19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj,
ráda bych se zeptala, jakou pouíváte barvu na obočí a kde ji kupujete...poslední dobou se mi docela zalíbilo chodit nenalíčená, ale obočí mám hodně nevýrazné a řídké, tak bych si ho ráda nějak zvýraznila...Předem díky.
Není tady
Ahoj, já pouívám u dlouho tuhle:
Není tady
ahoj, já si obočí nebarvím, ale na řasy pouívám tuhle barvu http://www.krasa.cz/barva-na-rasy-a-obo … 15-ml.html , odstín přírodně hnědá, a ta by měla být i na obočí. aplikace je jednoduchá a vydrí hodně dlouho
Není tady
Dobrý den, barvy na obočí i řasy jsou na trhu k dostání od několíka značek. Mezi nejznámějí patří Londa, Reflectocil, Combinal, ale je moné pouít i přírodní Hennu. Ty první se míchají s peroxidem, ten je buďto v krému nebo tekutině. Pokud nebáte s pouití,m profesionálních barev zkuenosti, myslím, e by Vám mohla nejlpe vyhovovat právě řada Reflectocil.
Pokud máte světlou barvu vlasů, ráda pro takové tyy en kombinuji hnědou s malinkou dávkou světle edé. Obočí je pak nádherné.
V lékárnách a drogeriích seenete pravděpodobně jen hennu, ale tu bych moc nedoporučovala. Výsledky jsou u těch ostatních barev přesvědčivějí. Tyto značky jistě seenete v profesionálních obchdech s kosmetikou (mako, salvus) nebo na veletrzích.
Veronika
Není tady