takže zítra až přijdu od doktora do práce, tak hned dám vědět!!! 
Není tady
Taky mi dělal problém odeslat příspěvek:(Ale ted je to hračka i zábava a bez problémů
Není tady
ahojky, přihlásila jsem se na nový babinet 10.1. a dala si tam hned obrázek, ale druhý den se tam už obrázek neobjevila a neobjevuje se dodnes; jak hotedy nastavit?V nastevení je možné z´měnit jen heslo a mail.Diky

kolka napsal(a):
ahojky, přihlásila jsem se na nový babinet 10.1. a dala si tam hned obrázek, ale druhý den se tam už obrázek neobjevila a neobjevuje se dodnes; jak hotedy nastavit?V nastevení je možné z´měnit jen heslo a mail.Diky
Kolko, je to tím, že jsme museli z technických důvodů vyměnit systém, na kterém poradny a diskuse provozujeme. Uživatelské účty se nám podařilo přesunout, ale bohužel bez obrázků. V nastavení lze toho měnit hodně: v Nastavení je vlevo menu, asi jsi si ho nevšimla. Obrázek (avatar) si vložíš po kliknutí na odkaz Identifikace.
Není tady
DEKUJU jen ještě teda nějaký ten obrázek sehnat,papa

kolka napsal(a):
DEKUJU jen ještě teda nějaký ten obrázek sehnat,papa
Zkus to třeba tady: http://www.score.cz/index.php?w=2&kod=2633
Není tady
:dumbom:Dotaz proč mi nejdou obrázky smajlíků, jsem asi trotl poradte prosím.
Není tady

To musí jít! Zkus napsat dvojtečku a závorku
Není tady

:)Tak to zkouším a nevím
Není tady
Moc děkuji . Hezký páteční den 

Není tady

Nemáš zač 
Není tady

Jenom doplním, že aby se smajlík převedl do grafické podoby, musí být z obou stran mezera...
Není tady
Potrebuju radu.co pomuze od boleni zubu.jsem tehotna.prasky nemuzum prosim prosim.
Není tady
Zkus odvar z hřebíčku: pár hřebíčků asi 10 minut povařit v trošičce vody, pak je tam nech do zchladnutí. Do odvaru si namáčej smotek vatičky a dávej na bolavý zub, nejlépe do díry. Dále pak vyplachuj třeba slivovicí. Potom můžeš dávat obklady, ledové, já tahám z mražáku zeleninu.....
Ten hřebíček se používal před dávnými lety.
Není tady
cilka napsal(a):
Zkus odvar z hřebíčku: pár hřebíčků asi 10 minut povařit v trošičce vody, pak je tam nech do zchladnutí. Do odvaru si namáčej smotek vatičky a dávej na bolavý zub, nejlépe do díry. Dále pak vyplachuj třeba slivovicí. Potom můžeš dávat obklady, ledové, já tahám z mražáku zeleninu.....
Ten hřebíček se používal před dávnými lety.
Diky moc.snad to zabere.
Není tady